Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ωραία!! Αυτό το τελευταίο είναι το καλύτερο!!!!

Καλά έιμαι! Δε νιώθω απολύτως τίποτα.... Και γενικά πολύυυυ ήρεμη! Για να δούμε πόσο θα κρατήσει:tongue:

Πάιρνω και κάτι τηλ για να δω τι γίνεται με την απόσπαση και μου τα μασάνε:shock::shock: Αλλά λέω να μην αγχωθώ. Απλά μου τι δίνει που πρέπει να πάρεις στο κινητό διάφορους γνωστούς ή συνδικαλιστές :mrgreen: που τους δίνεις αξία έτσι για να γίνει ...... το αυτονόητο!!! Δεν ξέρω αν είμαι ψωροπερήφανη, αλλά αυτό το πράγμα μου τη δίνει και το κάνω δυστυχώς με πολύυυυ βαριά καρδια:(

Και ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει φυσικά, αφού δεν απαντάνε κιόλας!

Έχεις δίκιο και μένα μου την δίνει αυτό και ειδικά όταν το παίζουν και βαριά πεπόνια.Το κάνουν για να σου δείξουν τάχα πόσο ζορίστηκαν να σε εξυπηρετήσουν και να νιώθεις μεγαλύτερη υποχρέωση.Δεν τα πάω καθόλου κάτι τέτοια!!!!!Αν μπορείς να κάνεις κάτι κάντο,αλλιώς πες βρε αδερφέ δεν μπορώ ή δεν θέλω να ξέρω και εγώ τι θα κάνω.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχεις δίκιο και μένα μου την δίνει αυτό και ειδικά όταν το παίζουν και βαριά πεπόνια.Το κάνουν για να σου δείξουν τάχα πόσο ζορίστηκαν να σε εξυπηρετήσουν και να νιώθεις μεγαλύτερη υποχρέωση.Δεν τα πάω καθόλου κάτι τέτοια!!!!!Αν μπορείς να κάνεις κάτι κάντο,αλλιώς πες βρε αδερφέ δεν μπορώ ή δεν θέλω να ξέρω και εγώ τι θα κάνω.

χαχαχα! Ναι ακριβώς έτσι!!! Τι να πω, θα το άφηνα έτσι να γίνει από μόνο του, αλλά έχε χάρη που μου τα μασάγανε αυτές στο γραφέιο και φοβήθηκα μηπως γίνει καμιά στραβή...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν οι πόνοι περιόδου συνεχίζονται,όπως και το αίμα,το οποίο είναι λίγο πιο πολύ αλλά η σερβιέτα δεν έχει λερωθεί,προς το παρόν ακόμη μόνο στο σκούπισμα,αλλά είναι και πιο κόκκινο.Δεν παίρνω τον γιατρό αν δεν αρχίσει να τρέχει στην σερβιέτα σαν την περίοδο.Και πονάει και η μέση μου!!!Αυτά τα νεότερα από το μέτωπο:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Futuraki καλησπερα.Βρε κοριτσακι μου,γιατι δεν παιρνεις τηλ το γιατρο σου?Ξερεις υπαρχει μεγαλη περιπτωση το αιματακι να ειναι απο τις ορμονες που παιρνουμε μετα απο τη μεταφορα και να σου τις μειωσει λιγακι ή παλι να ειναι απο τις innohep διοτι σου διαλυει το αιμα.Κι εγω ειχα αιμορραγια απο τη μυτη βεβαια,αλλα οταν βαζεις τετοιες ενεσεις ειναι πιθανο!Επισης,μπορει να σου δωσει κατι να σταματησει το αιματακι.

Δε θελω με τιποτα να σε αγχωσω,απλα πιστευω οτι αφηνοντας το χρονο να περναει ,αγχωνεσαι και αναρωτιεσαι,ενω μπορει να ειναι κατι πολυ απλο και ο γιατρος να σου δωσει λυση..

Διαφημίσεις

Futuraki καλησπερα.Βρε κοριτσακι μου,γιατι δεν παιρνεις τηλ το γιατρο σου?Ξερεις υπαρχει μεγαλη περιπτωση το αιματακι να ειναι απο τις ορμονες που παιρνουμε μετα απο τη μεταφορα και να σου τις μειωσει λιγακι ή παλι να ειναι απο τις innohep διοτι σου διαλυει το αιμα.Κι εγω ειχα αιμορραγια απο τη μυτη βεβαια,αλλα οταν βαζεις τετοιες ενεσεις ειναι πιθανο!Επισης,μπορει να σου δωσει κατι να σταματησει το αιματακι.

Δε θελω με τιποτα να σε αγχωσω,απλα πιστευω οτι αφηνοντας το χρονο να περναει ,αγχωνεσαι και αναρωτιεσαι,ενω μπορει να ειναι κατι πολυ απλο και ο γιατρος να σου δωσει λυση..

Τις innohep τις σταμάτησα εδώ και 3 μέρες,από την πρώτη σταγόνα αίματος.Προχθες που τον πήρα μου είπε να σταματήσω τις ενέσεις,να παίρνω κανονικά τα utrogestan και να μην αγχώνομαι(ναι καλά)Λέω όμως να τον ξαναπάρω τελικά!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Να τον ξαναπαρεις!Γι αυτο ειναι οι γιατροι,για να τους ρωταμε.Παντως,αφου σου ειπε να ηρεμησεις,πιστευω δεν ειναι τιποτα.Αλλιως,θα σου ελεγε κατι.Ολα θα πανε καλα βρε futuraki,ξερεις ποσες κοπελες ειχαν αιματακι και τελικα ηταν εγκυος?Εξαλλου,δεν εχεις περιοδο,καμια σχεση!Μη φοβασαι!!Ολα θα πανε καλα,ακους???

Να τον ξαναπαρεις!Γι αυτο ειναι οι γιατροι,για να τους ρωταμε.Παντως,αφου σου ειπε να ηρεμησεις,πιστευω δεν ειναι τιποτα.Αλλιως,θα σου ελεγε κατι.Ολα θα πανε καλα βρε futuraki,ξερεις ποσες κοπελες ειχαν αιματακι και τελικα ηταν εγκυος?Εξαλλου,δεν εχεις περιοδο,καμια σχεση!Μη φοβασαι!!Ολα θα πανε καλα,ακους???

Πόσο θέλω να το πιστέψω δεν ξέρεις!!!!Μου αρέσει που έλεγα ότι θα είμαι ψύχραιμη ότι και αν συμβεί....χα!!!Μόλις βλέπω το αίμα να λιγοστεύει λέω"έλα μωρέ τίποτα δεν είναι όλα θα πάνε καλά"....μόλις το δω πιο πολύ λέω "αυτό ήταν,θα μου έρθει περίοδος".Λέτε τελικά μέχρι την χοριακή να πηγαίνω έτσι;Τώρα θα μου έρθει...ύστερα θα μου έρθει;;;Ε ρε γλέντια!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν μίλησα με τον γιατρό....μου είπε να πάρω 1 χάπι παραπάνω και να περιμένω.Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο,λογικά με τα χάπια δεν μπορεί να μου έρθει περίοδος.Πρέπει να σταματήσει το αίμα γιατί αλλιώς κάτι δεν πάει καλά!!!!!Και να κάνω κανονικά την χοριακή την Δευτέρα!!!Τώρα μπορώ να αγχωθώ παρακαλώ;;;;;;;;:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

future ο,τι και να πεις,εχεις δικιο.πρεπει ομως να μεινεις ψυχραιμη.Ειναι πολυ δυσκολο,δεν ειναι οτι το κανεις επιτηδες,το ξερω.κι εγω ειμαι ψυχραιμος ανθρωπος,αλλα οταν σκανε δυσκολιες αγχωνομαι.Λοιπον κοιτα τι θα κανεις.Βαλε να δεις καμια ταινιουλα,φωναξε και καμια φιλη να κατσετε παρεα,να πειτε τιποτε αλλο να φυγει λιγο το μυαλο!

Ελπιζω να εισαι καλα και θα ξαναμπω το βραδυ να μαθω πως τα πας!;)

Διαφημίσεις

Λοιπόν μίλησα με τον γιατρό....μου είπε να πάρω 1 χάπι παραπάνω και να περιμένω.Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο,λογικά με τα χάπια δεν μπορεί να μου έρθει περίοδος.Πρέπει να σταματήσει το αίμα γιατί αλλιώς κάτι δεν πάει καλά!!!!!Και να κάνω κανονικά την χοριακή την Δευτέρα!!!Τώρα μπορώ να αγχωθώ παρακαλώ;;;;;;;;:confused:

Οκ. Καταλαβαίνω οτι είναι κάπως τα πράγματα....Σκέψου όμως τι μπορεις να αλλάξεις με το να είσαι φρικαρισμένη? Τίποτα. Με αισιοδοξία και πίστη μόνο καλά μπορούν να έρθουν! Ηρέμησε όσο μπορείς και θα περιμένεις τις εξελίξεις ωρα με την ωρα. Να σου πω, ποσα utrogestan έπαιρνες?? Αυτά δε σου άυξησε?

Θα μπω σε μια ώρα! Θέλω ψυχραιμία, έτσι??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Οκ. Καταλαβαίνω οτι είναι κάπως τα πράγματα....Σκέψου όμως τι μπορεις να αλλάξεις με το να είσαι φρικαρισμένη? Τίποτα. Με αισιοδοξία και πίστη μόνο καλά μπορούν να έρθουν! Ηρέμησε όσο μπορείς και θα περιμένεις τις εξελίξεις ωρα με την ωρα. Να σου πω, ποσα utrogestan έπαιρνες?? Αυτά δε σου άυξησε?

Θα μπω σε μια ώρα! Θέλω ψυχραιμία, έτσι??

Έπαιρνα 3 των 200 και τώρα μου είπε 4 να πάρω!!!Εκεί στην γειτονιά σου πουλάνε αισιοδοξία καθόλου,γιατί εδώ ξεπούλησαν δεν έχουμε!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Έπαιρνα 3 των 200 και τώρα μου είπε 4 να πάρω!!!Εκεί στην γειτονιά σου πουλάνε αισιοδοξία καθόλου,γιατί εδώ ξεπούλησαν δεν έχουμε!!!:tongue::tongue:

Δεν έχετε??????? Τι πράγματα είναι αυτα????? Βορειοελλαδίτες σου λένε μετα...

Ελα Futuraki!!! Εσύ που είσαι η μασκότ μας??!!! Τα εμβρυάκια προσπαθούν να γατζωθούν μάλλον και δε θέλουν τη μαμά τους φρικαρισμένη!!

Τι ν σου πω για να ξεχαστείς??? Να μιλήσουμε για τα νέα μετρα :confused::confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δεν έχετε??????? Τι πράγματα είναι αυτα????? Βορειοελλαδίτες σου λένε μετα...

Ελα Futuraki!!! Εσύ που είσαι η μασκότ μας??!!! Τα εμβρυάκια προσπαθούν να γατζωθούν μάλλον και δε θέλουν τη μαμά τους φρικαρισμένη!!

Τι ν σου πω για να ξεχαστείς??? Να μιλήσουμε για τα νέα μετρα :confused::confused:

Αχ βρε μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!Κάποια στιγμή απλά θα το πάρω απόφαση,ότι έγινε έγινε και μετράω μέρες μέχρι την Δευτέρα.Αν μετά από αυτό βγει καμιά θετική χοριακή...εεεε τι να πω,θαύμα θα είναι!!!

Κοίτα εσύ να μην αγχώνεσαι,να πάνε όλα καλά!!!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αχ βρε μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!Κάποια στιγμή απλά θα το πάρω απόφαση,ότι έγινε έγινε και μετράω μέρες μέχρι την Δευτέρα.Αν μετά από αυτό βγει καμιά θετική χοριακή...εεεε τι να πω,θαύμα θα είναι!!!

Κοίτα εσύ να μην αγχώνεσαι,να πάνε όλα καλά!!!!!:D:D

Τι οτι έγινε έγινε καλέ??????????????????? Ααααααααα δεν πάμε καλά!!! Είσαι ακριβώς στη μέση της διαδικασίας/ αναμονής. Τίποτα δεν έδειξε ακόμα και τίποτα δεν τελειωσε. Θα σε μαλώσω και θα πάρω το αίμα μου πίσω για τις τιμωρίες που μου έβαζες λόγω γκρίνιας:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...