Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ναι μωρέ όλα καλά θα πάνε...γιατί να μην πάνε δηλαδή; Καλό παιδάκι θα ειναι...πάλεψε μόνο του, νίκησε, κρατήθηκε, φυτεύτηκε, μεγάλωσε...εεε γιατί να μην ειναι και τα υπόλοιπα καλά ε;

Απλά η μανούλα κάθε φορά πριν από μια σημαντική εξέταση...αγχώνεται..τα ίδια στην χοριακή, τα ίδια στην 2η χοριακή...τα ίδια στον 1ο υπέρηχο...στην καρδιά...κλπ κλπ και η ζωή συνεχίζεται.

Αυριο θα ειναι και ο σύζυγος..και θα ειναι ο πρώτος υπέρηχος που βλέπει...καλα θα τα παίξει.

Εσείς να είστε φρόνιμες εδω ε; Futuraki χαλαρά εντάξει; Ό,τι θες να με ρωτάς...ό,τι ξέρω ή το έχω περάσει θα σου λέω.

Gemini καλή επιτυχία στην απόσπαση...όλα θα πάνε καλά. Αντε και σε 2 μέρες θα ειναι η μέρα σου.

Και βεβαια περιμένουμε και τα νέα της Mariamarilia ε;

Η Ioanna τον παντρεψε τον αδερφό;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μωρέ όλα καλά θα πάνε...γιατί να μην πάνε δηλαδή; Καλό παιδάκι θα ειναι...πάλεψε μόνο του, νίκησε, κρατήθηκε, φυτεύτηκε, μεγάλωσε...εεε γιατί να μην ειναι και τα υπόλοιπα καλά ε;

Απλά η μανούλα κάθε φορά πριν από μια σημαντική εξέταση...αγχώνεται..τα ίδια στην χοριακή, τα ίδια στην 2η χοριακή...τα ίδια στον 1ο υπέρηχο...στην καρδιά...κλπ κλπ και η ζωή συνεχίζεται.

Αυριο θα ειναι και ο σύζυγος..και θα ειναι ο πρώτος υπέρηχος που βλέπει...καλα θα τα παίξει.

Εσείς να είστε φρόνιμες εδω ε; Futuraki χαλαρά εντάξει; Ό,τι θες να με ρωτάς...ό,τι ξέρω ή το έχω περάσει θα σου λέω.

Gemini καλή επιτυχία στην απόσπαση...όλα θα πάνε καλά. Αντε και σε 2 μέρες θα ειναι η μέρα σου.

Ναι καλέ που πήγε η IOANNA;;;

marilia περιμένουμε νέα σου αύριο !!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μμμμμ εφτιαξα μπριαμάκι και μυρίζει στον φούρνο.

Κορίτσια εγώ αύριο θα αργήσω να σας γράψω...θα πάω δουλειά και μετά καπάκι για την αυχενική...θα γυρίσω απόγευμα..επομένως μην ανησυχήσετε ε;

Οκ ! Καλή αυχενική αύριο και περιμένουμε νέα σου!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ αυτή η μανούλα που αγχώνεται!!!!! Τώρα όμως θα σταματήσει να αγχώνται γιατί όοοοοοοοοολα θα πάνε καλά. Και φαντάζομαι και τον άντρα σου.... ετοίμαζε τα pampers!:tongue::tongue:

H ioanna νομίζω είναι στο χωριό της. ο αδερφός της παντρέυεται στις 17/09 απ οτι θυμάμαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ αυτή η μανούλα που αγχώνεται!!!!! Τώρα όμως θα σταματήσει να αγχώνται γιατί όοοοοοοοοολα θα πάνε καλά. Και φαντάζομαι και τον άντρα σου.... ετοίμαζε τα pampers!:tongue::tongue:

H ioanna νομίζω είναι στο χωριό της. ο αδερφός της παντρέυεται στις 17/09 απ οτι θυμάμαι...

Μπράβο βρε Gemini καλά που θυμάσαι εσύ γιατί από οτι φαίνεται τα χάπια και οι ενέσεις έχουν κάνει το μυαλό μου κουρκούτι!!!!!:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕΕΕΕΕΕ!!!

Τι κανετε βρε κοπελες μου?Πω,πω..Μου λειψατε πολυ!Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να προχωρανε οι διαδικασιες μια χαρουλα!

Εγω καλα ειμαι,δοξα τω Θεω!Δε προλαβα να σας γραψω τα νεα μου ,ειχα παρα πολλη δουλεια-απογραφη γαρ :(.-

Τα διδυμακια τα ειδαμε τις προαλλες.Καναμε αυχ. διαφανεια και ολα ηταν μια χαρα!Δεν εχουμε δει ακομα φυλο αλλα δε με ενδιαφερει και πολυ.Μονο καλα να ειναι!!

Εσεις?Πως τα πατε?Αν ειναι ευκολο,κανετε μου μια μινι επαναληψη γιατι εχω χασει επεισοδια!Ελπιζω μονο καλα νεα να ακουσωωω!!!!

Τι κανετε βρε κοπελες μου?Πω,πω..Μου λειψατε πολυ!Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να προχωρανε οι διαδικασιες μια χαρουλα!

Εγω καλα ειμαι,δοξα τω Θεω!Δε προλαβα να σας γραψω τα νεα μου ,ειχα παρα πολλη δουλεια-απογραφη γαρ :(.-

Τα διδυμακια τα ειδαμε τις προαλλες.Καναμε αυχ. διαφανεια και ολα ηταν μια χαρα!Δεν εχουμε δει ακομα φυλο αλλα δε με ενδιαφερει και πολυ.Μονο καλα να ειναι!!

Εσεις?Πως τα πατε?Αν ειναι ευκολο,κανετε μου μια μινι επαναληψη γιατι εχω χασει επεισοδια!Ελπιζω μονο καλα νεα να ακουσωωω!!!!

Αμάν βρε κορίτσι μου...μας ανησύχησες!!!Τέλος πάντων,αρκεί που είσαι καλά και εσύ και τα μωράκια σου!!!

Λοιπόν ανακεφαλαιώνω.....

Η PALMOMA είναι μια χαρά,λίγο αγχωμένη γιατί σήμερα θα κάνει την αυχενική.

Η GEMINI πάει για εμβρυομεταφορά την Παρασκευή και νομίζω ,παρόλο που δεν το λέει,τα έχει δει όλα από το άγχος!!!

Η marilia πάει σήμερα στον γιατρό για να μιλήσουν τις λεπτομέρειες για να ξεκινήσει την προσπάθεια της.

Η IOANNA περίμενε περίοδο για να ξεκινήσει,αλλά δεν ξέρουμε τι έγινε τελικά.Είναι στο χωριό της για τον γάμο του αδερφού της.Οπότε περιμένουμε να γυρίσει για να μάθουμε τα νέα της.

Και φτάνουμε σε μένα...εγώ είμαι στο κρεββάτι,3η μέρα από την μεταφορά.Τα πράγματα ως τώρα πήγαν πολύ καλά.Πήραμε 3 ωάρια πολύ καλά από τα οποία γονιμοποιήθηκαν τα 2.Μεταφέραμε λοιπόν 2 εμβρυάκια,3 ημερών,πάρα πολύ καλής ποιότητας....και τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω την χοριακή.Μου έδωσε utrogestan, 3 χάπια των 200 την μέρα,και innohep 35 μια κάθε βράδυ.

Αυτά...δεν μπορείς να πεις...καλή ενημέρωση,έτσι;;;;:tongue:

Μετά τα καλά αποτελέσματα της αυχενικής, τι θα κάνεις;Θα προχωρήσεις σε αμνιο...ή λόγω ηλικίας δεν χρειάζεται;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

:-Pκαλημερια κοριτσια!!μολις γυρισα!!!μου εκανε υπερηχο ολα καλα!!!αλλα..θα κανω το μακρυ πρωτοκολλο!!!που σημαινει αρχιζω 20 του μηνος ενεσεις averkap!!!και περιμενω μεχρι τελος του μηνος να μου ρθει περιοδος!!!εκανε καμια σας το μακρυ???ξερει καμια κατι??κριμα παντως ...α ρε future τυχερη!!πως εισαι σημερα??ευχομαι να μην πονας!!!καλως ορισες luckystar!!! μια χαρα που ολα πανε κατ ευχην!!μεγαλωσε η κοιλιτσα σου??εχεις ζαλαδες ???palmoma τι εγινε με την αυχενικη???θα τα ξαναπουμε καλο μεσημερι!!!:-P

:-Pκαλημερια κοριτσια!!μολις γυρισα!!!μου εκανε υπερηχο ολα καλα!!!αλλα..θα κανω το μακρυ πρωτοκολλο!!!που σημαινει αρχιζω 20 του μηνος ενεσεις averkap!!!και περιμενω μεχρι τελος του μηνος να μου ρθει περιοδος!!!εκανε καμια σας το μακρυ???ξερει καμια κατι??κριμα παντως ...α ρε future τυχερη!!πως εισαι σημερα??ευχομαι να μην πονας!!!καλως ορισες luckystar!!! μια χαρα που ολα πανε κατ ευχην!!μεγαλωσε η κοιλιτσα σου??εχεις ζαλαδες ???palmoma τι εγινε με την αυχενικη???θα τα ξαναπουμε καλο μεσημερι!!!:-P

Δεν πειράζει κοπέλα μου...μακρύ ή βραχύ το θέμα είναι να πάνε όλα καλά.Υπομονή θέλει.Εγώ και σήμερα τα ίδια,η μέση μου πονάει αλλά από ότι είπε ο γιατρός είναι από τα χάπια.Και νιώθω τσιμπηματάκια και τράβηγμα χαμηλά.Έλα μωρέ τι να κάνουμε όλα φυσιολογικά είναι και απλά κάνουμε υπομονή!!!!!;)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σου!!!Εγώ ΄έκανα το μακρύ, μόνο που δεν ήταν τελικά απλώς μακρύ, ήταν μακρύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Μην αγχώνεσαι, έτσι έκρινε ο γιατρός σου. Δε σημάινει οτι το ένα πρωτόκολλο έιναι καλό και το άλλο όχι!! Και όπως και να χει, περνάει ο καιρός και στο λέω εκ πέιρας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς τη διδυμομανούλα!!! Κι εσύ μας έλειψες καλέ, και θέλουμε και εγκυούλες στο καφέ μας για γουρι;);)

Ενημέρωση σου έκανε πλήρη η future, δεν έχουμε παράπονο!!

Εσύ πως τα πέρασες στις διακοπές σου?? Πως νιώθεις τώρα??? Πότε έχεις ΠΗΤ??

Όλο ερωτήσεις έιμαι αλλά έιχες καιρό να μπεις και θα πληρώσεις....:tongue:

Future 3η μέρα σήμερα, ε? Είδες πως περνάνε οι άτιμες?? Τα καλύτερα έρχονταιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλώς τη διδυμομανούλα!!! Κι εσύ μας έλειψες καλέ, και θέλουμε και εγκυούλες στο καφέ μας για γουρι;);)

Ενημέρωση σου έκανε πλήρη η future, δεν έχουμε παράπονο!!

Εσύ πως τα πέρασες στις διακοπές σου?? Πως νιώθεις τώρα??? Πότε έχεις ΠΗΤ??

Όλο ερωτήσεις έιμαι αλλά έιχες καιρό να μπεις και θα πληρώσεις....:tongue:

Future 3η μέρα σήμερα, ε? Είδες πως περνάνε οι άτιμες?? Τα καλύτερα έρχονταιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!

Και εσύ σε δυο μέρες θα είσαι στην θέση μου.Όλα καλά.....η μέση μου να μην πονούσε τόσο....δεν μπορώ να βολευτώ.....γυρνάω μια από εδώ,μια από εκεί,σηκώνομαι και κόβω βόλτες αργά αργά..... ξέρω...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!:tongue:

Τι έκανες με την απόσπαση;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Και εσύ σε δυο μέρες θα είσαι στην θέση μου.Όλα καλά.....η μέση μου να μην πονούσε τόσο....δεν μπορώ να βολευτώ.....γυρνάω μια από εδώ,μια από εκεί,σηκώνομαι και κόβω βόλτες αργά αργά..... ξέρω...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!:tongue:

Τι έκανες με την απόσπαση;

Κάνε εσωτερικές βολτούλες να ξεπιάνεσαι!!! Απλά όλα αργάαααααα που λέει και η Palmoma!

Εμέις πήγαμε πρωί πρωι στο χωριό και μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω (ειδικά σε σχέση με το δικό μου) Πήγε ο αντρας μου σχολείο κι εγώ έκατσα σε ένα καφέ να πάρω τα τηλ μου στην Πρωτοβάθμια. Εξήγησα την κατάσταση, οτι δηλαδή εγώ έιμαι σ ενα μακρινό χωριό του νομού και ο άντρας μου σε άλλο μακρινό χωριό και οτι θέλω να ζητήσω απόσπαση ενώ ξέρω οτι υπάρχει κενό στο δημοτικό , και τι μου λέει η υπάλληλος????....Γιατί δεν έχετε αυτοκίνητο ?????:confused::confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock: Ντοινγκ!!!!

Συγγνώμη λέω δηλαδή σας ακούγεται πολύ λογικό να έχουμε 2 ενοίκια και ένα σπίτι κανονικό για τα Σαββατοκύριακα :shock::shock::shock: ή να κάνει ο καθένας 100 χλμ στροφες πήγαινε-έλα με διαφορετικά αυτοκίνητα :shock::shock::shock::shock::shock:και να μένουμε στην πολη.... Μου έπεσαν τα μαλλιά λέμε!!

Τελικά πήγα από κει, οι υπάλληλοι μου τα μάσαγαν οτι και καλά θα δούμε και οτι θα καλέσουν και αναπληρωτές σε λίγες μέρες και οτι ως μονιμη ΔΕΝ προηγούμαι αλλά πάνε πρώτα αυτοί που έχουν παιδια... Φυσικά δε γίνεται να στέκουν αυτά!! Και επειδή μακρυγόρησα ήδη, βρήκα τον Διευθυντή εκπαιδευσης και μου είπε οτι έχει κενό και το δικαιούμαι και οτι ευτυχώς έγινε τώρα γιατι τη Δευτέρα θα έρθουν και άλλοι!! Οπότε λέω απλά να πάρω άυριο να του το θυμίσω. Βέβαια όταν το δω θα το πιστέψω!!!....

Ουφ!! Τι σεντόνι είναι αυτό!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

:D:D:D:D:D

Όλα καλά κορίτσια...οι τιμές μου στην αυχενική ειναι πολύ καλές. Αύριο θα έχω και το PAP A αλλά ο γιατρός μου ειπε οτι δεν περιμένει να αλλάξει κάτι...όλα τα βρήκε τέλεια..τόσο που μου ειπε οτι γι'αυτόν δεν χρειάζεται να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Όλα σούπερ. Πήρα και DVD και φωτογραφίες, και η αλήθεια ειναι ότι...πετάω στα συννεφα :D:D

Ειμαι τόσο χαρούμενη και συγκινημένη...τόσοοοο θέλω τόσο να είστε στην θέση μου σύντομα όλες σας.

Κατ'αρχάς λόγω οπίσθιας κλήσης της μήτρας αναγκάστηκε να το κάνει κολπικά...και όχι κοιλιακά για να βλέπει καλύτερα. Με διαβεβαίωσε οτι αυτό δεν σημαίνει κάτι ούτε για την εγκυμοσύνη ούτε για τον τοκετό.

Παιδιά ο τύπος ήταν τόοοοοοσο μα τόοοοοοοοσο καλός. Λεπτομερής, καθησυχαστικός, προσεκτικόοοοτατος. Τα έψαξε όλα, τα είδε όλα, μας τα εξήγησε ολα...και μας ηρέμησε. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα...για όσες ειναι Αθήνα..(που δεν ειναι και πολλές από ο,τι έχω καταλάβει). Απλά τέλειος.

Και μετά το μωρό δεν κουνιόταν ..και μου λέει "Έχεις φάει τίποτα;"...και του λέω "Ναι" και μου λέει "ΟΚ σήκω πάνω και πες μου θες αλμυρό ή γλυκό;" ...εφαγα ένα τυροπιτάκι, ήπια νερό, και ξαναξάπλωσα...το τι έφτιαξε το μωρό δεν λέγεται, τι γέφυρα να κάνει, τι να κουνάει χέρια, τι να κουνάει πόδια...έπαθα την πλάκα μου. Στο τέλος δε ήρθε και το αποκορύφωμα...μου δείχνει κάτι και μου λέει "Αυτό ειναι το φύλο"..εγώ έβλεπα ένα σαν οστο μικρο. Μου λέει "κανω μια πρόβλεψη...αλλά μην το δέσεις κόμπο. Τι νομίζεις οτι έχεις;" "Κορίτσι" του λεω.. "Ε...κορίτσι έχεις" μου λέει. Ακουστε λοιπον τελευταία ανακάλυψη...η κλητορίδα και το πέος έχουν ίδιο μήκος στην ηλικία αυτή...ομως...η κλητορίδα είναι παράλληλη με την σπονδυλική στήλη..ενώ το πέος έχει μια σχεδόν κάθετη κλήση προς αυτήν. :P:p Απίστευτό;

A5K6p3.png

καλα δεν πααιζονται οι ανθρωποι λεμε!!καλο ξεμπερδεμα και ολα να πανε καλα να σαι μαζι με τον αντρουλη σου gemini!!!gemini εκανες και εσυ αρχη με averkap???παντως απο τα πολλα που ηθελα να τον ρωτησω ξεχασα να του πω τι θα γινει με τα μαλλια τα βαφουμε ναι η οχι??ξερω σας εχω πρηξει αλλα με απασχολει πολυ μια που δεν ειμαι να μην τα βαφω ασπρα μαλλια,χαμος!!!τη Τριτη λοιπον θα αρχισω τις ενεσεις!!!για να δουμε!!!κατ αλλα ζεστη πολυ κοριτσια !!!φευγω παω μασουτη για ψωνια...τα ξαναλεμε..palmoma που εισαι ??τι εγινε με την αυχενικη???:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...