Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ετσι ειναι future! Αισιοδοξια και τα καλυτερα ερχονται.

Ναι, σημερα ξυπνησα χωρις ενοχλησεις.

Νομιζω πως κι εγω πρεπει να σταματησω να ψαχνομαι αλλα ευκολο να το λες και δυσκολο να το κανεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα GEMINAKI!!!!Δεν νομίζω να ξεκολλάνε έτσι τα εμβρυάκια πουλάκι μου!!Μη στεναχωριέσαι άδικα και χαλάς και το δερματάκι σου...θα κάνεις ρυτίδες και είσαι παιδί ακόμη:tongue::tongue: Και μην βάζεις τα κλάματα άδικα(τι άλλο να περιμένεις από ένα Δίδυμο....μια στον παράδεισο και μια στην κόλαση).Εγώ γέλια δεν είχα τις πρώτες μέρες αλλά είχα πολύ φτέρνισμα...λες να έφυγαν;;;;:tongue::tongue::tongue:

Εγώ σήμερα δεν έχω μεν αίμα προς το παρόν....αλλά είχα το πρωί έντονους πόνους περιόδου,τόσο που φοβήθηκα να πάω τουαλέτα μήπως δω ότι μου ήρθε!!Κανά 2 ώρες κράτησαν και τώρα είμαι εντελώς καλά...προς το παρόν έτσι;;;Τα δέκατα συνεχίζονται,αλλά εγώ φοβάμαι τόσο πολύ που έχω παλουκωθεί στον καναπέ και δεν κουνιέμαι!!!!:shock::shock:

Καλημέρα κορίτσια

Geminaki νομίζω οτι τα έμβρυα αποκολλούνται με κάτι πιο έντονο απο το γέλιο ή το κλάμα..ή το σφίξιμο όταν πας τουαλέτα :tongue: Αυτό το τελευταίο το λέω...γιατί το είχα εγώ αγχος οταν ειχα κάτι ψιλοδυσκολιότητες....

Ο νούμερο 1 εχθρός είναι τα βαρη...αυτά ειναι τα πιο επικίνδυνα. Και όταν λέω βάρη δεν εννοώ να σηκώσεις μόνο ψώνια...αλλά και κινήσεις που κάνουμε ασυναίσθητα όπως πχ...να τραβήξεις προς το μέρος σου το τραπεζάκι του σαλονιού, ή να σηκώσεις την λεκάνη με τα ρούχα που ειναι για άπλωμα..Απο εκεί και πέρα το γέλιο μονο καλό μπορει να κάνει στην φάση που είσαι...;)

Futuraki ελπίζω να είσαι καλύτερα. Εγώ έντονους πονους περιόδου ειχα 1-2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο (εντονους ομως) και δηλαδή πριν το τεστ. Μάλλον έχει να κάνει με την εμφύτευση και το πόσο αγώνα κάνουν τα εμβρυάκια να παραμείνουν σφηνωμένα. Μην ξεχνάς οτι τώρα για την μητρα σου ειναι ένα ξενο σώμα...που το ανιχνεύει. Ο ρόλος της ειναι να το "πετάξει" εφόσον δεν ειναι συμβατό με εκείνην...εε της πήρε ένα 2ωράκι να κάνει τις ανακρίσεις της και τώρα ΟΚ θα τα αφήσει να σφηνωθούν ήσυχα ήσυχα τα διδυμάκια σου (αποφάσισα οτι εχεις δίδυμα για να έχει η κόρη μου 2 επιλογές:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Ευχαριστώ!! Κάτι τέτοιο ήθελα να ακούσω να ηρεμήσω λιγάκι:P:p

Τι ωραία που τα λέτε για την εμφύτευση.... σαν παραμυθάκι αλλά με επιστημονική εγκυρότητα:tongue::tongue: Future, μιλάμε σ έχω σίγουρη, ε!!! Αραξε στον καναπέ και μην το κουνάς ρούπι!!

Δε σηκώθηκα καλέ καθόλου :eek: Απλά εβλεπα ένα επεισόδιο house...Εχω φοβηθεί από χτες και λέω να μαι καλό κορίτσι!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κοριτσια.

Future ειχα και εγω χθες το βραδυ κατι πονακια σαν περιοδου αλλα νομιζω ειναι πολυ νωρις ακομα. Πρεπει να κανουμε και οι δυο μας υπομονη.

Ασε που το αιματακι που ειδες νομιζω και εγω πως ειναι απο την εμφυτευση.

Αυτο ειναι καλο σημαδι.

Gemini Νομιζω και εγω πως τα εμβρυακια σου δεν μπορουν να φυγουν με το γελιο. Ειναι το αγχος που μας κανει και τα σκεφτομαστε ολα...

Κατσε εσυ χαλαρα ξαπλα και ξερουν αυτα τι πρεπει να κανουνε. Μην ξεχνας πως οι βλαστοκυστες ειναι πιο δυνατες!

Palmoma στειλε μου pm αν μπορεις.:-)

Καλημέρα!! Νομίζω τα πονάκια περιόδου έιναι φυσιολογικά ή ακόμα και καλό σημάδι;);)

Να σου πω δεν έιχα αγχος στην αρχή αλλά χτες μου ρθε λίγο κάπως που διάβασα οτι αυτές τις μερες γίνεται η εμφύτευση....και θέλω να μαι καλό κορίτσι;) Όχι τίποτ' άλλο αλλά θα με φάνε οι τύψεις μετα....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ευχαριστώ!! Κάτι τέτοιο ήθελα να ακούσω να ηρεμήσω λιγάκι:P:p

Τι ωραία που τα λέτε για την εμφύτευση.... σαν παραμυθάκι αλλά με επιστημονική εγκυρότητα:tongue::tongue: Future, μιλάμε σ έχω σίγουρη, ε!!! Αραξε στον καναπέ και μην το κουνάς ρούπι!!

Δε σηκώθηκα καλέ καθόλου :eek: Απλά εβλεπα ένα επεισόδιο house...Εχω φοβηθεί από χτες και λέω να μαι καλό κορίτσι!!!

Ρούπι...ρούπι!!!!Για χαζούς ψάχνεις;;;Γούβα θα κάνει ο καναπές στο τέλος!!!!Μόνο για τουαλέτα σηκώνομαι......αργάαααα-αργάααααα!!!!!!Η μαμάκα μου θα κάνει παστίτσιο σήμερα(μιαμ-μιαμ),ο αντρούλης μου μόλις καθάρισε τα αλουμίνια και τα τζάμια και τώρα μου κάνει ένα καφεδάκι(δεν ήπια το πρωί)εγώ μιλάω με εσάς και παίζω παιχνίδια....καλά περνάω δε λέω!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ρούπι...ρούπι!!!!Για χαζούς ψάχνεις;;;Γούβα θα κάνει ο καναπές στο τέλος!!!!Μόνο για τουαλέτα σηκώνομαι......αργάαααα-αργάααααα!!!!!!Η μαμάκα μου θα κάνει παστίτσιο σήμερα(μιαμ-μιαμ),ο αντρούλης μου μόλις καθάρισε τα αλουμίνια και τα τζάμια και τώρα μου κάνει ένα καφεδάκι(δεν ήπια το πρωί)εγώ μιλάω με εσάς και παίζω παιχνίδια....καλά περνάω δε λέω!!!!:tongue::tongue:

Ζωάρα ε!!!!!!!:tongue::tongue:

Κι εγώ ξάπλα αλλά δεν το πολυαπολαμβάνω ρε παιδάκι μου:(:( Φαντάσουν το πρωι σηκώθηκα έφτιαξα καφεδάκι, ήπια το γάλα μου, μάζεψα τα σεντόνια -χωρίς σκύψιμο όλα και αργάαααα. Και το χάρηκα πάρα πολύ! Δε μου αρέσει να μου τα φέρνουν όλα έτοιμα...εκνευρίζομαι!!!! Λίγα πραγματα με τον άντρα μου απολαμβάνω που του δίνω οδηγίες και δεν παραπονιέται! χαχαχα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ζωάρα ε!!!!!!!:tongue::tongue:

Κι εγώ ξάπλα αλλά δεν το πολυαπολαμβάνω ρε παιδάκι μου:(:( Φαντάσουν το πρωι σηκώθηκα έφτιαξα καφεδάκι, ήπια το γάλα μου, μάζεψα τα σεντόνια -χωρίς σκύψιμο όλα και αργάαααα. Και το χάρηκα πάρα πολύ! Δε μου αρέσει να μου τα φέρνουν όλα έτοιμα...εκνευρίζομαι!!!! Λίγα πραγματα με τον άντρα μου απολαμβάνω που του δίνω οδηγίες και δεν παραπονιέται! χαχαχα!!!

Α!!!μέχρι τώρα επειδή δεν δουλεύω,δεν τον αφήνω να κάνει τίποτα(εκτός από καφέ),του τα έχω όλα στο χέρι!!!!Ε τώρα είναι η σειρά του να το κάνει......και το απολαμβάααααααααανω!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Α!!!μέχρι τώρα επειδή δεν δουλεύω,δεν τον αφήνω να κάνει τίποτα(εκτός από καφέ),του τα έχω όλα στο χέρι!!!!Ε τώρα είναι η σειρά του να το κάνει......και το απολαμβάααααααααανω!!!!!!:tongue::tongue:

Σωστήηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ουφ! Έφαγα μια φρίκη πάλι κορίτσια....:( Δεν ξέρω τι έπαθα, μπορεί να φταίνε και τα βρωμοχάπια... Ν Ε Υ Ρ Ι Α Ζ Ω και μετά στεναχωριέμαι και κλαίω... Αυτή η κατάσταση κρατάει κανα 10λεπτο.... Νευριάζω με το παραμικρό, π.χ οτι ο άντρας μου δε βάζει καλά τα πιάτα στο πλυντήριο, οτι μου λέει να μην καπνίζω ούτε τα 2 τσιγάρα που κάνω, οτι μου κάνουν άλλοι κουμάντο (μάνα, πεθερά, κουνιάδα) μπαίνουν στο σπίτι και με ρωτάνε όλο αν θέλω κάτι και κανονίζουν το φαγητό, οτι η μανα μου μου λέει τι να κάνω...

Τώρα βέβαια είμαι καλύτερα...

Τι έχω γιατρέ μου, θα περάσει????????:shock::shock::shock::shock: Τόσο προβληματική είμαι??

Εσε'ις καλά?

Υ.Γ. Τα έγραψα για να τα πω! Ελπίζω απλά τα εμβρυάκια μου να προλάβουν να προσγειωθούν μέχρι αύριο, γιατί σημερα με τ'ετοια ψυχολογία δύσκολο το βλέπω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χαχαχα α ρε Gemini δεν σε περίμενα αλλιώς μετά την εμβρυομεταφορά...ειλικρινά. Τρελλανέ τους ολους καλή μου....μην χολοσκάς. Κοίτα τα νεύρα μπορεί να ειναι απο τα χάπια, τις ορμονες αλλά και απο την αναμονή..δεν ειναι και η καλύτερη φάση. Απο την άλλη...πρέπει να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις...δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου...αν και με τέτοιο χορό που κάνουν οι ορμόνες μεσα σου ειναι αναμενομενα αυτά τα συμπτώματα.

Παρε παράδειγμα απο την Future που την υπηρετούν και το χαίρεται...αλλωστε μην μασάς...για λίγο θα κρατήσει. Μετά με το καλο, με το θετικό τεστ...όσο κι αν λένε να προσέχεις...ξαναπαίρνεις τα ηνία του σπιτιού...

Εμείς πηγαμε για μπάνιο...ο σύζυγος δηλαδή, εγώ έμπαινα μέχρι τους μηρούς, έριχνα νερό σε πρόσωπο και χέρια και κορμό και ξαναέβγαινα...ο κόσμος κοιτουσε...αλλά όποιος κατάλαβε καταλαβε. Στο τσάκ ημουν να πέσω σήμερα...ειχε και μια θάλασσα....ήρεμη και δροσερή...φανταστική. Σε ξυπνούσε...πολύ καλη. Μετά λιώσαμε στις ξαπλώστρες με εφημερίδες...και μετά άλλη μια ψυχρολουσία. Ωραία ήταν.

Mamysoon σου στέλνω pm με τον ιατρικό μου συλλογο :tongue:

A5K6p3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλά που έχω και εσάς και γελάω λίγο!!!!Λοιπόν η ψυχολογία μου είναι ξανά στα τάρταρα.Από το μεσημέρι κανονικότατα έχω πόνους περιόδου,αίμα στο σκούπισμα δεν είδα,αλλά στον κόλπο έχω αίμα(δοκίμασα με μια μπατονέτα:oops::oops:).Νομίζω ότι τελικά δεν πετύχαμε και θα μου έρθει περίοδος σήμερα αύριο!!!Είμαι ξαπλωμένη,δεν έχω κουνηθεί αλλά δεν έχω καλό προαίσθημα.:-(:-(

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Συγνωμμη να καταλάβω κάτι...πότε ήταν να αδιαθετήσεις βρε Future κανονικά; Γιατι να έχεις αίμα; Και τι σημαίνει έχεις μέσα στον κολπο αίμα αλλά δεν έχεις στο σκουπισμα; Που ξέρεις τι ακούμπησες με την μπατονέτα .... μπορείς να μην προτρέχεις σε παρακαλώ; Συγνωμμη αλλά εχω μπερδευτεί...Δευτέρα παιδί μου δεν έκανες εμβρυομεταφορά ή έχω χάσει την μπάλα; Με έμβρυα 3 ημερών...τα οποία σήμερα ειναι 10 ημερών...και τι μου λες δηλαδή, οτι δεν εμφυτεύτηκαν, τα απέβαλλε ο οργανισμός και αύριο θα φύγει και το ενδομητριο; Γιατί αυτό σημαίνει η περίοδος. Λίγο γρήγορα δεν ειναι όλα αυτά να συμβαίνουν;

Δεν ειμαι και γιατρός...αλλά νομίζω οτι προτρέχεις..αντιλαμβάνομαι οτι οι πόνοι περιόδου ειναι ανησυχητικοί...αλλά μπορεί να μην σημαίνουν και τιποτα. Καλά κάνεις και είσαι κάτω...αλλά αν μπορούσες να σκέφτεσαι και να λες σε παρακαλώ "Όλα θα πάνε καλά..." δεν θα έκανε κακό.

Κράτα την ψυχολογία σου υψηλά...και την αισιοδοξία σου όσο μπορείς. Εμείς εδώ ειμαστε και θα ειμαστε για ο,τι και να γίνει. Την δύναμη την έχεις μέσα σου, στην ψυχή σου, και θα την χρησιμοποιήσεις οσο και όπως πρέπει. Προς το παρον λοιπόν χρησιμοποιήσέ την για να καθησυχάσεις τα εμβρυάκια σου, να τους πεις οτι είσαι εδώ, και οτι όλα θα πάνε καλα.

A5K6p3.png

Συγνωμμη να καταλάβω κάτι...πότε ήταν να αδιαθετήσεις βρε Future κανονικά; Γιατι να έχεις αίμα; Και τι σημαίνει έχεις μέσα στον κολπο αίμα αλλά δεν έχεις στο σκουπισμα; Που ξέρεις τι ακούμπησες με την μπατονέτα .... μπορείς να μην προτρέχεις σε παρακαλώ; Συγνωμμη αλλά εχω μπερδευτεί...Δευτέρα παιδί μου δεν έκανες εμβρυομεταφορά ή έχω χάσει την μπάλα; Με έμβρυα 3 ημερών...τα οποία σήμερα ειναι 10 ημερών...και τι μου λες δηλαδή, οτι δεν εμφυτεύτηκαν, τα απέβαλλε ο οργανισμός και αύριο θα φύγει και το ενδομητριο; Γιατί αυτό σημαίνει η περίοδος. Λίγο γρήγορα δεν ειναι όλα αυτά να συμβαίνουν;

Δεν ειμαι και γιατρός...αλλά νομίζω οτι προτρέχεις..αντιλαμβάνομαι οτι οι πόνοι περιόδου ειναι ανησυχητικοί...αλλά μπορεί να μην σημαίνουν και τιποτα. Καλά κάνεις και είσαι κάτω...αλλά αν μπορούσες να σκέφτεσαι και να λες σε παρακαλώ "Όλα θα πάνε καλά..." δεν θα έκανε κακό.

Κράτα την ψυχολογία σου υψηλά...και την αισιοδοξία σου όσο μπορείς. Εμείς εδώ ειμαστε και θα ειμαστε για ο,τι και να γίνει. Την δύναμη την έχεις μέσα σου, στην ψυχή σου, και θα την χρησιμοποιήσεις οσο και όπως πρέπει. Προς το παρον λοιπόν χρησιμοποιήσέ την για να καθησυχάσεις τα εμβρυάκια σου, να τους πεις οτι είσαι εδώ, και οτι όλα θα πάνε καλα.

Έχεις δίκιο...έχεις δίκιο....ο κύκλος μου είναι 24-25 μέρες,1η μέρα τελευταίας περιόδου 30/08 άρα λογικά θα ερχόταν την άλλη Παρασκευή,δηλ. σε 5 μέρες.Είναι νωρίς λες έτσι;;;;Έχω πόνους που δεν διαφέρουν καθόλου από τις περιόδου σε ένταση και είναι συνεχόμενοι,ευχαρίστως θα έπαιρνα παυσίπονο....και ενώ δεν πρέπει...πέφτω!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ουφ! Έφαγα μια φρίκη πάλι κορίτσια....:( Δεν ξέρω τι έπαθα, μπορεί να φταίνε και τα βρωμοχάπια... Ν Ε Υ Ρ Ι Α Ζ Ω και μετά στεναχωριέμαι και κλαίω... Αυτή η κατάσταση κρατάει κανα 10λεπτο.... Νευριάζω με το παραμικρό, π.χ οτι ο άντρας μου δε βάζει καλά τα πιάτα στο πλυντήριο, οτι μου λέει να μην καπνίζω ούτε τα 2 τσιγάρα που κάνω, οτι μου κάνουν άλλοι κουμάντο (μάνα, πεθερά, κουνιάδα) μπαίνουν στο σπίτι και με ρωτάνε όλο αν θέλω κάτι και κανονίζουν το φαγητό, οτι η μανα μου μου λέει τι να κάνω...

Τώρα βέβαια είμαι καλύτερα...

Τι έχω γιατρέ μου, θα περάσει????????:shock::shock::shock::shock: Τόσο προβληματική είμαι??

Εσε'ις καλά?

Υ.Γ. Τα έγραψα για να τα πω! Ελπίζω απλά τα εμβρυάκια μου να προλάβουν να προσγειωθούν μέχρι αύριο, γιατί σημερα με τ'ετοια ψυχολογία δύσκολο το βλέπω...

Α καλά έχεις πρόβλημα αγάπη μου!!!!!Δεν φτάνει που ενδιαφέρονται οι άνθρωποι μήπως κάτι χρειάζεσαι...νευριάζεις κιόλας!!!Γμτ χαρακτηριστικός Δίδυμος είσαι!!!!Αντιδράς απλά για την αντίδραση.Σταμάτα να νομίζεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου....έχεις ανάγκη και τους γύρω σου...άστους να σε βοηθήσουν...μη φοβάσαι ...δεν προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο...να προσφέρουν θέλουν!!!! ΔΕΝ είστε οι πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο...γιατί δεν το παραδέχεστε να τελειώνουμε;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Χαχαχα α ρε Gemini δεν σε περίμενα αλλιώς μετά την εμβρυομεταφορά...ειλικρινά. Τρελλανέ τους ολους καλή μου....μην χολοσκάς. Κοίτα τα νεύρα μπορεί να ειναι απο τα χάπια, τις ορμονες αλλά και απο την αναμονή..δεν ειναι και η καλύτερη φάση. Απο την άλλη...πρέπει να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις...δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου...αν και με τέτοιο χορό που κάνουν οι ορμόνες μεσα σου ειναι αναμενομενα αυτά τα συμπτώματα.

Παρε παράδειγμα απο την Future που την υπηρετούν και το χαίρεται...αλλωστε μην μασάς...για λίγο θα κρατήσει. Μετά με το καλο, με το θετικό τεστ...όσο κι αν λένε να προσέχεις...ξαναπαίρνεις τα ηνία του σπιτιού...

Εμείς πηγαμε για μπάνιο...ο σύζυγος δηλαδή, εγώ έμπαινα μέχρι τους μηρούς, έριχνα νερό σε πρόσωπο και χέρια και κορμό και ξαναέβγαινα...ο κόσμος κοιτουσε...αλλά όποιος κατάλαβε καταλαβε. Στο τσάκ ημουν να πέσω σήμερα...ειχε και μια θάλασσα....ήρεμη και δροσερή...φανταστική. Σε ξυπνούσε...πολύ καλη. Μετά λιώσαμε στις ξαπλώστρες με εφημερίδες...και μετά άλλη μια ψυχρολουσία. Ωραία ήταν.

Α καλά έχεις πρόβλημα αγάπη μου!!!!!Δεν φτάνει που ενδιαφέρονται οι άνθρωποι μήπως κάτι χρειάζεσαι...νευριάζεις κιόλας!!!Γμτ χαρακτηριστικός Δίδυμος είσαι!!!!Αντιδράς απλά για την αντίδραση.Σταμάτα να νομίζεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου....έχεις ανάγκη και τους γύρω σου...άστους να σε βοηθήσουν...μη φοβάσαι ...δεν προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο...να προσφέρουν θέλουν!!!! ΔΕΝ είστε οι πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο...γιατί δεν το παραδέχεστε να τελειώνουμε;;;:tongue::tongue:

Κορίτσια πως με καταλαβαίνετε έτσι??? Είμαι ανοιχτό γράμμα μάλλον η άτιμη:tongue: Και τι ωραία να νιώθεις οτι κάπου τα λες και σε καταλαβαίνουν!!!!

Σας ευχαριστώ Σας ευχαριστώ Σας ευχαριστώ Σας ευχαριστώ!!!!:D:D:D

Palmoma ωραία η βολτίτσα στη θάλασσα!! Ξεκινάει και επίσημα η άδεια τώρα έτσι? Δεν πειράζει που δε βουτάς ολοκληρη, τη δροσούλα την παίρνεις κι έτσι μια χαρά!!!

Future είχε έρθει μια φίλη για καφέ, δεν έβλεπα house!!! Και ευτυχώς καλά πέρασα το απόγευμα!! Τωρα πάω να φάω κανα γιαουρτάκι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...