Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τι οτι έγινε έγινε καλέ??????????????????? Ααααααααα δεν πάμε καλά!!! Είσαι ακριβώς στη μέση της διαδικασίας/ αναμονής. Τίποτα δεν έδειξε ακόμα και τίποτα δεν τελειωσε. Θα σε μαλώσω και θα πάρω το αίμα μου πίσω για τις τιμωρίες που μου έβαζες λόγω γκρίνιας:tongue::tongue:

Μάλωσε με..... μάλωσε με.Δεν ξέρω...μπορεί με το 4ο χάπι να σταματήσει το αίμα.Έτσι και αλλιώς μέχρι την Δευτέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.ΑΑΑΑ!!!δεν σου είπα....μου λέει ο γιατρός"κάνε ότι μπορείς να είσαι ήρεμη" και του λέω "έτσι που είμαι,μόνο το τσιγάρο με ηρεμεί" και μου ήρθε η απάντηση"Τώρα κάπνισε"...χιχι...καπνίζω με την άδεια του γιατρού!!!Καλά μην φανταστείς δεν το ξεφτιλίζω!!!!

Πάω να ξαπλώσω καμιά ωρίτσα....τα νεότερα το απογευμα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα

Futuraki δεν μπορώ να ξέρω τι ειναι αυτό...αν σε είχα κοντά μου θα ειχα βάλει το ιατρικό μου team να μου δίνει απαντήσεις...αλλά από μακριά; Θα ρωτήσω βεβαια (οχι που θα το άφηνα) τι ενδεχόμενα παίζουν. Εντούτοις εγώ συνεχίζω να πιστεύω οτι η λογική λέει οτι δεν μπορει να ειναι περίοδος...και γιατί ειναι νωρίς, και γιατί τα utrogestan καθυστερούν την περίοδο..απο την άλλη...λογικο ειναι να έχεις φρικάρει. Αλλά τι αλλαζει; Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά, ακόμα και αν μέσα σου φοβάσαι. Προσπάθησε να πεις...όλα θα πάνε καλά...και να το πιστεύεις. Εχεις ήδη φάει την κρυάδα...είσαι σίγουρη για την αποτυχία...τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί; Χαλάρωσε, διατήρησε την ψυχραιμία σου όσο μπορείς, σκέψου οτι εκει μέσα κάποιοι προσπαθούν να επιβιώσουν και χρειάζονται την δική σου βοήθεια..και πες ...θα γινει αυτο που πρέπει να γίνει. Αυτό που Π Ρ Ε Π ΕΙ να γίνει. Και έπειτα...αλήθεια δεν πιστεύεις στα θαύματα; Εγω πιστεύω..και νομίζω οτι τα ζούμε καθημερινά. Ισως ήρθε η ώρα να ζήσεις και εσύ το δικό σου επόμενο θαύμα. Και απλά να μας δώσεις την χαρά να το ζήσουμε μαζί σου. Εγώ πιστεύω σε εσένα, στην δύναμη της ψυχής σου και ξέρω οτι θα βγεις νικήτρια απο τον αγώνα...όσες μάχες και αν χρειαστεί να δώσεις. Και αν εσύ λυγίζεις, θα είμαι εδώ να στο λέω καθημερινά και να σου θυμίζω οτι το θαύμα...το αξίζεις. Γι'αυτό και θα το ζήσεις.

A5K6p3.png

Ioanna καλώς ήρθες και να σου ζήσει ο αδερφός. Θα σου πάρει ώρες να μάθεις τα δικά μας..εχουμε γράψει πολλά..αλλά ανακεφαλαιώνοντας οι Gemini και Future ειναι στην αναμονή από την εμβρυομεταφορά, εγώ και η luckystar κάναμε αυχενικες και όλα καλά, η mariamarilia θα ξεκινήσει μακρύ πρωτόκολλο, και έχουμε στην παρέα μας και μια νεα φίλη την Mamysoon που ειναι κι αυτή στην ίδια φάση με τις 2 πρώτες.

Γενικά υπάρχει άγχος από πλευράς των κοριτσιών στην αναμονή (και ειναι λογικό), ανυπομονησία, ερωτηματικά και ερωτήματα...και μια μικρή ανησυχία απο την Future για το αιμα που βλέπει στο σκουπισμα εδώ και μερικές μέρες. Κατά τα αλλα η Gemini ειναι συχνά στο πάτωμα και μες τα νευρα (δεν ξέρει τι της φταίει οπως όλοι οι διδυμοι!), αλλα εντάξει έχει ανασυνταχθεί τώρα και ειναι καλύτερα.:tongue:

Οι αλλες ειμαστε ήσυχες. Τώρα το ενδιαφέρον εχει στραφεί στα κορίτσια στην αναμονή. Καραβάνια μπεμπεδόσκονης φευγουν καθημερινά προς τους συγκεκριμένους προορισμούς, συνοδευόμενα απο κιβώτια αισιοδοξίας και θετικής σκέψης.

A5K6p3.png

Καλησπέρα

Futuraki δεν μπορώ να ξέρω τι ειναι αυτό...αν σε είχα κοντά μου θα ειχα βάλει το ιατρικό μου team να μου δίνει απαντήσεις...αλλά από μακριά; Θα ρωτήσω βεβαια (οχι που θα το άφηνα) τι ενδεχόμενα παίζουν. Εντούτοις εγώ συνεχίζω να πιστεύω οτι η λογική λέει οτι δεν μπορει να ειναι περίοδος...και γιατί ειναι νωρίς, και γιατί τα utrogestan καθυστερούν την περίοδο..απο την άλλη...λογικο ειναι να έχεις φρικάρει. Αλλά τι αλλαζει; Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά, ακόμα και αν μέσα σου φοβάσαι. Προσπάθησε να πεις...όλα θα πάνε καλά...και να το πιστεύεις. Εχεις ήδη φάει την κρυάδα...είσαι σίγουρη για την αποτυχία...τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί; Χαλάρωσε, διατήρησε την ψυχραιμία σου όσο μπορείς, σκέψου οτι εκει μέσα κάποιοι προσπαθούν να επιβιώσουν και χρειάζονται την δική σου βοήθεια..και πες ...θα γινει αυτο που πρέπει να γίνει. Αυτό που Π Ρ Ε Π ΕΙ να γίνει. Και έπειτα...αλήθεια δεν πιστεύεις στα θαύματα; Εγω πιστεύω..και νομίζω οτι τα ζούμε καθημερινά. Ισως ήρθε η ώρα να ζήσεις και εσύ το δικό σου επόμενο θαύμα. Και απλά να μας δώσεις την χαρά να το ζήσουμε μαζί σου. Εγώ πιστεύω σε εσένα, στην δύναμη της ψυχής σου και ξέρω οτι θα βγεις νικήτρια απο τον αγώνα...όσες μάχες και αν χρειαστεί να δώσεις. Και αν εσύ λυγίζεις, θα είμαι εδώ να στο λέω καθημερινά και να σου θυμίζω οτι το θαύμα...το αξίζεις. Γι'αυτό και θα το ζήσεις.

Η ηρεμία που εκπέμπουν κάθε φορά τα μηνύματα σου, το ποσο ευστοχα περιγράφεις πράγματα και το πόσο δύναμη προσφέρεις με τα λόγια σου και μόνο είναι αλλο πράγμα... Να ξέρεις (αν δεν το έχεις ανακαλύψει ήδη) πως έχεις μεγάλο ταλέντο...Σ ευχαριστούμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μάλωσε με..... μάλωσε με.Δεν ξέρω...μπορεί με το 4ο χάπι να σταματήσει το αίμα.Έτσι και αλλιώς μέχρι την Δευτέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.ΑΑΑΑ!!!δεν σου είπα....μου λέει ο γιατρός"κάνε ότι μπορείς να είσαι ήρεμη" και του λέω "έτσι που είμαι,μόνο το τσιγάρο με ηρεμεί" και μου ήρθε η απάντηση"Τώρα κάπνισε"...χιχι...καπνίζω με την άδεια του γιατρού!!!Καλά μην φανταστείς δεν το ξεφτιλίζω!!!!

Πάω να ξαπλώσω καμιά ωρίτσα....τα νεότερα το απογευμα!!!!

Καλή ξεκούραση:D:D Το χα σκεφτεί κι εγώ αυτό με το τσιγάρο αλλά δεν έιπα τίποτα για να μη φάω κραξιμο:rolleyes::rolleyes: Μην το παρακάνεις όμως, μπράβο καλό κορίτσι!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Δεν έχω λόγια ...................ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλησπερα κοριτσια.

Future κοπελα μου τωρα σε θελουμε να σκεφτεσαι οσο πιο θετικα μπορεις.

Τα λογια της palmoma ειναι τοσο σωστα.

Προσπαθησε να εισαι αισιοδοξη, αφου μιλησες και με τον γιατρο σου και το extra χαπι που θα παρεις θα κανει την δουλεια του.

Λιγες μερες ακομα υπομονη και ολο αυτο μπορει να εξελιχθει σε κατι τοσο μα τοσο διαφορετικο. Τα ασχημα και το αγχος να φυγουν και να ερθει η χαρα και η ευτυχια!! Τοση θετικη ενεργεια εδω μεσα δεν μπορει, θα πιασει τοπο!!

Gemini ηρεμια και ξεκουραση ετσι;;

Ασε τους αλλους να σε βοηθανε τωρα που πρεπει τρελο διδυμακι.

Palmoma τι να πω! Πραγματικα τα λογια σου ειναι τοσο ωραια.

Μας δινεις τοσο δυναμη σε αυτη την δυσκολη για ολες μας αναμονη...

Εγω σημερα πρωτη μερα στη δουλεια. Τα εκανα ολα οσο πιο χαλαρα μπορουσα.

Ε λοιπόν εδώ είμαι.Θα κάνω υπομονή και θα περιμένω τα αποτελέσματα.Οι πόνοι περιόδου μια φεύγουν,μια έρχονται.....Το αίμα συνεχίζει στο σκούπισμα(καφεκόκκινο).Είναι ακριβώς όπως την πρώτη μέρα της περιόδου,όταν αρχίζει να έρχεται αλλά δεν έχει κατέβει εντελώς.Ξέρω ότι δεν είναι περίοδος,τα λέω έτσι για να καταλάβετε την κατάσταση.Χθες ήταν ελάχιστο π.χ από τις 30 φορές που πήγα τουαλέτα είδα σταγόνες αίμα τις 6-7.Σήμερα δεν είναι σταγόνες και είναι σε κάθε σκούπισμα.Θέλω να πιστεύω ότι αύριο,επειδή θα έχω πάρει πιο πολλά χάπια,ίσως να δω διαφορά.Θα σας ενημερώνω ....μη νομίζετε ότι θα ξεφύγετε....κάπου πρέπει να τα πω!!!!!!!:tongue::tongue:Σας ευχαριστώ που είστε εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΧΑΧΑ!!!!! έχει και καλές πλευρές η κρίση!!!!

Μ'αρέσει τώρα με την κρίση που...

Μ'αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά σκάει στα γέλια.¨Ασε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους.

Μ'αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον,γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.¨Ασε που όλο και κάτι θα στέλνουν τις γιορτές.

Μ'αρεσει που ακρίβηνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη ,και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια,κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ μούρη όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική.Ασε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.

Μαρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον.

Μαρέσει που οι σερβιτόροι άρχισαν να λένε πάλι ευχαριστώ όσα λίγα και να είναι τα τιπς και αν τους δώσουν.

Επιπλέον για τις γκόμενες ,είσαι σίγουρος πια 100% ότι δε σε θέλει για τα λεφτά σου.

Μ'αρέσει που ο κουλουρτζής έξω από τα μπουζούκια έχει πιο πολύ δουλειά από τη λουλουδού μέσα στα μπουζουκια.

Μ'αρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια αποτελεί το 2%του μισθού μου που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει ένα μισθό.

Μ'αρέσει που θα κόψουν τα επιδόματα.Δεν άντεχα να περιμένω σε ουρές όρθιος.

Μ'αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.

Μ'αρέσει που μπορώ να έχω κατάθλιψη ελεύθερα.Παλιά μου τα είχαν πρήξει όλοι'Τι σου λείπει ρε ..?Τη δουλειά σου την έχεις,το αμαξάκι σου,τι άλλο θες?'

Μ'αρέσει που στο σούπερ μάρκετ σπάνια περιμένεις πια τον μπροστά να χτυπήσει 2 καρότσια ψώνια,και αν πέσεις σε τέτοιον,του λες να σε καλέσει και σένα στο πάρτυ. Μ'αρέσει που γίνονται πιο πολλοί πολιτικοί γάμοι, γιατί σε αυτούς τουλάχιστον δε χρεώνουν για τους πολυέλαιους.

Μ'αρέσει που την έχουν δει ξαφνικά όλοι οικολόγοι, και καλά ότι κάνουν οικονομία γιατί προστατεύουν το περιβάλλον.

Μ'αρέσει που λένε ότι θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, γιατί επιτέλους θα ξοδέψω τις δραχμές που είχα φυλάξει για ενθύμιο και μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν είχα μία και υπολόγιζα ότι αντιστοιχούν σε 60-70 ευρώ αλλά δεν τις άλλαζε πια η τράπεζα.

Μ'αρέσει που αν πω ότι δουλέυω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν 'Ρε τον τεμπέλη'..

Μ'αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας,όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και 2ο παγκόσμιο.Αλλιώς θα με πέρναγαν για πολύ φλώρο..

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλησπερα κοριτσια.

Future κοπελα μου τωρα σε θελουμε να σκεφτεσαι οσο πιο θετικα μπορεις.

Τα λογια της palmoma ειναι τοσο σωστα.

Προσπαθησε να εισαι αισιοδοξη, αφου μιλησες και με τον γιατρο σου και το extra χαπι που θα παρεις θα κανει την δουλεια του.

Λιγες μερες ακομα υπομονη και ολο αυτο μπορει να εξελιχθει σε κατι τοσο μα τοσο διαφορετικο. Τα ασχημα και το αγχος να φυγουν και να ερθει η χαρα και η ευτυχια!! Τοση θετικη ενεργεια εδω μεσα δεν μπορει, θα πιασει τοπο!!

Gemini ηρεμια και ξεκουραση ετσι;;

Ασε τους αλλους να σε βοηθανε τωρα που πρεπει τρελο διδυμακι.

Palmoma τι να πω! Πραγματικα τα λογια σου ειναι τοσο ωραια.

Μας δινεις τοσο δυναμη σε αυτη την δυσκολη για ολες μας αναμονη...

Εγω σημερα πρωτη μερα στη δουλεια. Τα εκανα ολα οσο πιο χαλαρα μπορουσα.

Ναι σήμερα και ξάπλα και γενικά πολύ ηρεμία....

Καλή αρχή και στη δουλειά σου αλλά μην ξεχαστείς, να προσέχεις!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ε λοιπόν εδώ είμαι.Θα κάνω υπομονή και θα περιμένω τα αποτελέσματα.Οι πόνοι περιόδου μια φεύγουν,μια έρχονται.....Το αίμα συνεχίζει στο σκούπισμα(καφεκόκκινο).Είναι ακριβώς όπως την πρώτη μέρα της περιόδου,όταν αρχίζει να έρχεται αλλά δεν έχει κατέβει εντελώς.Ξέρω ότι δεν είναι περίοδος,τα λέω έτσι για να καταλάβετε την κατάσταση.Χθες ήταν ελάχιστο π.χ από τις 30 φορές που πήγα τουαλέτα είδα σταγόνες αίμα τις 6-7.Σήμερα δεν είναι σταγόνες και είναι σε κάθε σκούπισμα.Θέλω να πιστεύω ότι αύριο,επειδή θα έχω πάρει πιο πολλά χάπια,ίσως να δω διαφορά.Θα σας ενημερώνω ....μη νομίζετε ότι θα ξεφύγετε....κάπου πρέπει να τα πω!!!!!!!:tongue::tongue:Σας ευχαριστώ που είστε εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Φυσικά και να ενημερώνεις! Πίστεψέ με η αγωνία σου έιναι μοιρασμένη....στο ιδιο καζάνι βράζουμε ;) Πιστέυω οτι άυριο το αίμα θα είναι ακόμα λιγότερο.... Μπες πρωι πρωι να μας πεις!!

Όσο για τις καλές πτυχές της κρίσης.....πολύυυυυ καλό!!!!!!!!!:D:D:D Οχι τίποτε άλλο, αλλά αν δεν το σκεφτούμε κι έτσι ...πάμε χαμένοι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μόλις γυρισα απο τον γιατρό. Μου έδωσε μόνο σίδηρο...και θα με δει σε 4 εβδομάδες...

Όλα καλά μου ειπε. Καλά με βλέπει. Κατέγραψε και το βάρος...:shock: και τώρα πια ειμαι υπό έλεγχο.

Το ειπα και στον προϊστάμενο σήμερα στην δουλειά. Εντάξει μια χαρά χάρηκε ο άνθρωπος...τιποτε δεν ειπε για το timing με την συνάδελφο. Εντάξει τώρα σιγά σιγά το μαθαίνουν και στην δουλειά και αφήνομαι και εγώ ενδυματολογικώς...γιατί τα παντελόνια δεν κλείνουν πια...και μόνο τα τύπου φόρμας με λάστιχο παίζουν...τα οποία όμως διαγράφουν την κοιλιά έντονα. Αλλά ενταξει αφού το ανακοίνωσα...δεν με νοιάζει πια.

A5K6p3.png

Μόλις γυρισα απο τον γιατρό. Μου έδωσε μόνο σίδηρο...και θα με δει σε 4 εβδομάδες...

Όλα καλά μου ειπε. Καλά με βλέπει. Κατέγραψε και το βάρος...:shock: και τώρα πια ειμαι υπό έλεγχο.

Το ειπα και στον προϊστάμενο σήμερα στην δουλειά. Εντάξει μια χαρά χάρηκε ο άνθρωπος...τιποτε δεν ειπε για το timing με την συνάδελφο. Εντάξει τώρα σιγά σιγά το μαθαίνουν και στην δουλειά και αφήνομαι και εγώ ενδυματολογικώς...γιατί τα παντελόνια δεν κλείνουν πια...και μόνο τα τύπου φόρμας με λάστιχο παίζουν...τα οποία όμως διαγράφουν την κοιλιά έντονα. Αλλά ενταξει αφού το ανακοίνωσα...δεν με νοιάζει πια.

Μπράβο κούκλα! Με το καλό!!! Όλα καλά σου πάνε και είναι καιρός πια να καμαρώνεις για την κοιλίτσα σου!! Κι εμέις χαιρόμαστε μαζί σου ;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια μου καλή σας μέρα.Τι μου κάνετε σήμερα;

Εδώ η κατάσταση παραμένει ίδια,όλο το βράδυ είχα πόνους περιόδου,με το ζόρι κρατήθηκα να μην πάρω FELDENE.Τώρα ο πόνος είναι αμυδρός,αλλά το αίμα δεν λιγόστεψε καθόλου(βέβαια δεν αυξήθηκε κιόλας)!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια μου καλή σας μέρα.Τι μου κάνετε σήμερα;

Εδώ η κατάσταση παραμένει ίδια,όλο το βράδυ είχα πόνους περιόδου,με το ζόρι κρατήθηκα να μην πάρω FELDENE.Τώρα ο πόνος είναι αμυδρός,αλλά το αίμα δεν λιγόστεψε καθόλου(βέβαια δεν αυξήθηκε κιόλας)!!!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα!!

Εντάξει όπως μου τα λες καλά τα ακουω! Πόνους είχες κι εχτές, έτσι? Και το αίμα δεν αυξήθηκε οπότε αισιοδοξούμε!!!!

Εγώ τα ίδια. Δε νιώθω απολύτως τίποτα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...