Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Γίνεται να δώσεις το μεσημέρι αλλά θα αργήσουν να βγουν...το βράδυ θα τα έχεις.

Α! ναι είχαμε μια αλλαγή...το αίμα έγινε σκέτο κόκκινο με ελάχιστα πήγματα.....τώρα είναι σκέτο κόκκινο πάλι!!!!χαχαχα!!!αλλαγές να μην βαριέμαι τα ίδια συνέχεια!!!!! Η ποσότητα ίδια όμως και συνεχίζω να έχω δέκατα!!!!:confused::tongue:

Εστω κι έτσι, ας τα πάρω το βράδυ...

Κόκκινο έιναι το αιμα ή ροζ?? Το οτι δεν έιναι πολυ πάντως είναι καλο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εστω κι έτσι, ας τα πάρω το βράδυ...

Κόκκινο έιναι το αιμα ή ροζ?? Το οτι δεν έιναι πολυ πάντως είναι καλο...

Κ.Κ.Ε...Κ.Κ.Ε!!!!!Εντελώς!!!!Και χωρίς πήγματα τώρα!!!!Ωωωωςςςς το βράδυ έχουμε ακόμη πολλές επιλογές!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κ.Κ.Ε...Κ.Κ.Ε!!!!!Εντελώς!!!!Και χωρίς πήγματα τώρα!!!!Ωωωωςςςς το βράδυ έχουμε ακόμη πολλές επιλογές!!!!:tongue::tongue:

χαχαχα! Λες ως το βράδυ να εχεις στα χαρτιά υγείας τη χρωματική παλέτα του καφε-κοκκινου????? Όπως και να χει ....ενημερώνεις!!

Τελικα το Sims το κατέβασες?? Εμένα μ επιασε πονοκέφαλος πάλι απ τον υπολογιστή...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχα! Λες ως το βράδυ να εχεις στα χαρτιά υγείας τη χρωματική παλέτα του καφε-κοκκινου????? Όπως και να χει ....ενημερώνεις!!

Τελικα το Sims το κατέβασες?? Εμένα μ επιασε πονοκέφαλος πάλι απ τον υπολογιστή...

*!@#!!&*^$%^#@!!!Ακόμη παιδεύομαι με δαύτο!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Ytulp3.png?KixTF0pj

βρε κορίτσια πολλά γράψατε δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα..

εγώ πέρασα πολύ καλά, κουράστηκα πολύ, και δεν μπορώ να συνέλθω τώρα. νυστάζω πολύ και σέρνομαι στη δουλειά απ την κούραση..λέτε να με μάτιασαν? ε'ιμαι και ομορφοκόριτσο πανάθεμά με!! επι 10 μέρες κοιμόμουν στο εικοσιτετράωρο 4-5 ώρες και πάντα κάτι έκανα..ο δε στολισμός έκανε θραύση!! απο χθες προσπαθώ να βάλω μια τάξη στο σπίτι μου αλλά δεν τα καταφέρνω..όποια θέλει να έρθει για βοήθεια και σιδέρωμα παρακαλώ να το κάνει σύντομα..αλλά τι λέω??? ΄΄ολες εγκυούλες είστε δεν κάνει να κάνετε τέτοια πράγματα..της palmoma είναι και ανακοινώσιμο πλέον οπότε μπορεί να το γράψει σε πανό στο μπαλκόνι, να το δημοσιεύσει σε εφημερίδα και γιατί όχι να το βγάλει και στις ειδήσεις του star!! καθόλου υπερβολικό δεν το βρίσκω..καθόλου σας λέω!!!

future κάνε υπομονή βρε καρντάσι μου τη Δευτέρα θα ξέρεις το θετικό αποτέλεσμα και τότε το πανό απ το λευκό πύργο θα το κρεμάσουμε, να είσαι σίγουρη

gemini εσύ πότε είσαι για χοριακή? κάπου μπερδεύτηκα με αυτά που διάβασα..και δε μου λες εσύ τώρα που θα κάνεις τρίδυμα έχεις σκεφτεί τι ονόματα θα δώσεις?? οι τρεις σωματοφύλακες!!

έχουμε και νέο μέλος (καλωσήρθες mamysoon) χοριακή εσύ πότε?

lackystar μεγαλώνεις εσυ ε? τα διδυμάκια κλωτσάνε?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εδω ειμαι και εγω.

Ioanna η μεγαλη μερα για μενα ειναι την αλλα Δευτερα!

Μετραω ωρες, λεπτα, δευτερολεπτα...

Future και gemini τα sims ειναι τελεια! Τα εχω στο playstation. Ειχα κολλησει πολυ σε καποια φαση.

Lucky εκανες 9 μερα τεστ εεεεε;;;

Εχω παρει και εγω και σκεφτομαι να το κανω λιγο πιο νωρις απο την χοριακη

Αλλα απο την αλλη φοβαμαι το αποτελεσμα.

Σημερα μετα την δουλεια πηγα σε μια φιλη και περασε η ωρα ευχαριστα.

Ξεχαστηκα και λιγο απο τα δικα μου.

future πολυ αγχωνεσαι βρε κοριτσι μου!!!ελα ηρεμησε λιγο!!οσο προσπαθεις να βρεις κατι τοσο περισσοτερες σκεψεις προς το κακο πηγαινουν!!! (αχ και εγω ετσι θα κανω???):rolleyes::confused: ευχομαι ολα αυτα να ειναι για ενα ευχαριστο αποτελεσμα την ΔΕΥΤΕΡΑ!!! χαιρομαι πολυ που οι εγκυουλες ειναι πολυ καλα!! η mammysoon χαθηκε!!ελπιζω να ναι καλα!! ιωαννα να σας ζησουν να ναι παντα ευτυχισμενοι και να κανουν πολλους απογονους!!! παρολη την κουραση ηταν ενα ευχαριστο γεγονος που θελω να πιστευω οτι θα σου δωσει δυναμη και κουραγιο για τις μερες που θα ακολολουθησουν !ποτε θα κανεις την εβρυομεταφορα???σε λιγη ωρα θα κανω την πρωτη ενεσα και η τρομαρα μου δεν περιγραφεται!!ειμαι πολυ φοβιτσιαρα!!!σνιφ,σνιφ!!!καλο βραδυ σε ολες μας!!!

βρε κορίτσια πολλά γράψατε δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα..

εγώ πέρασα πολύ καλά, κουράστηκα πολύ, και δεν μπορώ να συνέλθω τώρα. νυστάζω πολύ και σέρνομαι στη δουλειά απ την κούραση..λέτε να με μάτιασαν? ε'ιμαι και ομορφοκόριτσο πανάθεμά με!! επι 10 μέρες κοιμόμουν στο εικοσιτετράωρο 4-5 ώρες και πάντα κάτι έκανα..ο δε στολισμός έκανε θραύση!! απο χθες προσπαθώ να βάλω μια τάξη στο σπίτι μου αλλά δεν τα καταφέρνω..όποια θέλει να έρθει για βοήθεια και σιδέρωμα παρακαλώ να το κάνει σύντομα..αλλά τι λέω??? ΄΄ολες εγκυούλες είστε δεν κάνει να κάνετε τέτοια πράγματα..της palmoma είναι και ανακοινώσιμο πλέον οπότε μπορεί να το γράψει σε πανό στο μπαλκόνι, να το δημοσιεύσει σε εφημερίδα και γιατί όχι να το βγάλει και στις ειδήσεις του star!! καθόλου υπερβολικό δεν το βρίσκω..καθόλου σας λέω!!!

future κάνε υπομονή βρε καρντάσι μου τη Δευτέρα θα ξέρεις το θετικό αποτέλεσμα και τότε το πανό απ το λευκό πύργο θα το κρεμάσουμε, να είσαι σίγουρη

gemini εσύ πότε είσαι για χοριακή? κάπου μπερδεύτηκα με αυτά που διάβασα..και δε μου λες εσύ τώρα που θα κάνεις τρίδυμα έχεις σκεφτεί τι ονόματα θα δώσεις?? οι τρεις σωματοφύλακες!!

έχουμε και νέο μέλος (καλωσήρθες mamysoon) χοριακή εσύ πότε?

lackystar μεγαλώνεις εσυ ε? τα διδυμάκια κλωτσάνε?

Έλα έλα, μην παραπονιέσαι!!! Έχουν κούραση οι γάμοι αλλά έχουν και χαρά;) Συγχαρητήρια και για τη διακόσμηση!!! Αν μπορείς βάλε και καμια φωτό να θαυμάσουμε!!!

Κι εγώ ξάπλα έιμαι και χοριακή κάνουμε όλες τη Δευτέρα!!! Μεγάλη μερα προβλέπεται να έιναι!! Εμένα βέβαια κανονικά μου έιπε την Τρίτη να κάνω....Τρίδυμα??? Εδώ παρακαλάμε για το ένα... Αχ μακάρι να κάτσει!!!

Εσύ σε τι φάση είσαι?? Εχω ξεχάσει νομίζω....Αδιαθέτησες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια μου εδω ειμαι και εγω.

Ioanna η μεγαλη μερα για μενα ειναι την αλλα Δευτερα!

Μετραω ωρες, λεπτα, δευτερολεπτα...

Future και gemini τα sims ειναι τελεια! Τα εχω στο playstation. Ειχα κολλησει πολυ σε καποια φαση.

Lucky εκανες 9 μερα τεστ εεεεε;;;

Εχω παρει και εγω και σκεφτομαι να το κανω λιγο πιο νωρις απο την χοριακη

Αλλα απο την αλλη φοβαμαι το αποτελεσμα.

Σημερα μετα την δουλεια πηγα σε μια φιλη και περασε η ωρα ευχαριστα.

Ξεχαστηκα και λιγο απο τα δικα μου.

Ναι η αληθεια είναι οτι με καμια φίλη περνάει ωραία η ώρα! Αν και τώρα που πας για δουλειά φαντάζομαι θα ξεχνιέσαι αρκετά... Μην κουράζεσαι όμως, ε? Καθιστική δουλειά ελπίζω κάνεις!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

future πολυ αγχωνεσαι βρε κοριτσι μου!!!ελα ηρεμησε λιγο!!οσο προσπαθεις να βρεις κατι τοσο περισσοτερες σκεψεις προς το κακο πηγαινουν!!! (αχ και εγω ετσι θα κανω???):rolleyes::confused: ευχομαι ολα αυτα να ειναι για ενα ευχαριστο αποτελεσμα την ΔΕΥΤΕΡΑ!!! χαιρομαι πολυ που οι εγκυουλες ειναι πολυ καλα!! η mammysoon χαθηκε!!ελπιζω να ναι καλα!! ιωαννα να σας ζησουν να ναι παντα ευτυχισμενοι και να κανουν πολλους απογονους!!! παρολη την κουραση ηταν ενα ευχαριστο γεγονος που θελω να πιστευω οτι θα σου δωσει δυναμη και κουραγιο για τις μερες που θα ακολολουθησουν !ποτε θα κανεις την εβρυομεταφορα???σε λιγη ωρα θα κανω την πρωτη ενεσα και η τρομαρα μου δεν περιγραφεται!!ειμαι πολυ φοβιτσιαρα!!!σνιφ,σνιφ!!!καλο βραδυ σε ολες μας!!!

Άντε καλέ που τρομάζεις με τις ενέσεις...Σε λίγο θα γίνουν οι αγαπημένες σου:tongue::tongue: Ρώτα κι εμάς τις παλιές!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια χαρά. Αργησα να μπω σήμερα...βλεπω απαρτία ε; Να'στε καλά όλες.

Καλά ειμαι κι εγώ...λίγο κουρασμένη..αλλά ειναι αναμενόμενο μάλλον. Βρέχει και μπουμπουνίζει και μύρισε φθινόπωρο :D. Τώρα να δουμε τι θα βάλουμε...καλά ήταν μέχρι τώρα με τα φορεματάκια τα ριχτά...τώρα που θα κρυώνουν τα ποδαράκια...πως θα βάλουμε παντελονάκι που δεν κλείνουν τα καημένα; Αααχ αγαπημένες μου φορμούλες...αλλά πως να πας στο γραφείο με φόρμα; Αντε να δουμε...

Future διαβάζω και αναρωτιέμαι...δεν πήρες τον γιατρό να του πεις για "πηγματα"...; Και τι μπορεί να είναι; Να ειναι αποβολή;...και αν ειναι αποβολη ετσι κάνει; Και τοσο νωρίς; Να ειναι κάτι εντελώς άσχετο...; Που να ξέρεις κι εσύ..και εγώ αναρωτιέμαι. Ό,τι και να'ναι πάντως εδώ ειμαστε μαζί σου...θα το παλεψεις, θα σε στηρίξουμε και όλα θα γίνουν...όπως πρέπει.

Ioanna αντε με το καλό η σειρά σου...αλήθεια πότε ειναι η σειρά σου;

Mamysoon και Gemini εγώ έκανα χοριακή και τεστ την 12η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορά. Και βγήκαν μια χαρά θετικά...εννοώ και το τεστ...με καραμπινάτο σταυρό ουτε καν αχνό. Η καλύτερη λύση ειναι να έχετε υπομονή και να τα κάνετε όταν σας λένε...ξέρω οτι ειναι δύσκολο...και εγώ τα σιδερα είχα φάει...απο την μια η αγωνία...απο την άλλη ο φόβος του αρνητικού και η ισορροπία καπου στην μέση.

Mariamarilia καλή αρχή με τις ενέσεις και καλώς ήρθες στον κόσμο των jankie υποψήφιων μαμάδων. Σε λίγο καιρό θα σου φαίνονται παιχνιδάκι και δεν θα θυμάσαι καν τον εαυτό σου που φοβόνταν και αγχώνονταν. Καλή αρχή και καλή επιτυχία.

A5K6p3.png

δεν αδιαθέτησα ακόμη, πήρα χάπια σήμερα τα τελειωσα και αδιαθετώ Παρασκευή, τότε ξεκινάω και τα σικλακούρ και περίπου 5/10 μεταφορά..έχω ακόμη λοιπόν..

marilia μη μασάς θα δεις πως δεν είναι τίποτα, όταν τις σταματήσεις θα νιώσεις ένα κενό!

ty11p2.png

Τα πήγματα ήταν μικρά και ελάχιστα.Πάντως τώρα αλλάξαμε πάλι χρώμα στην παλέτα....πήγαμε πάλι στο καφεκόκκινο!!!Είμαι σαν την κίντερ-έκπληξη...ποτέ δεν ξέρεις τι χρώμα αίμα θα έχω την επόμενη ώρα!!!!:tongue::tongue:

Λοιπόν να σας πω κάτι να σας κουφάνω εντελώς;;;;Και μη τολμήσει να γελάσει καμιά...κάηκε...σας βλέπω!!!Λοιπόν...όταν είμαι στον καναπέ μισοξαπλωμένη στην αριστερή πλευρά,με τα πόδια λυγισμένα.....με πιάνουν πόνοι περιόδου,Αν τεντωθώ ή καθήσω...περνάνε:confused::confused:.Έχετε μήπως κάτι να πείτε;;Όχι πείτε ντε....να σας δω!!!!Σας κούφανα;;;;;ΧΑΧΑΧΑ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Mariamarilia καλη αρχη, μην φοβασαι οι ενεσεις δεν ειναι τιποτα. Δεν πονανε καθολου.

Geminaki ναι η δουλεια μου ειναι γραφειου και δεν κουραζομαι αλλα το μυαλο δυσκολα ξεφευγει. Δεν ξερω οσο περνανε οι μερες τοσο μεγαλωνει η αγωνια μου.

Ιoanna με το καλο να ξεκινησεις και εσυ.

Palmoma ποιος εχασε την υπομονη να την βρω εγω..

Αλλα ο φοβος νομιζω θα με κρατησει και δεν θα το κανω.

Futuraki τι να πω βρε κοπελα μου. Μακαρι να ξερα τι ειναι ολα αυτα τα περιεργα.

κοριτσια αμα σας πω οτι κοντεψα να λιποθυμισω???σχεδον εχασα το φως μου και μεχρι που βουιξαν τα αυτια μου!!!κρυος ιδρωτας με επιασε!!!αχ ρε κοριτσια τι θα κανω???future πηρες τον γιατρο σου να σου πει τι μπορει να γινεται???υπομονη τι αλλο να πω!!!παντως παρεουλα δεν θα εχω τον Οκτωβριο??καλο βραδυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...