Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα, και πολύ ώρα στο ιντερνετ δε μπορώ, ζαβλακώνομαι κάπως :shock:...

Τώρα περνάω κάτι φωτο απ το κινητό μου, μετά λέω να διαβάσω κάτι για τη δουλειά μου...μετά θα δω κανα επεισόδειο house....

Και θα μιλάω και μαζί σου :D:D Αυτά!

Βασικά δε νιώθω τίποτα απολύτως...

Εσύ καλα?? Τι θα κάνεις σήμερα?

Συνεχίζω να έχω δέκατα...σταθερά,κάτι μικρά τσιμπηματάκια...και τίποτε άλλο!

Τι θα κάνω σήμερα;;;Μάλλον περίπου ότι και εσύ αφού όλα τα υπόλοιπα τα έκανε η μαμάκα μου:P Και βαριέεεεεμαι!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Δες αυτό!!!!Και πες μου τι σου βγάζει!!

http://www.123baby.me/gender_prediction.php

Αγόρι βγάζει.... Η αλήθεια έιναι προτιμώ κορίτσι :oops: Αλλά δε θέλω να λέω χαζά τέτοιες ώρες...Ας είναι οτι να ναι!!!!! Εσένα τι σου βγάζει?? Να φανταστώ?? Ο γαμπρός έρχεται???!!!

Συνεχίζω να έχω δέκατα...σταθερά,κάτι μικρά τσιμπηματάκια...και τίποτε άλλο!

Τι θα κάνω σήμερα;;;Μάλλον περίπου ότι και εσύ αφού όλα τα υπόλοιπα τα έκανε η μαμάκα μου:P Και βαριέεεεεμαι!!!

Χμμ κάτι έχεις δηλαδή! Καλό αυτό;););)

Δε το συζητώ....Μεγάαααααααλη βαρεμάρα......

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αγόρι βγάζει.... Η αλήθεια έιναι προτιμώ κορίτσι :oops: Αλλά δε θέλω να λέω χαζά τέτοιες ώρες...Ας είναι οτι να ναι!!!!! Εσένα τι σου βγάζει?? Να φανταστώ?? Ο γαμπρός έρχεται???!!!

Χμμ κάτι έχεις δηλαδή! Καλό αυτό;););)

Δε το συζητώ....Μεγάαααααααλη βαρεμάρα......

Το τεστ έτσι βγάζει...αγόρι.Βρε μήπως σε όλες το ίδιο βγάζει;Να βάλουμε την PALMOMΑ να το κάνει.

Δεν ξέρω τι σειρά να κατεβάσω γμτ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Το τεστ έτσι βγάζει...αγόρι.Βρε μήπως σε όλες το ίδιο βγάζει;Να βάλουμε την PALMOMΑ να το κάνει.

Δεν ξέρω τι σειρά να κατεβάσω γμτ!!!!

Λες???? Ναι να της πούμε να το κάνει για να τσεκάρουμε την εγκυρότητα του!χαχαχα

Έχω ακούσει για το "How I met your mother" οτι είναι καλό αλλά εγώ προσωπικά δεν το χω δει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

:P καλημερα κοριτσια τι μου κανετε???? απο το πρωι κανω δουλειες!!!:confused: και λεω απο αυριο να βγαλω κουρτινες δηλαδη να κανω μια γενικη ωστε απο Τριτη να μην ειναι καθαρο το σπιτι και απλα να παιρνω σκονες κτλ!!! αντε κοριτσια υπομονη ,θα περασουν οι μερες τα τεστ θα ναι θετικα και μετα εχω σειρα εγω να μπω στο κλαμπ μαμαδων!!!(χιχι) ,κατ αλλα περιμενω τον αντρα μου και να παμε για ψωνια!!καταβασα τα στρουμφακια μαλλον θα την δουμε το βραδακυ!!!αληθεια να ρωτησω κατι προσωπικο και ελπιζω οχι ανοητο?? οταν κανατε τις ενεσεις τι σας ειπαν ,σας επετρεπαν να εχετε επαφες(οχι τριτου τυπου,σεξ,εννοω) ??? τελικα δεν ρωτησα τιποτα ουσιαστικο,τον γιατρο!!! καλη σας μερα .......τα λεμε...:-P

:P καλημερα κοριτσια τι μου κανετε???? απο το πρωι κανω δουλειες!!!:confused: και λεω απο αυριο να βγαλω κουρτινες δηλαδη να κανω μια γενικη ωστε απο Τριτη να μην ειναι καθαρο το σπιτι και απλα να παιρνω σκονες κτλ!!! αντε κοριτσια υπομονη ,θα περασουν οι μερες τα τεστ θα ναι θετικα και μετα εχω σειρα εγω να μπω στο κλαμπ μαμαδων!!!(χιχι) ,κατ αλλα περιμενω τον αντρα μου και να παμε για ψωνια!!καταβασα τα στρουμφακια μαλλον θα την δουμε το βραδακυ!!!αληθεια να ρωτησω κατι προσωπικο και ελπιζω οχι ανοητο?? οταν κανατε τις ενεσεις τι σας ειπαν ,σας επετρεπαν να εχετε επαφες(οχι τριτου τυπου,σεξ,εννοω) ??? τελικα δεν ρωτησα τιποτα ουσιαστικο,τον γιατρο!!! καλη σας μερα .......τα λεμε...:-P

ΣΕΞ(πές το καλέ τι ντρέπεσαι),κάνεις κανονικά μέχρι 3 μέρες πριν την ωοληψία.Πρόσεξε, δεν ξέρω αν θα σου το πουν,όταν πας για ωοληψία και δώσει ο άντρας σου σπέρμα,να μην είναι πολλών ημερών.Δηλ.να είναι το πολύ 3 ημερών,που σημαίνει 3 μέρες πριν την ωοληψία θα το ανανεώσετε οπωσδήποτε;););)Εμάς μας το είπε η εμβρυολόγος του κέντρου!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα! Κάνε δουλειές τώρα γιατί μετά έχεις να φας πολύυυυυυ καναπέ στη μάπα:tongue: Και τι ωραία που θα πας για ψώνια!

Για τις επαφές ούτε εγώ είχα ρωτήσει το γιατρό...Πιστέυω αν ήταν οχι θα μου το έλεγε, όπως μου το είπε τώρα! Υποτιθέται κάναμε κανονικά, αν και να σου πω την αλήθεια δεν έιχα και πολύ όρεξη και επίσης μετά απο κάποιες μέρες μ ενοχλούσαν οι ωοθήκες και ενιωθα πόνο και δεν το ρίσκαρα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΣΕΞ(πές το καλέ τι ντρέπεσαι),κάνεις κανονικά μέχρι 3 μέρες πριν την ωοληψία.Πρόσεξε, δεν ξέρω αν θα σου το πουν,όταν πας για ωοληψία και δώσει ο άντρας σου σπέρμα,να μην είναι πολλών ημερών.Δηλ.να είναι το πολύ 3 ημερών,που σημαίνει 3 μέρες πριν την ωοληψία θα το ανανεώσετε οπωσδήποτε;););)Εμάς μας το είπε η εμβρυολόγος του κέντρου!!

Σε βρίσκω πιο σωστή και λεπτομερή στις πληροφορίες....Το παραδέχομαι!:P:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Βλεπω κεφια σημερα!!

Future οι φωτογραφιες που εβαλες ειναι ολα τα λεφτα!!

Gemini πως παει η ξαπλα;;

Εγω σημερα ειχα κατι τσιμπηματακια απο το πρωι.

Το τεστ εμενα μου βγαζει κοριτσι!! Λες;;:D

Αχ! Ας ερθει κι οτι θελει ας ειναι.

Palmoma με το καλο να φυγεις να ξεκουραστεις. Διαβασα αυτα που γραφεις για τον γιατρο σου!!

Πολυ καλος. Αν μπορεις στειλε μου το ονομα του.

Βλεπω κεφια σημερα!!

Palmoma με το καλο να φυγεις να ξεκουραστεις. Διαβασα αυτα που γραφεις για τον γιατρο σου!!

Που είσαι καλέ;Κορίτσι σου βγάζει;Ε γαμπρό έχουμε.... της GEMINI.....ο δικός μου είναι λογοδoσμένος με την κόρη της PALMOMA!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Βλεπω κεφια σημερα!!

Τι να κάνουμε, να λέμε και τίποτα να περνάει η ώρα!!!!

Να σου πω, δε μπορώ την ξάπλα....Ήρθε και μια ανηψούλα μου για παρέα αλλά και πάλι βαρέθηκα καθιστή. Νομίζω θα σηκώνομαι αλλά θα τα κάνω όλα σιγα σιγα. Μεσα στο σπίτι μόνο εννοείται!!

Εσύ Δευτέρα δουλειά κανονικά ε? Να προσέχεις όμως, όλα αργάααααααα....

Τίποτα δε νιώθω πάντως....

Λες να σου ετοιμάζω τον γαμπρό?????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Που είσαι καλέ;Κορίτσι σου βγάζει;Ε γαμπρό έχουμε.... της GEMINI.....ο δικός μου είναι λογοδoσμένος με την κόρη της PALMOMA!!!!

Ωραία, είχαμε δεν ειχαμε τα κάναμε και ζευγάρια!!:P:p:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραία, είχαμε δεν ειχαμε τα κάναμε και ζευγάρια!!:P:p:p

Φυσικά...και κοίτα....στον καναπέ κάτσε τουλάχιστον και αύριο...σταμάτα να γκρινιάζεις!!!.δεν μπορείς να μείνεις 3 μέρες στον καναπέ...και θες και παιδί!!!!:tongue:Άντε από εκεί μην αρχίσω να φωνάζω....με νευριάζεις και δεν κάνει!!!!Κάτσε στα αυγά σου να τα κλωσάς ακόμη και αύριο...σκουλήκια έχεις στον ποπό σου(που λέει και η μάνα μου)!!!Μην ξανακούσω κουβέντα...σουτ...τίποτα λέμε...!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...