Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

palmoma τι υπεροχα νεα!!!νομιζω πως κοριτσι ελεγες οτι ειναι ετσι???ολα καλα!!!να μας ριχνεις και εμας μπεμπεδοσκονη ετσι και ακριβως την ιδια(μια που και εγω θα ηθελα ενα κοριτσακι) φιλακια πολλα παω για ψωνια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάνε εσωτερικές βολτούλες να ξεπιάνεσαι!!! Απλά όλα αργάαααααα που λέει και η Palmoma!

Εμέις πήγαμε πρωί πρωι στο χωριό και μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω (ειδικά σε σχέση με το δικό μου) Πήγε ο αντρας μου σχολείο κι εγώ έκατσα σε ένα καφέ να πάρω τα τηλ μου στην Πρωτοβάθμια. Εξήγησα την κατάσταση, οτι δηλαδή εγώ έιμαι σ ενα μακρινό χωριό του νομού και ο άντρας μου σε άλλο μακρινό χωριό και οτι θέλω να ζητήσω απόσπαση ενώ ξέρω οτι υπάρχει κενό στο δημοτικό , και τι μου λέει η υπάλληλος????....Γιατί δεν έχετε αυτοκίνητο ?????:confused::confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock: Ντοινγκ!!!!

Συγγνώμη λέω δηλαδή σας ακούγεται πολύ λογικό να έχουμε 2 ενοίκια και ένα σπίτι κανονικό για τα Σαββατοκύριακα :shock::shock::shock: ή να κάνει ο καθένας 100 χλμ στροφες πήγαινε-έλα με διαφορετικά αυτοκίνητα :shock::shock::shock::shock::shock:και να μένουμε στην πολη.... Μου έπεσαν τα μαλλιά λέμε!!

Τελικά πήγα από κει, οι υπάλληλοι μου τα μάσαγαν οτι και καλά θα δούμε και οτι θα καλέσουν και αναπληρωτές σε λίγες μέρες και οτι ως μονιμη ΔΕΝ προηγούμαι αλλά πάνε πρώτα αυτοί που έχουν παιδια... Φυσικά δε γίνεται να στέκουν αυτά!! Και επειδή μακρυγόρησα ήδη, βρήκα τον Διευθυντή εκπαιδευσης και μου είπε οτι έχει κενό και το δικαιούμαι και οτι ευτυχώς έγινε τώρα γιατι τη Δευτέρα θα έρθουν και άλλοι!! Οπότε λέω απλά να πάρω άυριο να του το θυμίσω. Βέβαια όταν το δω θα το πιστέψω!!!....

Ουφ!! Τι σεντόνι είναι αυτό!!!!

Καλά πλάκα μας κάνει η κυρία;;;;;;;Ε ρε κάτι άχρηστοι που πιάνουν και θέσεις!!!!Κάτι τέτοια ακούω και σκέφτομαι να συμφωνήσω με την θέση της κυβέρνησης για τον δημόσιο τομέα!!!!Με τρελαίνει η ηλιθιότητα....δεν την αντέχω!!!!!Έχει δίκαιο η κυρία....τι παραπονιέστε;;Με τους μεγάαααλους μισθούς που σας δίνουν,μπορείτε άνετα να συντηρείτε 3 σπίτια....και να πληρώνετε και 2 ενοίκια....και να διασκεδάζετε...και να βάζετε και στην άκρη!!!!Μην ακούσω κουβέντα ξανά...και να προσέχεις όταν περπατάς....σου πέφτουν λεφτά από τα μπατζάκια!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

:D:D:D:D:D

Όλα καλά κορίτσια...οι τιμές μου στην αυχενική ειναι πολύ καλές. Αύριο θα έχω και το PAP A αλλά ο γιατρός μου ειπε οτι δεν περιμένει να αλλάξει κάτι...όλα τα βρήκε τέλεια..τόσο που μου ειπε οτι γι'αυτόν δεν χρειάζεται να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Όλα σούπερ. Πήρα και DVD και φωτογραφίες, και η αλήθεια ειναι ότι...πετάω στα συννεφα :D:D

Ειμαι τόσο χαρούμενη και συγκινημένη...τόσοοοο θέλω τόσο να είστε στην θέση μου σύντομα όλες σας.

Κατ'αρχάς λόγω οπίσθιας κλήσης της μήτρας αναγκάστηκε να το κάνει κολπικά...και όχι κοιλιακά για να βλέπει καλύτερα. Με διαβεβαίωσε οτι αυτό δεν σημαίνει κάτι ούτε για την εγκυμοσύνη ούτε για τον τοκετό.

Παιδιά ο τύπος ήταν τόοοοοοσο μα τόοοοοοοοσο καλός. Λεπτομερής, καθησυχαστικός, προσεκτικόοοοτατος. Τα έψαξε όλα, τα είδε όλα, μας τα εξήγησε ολα...και μας ηρέμησε. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα...για όσες ειναι Αθήνα..(που δεν ειναι και πολλές από ο,τι έχω καταλάβει). Απλά τέλειος.

Και μετά το μωρό δεν κουνιόταν ..και μου λέει "Έχεις φάει τίποτα;"...και του λέω "Ναι" και μου λέει "ΟΚ σήκω πάνω και πες μου θες αλμυρό ή γλυκό;" ...εφαγα ένα τυροπιτάκι, ήπια νερό, και ξαναξάπλωσα...το τι έφτιαξε το μωρό δεν λέγεται, τι γέφυρα να κάνει, τι να κουνάει χέρια, τι να κουνάει πόδια...έπαθα την πλάκα μου. Στο τέλος δε ήρθε και το αποκορύφωμα...μου δείχνει κάτι και μου λέει "Αυτό ειναι το φύλο"..εγώ έβλεπα ένα σαν οστο μικρο. Μου λέει "κανω μια πρόβλεψη...αλλά μην το δέσεις κόμπο. Τι νομίζεις οτι έχεις;" "Κορίτσι" του λεω.. "Ε...κορίτσι έχεις" μου λέει. Ακουστε λοιπον τελευταία ανακάλυψη...η κλητορίδα και το πέος έχουν ίδιο μήκος στην ηλικία αυτή...ομως...η κλητορίδα είναι παράλληλη με την σπονδυλική στήλη..ενώ το πέος έχει μια σχεδόν κάθετη κλήση προς αυτήν. :P:p Απίστευτό;

Έχω πάθει πλάκα λέμε!!!!ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!!μπράβο κούκλα μου...τέλεια!!!!

Όσο για το φύλο.....εεεε ρεεε το ένστικτο της μάνας!!!!!

Ωραία γλυτώνεις και την αμνιο!!!!:P:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

:D:D:D:D:D

Όλα καλά κορίτσια...οι τιμές μου στην αυχενική ειναι πολύ καλές. Αύριο θα έχω και το PAP A αλλά ο γιατρός μου ειπε οτι δεν περιμένει να αλλάξει κάτι...όλα τα βρήκε τέλεια..τόσο που μου ειπε οτι γι'αυτόν δεν χρειάζεται να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Όλα σούπερ. Πήρα και DVD και φωτογραφίες, και η αλήθεια ειναι ότι...πετάω στα συννεφα :D:D

Ειμαι τόσο χαρούμενη και συγκινημένη...τόσοοοο θέλω τόσο να είστε στην θέση μου σύντομα όλες σας.

Κατ'αρχάς λόγω οπίσθιας κλήσης της μήτρας αναγκάστηκε να το κάνει κολπικά...και όχι κοιλιακά για να βλέπει καλύτερα. Με διαβεβαίωσε οτι αυτό δεν σημαίνει κάτι ούτε για την εγκυμοσύνη ούτε για τον τοκετό.

Παιδιά ο τύπος ήταν τόοοοοοσο μα τόοοοοοοοσο καλός. Λεπτομερής, καθησυχαστικός, προσεκτικόοοοτατος. Τα έψαξε όλα, τα είδε όλα, μας τα εξήγησε ολα...και μας ηρέμησε. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα...για όσες ειναι Αθήνα..(που δεν ειναι και πολλές από ο,τι έχω καταλάβει). Απλά τέλειος.

Και μετά το μωρό δεν κουνιόταν ..και μου λέει "Έχεις φάει τίποτα;"...και του λέω "Ναι" και μου λέει "ΟΚ σήκω πάνω και πες μου θες αλμυρό ή γλυκό;" ...εφαγα ένα τυροπιτάκι, ήπια νερό, και ξαναξάπλωσα...το τι έφτιαξε το μωρό δεν λέγεται, τι γέφυρα να κάνει, τι να κουνάει χέρια, τι να κουνάει πόδια...έπαθα την πλάκα μου. Στο τέλος δε ήρθε και το αποκορύφωμα...μου δείχνει κάτι και μου λέει "Αυτό ειναι το φύλο"..εγώ έβλεπα ένα σαν οστο μικρο. Μου λέει "κανω μια πρόβλεψη...αλλά μην το δέσεις κόμπο. Τι νομίζεις οτι έχεις;" "Κορίτσι" του λεω.. "Ε...κορίτσι έχεις" μου λέει. Ακουστε λοιπον τελευταία ανακάλυψη...η κλητορίδα και το πέος έχουν ίδιο μήκος στην ηλικία αυτή...ομως...η κλητορίδα είναι παράλληλη με την σπονδυλική στήλη..ενώ το πέος έχει μια σχεδόν κάθετη κλήση προς αυτήν. :P:p Απίστευτό;

Μας έχεις προσφέρει τόοοοοση συγκίνηση με τις εξετάσεις σου... Ακόμα θυμάμαι αυτά που έγραψες όταν ακουσες την καρδούλα....Κάπως έτσι νιώθω και τώρα.... Δεν έχω τίποτα άλλο να πω από Συγχαρητήρια!!!!

Α! Και φώναξέ το λίγο να το χαρείς!!! Ξεκίνα απο το μπαλκόνι;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλά πλάκα μας κάνει η κυρία;;;;;;;Ε ρε κάτι άχρηστοι που πιάνουν και θέσεις!!!!Κάτι τέτοια ακούω και σκέφτομαι να συμφωνήσω με την θέση της κυβέρνησης για τον δημόσιο τομέα!!!!Με τρελαίνει η ηλιθιότητα....δεν την αντέχω!!!!!Έχει δίκαιο η κυρία....τι παραπονιέστε;;Με τους μεγάαααλους μισθούς που σας δίνουν,μπορείτε άνετα να συντηρείτε 3 σπίτια....και να πληρώνετε και 2 ενοίκια....και να διασκεδάζετε...και να βάζετε και στην άκρη!!!!Μην ακούσω κουβέντα ξανά...και να προσέχεις όταν περπατάς....σου πέφτουν λεφτά από τα μπατζάκια!!!!:tongue::tongue:

Αστα να πάνε!! Και μας έχουν στη κόντρα πολύ εμάς τους εκπαιδευτικούς που δε δουλέυουμε καλοκαίρι, παρόλο που παίρνουμε τα λιγότερα απ ολο το Δημόσιο. Μεσα σ ενα χρόνο έκοψαν 200Ε (περυσι 50 και τώρα περιμένουμε άλλα 150)...χώρια τα δώρα που εξαφανίστηκαν. Δε θέλω να παραπονιέμαι αλλά μιλάμε για μεγάλη διαφορά στον προυπολογισμό της οικογένειας, ειδικά σε ζευγάρι δημ. υπαλλήλων. Και βγάζουμε off σίγουρα ένα αυτοκίνητο με τα χλμ που τρεχουμε κάθε μέρα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλα δεν πααιζονται οι ανθρωποι λεμε!!καλο ξεμπερδεμα και ολα να πανε καλα να σαι μαζι με τον αντρουλη σου gemini!!!gemini εκανες και εσυ αρχη με averkap???παντως απο τα πολλα που ηθελα να τον ρωτησω ξεχασα να του πω τι θα γινει με τα μαλλια τα βαφουμε ναι η οχι??ξερω σας εχω πρηξει αλλα με απασχολει πολυ μια που δεν ειμαι να μην τα βαφω ασπρα μαλλια,χαμος!!!τη Τριτη λοιπον θα αρχισω τις ενεσεις!!!για να δουμε!!!κατ αλλα ζεστη πολυ κοριτσια !!!φευγω παω μασουτη για ψωνια...τα ξαναλεμε..palmoma που εισαι ??τι εγινε με την αυχενικη???:-P

Δεν έκανα arvecap αλλά daronda, που είναι το ίδιο πράγμα. Εκανα την μεγάλη δόση όμως μια και καλή....

Καλέ πάρε μια φυτική βαφή από φαρμακείο να ξεμπερδέυεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εντάξει προσγειώθηκα.. :D

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...και φυσικά μπεμπεδόσκονη στέλνω όση θέλετε...συνέχεια...βροχη και καταρράκτες..

Αντε συμπεθέρα...η νυφη ετοιμάζεται..κανόνισε τον γαμπρό να μην αργησει και πολύ εεε;

Geminaki εύχομαι αύριο να έχει λυθεί το θέμα και την Παρασκευή να πας έτοιμη και χαλαρή. Όλα καλά θα πάνε κορίτσια να σκέφτεστε οτι το συμπαν σας ακούει και να κάνετε ΜΟΝΟ θετικές σκέψεις.

Mariamarilia τι βραχύ..τι μακρύ. Το θέμα ειναι να γίνεται η δουλειά...και η δουλειά θα γίνει. Και αν το θες κοριτσάκι...μακάρι..φουλ μπεμπεδόσκονη για σένα (να πιάσει και το φυλλο)

Luckystar καλώς μας ήρθες πάλι κορίτσι. Με τα διδυμάκια σου!

A5K6p3.png

Εντάξει προσγειώθηκα.. :D

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...και φυσικά μπεμπεδόσκονη στέλνω όση θέλετε...συνέχεια...βροχη και καταρράκτες..

Αντε συμπεθέρα...η νυφη ετοιμάζεται..κανόνισε τον γαμπρό να μην αργησει και πολύ εεε;

Geminaki εύχομαι αύριο να έχει λυθεί το θέμα και την Παρασκευή να πας έτοιμη και χαλαρή. Όλα καλά θα πάνε κορίτσια να σκέφτεστε οτι το συμπαν σας ακούει και να κάνετε ΜΟΝΟ θετικές σκέψεις.

Mariamarilia τι βραχύ..τι μακρύ. Το θέμα ειναι να γίνεται η δουλειά...και η δουλειά θα γίνει. Και αν το θες κοριτσάκι...μακάρι..φουλ μπεμπεδόσκονη για σένα (να πιάσει και το φυλλο)

Luckystar καλώς μας ήρθες πάλι κορίτσι. Με τα διδυμάκια σου!

Γλέντησε το καλέ λίγο ακόμη!!!!

Συμπεθέρα τι να σου πω για τον γαμπρό...ότι μπορώ κάνω αλλά δεν είναι και στο χέρι μου...αν ήταν.......:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε??

Future 4η μέρα σήμερα!!!! Άλλες 10 έμειναν...Πως είσαι?

Καλημέρα!!Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα,δεν πονάει το έντερο μου και η μέση μου πονάει λιγότερο.Εσύ πως είσαι;Έτοιμη για αύριο;Είναι η μεγάλη μέρα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα,δεν πονάει το έντερο μου και η μέση μου πονάει λιγότερο.Εσύ πως είσαι;Έτοιμη για αύριο;Είναι η μεγάλη μέρα!!!!

Καλά έιμαι! Θα κάνω κάτι δουλίτσες αφού από αύριο έχει ξάααααπλα!!!

Επίσημα προσκαλώ τη mammysoon στο καφέ μας. Με ανακάλυψε στο parents όταν ανέφερα οτι έχω γιατρό τον Αρκουλή και ανταλάζουμε Private messages...Εκανε μεταφορά την ίδια μέρα με το Futuraki και έιματε όλες για χοριακή στις 26/09.... Τυχαίο? Δε νομίζω!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα, ειμαι καινουργια στην παρεα σας!

Με την gemini εχουμε ανταλλαξει pm.

Περιμενουμε τα νεα σημερα για τα εμβρυακια σου!!

Εγω εκανα μεταφορα 2 εμβρυακια 3 ημερων την Δευτερα και τωρα ειμαι στην αναμονη.

Future νομιζω πως ειμαστε μαζι!

Μπραβο στις εγγυουλες και με το καλο και στα δικα μας κοριτσια!!

Καλά έιμαι! Θα κάνω κάτι δουλίτσες αφού από αύριο έχει ξάααααπλα!!!

Επίσημα προσκαλώ τη mammysoon στο καφέ μας. Με ανακάλυψε στο parents όταν ανέφερα οτι έχω γιατρό τον Αρκουλή και ανταλάζουμε Private messages...Εκανε μεταφορά την ίδια μέρα με το Futuraki και έιματε όλες για χοριακή στις 26/09.... Τυχαίο? Δε νομίζω!!!

Έλααα!!!Που είναι καλέ η κοπέλα;Ας έρθει να τα λέμε όλες μαζί!!!

Εσύ βρε θα κάνεις μεταφορά αύριο....χοριακή στις 26/9 δεν είναι νωρίς;;;Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά;;;:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εγω εκανα μεταφορα 2 εμβρυακια 3 ημερων την Δευτερα και τωρα ειμαι στην αναμονη.

Καλωσήρθες στην παρέα μας! Όπως έιδες πρόλαβα και μίλησα για σένα, δε μπορέις να πεις, ε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλως ήρθες στην παρέα μας!!!!Ναι μαζί ήμαστε...και εγώ έκανα μεταφορά την Δευτέρα 2 έμβρυάκια 3 ημερών!!!Τι ωραία!!!Πως νιώθεις;;;Πες μας αν θες κάτι για σένα ....να σε γνωρίσουμε βρε !!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...