Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια!!!!!!!!!! Δεν μπήκα όλο το απόγευμα γιατί κάνω μια αγκαρεία του αδερφού μου...:mad::mad: Τι να κάνουμε ομως, έναν τον έχω και του κάνω κανα χατήρι!!!

Έκανα και δουλειές και τώρα έχω μόνο να σιδερώσω ...βεβαια έιναι αρκετα...

Ρώτησα τον γιατρό για τα έμβρυα πως έιναι και μου είπε οτι άυριο θα ξέρουμε.. Είναι δυνατόν?????????????????????? Όμολογώ οτι δεν περίμενα να μην ξέρει...Και μάλιστα έιχα πάρει νωρίτερα και δεν μπορούσε και μετα με πήρε αυτός πίσω. Δηλ έιχε χρόνο να κοιτάξει.... Μπορεί απλά να μην είναι καλά τα έμβρυα.και να μην το λέει απ το τηλ...αλλά δεν πειράζει....εγώ τ αγαπάω και τους δίνω την ευκαιρία τους;);)

Α! Δυστυχώς εγώ έχω δέκατα αρκετά συχνα (ειδικά τα απογεύματα) οπότε μάλλον δε θα μπω στη διαδικασία θερμομέτρησης. Ζηλέυω όμως τώρα, θέλω κι εγώ δέκατα:tongue::tongue: χαχαχαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini ένα θα σου πω...όταν πήγα για την εμβρυομεταφορά...περίμενα, και περίμενα και περίμενα...όλες οι κοπέλες ειχαν μπει και εγώ περίμενα. Μετά από 2 ώρες αναμονής σχεδόν αρχισα να σκέφτομαι οτι το ένα και μοναδικό γονιμοποιημένο μου ωάριο δεν θα ήταν καλό και γι'αυτό δεν με φώναζαν. Πήγα και ρώτησα στην ρεσεψιον και μου λένε "Απλά δεν έχει έρθει ακόμα ο γιατρός σας". Τόσο απλό...αλλά τα απλά τα κάνουμε περίπλοκα. Και μετά ήρθε και μου ειπε οτι έχω ένα ΤΕΛΕΙΟ έμβρυο.

Επομένως στο ξαναλέω...έχε πίστη και αισιοδοξία. Έφτασες στην πηγή...να είσαι σίγουρη οτι θα πιεις και νερό. Αν δεν το πιστέψεις εσύ...δεν θα το ακούσει το σύμπαν.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου. Να είσαι ήρεμη και να χαμογελάς. Όλα θα πάνε καλά.

A5K6p3.png

Κορίτσια!!!!!!!!!! Δεν μπήκα όλο το απόγευμα γιατί κάνω μια αγκαρεία του αδερφού μου...:mad::mad: Τι να κάνουμε ομως, έναν τον έχω και του κάνω κανα χατήρι!!!

Έκανα και δουλειές και τώρα έχω μόνο να σιδερώσω ...βεβαια έιναι αρκετα...

Ρώτησα τον γιατρό για τα έμβρυα πως έιναι και μου είπε οτι άυριο θα ξέρουμε.. Είναι δυνατόν?????????????????????? Όμολογώ οτι δεν περίμενα να μην ξέρει...Και μάλιστα έιχα πάρει νωρίτερα και δεν μπορούσε και μετα με πήρε αυτός πίσω. Δηλ έιχε χρόνο να κοιτάξει.... Μπορεί απλά να μην είναι καλά τα έμβρυα.και να μην το λέει απ το τηλ...αλλά δεν πειράζει....εγώ τ αγαπάω και τους δίνω την ευκαιρία τους;);)

Α! Δυστυχώς εγώ έχω δέκατα αρκετά συχνα (ειδικά τα απογεύματα) οπότε μάλλον δε θα μπω στη διαδικασία θερμομέτρησης. Ζηλέυω όμως τώρα, θέλω κι εγώ δέκατα:tongue::tongue: χαχαχαχαχα

Έλα ρε μικρό...μη σκέφτεσαι αρνητικά, μια χαρά θα είναι τα εμβρυάκια σου,απλά ο γιατρός είναι από αυτούς τους μλκες που βαριούνται να μιλάνε ειδικά από το τηλέφωνο.Πάνε αύριο,προσπάθησε να είσαι χαλαρήηηηηη...και θα δεις δεν θα καταλάβεις πότε θα τελειώσει!!!!!Υποθέτω ότι έχεις ραντεβού νωρίς το πρωί,οπότε ως το μεσημέρι θα έχουμε νέα σου.Και είμαι σίγουρη οτι θα είναι καλά!!!!!!Ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι νηστική,θα πρέπει να πάρεις τα χάπια σου κανονικά και να πιεις πολύ νερό,γιατί πρέπει η κύστη σου να είναι γεμάτη.Σίγουρα τα ξέρεις απλά σου τα υπενθυμίζω!!!!!;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Gemini ένα θα σου πω...όταν πήγα για την εμβρυομεταφορά...περίμενα, και περίμενα και περίμενα...όλες οι κοπέλες ειχαν μπει και εγώ περίμενα. Μετά από 2 ώρες αναμονής σχεδόν αρχισα να σκέφτομαι οτι το ένα και μοναδικό γονιμοποιημένο μου ωάριο δεν θα ήταν καλό και γι'αυτό δεν με φώναζαν. Πήγα και ρώτησα στην ρεσεψιον και μου λένε "Απλά δεν έχει έρθει ακόμα ο γιατρός σας". Τόσο απλό...αλλά τα απλά τα κάνουμε περίπλοκα. Και μετά ήρθε και μου ειπε οτι έχω ένα ΤΕΛΕΙΟ έμβρυο.

Επομένως στο ξαναλέω...έχε πίστη και αισιοδοξία. Έφτασες στην πηγή...να είσαι σίγουρη οτι θα πιεις και νερό. Αν δεν το πιστέψεις εσύ...δεν θα το ακούσει το σύμπαν.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου. Να είσαι ήρεμη και να χαμογελάς. Όλα θα πάνε καλά.

Έλα ρε μικρό...μη σκέφτεσαι αρνητικά, μια χαρά θα είναι τα εμβρυάκια σου,απλά ο γιατρός είναι από αυτούς τους μλκες που βαριούνται να μιλάνε ειδικά από το τηλέφωνο.Πάνε αύριο,προσπάθησε να είσαι χαλαρήηηηηη...και θα δεις δεν θα καταλάβεις πότε θα τελειώσει!!!!!Υποθέτω ότι έχεις ραντεβού νωρίς το πρωί,οπότε ως το μεσημέρι θα έχουμε νέα σου.Και είμαι σίγουρη οτι θα είναι καλά!!!!!!Ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι νηστική,θα πρέπει να πάρεις τα χάπια σου κανονικά και να πιεις πολύ νερό,γιατί πρέπει η κύστη σου να είναι γεμάτη.Σίγουρα τα ξέρεις απλά σου τα υπενθυμίζω!!!!!;););)

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου....αχ τι καλά που έχουμε η μια την άλλη:D:D

Είμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αισιόδοξη, δεν θέλω όμως να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Κάνω δουλειές και σκέφτομαι "πω πω λες σε μια εβδομάδα να μαθεις οτι είσαι έγκυος??" Απίστευτο μου φάινεται, το έυχομαι όμως!

Ραντεβού έχω στις 10:30. Οπότε αν βάλουμε και το ταξίδι της επιστροφής, το απογευματάκι θα έχετε νέα μου.

Σας φιλώ και σας καληνυχτίζω....άυριο έχω να πάρω τα μωρά μου;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!Σας γραφω τοσο αργα,αλλα τετοια ωρα ειμαι ξυπνια!(προπονουμαι για να ειμαι ετοιμη σε λιγους μηνες!!:D:D)

Λοιπον,Futuraki με συγκινησες!Θυμαμαι πριν λιγους μηνες να μετρας τις μερες για να ξεκινησεις,και τωρα να σαι,στην αναμονη για το τεστ.Πρεπει να σου πω πως η ανεβασμενη θερμοκρασια ειναι ενα καλο σημαδι,αλλα προσπαθησε να μην ψαχνεσαι συνεχεια γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να αγχωνεσαι.Σε καθε κοπελα ειναι διαφορετικα τα συμπτωματα ενω καποιες δεν εχουν καθολου!αρα,ψυχραιμια και ανασουλες!Σου ευχομαι ολα να πανε τελεια,και πιστεψε με ,θα πανε!!Α,οσο για τις δεκαετιες να σου πω πως κι εγω το 74 εχω γεννηθει,αρα δεν ανηκω στη γενια των 80ς.

Gemini να εισαι αισιοδοξη,παρε μια βαθια ανασα και..βουτα!Η μεταφορα ειναι κατι απλο,και μην ξεχνας,ειμαστε γουρλιδικο φορουμ γιατι η μπεμπεδοσκονη μοιραζεται συνεχεια!!Καλη επιτυχια κοριτσι μου,μεσα απο τη καρδια μου!

palmomaki αχ,ποσο χαιρομαι που ολα ηταν τελεια στην αυχενικη!Και οντως το papp-A απλα επιβεβαιωνει τον υπερηχο.Και κοριτσακι!!ΜΠΡΑΒΟ!Με το καλο!!Φανταστικα νεα!

Κι εγω ειχα αγωνια να σου πω και τα μωρα χοροπηδαγανε!:tongue:Αλλα,σιγουρα ολες νομιζω οι κοπελες εχουν λιγο αγχος με αυτη την εξεταση.Οσο για το φυλο,δεν μας ειπαν.Φανταζομαι ο γιατρος δεν ηθελε να ρισκαρει μιαν απαντηση,αλλα κι εγω δεν τον πιεσα γιατι πραγματικα δεν με νοιαζει.το μονο που θελω ειναι να ειναι καλα τα μικρουλια.

Η marilia και η ioanna τι κανουν?

mummysoon καλως ηρθες, κι ελπιζω να γινεις αυτο που λεει το ονομα σου πολυ συντομα!!

:P καλημερα κοριτσια!! τι μου καμνετε??? gemini ολα να πανε κατ ευχην ,περιμενουμε νεα σου!! luckystar αρχιζω ενεσεις την Τριτη θα κανω το μακρυ πρωτοκολλο!!! mammysoon welcome !!!απ οτι καταλαβα εκανες εβρυομεταφορα περιμενεις να περασουν οι μερες να κανεις χοριακη??? future τι κανεις??συνεχιζεις να πονας?? παλι δεκατα εχεις???ποτε κανεις χοριακη??? τι καλο θα μαγειρεψετε σημερα??λεω να κανω τουρλου!!! palmoma περιμενω να γραψεις την συνταγη του κοτοπουλο με το πορτοκαλι!!!:-P

:P καλημερα κοριτσια!! τι μου καμνετε??? gemini ολα να πανε κατ ευχην ,περιμενουμε νεα σου!! luckystar αρχιζω ενεσεις την Τριτη θα κανω το μακρυ πρωτοκολλο!!! mammysoon welcome !!!απ οτι καταλαβα εκανες εβρυομεταφορα περιμενεις να περασουν οι μερες να κανεις χοριακη??? future τι κανεις??συνεχιζεις να πονας?? παλι δεκατα εχεις???ποτε κανεις χοριακη??? τι καλο θα μαγειρεψετε σημερα??λεω να κανω τουρλου!!! palmoma περιμενω να γραψεις την συνταγη του κοτοπουλο με το πορτοκαλι!!!:-P

Καλημέρα!!!

Σήμερα είμαι καλύτερα γιατί η αλήθεια είναι ότι σηκώθηκα λίγο βγήκα και στην αυλή σιγά σιγά.Για λίγο και ήρεμα!!!Δέκατα έχω και σήμερα!!!

Αντε με το καλό και εσύ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

GEMINAKI μου , σε σκέφτομαι κούκλα μου.Είμαι σίγουρη ότι πήγαν όλα καλά!!!!Άντε με το καλό να προσγειωθείς στον καναπέ σου...να δεις την γλύκα!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!Σας γραφω τοσο αργα,αλλα τετοια ωρα ειμαι ξυπνια!(προπονουμαι για να ειμαι ετοιμη σε λιγους μηνες!!:D:D)

Λοιπον,Futuraki με συγκινησες!Θυμαμαι πριν λιγους μηνες να μετρας τις μερες για να ξεκινησεις,και τωρα να σαι,στην αναμονη για το τεστ.Πρεπει να σου πω πως η ανεβασμενη θερμοκρασια ειναι ενα καλο σημαδι,αλλα προσπαθησε να μην ψαχνεσαι συνεχεια γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να αγχωνεσαι.Σε καθε κοπελα ειναι διαφορετικα τα συμπτωματα ενω καποιες δεν εχουν καθολου!αρα,ψυχραιμια και ανασουλες!Σου ευχομαι ολα να πανε τελεια,και πιστεψε με ,θα πανε!!Α,οσο για τις δεκαετιες να σου πω πως κι εγω το 74 εχω γεννηθει,αρα δεν ανηκω στη γενια των 80ς.

Gemini να εισαι αισιοδοξη,παρε μια βαθια ανασα και..βουτα!Η μεταφορα ειναι κατι απλο,και μην ξεχνας,ειμαστε γουρλιδικο φορουμ γιατι η μπεμπεδοσκονη μοιραζεται συνεχεια!!Καλη επιτυχια κοριτσι μου,μεσα απο τη καρδια μου!

palmomaki αχ,ποσο χαιρομαι που ολα ηταν τελεια στην αυχενικη!Και οντως το papp-A απλα επιβεβαιωνει τον υπερηχο.Και κοριτσακι!!ΜΠΡΑΒΟ!Με το καλο!!Φανταστικα νεα!

Κι εγω ειχα αγωνια να σου πω και τα μωρα χοροπηδαγανε!:tongue:Αλλα,σιγουρα ολες νομιζω οι κοπελες εχουν λιγο αγχος με αυτη την εξεταση.Οσο για το φυλο,δεν μας ειπαν.Φανταζομαι ο γιατρος δεν ηθελε να ρισκαρει μιαν απαντηση,αλλα κι εγω δεν τον πιεσα γιατι πραγματικα δεν με νοιαζει.το μονο που θελω ειναι να ειναι καλα τα μικρουλια.

Η marilia και η ioanna τι κανουν?

mummysoon καλως ηρθες, κι ελπιζω να γινεις αυτο που λεει το ονομα σου πολυ συντομα!!

Βρε... τα μωρά σου δεν κοιμούνται τέτοια ώρα;;;Ξενύχτηδες θα τα κάνεις!!!!

Για νυχτοφύλακες τα προορίζεις;;;:D

Ευχαριστώ για τις ευχές....δεν μπορεί...τόση μπεμπεδόσκομη που έριξες δεν θα πήγε όλη στις ντομάτες...κάτι θα έπεσε και πάνω μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πες καλέ ολόκληρη την ημερομηνία γέννησης σου,να ξέρουμε για τα γενέθλια σου!!!

Και δεν μας είπες πως πέρασες στις διακοπές ...αλλά τι ρωτάω ..διακοπές μετά από όσα έγιναν και δεν θα ήταν ωραία;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

ωχ,δεν το καταλαβα βρε future.Λοιπον 8/7/74.

Στις διακοπες ηταν πολυ ωραια!Ετρωγα,κοιμομουν και..εβρεχα τα ποδια μου στη θαλασσα!

Οσο για την ωρα που σηκωνομαι τα βραδια ,ειναι γεγονος οτι εχω λιγες..αυπνιες!Αντε,αντε, συντομα να εχεις κι εσυ ,να μιλαμε μαζι τα βραδιαααα!!χαχαχαχα!!

IOANNA 18/03/1980

PALMOMA 10/10/1974

GEMINI ...04/06/1985

ΕΓΩ 31/08/1971

MARILIA 28/01/1974

LUCKYSTAR 08/07/1974

mammysoon 18/07/1979

_____

Σας φακέλωσα μια χαρά!!!!

4 προς 3 τα καλοκαιρινά ζώδια!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια καλησπέρα! Επέστρεψα κι εγώ με τα τρία εμβρυάκια μου. Ο γιατρός δε μου έιπε λεπτομέρεις για διαιρέσεις κτλ αλλά έιπε οτι είναι ωραία έμβρυα-βλαστοκύστες!!

Η διαδικασία εννοείται δεν ήταν τίποτα...καθησα και διάβασα και περιοδικούλια μετά και πέρασε η ώρα!!

Ότι είμαι πολύυυυυυυυυυυ χαρούμενη, το είπα???? Πω πω νιώθω σαν έγκυος οτι πρέπει να τα προσέχω να μικρούλια εκεί πέρα για να μη φύγουν!!! Ωραία έιναι!!

Ο γιατρός δε μου είπε ξάπλα, αλλά να μη σηκώνω βάρη, σκάλες, σκυψίματα κτλ. Δύσκολο να έιμαι συνέχεια στον καναπέ νομιζω. Όλο θέλω να σηκώνομαι να παίρνω πράγματα...δικαιολογίες δηλαδή:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Luckystar ευχαριστω!! Με το καλο να ερθουν τα παιδακια σου!

Εσυ και η palmoma με κανετε να βλεπω πως υπαρχει happy end σε ολα οσα κανουμε.

Geminaki σε σκεφτομαι και σε περιμενουμε στην παρεα της ξααααπλας!!

Μarilia ναι περιμενω με αγωνια την χοριακη, με το καλο να ξεκινησεις και εσυ!

Future θα κατσεις και την αλλη εβδομαδα η θα πας για δουλεια;

Εγω Δευτερα γυριζω στην δουλεια (γραφειου).

Σημερα δεν ειμαι πολυ καλα, εχω καουρες και βαρος στο στομαχι. Φοβαμαι μην με πειραξαν τα cyclacur.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...