Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Α!βέβαια καλά θα κάνεις,τα ανέβα κατέβα τα ξεχνάς για λίγες μέρες.Θα σηκώνεσαι αναγκαστικά και άλλες φορές να κάνεις μερικά βηματάκια μέσα στο σπίτι γιατί, πίστεψε με,πιάνεσαι όλη την μέρα ξάπλα ή καθησιό στον καναπέ!!!!Ίσως γι'αυτό πονάει η πλάτη μου...γιατί παρατήρησα ότι αν σηκωθώ και κάνω λίγους κύκλους γύρω γύρω, καλμάρει αμέσως!!!

Ναι είναι ζόρι το πολύ καθισιό! Γενικά είμαι και πολύ νευρική... Μονο μια φορά πριν δύο χρόνια έκανα μια επέμβαση στο πόδι μου και ήμουν με πατερίτσες μια εβδομάδα... Δεν το συζητώ, μιλάμε για πολλά νεύρα. και δεν ήμουν και ΄τοσο καλό κορίτσι! Σηκωνόμουν και πηγαινα κουτσό με το ένα ποδι γιατί έλεγα οτι έκανα πιο γρήγορα έτσι :shock:. Και τότε ήταν που βγήκαν τα αποτελέσματα οτι διορίστηκα. Ήμουν μονη μου, δεν είχαμε το λάπτοπ και πήγα κουτσάινοντας στον υπολογιστή και μετα απ τη χαρά μου και το σοκ έκανα κουτσό σε όλο το σπιτι και στο μπαλκόνι και φώναζα: "Διορίστηκα, διορίστηκα!!" Ευτυχώς δεν έχουμε γειτονιά:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αλήθεια ειναι οτι ο γιατρός μου έχει κάτι από γκεστάπο να το πω; Ναι το έχει...βεβαια εμένα δεν με ενοχλεί γιατί ξέρω οτι ειναι της υπερβολής και γενικά δεν τον παίρνω στο κατά γράμμα στα ΟΧΙ του.

Λοιπόν...όσον αφορά το τσιγάρο, μεγάλα κορίτσια είστε, εσείς ξέρετε τι αντέχετε. Και φυσικά δεν ειναι καλό να στερείστε και να τσιτώνεστε...επομένως δείτε τις αντοχές σας και αποφασίστε :D

Όσο για τους πόνους Future δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ δεν ειχα...θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά οτι την 3η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορά ειχα τραβήγματα χαμηλά κάτω...προφανώς γινοταν η εμφύτευση...αλλά τότε μου φαινοταν οτι τα φαντάζομαι γιατι έλεγα "Δεν μπορεί...νωρίς ειναι". Βεβαια ειπαμε..δεν ημουν συνέχεια ξαπλα...ήμουν 5 μέρες μέσα...απο καναπέ σε πολυθρόνα, απο το μπαλκόνι πάλι στο κρεβάτι..αλλά σηκωνομουν και έκανα βόλτες...σε αργή πάντα κίνηση.

Ρώτα και τον γιατρό σου ομως...ίσως σου πει οτι ειναι συνηθες..

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Αύριο αυχενική και εχω φρικάρει και πάλι...(ως συνήθως)

Εντάξει λογικό είναι αλλά δεν θα τρέχει τίποτα θα το δεις!!!Μια χαρά είναι η μπεμπούλα εκεί μέσα και γελάει με την μαμά της που αγχώθηκε πάλι!!!!Έχει βολευτεί και κάνει μπουρμπουλήθρες:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Η αλήθεια ειναι οτι ο γιατρός μου έχει κάτι από γκεστάπο να το πω; Ναι το έχει...βεβαια εμένα δεν με ενοχλεί γιατί ξέρω οτι ειναι της υπερβολής και γενικά δεν τον παίρνω στο κατά γράμμα στα ΟΧΙ του.

Λοιπόν...όσον αφορά το τσιγάρο, μεγάλα κορίτσια είστε, εσείς ξέρετε τι αντέχετε. Και φυσικά δεν ειναι καλό να στερείστε και να τσιτώνεστε...επομένως δείτε τις αντοχές σας και αποφασίστε :D

Όσο για τους πόνους Future δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ δεν ειχα...θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά οτι την 3η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορά ειχα τραβήγματα χαμηλά κάτω...προφανώς γινοταν η εμφύτευση...αλλά τότε μου φαινοταν οτι τα φαντάζομαι γιατι έλεγα "Δεν μπορεί...νωρίς ειναι". Βεβαια ειπαμε..δεν ημουν συνέχεια ξαπλα...ήμουν 5 μέρες μέσα...απο καναπέ σε πολυθρόνα, απο το μπαλκόνι πάλι στο κρεβάτι..αλλά σηκωνομουν και έκανα βόλτες...σε αργή πάντα κίνηση.

Ρώτα και τον γιατρό σου ομως...ίσως σου πει οτι ειναι συνηθες..

Μίλησα μαζί του και μου είπε όχι συνέχεια ξάπλα,γι'αυτό πονάει η πλάτη μου.Και λίγο καναπέ και καμιά βολτίτσα στο σπίτι αργά -αργά.Τα πονάκια χαμηλά είναι φυσιολογικά λέει αφού δεν είναι δυνατά(πιο πολύ τσιμπηματάκια είναι), άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι έχω πρόβλημα και με το έντερο.Η μέση είναι όντως από τα utrogestan,η προγεστερόνη εκτός από ζαλάδες φέρνει και πόνο στη μέση μερικές φορές.Οπότε απλά υπομονή!!!!

Eίχες τραβήγματα χαμηλά την 3 μέρα από την μεταφορά...τα εμβρυάκια σου όταν τα έβαλες ήταν 2 ημερών....άρα την 5η μέρα από την γονιμοποίηση.Σήμερα είμαι στην δεύτερη μέρα από την μεταφορά...τα εμβρυάκια ήταν 3 ημερών....άρα 5η μέρα από την γονιμοποίηση....λες;;;;;;ΜΑΚΑΡΙ βρε συμπεθέρα,από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αύριο αυχενική και εχω φρικάρει και πάλι...(ως συνήθως)

Ναι αύριο η αυχενική σου και θα έχεις τέλεια νέα να μας πεις;);)

Ευτυχώς έχουμε κι εσένα να μας λες καμιά συμβουλή για το after της εμβρυομεταφοράς...πολύ βασικό νομίζω!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μίλησα μαζί του και μου είπε όχι συνέχεια ξάπλα,γι'αυτό πονάει η πλάτη μου.Και λίγο καναπέ και καμιά βολτίτσα στο σπίτι αργά -αργά.Τα πονάκια χαμηλά είναι φυσιολογικά λέει αφού δεν είναι δυνατά(πιο πολύ τσιμπηματάκια είναι), άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι έχω πρόβλημα και με το έντερο.Η μέση είναι όντως από τα utrogestan,η προγεστερόνη εκτός από ζαλάδες φέρνει και πόνο στη μέση μερικές φορές.Οπότε απλά υπομονή!!!!

Eίχες τραβήγματα χαμηλά την 3 μέρα από την μεταφορά...τα εμβρυάκια σου όταν τα έβαλες ήταν 2 ημερών....άρα την 5η μέρα από την γονιμοποίηση.Σήμερα είμαι στην δεύτερη μέρα από την μεταφορά...τα εμβρυάκια ήταν 3 ημερών....άρα 5η μέρα από την γονιμοποίηση....λες;;;;;;ΜΑΚΑΡΙ βρε συμπεθέρα,από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!!

Κι εγώ πιστεύω να περπατάς και λίγο σπίτι δεν κάνει κακο...

Να θυμάσαι αυτούς τους υπολογισμούς και για μενα παρακαλώ!!!Κι αν δεν έχω πονάκια θα τα δημιουργήσω με τη γνωστή μέθοδο του ψυχαναγκασμού!!!:tongue:

Αχ, λες να είμαστε κι εμείς εγκυούλες τέλος του μήνα??? Νομίζω οτι δε θα το πιστεύω!!!

Εν τω μεταξύ, σήμερα τοποθετήθηκε και ο άντρας μου σε σχολειο κι εγώ αύριο θα τρέχω στην πρωτοβάθμια να ζητησω απόσπαση για εκέι. Είναι σ ένα ορεινό χωριό, νομίζω καλύτερο από το χωριό που είμαι ως τώρα, αλλά δεν έχει τα ίδια μόρια δυστυχώς... Δεν πειράζει όμως, τουλάχιστον θα έιμαστε μαζί...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείται αυτό ειναι...ειμαι σίγουρη. Και εγώ δεν το πίστευα ...αλλά τελικά απίστευτο κι ομως αληθινο.

A5K6p3.png

Να θυμάσαι αυτούς τους υπολογισμούς και για μενα παρακαλώ!!!Κι αν δεν έχω πονάκια θα τα δημιουργήσω με τη γνωστή μέθοδο του ψυχαναγκασμού!!!:tongue:

Αχ, λες να είμαστε κι εμείς εγκυούλες τέλος του μήνα??? Νομίζω οτι δε θα το πιστεύω!!!

Εν τω μεταξύ, σήμερα τοποθετήθηκε και ο άντρας μου σε σχολειο κι εγώ αύριο θα τρέχω στην πρωτοβάθμια να ζητησω απόσπαση για εκέι. Είναι σ ένα ορεινό χωριό, νομίζω καλύτερο από το χωριό που είμαι ως τώρα, αλλά δεν έχει τα ίδια μόρια δυστυχώς... Δεν πειράζει όμως, τουλάχιστον θα έιμαστε μαζί...

Ειδες Gemini που όλα γίνονται για κάποιον λόγο; Αν έκανες την μεταφορά την Πεμπτη πως θα έτρεχες αύριο για την απόσπαση; Ενώ τώρα εισαι έτοιμη...να το θυμάσαι αυτό όλα γινονται όταν και όπως πρέπει να γίνουν!

A5K6p3.png

Μμμμμ εφτιαξα μπριαμάκι και μυρίζει στον φούρνο.

Κορίτσια εγώ αύριο θα αργήσω να σας γράψω...θα πάω δουλειά και μετά καπάκι για την αυχενική...θα γυρίσω απόγευμα..επομένως μην ανησυχήσετε ε;

A5K6p3.png

Θα τους θυμάμαι καλέ...θα τους θυμάμαι!!!Μακάρι στο τέλος του μήνα να έχουμε πάρτυ....τέλεια θα είναι!!!

Δεν πειράζει για τα μόρια,αρκεί που θα είστε μαζί,ειδικά στην κατάσταση που θα είσαι!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μμμμμ εφτιαξα μπριαμάκι και μυρίζει στον φούρνο.

Κορίτσια εγώ αύριο θα αργήσω να σας γράψω...θα πάω δουλειά και μετά καπάκι για την αυχενική...θα γυρίσω απόγευμα..επομένως μην ανησυχήσετε ε;

Καλά κάνεις και ενημερώνεις...θα είχα φάει τα νύχια μου από την αγωνία!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...να δώσεις φιλάκια στην νυφούλα μου!!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...