Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Φυσικά...και κοίτα....στον καναπέ κάτσε τουλάχιστον και αύριο...σταμάτα να γκρινιάζεις!!!.δεν μπορείς να μείνεις 3 μέρες στον καναπέ...και θες και παιδί!!!!:tongue:Άντε από εκεί μην αρχίσω να φωνάζω....με νευριάζεις και δεν κάνει!!!!Κάτσε στα αυγά σου να τα κλωσάς ακόμη και αύριο...σκουλήκια έχεις στον ποπό σου(που λέει και η μάνα μου)!!!Μην ξανακούσω κουβέντα...σουτ...τίποτα λέμε...!!!:tongue:

Ναι, ναι θα κάτσω! Απλά βαριέμαι και δεν το μπορώ αυτο.... Οκ μη μαλώνεις!!! Αααααχχχ! όταν θα χουμε τα παιδάκια μας να μας μουρλάινουν τότε θα τον αποζητάμε τον καναπέ! Άδικη ζωή:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια...μόλις γύρισα απο το σούπερ μάρκετ...που καναμε προμηθειες λες και θα πέσει πείνα...όσπρια και ζυμαρικα..για 1 εξάμηνο σίγουρα :tongue:. Σε καλό μας.!

Κοιτάξτε τώρα για το τεστ...εμένα αν βάλω οτι ήμουν 36 (δεδομένου οτι ο γιατρός της αυχενικής έγραψε αυτή την ηλικία) μου βγάζει αγόρι. Αν βάλω ομως οτι ήμουν 37 (που θα κλείσω σε ένα μηνα) μου βγαζει κορίτσι...επομένως δεν ξέρω για την εγκυρότητα....εγω ας πουμε λέω ακομα οτι ειμαι 36 :tongue::tongue::tongue: μέχρι τα γενέθλιά μου...πάντα έτσι κάνω. Επομένως...στην συλληψη τι ήμουν;

Όσο για την άδεια...ναι...αν καταφερω να την πάρω..θα πάω στο νησάκι μου να μείνω 1 βδομαδούλα γεμάτη με την μανουλα. Θα κάνω βόλτες (δεν ξέρω αν θα προλάβω να κάνω και μπάνια...) και όλα θα ειναι σούπερ. Θα ηρεμησω, θα αλλάξω παραστάσεις...και θα κουλάρω γενικά.

Mamysoon δεν ξέρω για ποιον από όλους τους γιατρούς διάβασες...έχω και πολλούς. Δηλαδή, άλλος μου έκανε την εξωσωματική (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ), άλλος ειναι ο μαιευτήρας μου, και άλλος μου έκανε την αυχενικη διαφάνεια (ΤΕΛΕΙΟΣ)...για ποιον από όλους θες να σου πω;...μάλλον όχι για τον μαιευτήρα μου γιατί δεν έχω γράψει κάτι γι'αυτόν..μάλλον για τους 2 άλλους (οι οποιοι ειναι και αυτοί μαιευτήρες...απλά ο δικός μου ειναι συγγενής και θεωρειται κορυφαίος στον τοκετό και γενικα στα χειρουργεία και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μ'αυτον). Γιατί ο μεν εξωσωματικός...ειναι πολυ καλός στην εξωσωματική...αλλά σαν μαιευτήρας...την τρώς την καισαρικούλα σου άνετα. Τον δε άλλο τον γνώρισα τώρα ως κορυφή στην εμβρυομητρική ιατρική και προγεννητική διαγνωση και δεν τον ξέρω. Αλλά στην αυχενική ήταν...κορυφαίος!

A5K6p3.png

Γεια σας κορίτσια...μόλις γύρισα απο το σούπερ μάρκετ...που καναμε προμηθειες λες και θα πέσει πείνα...όσπρια και ζυμαρικα..για 1 εξάμηνο σίγουρα :tongue:. Σε καλό μας.!

Κοιτάξτε τώρα για το τεστ...εμένα αν βάλω οτι ήμουν 36 (δεδομένου οτι ο γιατρός της αυχενικής έγραψε αυτή την ηλικία) μου βγάζει αγόρι. Αν βάλω ομως οτι ήμουν 37 (που θα κλείσω σε ένα μηνα) μου βγαζει κορίτσι...επομένως δεν ξέρω για την εγκυρότητα....εγω ας πουμε λέω ακομα οτι ειμαι 36 :tongue::tongue::tongue: μέχρι τα γενέθλιά μου...πάντα έτσι κάνω. Επομένως...στην συλληψη τι ήμουν;

Όσο για την άδεια...ναι...αν καταφερω να την πάρω..θα πάω στο νησάκι μου να μείνω 1 βδομαδούλα γεμάτη με την μανουλα. Θα κάνω βόλτες (δεν ξέρω αν θα προλάβω να κάνω και μπάνια...) και όλα θα ειναι σούπερ. Θα ηρεμησω, θα αλλάξω παραστάσεις...και θα κουλάρω γενικά.

Mamysoon δεν ξέρω για ποιον από όλους τους γιατρούς διάβασες...έχω και πολλούς. Δηλαδή, άλλος μου έκανε την εξωσωματική (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ), άλλος ειναι ο μαιευτήρας μου, και άλλος μου έκανε την αυχενικη διαφάνεια (ΤΕΛΕΙΟΣ)...για ποιον από όλους θες να σου πω;...μάλλον όχι για τον μαιευτήρα μου γιατί δεν έχω γράψει κάτι γι'αυτόν..μάλλον για τους 2 άλλους (οι οποιοι ειναι και αυτοί μαιευτήρες...απλά ο δικός μου ειναι συγγενής και θεωρειται κορυφαίος στον τοκετό και γενικα στα χειρουργεία και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μ'αυτον). Γιατί ο μεν εξωσωματικός...ειναι πολυ καλός στην εξωσωματική...αλλά σαν μαιευτήρας...την τρώς την καισαρικούλα σου άνετα. Τον δε άλλο τον γνώρισα τώρα ως κορυφή στην εμβρυομητρική ιατρική και προγεννητική διαγνωση και δεν τον ξέρω. Αλλά στην αυχενική ήταν...κορυφαίος!

Μην κλέβεις!!!!!!!!!!37 είσαι...προς τα πάνω μετράμε τα χρόνια,όχι προς τα κάτω!!!!Άρα το τεστ μια χαρά στα λέει...κορίτσι θα κάνεις.:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπραβο κοριτσια! Αφου τα ζευγαρωσαμε κιολας τα παιδια μας τι αλλο θελουμε!!

Palmoma νομιζα οτι ηταν ενας ο γιατρουλης σου αλλα τωρα θελω να μου πεις για ολους τα ονοματα τους!! Τα καλα πρεπει να λεγονται!

Gemini τι ειπαμε; Ξεκουραση και αργες κινησεις! Μην νομιζεις τα λεω για να τα ακουω και εγω. Ηταν μεγαλη αυτη η εβδομαδα.

Future μου εσενα τα τσιμπηματακια σου σε ποιο σημειο ειναι;

Εμενα απο το πρωι ειναι μονο χαμηλα αριστερα, τις προηγουμενες μερες δεν ειχα τιποτα και εχω μια ανησυχια.

Μην κλέβεις!!!!!!!!!!37 είσαι...προς τα πάνω μετράμε τα χρόνια,όχι προς τα κάτω!!!!Άρα το τεστ μια χαρά στα λέει...κορίτσι θα κάνεις.:tongue:

Καλέ ασε την κοπέλα να κλέψει!!! Πω πω τι Παρθένος έισαι εσύ!!!! :tongue::tongue:

Εγώ χωρίζω το έτος σε 6μηνο...δηλαδή τον ιανουάριο και μετά θα λέω 27

Οπότε αγόρι θα κάνω ε....???? Κι αν είναι 2??? και τα δύο αγόρια???? Κλαψτε με!!!:P:p:p:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Palmoma νομιζα οτι ηταν ενας ο γιατρουλης σου αλλα τωρα θελω να μου πεις για ολους τα ονοματα τους!! Τα καλα πρεπει να λεγονται!

Gemini τι ειπαμε; Ξεκουραση και αργες κινησεις! Μην νομιζεις τα λεω για να τα ακουω και εγω. Ηταν μεγαλη αυτη η εβδομαδα.

Εμενα απο το πρωι ειναι μονο χαμηλα αριστερα, τις προηγουμενες μερες δεν ειχα τιποτα και εχω μια ανησυχια.

Ήσουν ξάπλα όλη τη βδομάδα ε? Οκ οκ θα κάνω το ίδιο, το υπόσχομαι...

Ο γιατρός ο δικός μας δεν κάνει τοκετούς?? Πως και δεν πας εκεί?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καταρχήν μην ανησυχείς!¨Οσο για τα συμπτώματα,τελικά έχουν δίκαιο τα κορίτσια,άδικα ψάχνουμε!! Αν ρίξεις μια ματιά στα σαϊτ θα δεις ότι άλλες είχαν κάποια... άλλες είχαν άλλα....άλλες δεν είχαν τίποτα!!

Εγώ είχα τσιμπήματα πότε αριστερά ,πότε δεξιά.Η θερμοκρασία μου είναι πάντα 37-37,6,ένιωθα κάποιες φορές ένα κάψιμο χαμηλά και σήμερα από το μεσημέρι είχα που και που πολύυυυ ελαφρύ πόνο..σαν της περιόδου...περίπου ,ο οποίος τώρα πέρασε!!Δεν πανικοβάλλομαι όμως!!!Ο γιατρός, μου είπε να μην ανησυχήσω για τίποτα,παρά μόνο αν δω αιμορραγία...μου το τόνισε "αιμορραγία"...όχι σταγονίτσες!!!!Όσο ψαχνόμαστε για συμπτώματα τελικά τόσο αγχωνόμαστε!!!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ήσουν ξάπλα όλη τη βδομάδα ε? Οκ οκ θα κάνω το ίδιο, το υπόσχομαι...

Έτσι μπράβο σαν καλό κορίτσι!!!Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο...αλλά τι να πουν αυτές που αναγκάζονται να μείνουν 9 μήνες ξάπλα;;;Όταν είχα μείνει έγκυος και είχα δει το αίμα ο γιατρός μου είχε πει "όταν λέω ξάπλα εννοώ ξάπλα αυστηρά,όχι καθιστή και στην τουαλέτα θα πηγαίνεις με φειδώ".Το φαντάζεσαι;;;

Κάτσε στα αυγά σου λοιπόν και μην ακούσω κουβέντα.Εδώ είμαστε εμείς για να ξεσπάς!!!!;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Έτσι μπράβο σαν καλό κορίτσι!!!Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο...αλλά τι να πουν αυτές που αναγκάζονται να μείνουν 9 μήνες ξάπλα;;;Όταν είχα μείνει έγκυος και είχα δει το αίμα ο γιατρός μου είχε πει "όταν λέω ξάπλα εννοώ ξάπλα αυστηρά,όχι καθιστή και στην τουαλέτα θα πηγαίνεις με φειδώ".Το φαντάζεσαι;;;

Κάτσε στα αυγά σου λοιπόν και μην ακούσω κουβέντα.Εδώ είμαστε εμείς για να ξεσπάς!!!!;););)

Ναι, εν τω μεταξύ διάβαζα οτι οι βλαστοκύστες εμφυτέυονται 6η-8η μέρα. Δηλαδή χτες-σήμερα-άυριο. Οπότε σίγουρα θα καθίσω....

Πω πω πέρασες κι εσύ δύσκολα...είναι η εγκυμοσύνη δύσκολη υπόθεση τελικά... Για να δούμε τώρα τι θα καταφέρουμε:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι, εν τω μεταξύ διάβαζα οτι οι βλαστοκύστες εμφυτέυονται 6η-8η μέρα. Δηλαδή χτες-σήμερα-άυριο. Οπότε σίγουρα θα καθίσω....

Πω πω πέρασες κι εσύ δύσκολα...είναι η εγκυμοσύνη δύσκολη υπόθεση τελικά... Για να δούμε τώρα τι θα καταφέρουμε:rolleyes:

Χα!!!λοιπόν άκου και πες!!!Από το μεσημέρι νιώθω κάψιμο χαμηλά..όπως όταν έχεις περίοδο...πήγα τουαλέτα και ω!θαύμα στο σκούπισμα είδα ελάχιστο αίμα!!!!Πήρα τον γιατρό τηλ.και μου είπε να σταματήσω τις Innohep για 2-3 μέρες,να ηρεμήσω και να ξεκουράζομαι( λες και έκανα τίποτα τόσες μέρες)!!Δέκατα έχω..το κάψιμο συνεχίζεται!!!Να ανησυχήσω....ή να το αφήσω ακόμα;;;;:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Χα!!!λοιπόν άκου και πες!!!Από το μεσημέρι νιώθω κάψιμο χαμηλά..όπως όταν έχεις περίοδο...πήγα τουαλέτα και ω!θαύμα στο σκούπισμα είδα ελάχιστο αίμα!!!!Πήρα τον γιατρό τηλ.και μου είπε να σταματήσω τις Innohep για 2-3 μέρες,να ηρεμήσω και να ξεκουράζομαι( λες και έκανα τίποτα τόσες μέρες)!!Δέκατα έχω..το κάψιμο συνεχίζεται!!!Να ανησυχήσω....ή να το αφήσω ακόμα;;;;:confused:

Αίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι καλά!!! Σημάδι εμφύτευσης δεν είναι το αίμα?? Καλά σ έχω σιγουράκι εσένα!! Έεεεεεεερχεταιαιιαιαιαιαιαιαι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι καλά!!! Σημάδι εμφύτευσης δεν είναι το αίμα?? Καλά σ έχω σιγουράκι εσένα!! Έεεεεεεερχεταιαιιαιαιαιαιαιαι!

ΜΑΚΑΡΙ!!!Θα σου πω την αλήθεια...έχω πανικοβληθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω και προηγούμενη κακή εμπειρία και τώρα είμαι....άσε καλύτερα!!!!Θέλω να είμαι ψύχραιμη αλλά δεν μπορώ...μόλις είδα το αίμα κόντεψα να λιποθυμήσω!!!!Ο άντρας μου κατάλαβε ότι κάτι τρέχει γιατί χλώμιασα!!!Πιο πολύ με προβληματίζει το κάψιμο.Είναι φυσιολογικό;Βέβαια έχω ακόμα μια εβδομάδα ως την μέρα που θα μου ερχόταν κανονικά περίοδος...δεν είναι νωρίς τώρα;;;;Τα έχω παίξει εντελώς....θα κάνω τσιγάρο γιατί δεν την βγάζω καθαρή!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΜΑΚΑΡΙ!!!Θα σου πω την αλήθεια...έχω πανικοβληθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω και προηγούμενη κακή εμπειρία και τώρα είμαι....άσε καλύτερα!!!!Θέλω να είμαι ψύχραιμη αλλά δεν μπορώ...μόλις είδα το αίμα κόντεψα να λιποθυμήσω!!!!Ο άντρας μου κατάλαβε ότι κάτι τρέχει γιατί χλώμιασα!!!Πιο πολύ με προβληματίζει το κάψιμο.Είναι φυσιολογικό;Βέβαια έχω ακόμα μια εβδομάδα ως την μέρα που θα μου ερχόταν κανονικά περίοδος...δεν είναι νωρίς τώρα;;;;Τα έχω παίξει εντελώς....θα κάνω τσιγάρο γιατί δεν την βγάζω καθαρή!!!!

Περίοδος δεν έιναι σε καμία περίπτωση. Εγώ λέω ή θα έιναι σημάδι εμφύτευσης, ή έιναι από τις ενέσεις που ως αντιπηκτικές μπορέι να σου κάνουν αιμορραγία (κάπου το χα διαβάσει...). Βέβαια εσύ το άιμα που είδες ήταν λίγο. Στο σκούπισμα μόνο?? Τώρα έχεις? Σωπα και ηρέμησε...κάνε και τσιγάρο αν θες. Εδ'ω μου ρχεται να κάνω εγω;) Εμφύτευση θα ναι!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Περίοδος δεν έιναι σε καμία περίπτωση. Εγώ λέω ή θα έιναι σημάδι εμφύτευσης, ή έιναι από τις ενέσεις που ως αντιπηκτικές μπορέι να σου κάνουν αιμορραγία (κάπου το χα διαβάσει...). Βέβαια εσύ το άιμα που είδες ήταν λίγο. Στο σκούπισμα μόνο?? Τώρα έχεις? Σωπα και ηρέμησε...κάνε και τσιγάρο αν θες. Εδ'ω μου ρχεται να κάνω εγω;) Εμφύτευση θα ναι!!!

Ελάχιστο και μόνο στο σκούπισμα ..κάτι ανάμεσα σε ροζ-καφέ.ΔΕΝ ξέρω!!!!!!:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ελάχιστο και μόνο στο σκούπισμα ..κάτι ανάμεσα σε ροζ-καφέ.ΔΕΝ ξέρω!!!!!!:confused::confused:

Εμένα πάντως αυτό που μου περιγράφεις εμφύτευση μου κάνει :D:D

Δες το και άυριο αν συνεχιστεί και βλέπουμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...