Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ούτε τώρα.............. Δεν πειράζει, δε θα βαζω εικόνες, θα δίνω μονο λινκ...

Όχι αγάπη μου δεν έκανες αντιγραφή την διεύθυνση URL εικόνας....ένα κατεβατό παράξενο έβαλες!!!!

Πήγα να δω τί έκανες και έφυγε η σελίδα.

Βρες την εικόνα που θες και κάνε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα ....διάλεξε το "αντιγραφή διευθυνσης URL εικόνας"Πάνε στο πάνω μέρος του μηνύματος και κάνε κλικ στο εικονίδιο[uinsertimage.gif και κάνε επικόλληση με δεξί κλικ μετά το http://

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι αγάπη μου δεν έκανες αντιγραφή την διεύθυνση URL εικόνας....ένα κατεβατό παράξενο έβαλες!!!!

Πήγα να δω τί έκανες και έφυγε η σελίδα.

Βρες την εικόνα που θες και κάνε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα ....διάλεξε το "αντιγραφή διευθυνσης URL εικόνας"Πάνε στο πάνω μέρος του μηνύματος και κάνε κλικ στο εικονίδιο[uinsertimage.gif και κάνε επικόλληση με δεξί κλικ μετά το http://

Αύτο έκανα καλε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

Οκ!! Αλλά κοιτάμε προς τα πάνω, όχι στο πλάι... Εντάξει γιατρέ μου???

Πως βάζεις φωτο?? copy paste??

Και κάτι άλλο doc! Πήγα τουάλέτα και είδα μετά παχυρρευστο λευκό υγρό (sorry για την περιγραφή:oops:) Τι να ναι αυτό?? Λέτε να έφυγαν τα έμβρυα?? Ή να ναι τίποτα απ τον καθετήρα το πρωί???

Χαχαχα βρε Gemini που να φύγουν να πάνε; Μην αγχώνεσαι..εκεί είναι και προς το παρόν κολυμπάνε,αιρούνται, και ετοιμάζονται για προσγείωση και εμφύτευση. Όλα καλά θα πάνε...να είσαι ήρεμη και οχι μαγκιές. Τουλάχιστον για το 3ημερο να είσαι πολυυυυυυυυυυυ χαλαρή. Και ξαπλωτή...

A5K6p3.png

Χαχαχα βρε Gemini που να φύγουν να πάνε; Μην αγχώνεσαι..εκεί είναι και προς το παρόν κολυμπάνε,αιρούνται, και ετοιμάζονται για προσγείωση και εμφύτευση. Όλα καλά θα πάνε...να είσαι ήρεμη και οχι μαγκιές. Τουλάχιστον για το 3ημερο να είσαι πολυυυυυυυυυυυ χαλαρή. Και ξαπλωτή...

Ρε τα άτιμα! Και με αγχώσανε προς στιγμή.

Ναι λεω να είμαι χαλαρή... Βασικά προσέχω σα να έιμαι ήδη έγκυος :rolleyes:. Μάλλον γι αυτό είναι δύσκολο το αρνητικό της εξωσωματικής...γιατί τόσες μερες το χεις πιστέψει...Αλλά πάλι λέω: Τι στο καλό, ένα δε θα κάτσει???

Εσύ όλα καλά? Τι θα κάνεις το Σ/Κ?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσούδια μου χαίρομαι που συνεχίζουμε με καλά νέα..να'στε όλες καλά.

Εγω σημερα στην δουλειά κόντεψα να κοψω τις φλέβες μου...με επιασε και το κεφάλι μου τελικά (όχι που θα μ'αφηνε) και κόντεψα να τα φτύσω. Με το που γύρισα έπεσα για υπνο περίπου 2 ώρες...και εντάξει μετά ήμουν καλύτερα. Βεβαια νιωθω κουρασμένη και δεν έχω ενέργεια για να κάνω πράγματα..αλλά δεν βαριέσαι αύριο Σαββατο...θα τα κανω αύριο.

Την Δευτέρα πάω στον μαιευτήρα μου να με δει και να του δείξω αυχενική και PAP A. Να με εξετάσει ξανά...και μετά είμαι ελεύθερη για έναν μηνα. Επιτέλους μήπως φύγω λίγο απο Αθήνα...εχω κουραστεί όλο το καλοκαίρι εδώ.

A5K6p3.png

Εγω σημερα στην δουλειά κόντεψα να κοψω τις φλέβες μου...με επιασε και το κεφάλι μου τελικά (όχι που θα μ'αφηνε) και κόντεψα να τα φτύσω. Με το που γύρισα έπεσα για υπνο περίπου 2 ώρες...και εντάξει μετά ήμουν καλύτερα. Βεβαια νιωθω κουρασμένη και δεν έχω ενέργεια για να κάνω πράγματα..αλλά δεν βαριέσαι αύριο Σαββατο...θα τα κανω αύριο.

Την Δευτέρα πάω στον μαιευτήρα μου να με δει και να του δείξω αυχενική και PAP A. Να με εξετάσει ξανά...και μετά είμαι ελεύθερη για έναν μηνα. Επιτέλους μήπως φύγω λίγο απο Αθήνα...εχω κουραστεί όλο το καλοκαίρι εδώ.

Α ωραία! Δηλαδ'η παίρνεις άδεια?????? Μια χαρά μου ακούγεται!!!! Θα πας στο νησί σου?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βλαστοκύστη είναι αυτό αν απορέιτε...Ήθελα να δω πως είναι:rolleyes:

ΤΕΛΕΙΑ....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Θα χοροπηδούσα από την χαρά μου αν μπορούσα!!!Είμαι πολύ περήφανη για σένα!!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Και εγώ ακριβώς την ίδια ερώτηση με την GΕMINI ήθελα να σου κάνω...με πρόλαβε το άτιμο!!!!:rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε???

Εγώ ξάπλα πάλι...σκέφτομαι τι να κάνω για να περάσει η μέρα!

Καλημερα!!!Δεν έχεις και πολλές επιλογές...tv,βιβλίο,internet!!!Αν βρεις τίποτα ενδιαφέρον στο ιντερνετ βάλε λινγκ!!:D

Πως νιώθεις σήμερα;;Είσαι καλά;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημερα!!!Δεν έχεις και πολλές επιλογές...tv,βιβλίο,internet!!!Αν βρεις τίποτα ενδιαφέρον στο ιντερνετ βάλε λινγκ!!:D

Πως νιώθεις σήμερα;;Είσαι καλά;

Κοίτα, και πολύ ώρα στο ιντερνετ δε μπορώ, ζαβλακώνομαι κάπως :shock:...

Τώρα περνάω κάτι φωτο απ το κινητό μου, μετά λέω να διαβάσω κάτι για τη δουλειά μου...μετά θα δω κανα επεισόδειο house....

Και θα μιλάω και μαζί σου :D:D Αυτά!

Βασικά δε νιώθω τίποτα απολύτως...

Εσύ καλα?? Τι θα κάνεις σήμερα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...