Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Λοιπόν θα γκρινιάξω.....γκρινιάζω τώρα λέμεεε!!!!

Πονάει πολύ η μέση μου και η πλάτη μου.....νιώθω τσιμπηματάκια χαμηλά(καλά αυτά είναι ελάχιστα),έχω ζαλάδες από τα χάπια.....και έχω να καταγγείλω δημόσια, κύριε Πρόεδρε,ότι η GEMINI λέει ψέματα!!!!!ΝΑΙ κύριοι ένορκοι....είχε πει οτι θα είναι μαζί μου τώρα που είμαι ξαπλωμένη και ΔΕΝ είναι...σνιφ!!!:-( ...και...και ...κλαψ!!!!....ΔΕΝ έχω με ποιόν να μιλήσω....μπου χου!!!!

Την αφήνω στην κρίση σας....λυγμ!!!!να την τιμωρήσετε σκληρά!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P future ευχαριστω το ξερω αυτο το site αλλα καποια στιγμη δεν ξερω γιατι δεν μ αφηνε να κατεβαζω ταινιες!!θα ξαναπροσπαθησω και θα σου πω!!ρε γμτ κριμα ,γιατι να πονας???στη δευτερη κιολας μερα!!ευχομαι να ναι γιατι το αποτελεσμα ειναι θετικο οποτε χαλαλι ο πονος!!!τελικα δεν μας λες σε ποια περιοχη της Θεσσαλονικης μενεις???παυσιπονα σου εχει δωσει???τι γινεται με το θεμα "τσιγαρου" ? να θυμασαι κατι, ολα γινονται για τον ιεροτερο σκοπο-στοχο στη ζωη μας!!αντε αυριο το μεσημερι θα χω και εγω νεα να σας γραψω (μακαρι να κανω και εγω το βραχυ)...τι θα μαγειρεψετε σημερα??σκεφτομαι τουρλου η αρακα που εχουμε πολυ καιρο να φαμε!!!

:P future ευχαριστω το ξερω αυτο το site αλλα καποια στιγμη δεν ξερω γιατι δεν μ αφηνε να κατεβαζω ταινιες!!θα ξαναπροσπαθησω και θα σου πω!!ρε γμτ κριμα ,γιατι να πονας???στη δευτερη κιολας μερα!!ευχομαι να ναι γιατι το αποτελεσμα ειναι θετικο οποτε χαλαλι ο πονος!!!τελικα δεν μας λες σε ποια περιοχη της Θεσσαλονικης μενεις???παυσιπονα σου εχει δωσει???τι γινεται με το θεμα "τσιγαρου" ? να θυμασαι κατι, ολα γινονται για τον ιεροτερο σκοπο-στοχο στη ζωη μας!!αντε αυριο το μεσημερι θα χω και εγω νεα να σας γραψω (μακαρι να κανω και εγω το βραχυ)...τι θα μαγειρεψετε σημερα??σκεφτομαι τουρλου η αρακα που εχουμε πολυ καιρο να φαμε!!!

Παυσίπονα μου είπε depon και panadol,από οτι είδα σε διάφορα που διάβασα οι πόνοι στην μέση είναι από τα χάπια,όπως και οι πόνοι στο έντερο(μου το είπε ο γιατρός).ΤΣΙΓΑΡΟΟΟΟΟΟ!!!!!Από το πρωί έκανα ένα με τον καφέ και η αλήθεια είναι οτι τα νεύρα μου είναι κρόσια!!!!!!!!!!!!Μένω περίχωρα Θεσσαλονίκης περιοχή Ηράκλειας.Από φαί έχω ακόμη γεμιστά με κιμά και μάλλον θα έχω και αύριο και μετά αν αποφασίσει ο αντρούλης μου να κάνει κάτι εύκολο,αλλιώς να'ναι καλά η μανούλα μου (ως συνήθως στα δύσκολα);)Εσένα τελικά τι φάρμακα σου έδωσε;Τα έχεις πάρει;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν θα γκρινιάξω.....γκρινιάζω τώρα λέμεεε!!!!

Πονάει πολύ η μέση μου και η πλάτη μου.....νιώθω τσιμπηματάκια χαμηλά(καλά αυτά είναι ελάχιστα),έχω ζαλάδες από τα χάπια.....και έχω να καταγγείλω δημόσια, κύριε Πρόεδρε,ότι η GEMINI λέει ψέματα!!!!!ΝΑΙ κύριοι ένορκοι....είχε πει οτι θα είναι μαζί μου τώρα που είμαι ξαπλωμένη και ΔΕΝ είναι...σνιφ!!!:-( ...και...και ...κλαψ!!!!....ΔΕΝ έχω με ποιόν να μιλήσω....μπου χου!!!!

Την αφήνω στην κρίση σας....λυγμ!!!!να την τιμωρήσετε σκληρά!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μη φωνάζεις καλέ!!!!

Είχα κατέβει κέντρο για δουλειές....

Πες μου τον πόνο σου τώρα;) Λοιπόν δεν πονάς, νομίζεις οτι πονάς γιατί έισαι όλο ξάπλα και έχεις και νέυρα λόγω τσιγάρου... Αντε να έχεις μονο ενοχλήσεις στο έντερο. Στο λέω εχω που έχω κάνει εμβρυομεταφορα :-( Γκρρρ!!!!

Σοβαρά τώρα, είναι πολλές οι μέρες τοης κλεισούρας και θα έχεις διάφορα σωματικά και ψυχολογικά. Αν κρίνω τουλάχιστον απ τον έαυτό μου:eek: Εμείς θα έιμαστε εδώ για σένα.... Και από Παρασκεύη σου υπόσχομαι περισσότερες ώρες online!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

future τις ενεσεις τις εχω παρει απο τα τελη Ιουλιου!!ειναι gonal,avercap kαι φυσικα pregnyl!!!ενα συρταρι στο ψυγειο μου ειναι γεματο απο δαυτα!!! αχ βαχ!!!να μην σκεφτεσαι οτι πονας να κανεις κατι, εστω και ξαπλωμενη ωστε να μην σκεφτεσαι τον πονο (ιντερνετ,να ακους μουσικη,να διαβαζεις βιβλιο η περιοδικα),φανταζομαι οτι γελας και λες "δεν θα ρθεις στην θεση μου θα ρθεις θα τα πουμε τοτε"!! τωρα εισαι μονο ξαπλα???να δω τι θα κανω εγω τοτε που δεν εχω λαπτοπ!!που και που σκεφτομαι να αγορασω αλλα παλι λεω δεν ειναι καιρος για αγορες!!αντε παω να κανω αρακα..τα ξαναλεμε..καλο μεσημερι:-P:-P

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μη φωνάζεις καλέ!!!!

Είχα κατέβει κέντρο για δουλειές....

Πες μου τον πόνο σου τώρα;) Λοιπόν δεν πονάς, νομίζεις οτι πονάς γιατί έισαι όλο ξάπλα και έχεις και νέυρα λόγω τσιγάρου... Αντε να έχεις μονο ενοχλήσεις στο έντερο. Στο λέω εχω που έχω κάνει εμβρυομεταφορα :-( Γκρρρ!!!!

Σοβαρά τώρα, είναι πολλές οι μέρες τοης κλεισούρας και θα έχεις διάφορα σωματικά και ψυχολογικά. Αν κρίνω τουλάχιστον απ τον έαυτό μου:eek: Εμείς θα έιμαστε εδώ για σένα.... Και από Παρασκεύη σου υπόσχομαι περισσότερες ώρες online!!

Δεν σου μιλάω!!!!......αρνούμαι!!!!........όχι αποκλείεται!!!!!Άντε καλά μην κλαις:tongue: σε συγχωρώ!!!!:P

Δεν ΝΟΜΙΖΩ οτι πονάω στην μέση και στην πλάτη...πονάω πραγματικά!!!Αφού το βράδυ δεν μπορούσα στον ύπνο μου να γυρίσω!!!!Και ναι φταίει το τσιγάρο για τα νεύρα μου:evil::evil:οπότε δεν θέλω αντιρρήσεις ......το απαγορεύω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

future τις ενεσεις τις εχω παρει απο τα τελη Ιουλιου!!ειναι gonal,avercap kαι φυσικα pregnyl!!!ενα συρταρι στο ψυγειο μου ειναι γεματο απο δαυτα!!! αχ βαχ!!!να μην σκεφτεσαι οτι πονας να κανεις κατι, εστω και ξαπλωμενη ωστε να μην σκεφτεσαι τον πονο (ιντερνετ,να ακους μουσικη,να διαβαζεις βιβλιο η περιοδικα),φανταζομαι οτι γελας και λες "δεν θα ρθεις στην θεση μου θα ρθεις θα τα πουμε τοτε"!! τωρα εισαι μονο ξαπλα???να δω τι θα κανω εγω τοτε που δεν εχω λαπτοπ!!που και που σκεφτομαι να αγορασω αλλα παλι λεω δεν ειναι καιρος για αγορες!!αντε παω να κανω αρακα..τα ξαναλεμε..καλο μεσημερι:-P:-P

Δηλαδή σου έχει πει τι πρωτόκολλο θα κάνεις. Μακρύ το κόβω για να πω την αλήθεια....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΧΑ!!!!ούτε εγώ έχω laptop,γι'αυτό έφερα τον υπολογιστή στο σαλόνι στο τραπεζάκι και σε όποιον αρέσει!!!!!Γίνεται λίγο ένας χαμός αλλά δεν με νοιάζει...όποιος έχει πρόβλημα να μην μπαίνει σπίτι μου!!!!!!:rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δηλαδή σου έχει πει τι πρωτόκολλο θα κάνεις. Μακρύ το κόβω για να πω την αλήθεια....

Συμφωνώ για να είναι τόσα πολλά τα φάρμακα...μάλλον το μακρύ είναι.Δεν μπορεί να μην είπε το πρωτόκολλο,μάλλον δεν θα το κατάλαβε από το άγχος της.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεν σου μιλάω!!!!......αρνούμαι!!!!........όχι αποκλείεται!!!!!Άντε καλά μην κλαις:tongue: σε συγχωρώ!!!!:P

Δεν ΝΟΜΙΖΩ οτι πονάω στην μέση και στην πλάτη...πονάω πραγματικά!!!Αφού το βράδυ δεν μπορούσα στον ύπνο μου να γυρίσω!!!!Και ναι φταίει το τσιγάρο για τα νεύρα μου:evil::evil:οπότε δεν θέλω αντιρρήσεις ......το απαγορεύω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χμμ καλά!! Τι φάρμακα παίρνεις?? Φαντάζομαι utrogestan, innohep....και κάτι άλλο?? Στη μέση οκ να πονας. Αλλά η πλάτη??? Θα σου πω την εμπειρία μου από την Παρασκευή...

Όσο για το τσιγάρο....ΣΥΜΠΑΣΧΩ να το ξέρεις!!! Νομίζω αποφάσισα να το κόψω στη χειρότερη περίοδο. Και τώρα για σενα ωράια θα ήταν να καπνιζεις αλλά.... είπαμε το μωράκι μην το κάνουμε φουγάρο:shock:

Πριν τη μεταφορά έιχες πάρει κανα μυοχαλαρωτικό?? Εμένα μου έιπε΄να βάλω υπόθετο voltaren αλλα νομίζω δεν κάνει γιατί εχώ αλλεργία και σκέφτομαι αν έιναι να πάρω panadol ή τίποτα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

ΧΑ!!!!ούτε εγώ έχω laptop,γι'αυτό έφερα τον υπολογιστή στο σαλόνι στο τραπεζάκι και σε όποιον αρέσει!!!!!Γίνεται λίγο ένας χαμός αλλά δεν με νοιάζει...όποιος έχει πρόβλημα να μην μπαίνει σπίτι μου!!!!!!:rolleyes:

Καλή φάση!!! Φαντάζομαι έχεις γύρω σου τα πάντα ε??

Εγώ θα κατεβάσω τα πράγματά μου στον κάτω όροφο και θα κοιμάμαι στον καναπέ για να μην ανεβαίνω σκάλες. Θα σηκώνομαι μόνο για πιπί λέω:cool:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χμμ καλά!! Τι φάρμακα παίρνεις?? Φαντάζομαι utrogestan, innohep....και κάτι άλλο?? Στη μέση οκ να πονας. Αλλά η πλάτη??? Θα σου πω την εμπειρία μου από την Παρασκευή...

Όσο για το τσιγάρο....ΣΥΜΠΑΣΧΩ να το ξέρεις!!! Νομίζω αποφάσισα να το κόψω στη χειρότερη περίοδο. Και τώρα για σενα ωράια θα ήταν να καπνιζεις αλλά.... είπαμε το μωράκι μην το κάνουμε φουγάρο:shock:

Πριν τη μεταφορά έιχες πάρει κανα μυοχαλαρωτικό?? Εμένα μου έιπε΄να βάλω υπόθετο voltaren αλλα νομίζω δεν κάνει γιατί εχώ αλλεργία και σκέφτομαι αν έιναι να πάρω panadol ή τίποτα

Οχι δεν μου είπε τίποτα,αλλά σου λέω αν δεν το έβλεπα στο μόνιτορ δεν θα το καταλάβαινα.Ίσως σου είπε να πάρεις χάπι γιατί σε βλέπει που είσαι αγχωμένη και φοβάται μη σφίγγεσαι εκείνη την ώρα.Εσύ όμως είσαι καλό κορίτσι και δεν θα έχεις πρόβλημα,θα είσαι χαλαρή και θα βλέπεις τα μωράκια σου να μπαίνουν ΤΣΟΥΠ!!....στην φωλίτσα τους!!!!Ετσι δεν είναι;;;;;ρωτάω εγώ!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Οχι δεν μου είπε τίποτα,αλλά σου λέω αν δεν το έβλεπα στο μόνιτορ δεν θα το καταλάβαινα.Ίσως σου είπε να πάρεις χάπι γιατί σε βλέπει που είσαι αγχωμένη και φοβάται μη σφίγγεσαι εκείνη την ώρα.Εσύ όμως είσαι καλό κορίτσι και δεν θα έχεις πρόβλημα,θα είσαι χαλαρή και θα βλέπεις τα μωράκια σου να μπαίνουν ΤΣΟΥΠ!!....στην φωλίτσα τους!!!!Ετσι δεν είναι;;;;;ρωτάω εγώ!!!:tongue:

Μπα, δεν το έιπε σε μενα προσωπικά. Ήταν γραμμένο σε μια σελίδα που έδινε σε όλες τις κοπέλες με οδηγίες για μετά την ωοληψία και πριν τη μεταφορα...

Όντως σφιγγομαι πάντως. Φαντασου στη σαλπιγγογραφία τον έιχα πρήξει τον ακτινολόγο!!! Και ήταν ο καημένος πολύ καλούλης! Όταν τελειώσαμε και ήταν να βγάλει το ματζαφλάρι μου έιπε οτι τώρα δε θα πονέσω γιατί το βγάλσιμο δεν πονάει;);) Κι όμως ήμουν τόοοοοσο σφιγγμένη που δεν εβγαινε με τόση ευκολία... Έπαθε σοκ ο άνθρωπος!!

Τώρα έιμαι αποφασισμένη να μη σφιγγομαι και να απολάυσω τη διαδικασια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλή φάση!!! Φαντάζομαι έχεις γύρω σου τα πάντα ε??

Εγώ θα κατεβάσω τα πράγματά μου στον κάτω όροφο και θα κοιμάμαι στον καναπέ για να μην ανεβαίνω σκάλες. Θα σηκώνομαι μόνο για πιπί λέω:cool:

Α!βέβαια καλά θα κάνεις,τα ανέβα κατέβα τα ξεχνάς για λίγες μέρες.Θα σηκώνεσαι αναγκαστικά και άλλες φορές να κάνεις μερικά βηματάκια μέσα στο σπίτι γιατί, πίστεψε με,πιάνεσαι όλη την μέρα ξάπλα ή καθησιό στον καναπέ!!!!Ίσως γι'αυτό πονάει η πλάτη μου...γιατί παρατήρησα ότι αν σηκωθώ και κάνω λίγους κύκλους γύρω γύρω, καλμάρει αμέσως!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπα, δεν το έιπε σε μενα προσωπικά. Ήταν γραμμένο σε μια σελίδα που έδινε σε όλες τις κοπέλες με οδηγίες για μετά την ωοληψία και πριν τη μεταφορα...

Όντως σφιγγομαι πάντως. Φαντασου στη σαλπιγγογραφία τον έιχα πρήξει τον ακτινολόγο!!! Και ήταν ο καημένος πολύ καλούλης! Όταν τελειώσαμε και ήταν να βγάλει το ματζαφλάρι μου έιπε οτι τώρα δε θα πονέσω γιατί το βγάλσιμο δεν πονάει;);) Κι όμως ήμουν τόοοοοσο σφιγγμένη που δεν εβγαινε με τόση ευκολία... Έπαθε σοκ ο άνθρωπος!!

Τώρα έιμαι αποφασισμένη να μη σφιγγομαι και να απολάυσω τη διαδικασια!

ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...