Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Γεια χαρά. Αργησα να μπω σήμερα...βλεπω απαρτία ε; Να'στε καλά όλες.

Καλά ειμαι κι εγώ...λίγο κουρασμένη..αλλά ειναι αναμενόμενο μάλλον. Βρέχει και μπουμπουνίζει και μύρισε φθινόπωρο :D. Τώρα να δουμε τι θα βάλουμε...καλά ήταν μέχρι τώρα με τα φορεματάκια τα ριχτά...τώρα που θα κρυώνουν τα ποδαράκια...πως θα βάλουμε παντελονάκι που δεν κλείνουν τα καημένα; Αααχ αγαπημένες μου φορμούλες...αλλά πως να πας στο γραφείο με φόρμα; Αντε να δουμε...

Mamysoon και Gemini εγώ έκανα χοριακή και τεστ την 12η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορά. Και βγήκαν μια χαρά θετικά...εννοώ και το τεστ...με καραμπινάτο σταυρό ουτε καν αχνό. Η καλύτερη λύση ειναι να έχετε υπομονή και να τα κάνετε όταν σας λένε...ξέρω οτι ειναι δύσκολο...και εγώ τα σιδερα είχα φάει...απο την μια η αγωνία...απο την άλλη ο φόβος του αρνητικού και η ισορροπία καπου στην μέση.

Αυτό με τα ρούχα ξαναπέστο!! Εχουμε βολευτεί μια χαρά μέχρι τώρα...καλά εσύ εγκυούλα θ αρχίσεις να παίρνεις κανα φαρδουλό παντελόνι με λάστιχο. Και φαντάζομαι θα σε βολέψει μέχρι να πάρεις ρόυχα εγκυμοσύνης!

Να δω εγώ τι θα κάνω αν ξεκινήσω δουλειά και δεν έιμαι και έγκυος!!!

Θυμάσαι πόσο ήταν η πρώτη σου χοριακή?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα το ρίξω στο διαλογισμό...να ανοίξω τα τσάκρα ..μάκρα...πως τα λένε τέλοσπάντων....μπας και ενεργοποιήσω το τρίτο ή και το τέταρτο μάτι μου και καταλάβω τι γίνεται!!!Λοιπόν ελάτε τώρα που γυρνάει...να βάλουμε στοίχημα τι χρώμα θα είναι το αίμα αύριο το πρωί.!!!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

δεν αδιαθέτησα ακόμη, πήρα χάπια σήμερα τα τελειωσα και αδιαθετώ Παρασκευή, τότε ξεκινάω και τα σικλακούρ και περίπου 5/10 μεταφορά..έχω ακόμη λοιπόν..

!

Εντάξει ακόλουθείς κι εσύ! Θα είσαι μαζί με τη marilia λογικά!

Τα πήγματα ήταν μικρά και ελάχιστα.Πάντως τώρα αλλάξαμε πάλι χρώμα στην παλέτα....πήγαμε πάλι στο καφεκόκκινο!!!Είμαι σαν την κίντερ-έκπληξη...ποτέ δεν ξέρεις τι χρώμα αίμα θα έχω την επόμενη ώρα!!!!:tongue::tongue:

Λοιπόν να σας πω κάτι να σας κουφάνω εντελώς;;;;Και μη τολμήσει να γελάσει καμιά...κάηκε...σας βλέπω!!!Λοιπόν...όταν είμαι στον καναπέ μισοξαπλωμένη στην αριστερή πλευρά,με τα πόδια λυγισμένα.....με πιάνουν πόνοι περιόδου,Αν τεντωθώ ή καθήσω...περνάνε:confused::confused:.Έχετε μήπως κάτι να πείτε;;Όχι πείτε ντε....να σας δω!!!!Σας κούφανα;;;;;ΧΑΧΑΧΑ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τι να πω για την περίπτωσή σου!! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα!! Εκανες τη χρωμάτική παλέτα πράξη :tongue: Ευχόμαι μόνο να τα διαβάζουμε όλα αυτά σε μια βδομάδα και να γελάμε ;);)

Geminaki ναι η δουλεια μου ειναι γραφειου και δεν κουραζομαι αλλα το μυαλο δυσκολα ξεφευγει. Δεν ξερω οσο περνανε οι μερες τοσο μεγαλωνει η αγωνια μου.

.

Αγωνία?????? Αστα! Σήμερα το απόγευμα μ επιασε μια ανυπομονησία... Και ήρθε και η μαμά μου κι έφτιαξε κουλουράκια σπίτι και τα γονάτισα!! Αυτά την πλήρωσαν τη νύφη...

κοριτσια αμα σας πω οτι κοντεψα να λιποθυμισω???σχεδον εχασα το φως μου και μεχρι που βουιξαν τα αυτια μου!!!κρυος ιδρωτας με επιασε!!!αχ ρε κοριτσια τι θα κανω???future πηρες τον γιατρο σου να σου πει τι μπορει να γινεται???υπομονη τι αλλο να πω!!!παντως παρεουλα δεν θα εχω τον Οκτωβριο??καλο βραδυ!!!

Παρεούλα θα έχεις την ioanna! Αλήθεια ένιωσες τόσο πόνο?? Η από πριν ένιωθες κάπως λόγω φόβου? Σκέψου οτι όλες έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο και ιδιάιτερα τις εγκυούλες Palmoma και luckystar! Τα αγαθά κόποις κτώνται!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Θα το ρίξω στο διαλογισμό...να ανοίξω τα τσάκρα ..μάκρα...πως τα λένε τέλοσπάντων....μπας και ενεργοποιήσω το τρίτο ή και το τέταρτο μάτι μου και καταλάβω τι γίνεται!!!Λοιπόν ελάτε τώρα που γυρνάει...να βάλουμε στοίχημα τι χρώμα θα είναι το αίμα αύριο το πρωί.!!!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Γιατί δε λέμε να μην έιναι καθόλου :confused::confused: Σωνει και καλα να έιναι!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γιατί δε λέμε να μην έιναι καθόλου :confused::confused: Σωνει και καλα να έιναι!!!

Ναι παίζει και αυτή η περίπτωση....αλλά μου μπερδεύει την παλέτα των χρωμάτων!!!!Τι χρώμα να την βάλουμε;;;Άσπρο;;;;;:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

κοριτσια αμα σας πω οτι κοντεψα να λιποθυμισω???σχεδον εχασα το φως μου και μεχρι που βουιξαν τα αυτια μου!!!κρυος ιδρωτας με επιασε!!!αχ ρε κοριτσια τι θα κανω???future πηρες τον γιατρο σου να σου πει τι μπορει να γινεται???υπομονη τι αλλο να πω!!!παντως παρεουλα δεν θα εχω τον Οκτωβριο??καλο βραδυ!!!

Έλα καλέ...κουράγιο και έχεις μπροστά σου αρκετές ενέσεις!!Μπαααα.θα πάρεις το κολάι ....θα τις κοπανάς μπαμ-μπαμ!!!!;)

Και καλή αρχή!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι παίζει και αυτή η περίπτωση....αλλά μου μπερδεύει την παλέτα των χρωμάτων!!!!Τι χρώμα να την βάλουμε;;;Άσπρο;;;;;:confused::confused:

Βάλε άσπρο! Θα λέμε οτι έιναι απ τα utrogestan.. Μπλιαχ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ειδα σήμερα μια χαζοταινία που μόνο αν έχει κάνει καμία εμβρυομεταφορά τη βλέπει...χαχαχα Κορίτσια έχω αρχίσει και βαριέμαι αφόρητα...:rolleyes: Και απ τη βαρεμάρα μου έφαγα κι ένα σκασμό κουλούρια!!! Θα ρθει και το μωρό με τα παλιολιπαρά θα φρικάρει :tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ειδα σήμερα μια χαζοταινία που μόνο αν έχει κάνει καμία εμβρυομεταφορά τη βλέπει...χαχαχα Κορίτσια έχω αρχίσει και βαριέμαι αφόρητα...:rolleyes: Και απ τη βαρεμάρα μου έφαγα κι ένα σκασμό κουλούρια!!! Θα ρθει και το μωρό με τα παλιολιπαρά θα φρικάρει :tongue::tongue:

Εγώ τι να πω καλέ;έκλεισα 8 μέρες μέσα στο σπίτι, καναπέ-κρεβάτι κρεβάτι-καναπέ.Τώρα έβαλα να δω mentalist.Κουλούρια εεε;;;;Εγώ το έριξα στο γλυκό κυδώνι...αν τελειώσει να δω τι θα κάνω!!!:rolleyes:

Ποια ήταν η χαζοταινία;;;Πες...πες!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εγώ τι να πω καλέ;έκλεισα 8 μέρες μέσα στο σπίτι, καναπέ-κρεβάτι κρεβάτι-καναπέ.Τώρα έβαλα να δω mentalist.Κουλούρια εεε;;;;Εγώ το έριξα στο γλυκό κυδώνι...αν τελειώσει να δω τι θα κάνω!!!:rolleyes:

Ποια ήταν η χαζοταινία;;;Πες...πες!!

The switch με τη Jennifer Aniston. Αμερικανιά τελειως...

Κουλούρια κανέλας! Ειχε καιρό να τα φτιάξει η μαμά μου οπότε καταλαβαίνεις!!! Ειχα να φάω γλυκό καμια εβδομαδα... Ας πούμε οτι θα κρατηθώ πάλι!

Εγώ σήμερα έκλεισα 5 μέρες ή μάλλον 4,5 για να μην κλέβω... Πολύ κούραση τελικά αυτή η ξάπλα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

The switch με τη Jennifer Aniston. Αμερικανιά τελειως...

Κουλούρια κανέλας! Ειχε καιρό να τα φτιάξει η μαμά μου οπότε καταλαβαίνεις!!! Ειχα να φάω γλυκό καμια εβδομαδα... Ας πούμε οτι θα κρατηθώ πάλι!

Εγώ σήμερα έκλεισα 5 μέρες ή μάλλον 4,5 για να μην κλέβω... Πολύ κούραση τελικά αυτή η ξάπλα!

Α εντάξει δεν σε ζηλεύω...δεν τα τρώω τα κουλουράκια κανέλας....ούτε πορτοκαλιού!!!Έχω τις διπλάσιες μέρες από εσένα!!!!Υπομονή!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Και η βραδιά καλά κρατεί...εδώ έβαλε αέρα...χαμός.

Future μας έχεις τρελλάνει με τα συμπτώματά σου...η πλάκα ειναι οτι είσαι πλέον τόσο σίγουρη οτι δεν έχει γίνει κάτι που αν σου σκάσει θετική χοριακή θα ζητήσεις επανάληψη σίγουρα:tongue:

Geminako φυσικά και θυμάμαι...η πρώτη μου χοριακή ήταν 145 μονάδες...δεν ξεχνιούνται κάτι τέτοια:D

Mariamarilia κουράγιο όλα συνηθίζονται...σιγά σιγά σε λίγο ούτε που θα καταλαβαίνεις τίποτε...αλήθεια σου λέω...και εγώ πριν δεν μπορούσα να δω βελόνα και μέχρι πριν μια εβδομάδα έκανα ενέσεις...τώρα επιτέλους σταμάτησα!!! YUPI

Και φυσικά δεν θα είσαι μόνη τον Οκτώβρη...θα εισαι με την Ioanna. Καμία τελικά δεν μένει μόνη...ολες ή 2-2 ή 3-3..:D

A5K6p3.png

Σχετικα με τη χοριακη.

Ξαναεγραψα προσφατα τα υπερ και τα κατα του να κανεις χοριακη νωρις.

Για να λεω την αληθεια,αν ηξερα τι αγωνια θα περναγα οταν εκανα τη χοριακη στις 9 μερες,δε θα το ειχα κανει.Γιατι ναι μεν βγηκε θετικο και ψηλα,αλλα μετα επρεπε να κανω αλλες 4(!!) για να δουμε πως παει!Ενω αν ειχα υπομονη και ειχα κανει στις 15 μερες,τοτε θα ειχα κανει μονο 2.

Gemini δεν εχει καθολου σημασια ποσο ειναι η χοριακη της καθε κοπελας.και σου το λεω αυτο διοτι οταν κανεις με το καλο και τη δικη σου,μην αρχισεις και συγκρινεις γιατι δεν εχει νοημα.Επισης γιατι αυτο το τελευταιο το εκανα εγω(ολα πια τα εκανα τρομαρα μου!!) και το αγχος ειχε χτυπησει ταβανι!Τελοσπαντων,μακαρι την αλλη εβδομαδα να ακουσουμε φανταστικα νεα απο ολες και τοτε θα ριξουμε χορους!Τους χορους της χοριακης!!:D:D

Σχετικα με τη χοριακη.

Ξαναεγραψα προσφατα τα υπερ και τα κατα του να κανεις χοριακη νωρις.

Για να λεω την αληθεια,αν ηξερα τι αγωνια θα περναγα οταν εκανα τη χοριακη στις 9 μερες,δε θα το ειχα κανει.Γιατι ναι μεν βγηκε θετικο και ψηλα,αλλα μετα επρεπε να κανω αλλες 4(!!) για να δουμε πως παει!Ενω αν ειχα υπομονη και ειχα κανει στις 15 μερες,τοτε θα ειχα κανει μονο 2.

Gemini δεν εχει καθολου σημασια ποσο ειναι η χοριακη της καθε κοπελας.και σου το λεω αυτο διοτι οταν κανεις με το καλο και τη δικη σου,μην αρχισεις και συγκρινεις γιατι δεν εχει νοημα.Επισης γιατι αυτο το τελευταιο το εκανα εγω(ολα πια τα εκανα τρομαρα μου!!) και το αγχος ειχε χτυπησει ταβανι!Τελοσπαντων,μακαρι την αλλη εβδομαδα να ακουσουμε φανταστικα νεα απο ολες και τοτε θα ριξουμε χορους!Τους χορους της χοριακης!!:D:D

Συμφωνώ σ αυτά που λες. Απλά σκέφτεσαι οτι αν στις 10 μέρες πχ έιναι αρνητική δηλ < 5 , ε τότε είναι σίγουρο οτι....δεν! Και ξεμπερδεύεις νωρίς νωρίς!Το θέμα έιναι αν είναι ας πουμε 30, εκεί τρως ζόρι γιατι ξέρεις οτι κάτι δεν πάει καλά αλλά επλίζεις μέχρι την επαναληπτική! Προσωπικά, δε νομίζω οτι μια μερα θα παίξει τόοοσο μεγάλο ρόλο. Ούτως ή άλλως στην αρχή στις 10 μέρες μου χε πει... Και θα προλάβω να κάνω και την επαναληπτική όσο έχω άδεια! Βασικό και αυτό.. Θα δούμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...