Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ψυχραιμία κορίτσια..Future ηρέμησε...οι inohep είναι αντιπηκτικές...και τις δίνουν βασικά σε όσες έχουν θρομβοφιλία και προληπτικά και σε άλλες. Τι κάνουν οι αντιπηκτικές; Ρευστοποιούν το αίμα...ώστε να μην δημιουργούνται θρόμβοι...το αίμα ρευστοποιημένο αυξάνει την ροή και κατά συνέπεια την πίεσή του..αυτό όμως σημαίνει οτι μπορούν να δημιουργήσουν μικροαιμοραγίες..ένα μικρό αγγειάκι (πχ στο δόντι) να σπάσει...επειδή η πίεση του αίματος είναι μεγάλη (λόγω ρευστοποίησης). Το αίμα που είδες...στο εγγυώμαι δεν ειναι απο τα έμβρυά σου...απλά γιατί θα ήταν πολύ νωρίς για να κάνεις αποβολή με αίμα. Ειναι σίγουρα απο κάποιο μικροαγγείο που ίσως έκανε μικροέκρηξη. Μείνε ήρεμη, άκου τον γιατρό, μείνε και λίγο πιο ξάπλα αυτές τις μέρες...και συνέχισε τις θετικές αισιόδοξες σκέψεις.

Ξέρω οτι ειναι δύσκολο βάσει του παρελθόντος....αλλά να σκέφτεσαι οτι δεν έχει καμία σχέση με το τι έχεις περάσει... άλλο τότε...άλλο τώρα...τώρα θα φέρεις στον κόσμο τον γιο σου...και θα ειναι υγιέστατος. Αλλωστε είναι λογοδοσμένος...δεν τα μασάμε εμείς αυτά τα κόλπα...αντε!

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε παιδί μου μην προσπαθείς να τα ερμηνεύσεις όλα...το κάψιμο θα περάσει. Δεν ξερω τι ειναι και μπορεί να είναι οτιδηποτε...γιατί δηλαδή να μην ειναι καλό σημάδι και να ειναι κακό;

Ηρέμησε...αναπνοές....και η ρ ε μ α. Και κοίτα μην το ξεσκίσεις τώρα με τα τσιγάρα απο το αγχος σου.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Future λοιπον,το αιματακι που ειδες ηταν εμφυτευση και σου το λεω σιγουρα!Μη φοβασαι!Εξαλλου οπως ειπε και η palmoma δε μπορει αν ειναι κατι αλλο,ειναι πολυ νωρις.Οσο για το τσιγαρο,θα σου ελεγα μην πολυ κανεις απο δαυτα.Ξερω οτι ειναι δυσκολο,αλλα αφου εισαι σε τετοια φαση,φαει κανενα γλυκακι καλυτερα!;)

Ηθελα να πω κατι για τα συμπτωματα,γιατι μπορει να το παιζω ανετη τωρα,αλλα θυμαμαι πολυ καλα πως ημουν κι εγω μετα την εμφυτευση!ειχα αγωνια,καθε μερα που ξυπνουσα επιανα το στηθος μου να δω αμα ποναει,εβαζα θερμομετρο(αν και αυτο το εκανα 2 φορες μονο και εδειξε φυσιολογικη θερμ), και γενικοτερα προσπαθουσα καθε μικρο πραγμα που συνεβαινε στο σωμα μου να το ερμηνευσω.πρεπει να σας πω,οτι τρεις-τεσσερεις μερες πριν την ημερ/νια που ηταν να αδιαθετησω πονεσε το στηθος μου(που ετσι γινοταν και παντα ομως).Δηλαδη,δεν ειχα κανενα συμπτωμα πριν.Κανενα.Τα συμπτωματα ηταν για μενα αυτα που ειχα παντα οταν ηταν να αδιαθετησω.Απλα εγω εκανα τεστ εγκυμ/νης 4 μερες νωριτερα απο την ημ/νια που μου ειχαν πει απο το κεντρο γιατι με ειχε φαει η αγωνια.Και παλι αυτο δεν το συνιστω διοτι:

1.Αν βγει αρνητικο σε τρωει η στεναχωρια(αλλα ειναι τεραστια πιθανοτητα να ειναι λανθασμενα αρνητικο γιατι ειναι πολυ νωρις).αρα τρως τα σιδερα μεχρι να περασουν οι μερες να ξανακανεις τεστ!

2.Αν βγει θετικο,χαιρεσαι αλλα αναρωτιεσαι αν το τεστ ανιχνευει την ovitrelle που ειχες κανει στην εμβριομεταφορα ή ειναι η δικη σου χοριακη.Και μετα ξανατρως τα σιδερα γιατι πρεπει παααλι να ξαναπεριμενεις να δεις τη χοριακη αν ανεβαινει,πως ανεβαινει κλπ,κλπ,κλπ..(το δευτερο συνεβη σ εμενα).

Αρα κοριτσακια μου,ενα εχω να πω.Ξερω οτι η αναμονη ειναι χαλια,ξερω οτι εχετε μεγαλη αγωνια,αλλα ακομη κι αν δεν εχετε ΚΑΝΕΝΑ συμπτωμα μην ανησυχειτε!Τελικα μπορει να ειναι και διδυμα!!!:D:D

Κορίτσια καλήμέρα!!! Τι κάνετε??

Futuraki πως είσαι σήμερα? Όλα καλά??

Luckystar ήρθες την κατάλληλη στιγμή να δώσεις κι εσύ ως εγκυούλα τα φώτα σου μαζί με την palmoma....Σας ευχαριστούμε και τις 2!!:D:D

Εγώ ξάπλα κανονικά και κανενα σύμπτωμα. Αλλά γενικά και πριν τη μεταφορά είχα διαβάσει ιστορίες κοριτσιών και είδα οτι πράγματι δεν έχει νόημα να ψάχνεις για συμπτώματα. Οπότε είχα προαποφασίσει οτι δε θα το κάνω αυτό. Και ευτυχώς μια μερα πριν τη μεταφορά πρήστηκε το στήθος μου κάπως, αλλιώς τώρα μπορέι να έμπαινε στο μυαλό μου οτι είναι ένδειξη...

Να ρωτήσω τώρα κι εγώ κάτι χαζό:

Χτες ήρθε ο αδερφός μου να με δει και άρχισε να λέει κάτι περιπέτειές του στη Ζακυνθο και έτσι όπως μου τα έλεγε (έχει φοβερό χιούμορ :P) λύθηκα στα γελια για κανα 5λεπτο. Μιλάμε ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑ!!!! Ο άντρας μου με κοιτούσε κι μου έλεγε ηρέμησε, οτι οταν γελάς κάνει συσπάσεις η κοιλιά σου (πράγματι), αλλά εγώ δε μπορούσα να σταματήσω με τίποτα. Το καλό έιναι οτι ημουν στον καναπέ....μετά ομως που το σκεφτόμουν ένιωσα άσχημα κι έβαλα τα κλάματα :!::!::!: οτι έκανα κακό και τα έμβρυα ή θα ξεκόλλησαν ή δε θα κόλλησαν...και εμένα χτες και σήμερα έιναι νομιζω οι πιο πιθανές μέρες...

Τώρα λέω οτι έγινε έγινε. Εσείς οι εγκυούλες έιχατε καμια τέτοια εμπειρεία (οχι γέλιου :tongue:) αλλά να κάνατε κάτι τις πρώτες μέρες που εεεε δεν ήταν και τόσο καλό??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια καλήμέρα!!! Τι κάνετε??

Futuraki πως είσαι σήμερα? Όλα καλά??

Luckystar ήρθες την κατάλληλη στιγμή να δώσεις κι εσύ ως εγκυούλα τα φώτα σου μαζί με την palmoma....Σας ευχαριστούμε και τις 2!!:D:D

Εγώ ξάπλα κανονικά και κανενα σύμπτωμα. Αλλά γενικά και πριν τη μεταφορά είχα διαβάσει ιστορίες κοριτσιών και είδα οτι πράγματι δεν έχει νόημα να ψάχνεις για συμπτώματα. Οπότε είχα προαποφασίσει οτι δε θα το κάνω αυτό. Και ευτυχώς μια μερα πριν τη μεταφορά πρήστηκε το στήθος μου κάπως, αλλιώς τώρα μπορέι να έμπαινε στο μυαλό μου οτι είναι ένδειξη...

Να ρωτήσω τώρα κι εγώ κάτι χαζό:

Χτες ήρθε ο αδερφός μου να με δει και άρχισε να λέει κάτι περιπέτειές του στη Ζακυνθο και έτσι όπως μου τα έλεγε (έχει φοβερό χιούμορ :P) λύθηκα στα γελια για κανα 5λεπτο. Μιλάμε ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑ!!!! Ο άντρας μου με κοιτούσε κι μου έλεγε ηρέμησε, οτι οταν γελάς κάνει συσπάσεις η κοιλιά σου (πράγματι), αλλά εγώ δε μπορούσα να σταματήσω με τίποτα. Το καλό έιναι οτι ημουν στον καναπέ....μετά ομως που το σκεφτόμουν ένιωσα άσχημα κι έβαλα τα κλάματα :!::!::!: οτι έκανα κακό και τα έμβρυα ή θα ξεκόλλησαν ή δε θα κόλλησαν...και εμένα χτες και σήμερα έιναι νομιζω οι πιο πιθανές μέρες...

Τώρα λέω οτι έγινε έγινε. Εσείς οι εγκυούλες έιχατε καμια τέτοια εμπειρεία (οχι γέλιου :tongue:) αλλά να κάνατε κάτι τις πρώτες μέρες που εεεε δεν ήταν και τόσο καλό??

Καλημέρα GEMINAKI!!!!Δεν νομίζω να ξεκολλάνε έτσι τα εμβρυάκια πουλάκι μου!!Μη στεναχωριέσαι άδικα και χαλάς και το δερματάκι σου...θα κάνεις ρυτίδες και είσαι παιδί ακόμη:tongue::tongue: Και μην βάζεις τα κλάματα άδικα(τι άλλο να περιμένεις από ένα Δίδυμο....μια στον παράδεισο και μια στην κόλαση).Εγώ γέλια δεν είχα τις πρώτες μέρες αλλά είχα πολύ φτέρνισμα...λες να έφυγαν;;;;:tongue::tongue::tongue:

Εγώ σήμερα δεν έχω μεν αίμα προς το παρόν....αλλά είχα το πρωί έντονους πόνους περιόδου,τόσο που φοβήθηκα να πάω τουαλέτα μήπως δω ότι μου ήρθε!!Κανά 2 ώρες κράτησαν και τώρα είμαι εντελώς καλά...προς το παρόν έτσι;;;Τα δέκατα συνεχίζονται,αλλά εγώ φοβάμαι τόσο πολύ που έχω παλουκωθεί στον καναπέ και δεν κουνιέμαι!!!!:shock::shock:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια

Geminaki νομίζω οτι τα έμβρυα αποκολλούνται με κάτι πιο έντονο απο το γέλιο ή το κλάμα..ή το σφίξιμο όταν πας τουαλέτα :tongue: Αυτό το τελευταίο το λέω...γιατί το είχα εγώ αγχος οταν ειχα κάτι ψιλοδυσκολιότητες....

Ο νούμερο 1 εχθρός είναι τα βαρη...αυτά ειναι τα πιο επικίνδυνα. Και όταν λέω βάρη δεν εννοώ να σηκώσεις μόνο ψώνια...αλλά και κινήσεις που κάνουμε ασυναίσθητα όπως πχ...να τραβήξεις προς το μέρος σου το τραπεζάκι του σαλονιού, ή να σηκώσεις την λεκάνη με τα ρούχα που ειναι για άπλωμα..Απο εκεί και πέρα το γέλιο μονο καλό μπορει να κάνει στην φάση που είσαι...;)

Futuraki ελπίζω να είσαι καλύτερα. Εγώ έντονους πονους περιόδου ειχα 1-2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο (εντονους ομως) και δηλαδή πριν το τεστ. Μάλλον έχει να κάνει με την εμφύτευση και το πόσο αγώνα κάνουν τα εμβρυάκια να παραμείνουν σφηνωμένα. Μην ξεχνάς οτι τώρα για την μητρα σου ειναι ένα ξενο σώμα...που το ανιχνεύει. Ο ρόλος της ειναι να το "πετάξει" εφόσον δεν ειναι συμβατό με εκείνην...εε της πήρε ένα 2ωράκι να κάνει τις ανακρίσεις της και τώρα ΟΚ θα τα αφήσει να σφηνωθούν ήσυχα ήσυχα τα διδυμάκια σου (αποφάσισα οτι εχεις δίδυμα για να έχει η κόρη μου 2 επιλογές:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Luckystar σε ποια εβδομάδα είσαι; Εχει φουσκώσει η κοιλίτσα; Έχεις πάρει κανένα κιλο; Εγώ εχω πάρει 2...και προσπαθώ να μαζευτώ γιατί νομίζω οτι εινα πολύ νωρίς...για 2 κιλά ήδη. Αλλά δεν μπορώ να πω οτι τρώω τρελλά...προσέχω...

A5K6p3.png

Καλημέρα κορίτσια

Geminaki νομίζω οτι τα έμβρυα αποκολλούνται με κάτι πιο έντονο απο το γέλιο ή το κλάμα..ή το σφίξιμο όταν πας τουαλέτα :tongue: Αυτό το τελευταίο το λέω...γιατί το είχα εγώ αγχος οταν ειχα κάτι ψιλοδυσκολιότητες....

Ο νούμερο 1 εχθρός είναι τα βαρη...αυτά ειναι τα πιο επικίνδυνα. Και όταν λέω βάρη δεν εννοώ να σηκώσεις μόνο ψώνια...αλλά και κινήσεις που κάνουμε ασυναίσθητα όπως πχ...να τραβήξεις προς το μέρος σου το τραπεζάκι του σαλονιού, ή να σηκώσεις την λεκάνη με τα ρούχα που ειναι για άπλωμα..Απο εκεί και πέρα το γέλιο μονο καλό μπορει να κάνει στην φάση που είσαι...;)

Futuraki ελπίζω να είσαι καλύτερα. Εγώ έντονους πονους περιόδου ειχα 1-2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο (εντονους ομως) και δηλαδή πριν το τεστ. Μάλλον έχει να κάνει με την εμφύτευση και το πόσο αγώνα κάνουν τα εμβρυάκια να παραμείνουν σφηνωμένα. Μην ξεχνάς οτι τώρα για την μητρα σου ειναι ένα ξενο σώμα...που το ανιχνεύει. Ο ρόλος της ειναι να το "πετάξει" εφόσον δεν ειναι συμβατό με εκείνην...εε της πήρε ένα 2ωράκι να κάνει τις ανακρίσεις της και τώρα ΟΚ θα τα αφήσει να σφηνωθούν ήσυχα ήσυχα τα διδυμάκια σου (αποφάσισα οτι εχεις δίδυμα για να έχει η κόρη μου 2 επιλογές:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Luckystar σε ποια εβδομάδα είσαι; Εχει φουσκώσει η κοιλίτσα; Έχεις πάρει κανένα κιλο; Εγώ εχω πάρει 2...και προσπαθώ να μαζευτώ γιατί νομίζω οτι εινα πολύ νωρίς...για 2 κιλά ήδη. Αλλά δεν μπορώ να πω οτι τρώω τρελλά...προσέχω...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Να είσαι καλά κούκλα μου με έκανες και γέλασα!!!!Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη...είμαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά από χθες!!Καλό αυτό με τις ανακρίσεις...θα το κρατήσω.Ποια μέρα υποτίθεται ότι γίνεται η εμφύτευση βρε κορίτσια;;Από την Δευτέρα που έκανα μεταφορά ακόμη δεν προσγειώθηκαν κάπου;;Δεν βαρέθηκαν να γυρνάνε γύρω-γύρω;;;Μήπως ζαλιστούν και δεν ξέρουν που να πάνε;;;;να τους δώσω οδηγίες;;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Να είσαι καλά κούκλα μου με έκανες και γέλασα!!!!Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη...είμαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά από χθες!!Καλό αυτό με τις ανακρίσεις...θα το κρατήσω.Ποια μέρα υποτίθεται ότι γίνεται η εμφύτευση βρε κορίτσια;;Από την Δευτέρα που έκανα μεταφορά ακόμη δεν προσγειώθηκαν κάπου;;Δεν βαρέθηκαν να γυρνάνε γύρω-γύρω;;;Μήπως ζαλιστούν και δεν ξέρουν που να πάνε;;;;να τους δώσω οδηγίες;;;;;:tongue::tongue:

Μπα προσγειώθηκαν μάλλον χθες και είδες και το αιματάκι. Και σήμερα η μήτρα ξεκινησε ανακρισεις...αλλα εντάξει το πέρασαν το τελωνείο...τώρα θα είσαι ήσυχη...που και που κανένα τσίμπημα καθώς θα γατζώνονται όλο και πιο καλά.:D

A5K6p3.png

Μπα προσγειώθηκαν μάλλον χθες και είδες και το αιματάκι. Και σήμερα η μήτρα ξεκινησε ανακρισεις...αλλα εντάξει το πέρασαν το τελωνείο...τώρα θα είσαι ήσυχη...που και που κανένα τσίμπημα καθώς θα γατζώνονται όλο και πιο καλά.:D

Πες το ντε και το έριξα στον διαλογισμό προσπαθώντας να τα βοηθήσω να προσανατολιστούν!!!Είχα μόνο ένα δίλημμα....αριστερά να τους έλεγα να πάνε ή δεξιά;;;;;;Δεν μπορούσα να αποφασίσω...ευτυχώς τώρα δεν χρειάζεται!!!!!ΟΥΦΦΦ!!!!!!!!!!:P:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημερα κοριτσια.

Future ειχα και εγω χθες το βραδυ κατι πονακια σαν περιοδου αλλα νομιζω ειναι πολυ νωρις ακομα. Πρεπει να κανουμε και οι δυο μας υπομονη.

Ασε που το αιματακι που ειδες νομιζω και εγω πως ειναι απο την εμφυτευση.

Αυτο ειναι καλο σημαδι.

Gemini Νομιζω και εγω πως τα εμβρυακια σου δεν μπορουν να φυγουν με το γελιο. Ειναι το αγχος που μας κανει και τα σκεφτομαστε ολα...

Κατσε εσυ χαλαρα ξαπλα και ξερουν αυτα τι πρεπει να κανουνε. Μην ξεχνας πως οι βλαστοκυστες ειναι πιο δυνατες!

Palmoma στειλε μου pm αν μπορεις.:-)

Καλημερα κοριτσια.

Future ειχα και εγω χθες το βραδυ κατι πονακια σαν περιοδου αλλα νομιζω ειναι πολυ νωρις ακομα. Πρεπει να κανουμε και οι δυο μας υπομονη.

Ασε που το αιματακι που ειδες νομιζω και εγω πως ειναι απο την εμφυτευση.

Αυτο ειναι καλο σημαδι.

Gemini Νομιζω και εγω πως τα εμβρυακια σου δεν μπορουν να φυγουν με το γελιο. Ειναι το αγχος που μας κανει και τα σκεφτομαστε ολα...

Κατσε εσυ χαλαρα ξαπλα και ξερουν αυτα τι πρεπει να κανουνε. Μην ξεχνας πως οι βλαστοκυστες ειναι πιο δυνατες!

Palmoma στειλε μου pm αν μπορεις.:-)

Μακάρι βρε κορίτσια!!!!το θέλω όσο τίποτα άλλο!!!Και ο γιατρός μου δεν φάνηκε να ανησυχεί....ότι είναι να γίνει θα γίνει και τα αποτελέσματα θα τα δούμε!!!!

Εσύ είσαι καλά;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...