Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Σόρυ ρε κορίτσια ....τι στο καλό είναι αυτά τα χάπια;;;

Έχω ανεβασμένη θερμοκρασία,37,4,....γιατί έχω ανεβασμένη θερμοκρασία;;;Είναι φυσιολογικό αυτό;;;;....Τι μου συμβαίνει;;;;;HELP....HELP!!!:tongue::tongue:

Τι???????????????????????? Λες να είναι απο την εμφύτευση??????????????

Αλλά ρε ας μην ξεσηκωνόμαστε.... Ας πούμε οτι είναι ένα πρώτο θετικό στοιχείο;);)

Τα χάπια είναι οιστρογόνα και βοηθούν στην πάχυνση του ενδομητρίου νομίζω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειμαι ενα γκρινιαρικο καρκινακι!! 18/7 εχω γενεθλια!

Η gemini το καταλαβα απο το ονομα δυδυμακι.

Εσυ;

Αν προσέξεις ότι κρατάω το αρχείο της παρέας....λίστες,καταγραφές...εεε πολύ σκέψη θέλει;;;;ΠΑΡΘΕΝΟΣ...31/08!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι???????????????????????? Λες να είναι απο την εμφύτευση??????????????

Αλλά ρε ας μην ξεσηκωνόμαστε.... Ας πούμε οτι είναι ένα πρώτο θετικό στοιχείο;);)

Τα χάπια είναι οιστρογόνα και βοηθούν στην πάχυνση του ενδομητρίου νομίζω...

Και μενα η ανεβασμενη θερμοκρασια κατι θετικο μου κανει!!!!

Διαφημίσεις

Και μενα η ανεβασμενη θερμοκρασια κατι θετικο μου κανει!!!!

Λέτεεεεεεε!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ!!!!!:D:D:D:D

Λέτε να έρχεται ο υιός....ή μήπως ο υιός της γρίπης;;;;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future τα δέκατά σου είναι πολύ καλό σημάδι. Πάρα μα πάρα πολύ καλό σημάδι. Και εγώ είχα από την 3η-4η ημέρα (κάπου εκεί) κάθε απόγευμα...ανεβαινε από 37 και έφτανε το 37,5 και μετά απο κάποιες ώρες...επεφτε. Ήταν το πρώτο πραγμα που άρχισε να μου δίνει ελπίδες. Και το μόνο συμπτωμα που έμεινε σταθερό...ακλόνητο μέχρι και την χοριακή (μετά δεν ξαναμέτρησα):tongue: Δεν θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά...αλλά προφανώς ο παίδαρος έμαθε οτι το κορίτσι ειναι ήδη 5εκ...και τρέχει να προλάβει:tongue::tongue:.

Mamysoon καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλά αποτελέσματα σου εύχομαι. Αντε..να βάλουμε αλλη μια σαμπάνια δηλαδή να παγώνει...:D. Και επιτέλους και μια από Αθήνα...εδώ για να ξέρεις υπερισχύει η Β. Ελλάδα.

Gemini έτοιμη για αύριο; Να είσαι Α Ι Σ Ι Ο Δ Ο Ξ Η...δηλαδή πόσο παραπάνω να το πω; Ειναι πολύυυυυ σημαντικό. Δεν ξέρεις πόσο.

A5K6p3.png

IOANNA 18/03/1980

PALMOMA 10/10/1974

GEMINI ...04/06/1985

ΕΓΩ 31/08/1971

MARILIA 28/01/1974

LUCKYSTAR ..?./..?./.?..

mammysoon 18/07/1979

_____

Κανονικά έπρεπε να εμφανίζονται μόνο οσες έχουν γεννηθεί την σωστή δεκαετία...του 70. Μα είναι δυνατόν; Γεννημένες το 80 και το 85; Και θέλετε και παιδί...μικρά κορίτσια:tongue::tongue:

A5K6p3.png

Κανονικά έπρεπε να εμφανίζονται μόνο οσες έχουν γεννηθεί την σωστή δεκαετία...του 70. Μα είναι δυνατόν; Γεννημένες το 80 και το 85; Και θέλετε και παιδί...μικρά κορίτσια:tongue::tongue:

Πες τα καλέ....αντί να παίζουν ακόμη σαν παιδιά που είναι:tongue:!!! Η LUCKYSTAR δεν έδωσε στοιχεία ακόμη!!!!!Βέβαια παρόλα αυτά ......ΕΙΜΑΙ η μεγαλύτερη:-(:-(

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Future τα δέκατά σου είναι πολύ καλό σημάδι. Πάρα μα πάρα πολύ καλό σημάδι. Και εγώ είχα από την 3η-4η ημέρα (κάπου εκεί) κάθε απόγευμα...ανεβαινε από 37 και έφτανε το 37,5 και μετά απο κάποιες ώρες...επεφτε. Ήταν το πρώτο πραγμα που άρχισε να μου δίνει ελπίδες. Και το μόνο συμπτωμα που έμεινε σταθερό...ακλόνητο μέχρι και την χοριακή (μετά δεν ξαναμέτρησα):tongue: Δεν θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά...αλλά προφανώς ο παίδαρος έμαθε οτι το κορίτσι ειναι ήδη 5εκ...και τρέχει να προλάβει:tongue::tongue:.

Mamysoon καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλά αποτελέσματα σου εύχομαι. Αντε..να βάλουμε αλλη μια σαμπάνια δηλαδή να παγώνει...:D. Και επιτέλους και μια από Αθήνα...εδώ για να ξέρεις υπερισχύει η Β. Ελλάδα.

Gemini έτοιμη για αύριο; Να είσαι Α Ι Σ Ι Ο Δ Ο Ξ Η...δηλαδή πόσο παραπάνω να το πω; Ειναι πολύυυυυ σημαντικό. Δεν ξέρεις πόσο.

Αχου!!!καλέ μεγαλώνει η νυφούλα μου!!!!!Δεν ξέρεις πως ένιωσα χτες με τα αυτά που είπες για την εξέταση.....Ανατρίχιασα !!!Λες και ήμουν εκεί...να είσαι καλά βρε PALMOMA...μας δίνεις τόοοοσο κουράγιο!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Palmoma σε ευχαριστω!! Μακαρι συντομα να ανοιξουμε πολλες σαμπανιες.

Πες μας τι αλλα συμπτωματα ειχες εσυ...

Ολο ψαχνω, ψαχνω... Αυτη η αναμονη ειναι πολλλλλλυ μεγαλη.

Gemini που εισαι;; Περιμενουμε τα νεα σου.

Palmoma σε ευχαριστω!! Μακαρι συντομα να ανοιξουμε πολλες σαμπανιες.

Πες μας τι αλλα συμπτωματα ειχες εσυ...

Ολο ψαχνω, ψαχνω... Αυτη η αναμονη ειναι πολλλλλλυ μεγαλη.

Gemini που εισαι;; Περιμενουμε τα νεα σου.

Να σας πω να μην ψάχνετε συμπτώματα...ξέρω στο κενό θα πέσω. Τα έχω περάσει και ξέρω. Εγώ πάντως ειχα τα τραβήγματα-τσιμπήματα χαμηλά από την 3η ημέρα της εμβρυομεταφοράς...όχι κάθε μέρα...αλλά ορισμένες μέρες πολύ έντονα. Και τα δέκατα...αυτά θυμάμαι βασικά. Για υγρα που έχω ακούσει να λένε...δεν θυμάμαι να είχα κάτι ιδιαίτερο. Αλλά ήμουν συνέχεια αισιόδοξη. Κάθε μέρα έλεγα στον εαυτό μου "Όλα θα πάνε καλά. Αυτή είναι η τυχερή φορά"...και προσπαθούσα να ειμαι χαρούμενη ...μόνο αυτά.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...