Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Εντάξει όπως μου τα λες καλά τα ακουω! Πόνους είχες κι εχτές, έτσι? Και το αίμα δεν αυξήθηκε οπότε αισιοδοξούμε!!!!

Εγώ τα ίδια. Δε νιώθω απολύτως τίποτα...

Kαλύτερα που δεν νιώθεις τίποτα πίστεψε με!!!΄

Έχω σαλέψει...τώρα το αίμα είναι κόκκινο.Μια κόκκινο, μια καφέ,μια καφεκόκκινο....θα μου στρίψει.Την αλήθεια;;;;Το πήρα απόφαση πως δεν έγινε τίποτα...μην λέτε για αισιοδοξία....είναι δυνατόν μετά από τέτοιο αίμα να περιμένω κάτι;;;;ΔΕΝ είναι περίοδος....ωραία τότε τι στον κόρακα είναι;;;;;;;Αποβολή;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλύτερα που δεν νιώθεις τίποτα πίστεψε με!!!΄

Έχω σαλέψει...τώρα το αίμα είναι κόκκινο.Μια κόκκινο, μια καφέ,μια καφεκόκκινο....θα μου στρίψει.Την αλήθεια;;;;Το πήρα απόφαση πως δεν έγινε τίποτα...μην λέτε για αισιοδοξία....είναι δυνατόν μετά από τέτοιο αίμα να περιμένω κάτι;;;;ΔΕΝ είναι περίοδος....ωραία τότε τι στον κόρακα είναι;;;;;;;Αποβολή;;;;

Αχ futuraki δεν ξέρω τι είναι.... Δυστυχώς γιατροί δεν έιμαστε. Όμως αφού το έχουμε ψάξει πολύ το θέμα και νομίζω πλέον τα έχουμε διαβάσει όλα, ξέρουμε οτι μπορέι να έιναι οτιδήποτε! Αίμα μπορείς να έχεις ακόμα και σε οποιαδήποτε φάση εγκυμοσύνης, ή και στην αρχή.Εντάξει, δεν σου λέω πρέπει να έισαι μες στην τρελή χαρά αλλά προσπάθησε όσο μπορέις να κρατάς ουδέτερα συναισθήματα. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Μια ισορροπία μέσα σου νομίζω έιναι οτι καλύτερο σε αυτή τη φάση. Ούτως ή άλλως 6 μέρες έμειναν. Εκεί θα λυθούν όλα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ futuraki δεν ξέρω τι είναι.... Δυστυχώς γιατροί δεν έιμαστε. Όμως αφού το έχουμε ψάξει πολύ το θέμα και νομίζω πλέον τα έχουμε διαβάσει όλα, ξέρουμε οτι μπορέι να έιναι οτιδήποτε! Αίμα μπορείς να έχεις ακόμα και σε οποιαδήποτε φάση εγκυμοσύνης, ή και στην αρχή.Εντάξει, δεν σου λέω πρέπει να έισαι μες στην τρελή χαρά αλλά προσπάθησε όσο μπορέις να κρατάς ουδέτερα συναισθήματα. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Μια ισορροπία μέσα σου νομίζω έιναι οτι καλύτερο σε αυτή τη φάση. Ούτως ή άλλως 6 μέρες έμειναν. Εκεί θα λυθούν όλα!!

Πάντως κάτι καλό δεν είναι!!!Anyway!!!

ΓΜΤ!!!Με έχει φάει η περιέργεια για αυτό το παιχνίδι "the sims".Όλοι για αυτό μιλάνε και προσπαθώ να το κατεβάσω(σπασμένο φυσικά) αλλά τα βρίσκω σκούρα με την εγκατάσταση και το crack. :evil::evil:Που θα μου πάει θα το βρώ!!!!Εσύ με τι ασχολείσαι;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πάντως κάτι καλό δεν είναι!!!Anyway!!!

ΓΜΤ!!!Με έχει φάει η περιέργεια για αυτό το παιχνίδι "the sims".Όλοι για αυτό μιλάνε και προσπαθώ να το κατεβάσω(σπασμένο φυσικά) αλλά τα βρίσκω σκούρα με την εγκατάσταση και το crack. :evil::evil:Που θα μου πάει θα το βρώ!!!!Εσύ με τι ασχολείσαι;;;;

Ναι το εχω ακούσει κι εγω οτι όλοι κολλάνε!!! Δεν εχω παίξει ομως και δεν μπορώ να σε βοηθήσω:(

Βασικά τα γνωστα κάνω -ιντερνετ -περιοδικα- αγγλικά -τηλεόραση. Αλλά ζαβλακώνομαι λίγο η αλήθεια είναι!! Χτες κατα τις 8 (και παρόλο που έιχε έρθει μια φίλη μου για παρέα) με επιασε ένα μουδιασμα στο κεφάλι που δεν μπορούσα ουτε περιοδικό να δω, ουτε τελεόραση , τίποτα σου λέω. Ξάπλωσα λίγο κι έκλεισα τα μάτια μου μπας και συνέλθω:rolleyes:

Αυριο θα φτιάξω τη βιβλιοθήκη λέω. Ξερεις, ξεκαθαρισμα βιβλίων!! Θα το κάνω αργάααααα και δε θα σκύβω!!

Και τώρα σκέφτομαι μηπως ζωγραφίσω λίγο. Οχι οτι πιάνει το χέρι μου ...αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι το εχω ακούσει κι εγω οτι όλοι κολλάνε!!! Δεν εχω παίξει ομως και δεν μπορώ να σε βοηθήσω:(

Βασικά τα γνωστα κάνω -ιντερνετ -περιοδικα- αγγλικά -τηλεόραση. Αλλά ζαβλακώνομαι λίγο η αλήθεια είναι!! Χτες κατα τις 8 (και παρόλο που έιχε έρθει μια φίλη μου για παρέα) με επιασε ένα μουδιασμα στο κεφάλι που δεν μπορούσα ουτε περιοδικό να δω, ουτε τελεόραση , τίποτα σου λέω. Ξάπλωσα λίγο κι έκλεισα τα μάτια μου μπας και συνέλθω:rolleyes:

Αυριο θα φτιάξω τη βιβλιοθήκη λέω. Ξερεις, ξεκαθαρισμα βιβλίων!! Θα το κάνω αργάααααα και δε θα σκύβω!!

Και τώρα σκέφτομαι μηπως ζωγραφίσω λίγο. Οχι οτι πιάνει το χέρι μου ...αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε!!

Είσαι τρελή;;;;;;;;;;;;;;Να μην κάνεις τίποτα!!!Ούτε σκύψιμο. ούτε τέντωμα.ούτε τίποτα!!!!Τώρα σε έπιασε η προκοπή;;;;Άσε να περάσουν οι μέρες και μετά βλέπεις!!!ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Είσαι τρελή;;;;;;;;;;;;;;Να μην κάνεις τίποτα!!!Ούτε σκύψιμο. ούτε τέντωμα.ούτε τίποτα!!!!Τώρα σε έπιασε η προκοπή;;;;Άσε να περάσουν οι μέρες και μετά βλέπεις!!!ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε συ αλλά δεν μπορώ άλλο καθισιό! Εδώ άλλες πάνε και για δουλειά... Νομιζω οι κρίσιμες μέρες έχουν περάσει. Ήταν αυτές που έιχα και νεύρα :tongue: Τώρα έιμαι πολύ χαλαρή! Αντε και σημερα η ξάπλα! Απλά έχω ένα φόβο με τις σκάλες...νομίζω οτι κάνουν πολύ κακο! Και εδώ για να βγω απ το σπίτι έχω σκάλα, και για να ανεβω στα δωμάτια επίσης! Αρα με βλέπω μεχρι Παρασκευή εσώκλειστη!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini τι ειναι αυτα που ακουω??!!!Μην κανεις τιποτα,οσο καλα κι αν νιωθεις!!Ξερω,δεν εισαι αρρωστη,αλλα πραγματικα δεν πρεπει να τεντωνεσαι!!Ουτε καν για να φτασεις σε ραφι.Ακου,τυχαινει να ειμαι πολυ.."στην πριζα" σαν ατομο και θυμαμαι οτι την περιοδο των 15 ημερων που ημουν ψιλο-ξαπλα,τσακωνομουν με ολους για το παραμικρο!Δεν ειχα συνηθησει να ειμαι ετσι.Αλλα επρεπε να βαλω τα θελω μου σε δευτερη μοιρα,οπως κανω και τωρα.Μην κανεις τιποτα!Αντε,γιατι θα ερθω εκεικαι θα σε βαλω να κατσεις με το ζορι!!!!:tongue:

Futuraki δεν θα σου πω ουτε πως να σκεφτεσαι,ουτε τι να κανεις.Το μονο που θα πω ειναι πως ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να σου πανε καλα και αυτο που περνας τωρα να γινει συντομα μια μακρινη αναμνηση με αισιο ομως αποτελεσμα.;)

Gemini τι ειναι αυτα που ακουω??!!!Μην κανεις τιποτα,οσο καλα κι αν νιωθεις!!Ξερω,δεν εισαι αρρωστη,αλλα πραγματικα δεν πρεπει να τεντωνεσαι!!Ουτε καν για να φτασεις σε ραφι.Ακου,τυχαινει να ειμαι πολυ.."στην πριζα" σαν ατομο και θυμαμαι οτι την περιοδο των 15 ημερων που ημουν ψιλο-ξαπλα,τσακωνομουν με ολους για το παραμικρο!Δεν ειχα συνηθησει να ειμαι ετσι.Αλλα επρεπε να βαλω τα θελω μου σε δευτερη μοιρα,οπως κανω και τωρα.Μην κανεις τιποτα!Αντε,γιατι θα ερθω εκεικαι θα σε βαλω να κατσεις με το ζορι!!!!:tongue:

.

Καλά καλά μη φωνάζετε!!!! Να σε ρωτήσω, πόσες μέρες μετα τη μεταφορά έκανες χοριακή??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλά καλά μη φωνάζετε!!!! Να σε ρωτήσω, πόσες μέρες μετα τη μεταφορά έκανες χοριακή??

Δεν με ρώτησες αλλά απαντάω εγώ:tongue:Από ότι ξέρω από τον γιατρό μου,αφού έβαλες βλαστοκύστες κάνεις χοριακή στις 11 μέρες.Αλλιώς (όπως εγώ) κάνεις στις 14 μέρες.Βιάζεσαι έτσι;;;;Λογικό το βλέπω!!!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Futuraki δεν θα σου πω ουτε πως να σκεφτεσαι,ουτε τι να κανεις.Το μονο που θα πω ειναι πως ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να σου πανε καλα και αυτο που περνας τωρα να γινει συντομα μια μακρινη αναμνηση με αισιο ομως αποτελεσμα.;)

Αχ ευχαριστώ!!!!από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Δεν με ρώτησες αλλά απαντάω εγώ:tongue:Από ότι ξέρω από τον γιατρό μου,αφού έβαλες βλαστοκύστες κάνεις χοριακή στις 11 μέρες.Αλλιώς (όπως εγώ) κάνεις στις 14 μέρες.Βιάζεσαι έτσι;;;;Λογικό το βλέπω!!!!!:tongue:

Στην αρχή μου είχε πει 10 μέρες μετά, αλλά μετά μου τα άλλαξε:mad:. Δεν είναι και τόσο πολύ οτι βιάζομαι, για μια μερα. Απλά ξέρω οτι αν βγει θετική μετά ααπό 2 μέρες την επαναλαμβάνεις. Κι εγώ τότε θα είναι η μερα που ξεκινάω δουλειά. Οπότε ή θα την κάνω Τριτη-Τετάρτη ή Δευτέρα -Τετάρτη. Εκτός αν βγει τελειως αρνητικο....οπότε βγαίνουμε κι απ το δίλλημα.

Ή παλι σκεφτόμουν αν γίνεται να δώσεις αίμα απόγευμα???

Τωρα πως είσαι? Κανα νέο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

6 μέρες;Λίγες είναι;;;Ξέρεις πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν σε 6 μέρες;;

Ας πούμε: να κερδίσω το λόττο(μπα δεν παίζω οπότε αποκλείεται)

να βαρεθώ τον άντρα μου και να τον διώξω(δεν παίζει με τίποτα)

Να μου την δώσει και να την κοπανήσω(μπααα...είμαι ξάπλα δεν γίνεται)

Να πέσει η κυβέρνηση(ναι καλά...και τι θα αλλάξει;;;;)

Να βγούμε από την κρίση(χαχαχαχααα...το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;)

να πάμε σε πτώχευση(πιθανό αλλά δεν μας συμφέρει)

Τι στο καλό....το μόνο που μένει είναι να περιμένω;;;;Καλά λοιπόν!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Gemini ακου.Εμενα μου ειπαν σε δυο εβδομαδες ακριβως.Απλα εγω εκανα στις 9 μερες μετα την μεταφορα ενα τεστ clearblue γιατι με ετρωγε ο κ....ς μου(:D)!Βγηκε θετικο,δεν το πιστεψα γιατι υπηρχε πιθανοτητα να ηταν η ovitrelle που μου ειχαν κανει την ημερα της μεταφορας,την αλλη μερα ξανακανα,ξαναβγηκε θετικο και οταν τηλ στο κεντρο,αυτοι μου ειπαν να τρεξω να κανω χοριακη.αλλιως εγω θα πηγαινα την 15η μερα οπως μου ειχαν πει στην αρχη(και θα ετρωγα τα λεφτα μου σε τεστ στο σπιτι)!!

Στην αρχή μου είχε πει 10 μέρες μετά, αλλά μετά μου τα άλλαξε:mad:. Δεν είναι και τόσο πολύ οτι βιάζομαι, για μια μερα. Απλά ξέρω οτι αν βγει θετική μετά ααπό 2 μέρες την επαναλαμβάνεις. Κι εγώ τότε θα είναι η μερα που ξεκινάω δουλειά. Οπότε ή θα την κάνω Τριτη-Τετάρτη ή Δευτέρα -Τετάρτη. Εκτός αν βγει τελειως αρνητικο....οπότε βγαίνουμε κι απ το δίλλημα.

Ή παλι σκεφτόμουν αν γίνεται να δώσεις αίμα απόγευμα???

Τωρα πως είσαι? Κανα νέο?

Γίνεται να δώσεις το μεσημέρι αλλά θα αργήσουν να βγουν...το βράδυ θα τα έχεις.

Α! ναι είχαμε μια αλλαγή...το αίμα έγινε σκέτο κόκκινο με ελάχιστα πήγματα.....τώρα είναι σκέτο κόκκινο πάλι!!!!χαχαχα!!!αλλαγές να μην βαριέμαι τα ίδια συνέχεια!!!!! Η ποσότητα ίδια όμως και συνεχίζω να έχω δέκατα!!!!:confused::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Gemini ακου.Εμενα μου ειπαν σε δυο εβδομαδες ακριβως.Απλα εγω εκανα στις 9 μερες μετα την μεταφορα ενα τεστ clearblue γιατι με ετρωγε ο κ....ς μου(:D)!Βγηκε θετικο,δεν το πιστεψα γιατι υπηρχε πιθανοτητα να ηταν η ovitrelle που μου ειχαν κανει την ημερα της μεταφορας,την αλλη μερα ξανακανα,ξαναβγηκε θετικο και οταν τηλ στο κεντρο,αυτοι μου ειπαν να τρεξω να κανω χοριακη.αλλιως εγω θα πηγαινα την 15η μερα οπως μου ειχαν πει στην αρχη(και θα ετρωγα τα λεφτα μου σε τεστ στο σπιτι)!!

Δηλαδή έκανες κατρουλοτεστ 9 μέρες μετα τη μεταφορά και σου βγήγκε θετικο??????? WOW!!! Χμμ έιχες δίδυμα όμως γι αυτό.... Η χοριακή τη 10 μέρα δηλαδή πόσο ήταν? Και μια τελευταία ερώτηση....είχες βάλει βλαστοκύστες??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...