Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κοψτο το ριμάδι βρε Future...ελα δεν κάνει...σκέψου οτι κανεις τα μωρά σου να είσαι σε θάλαμο αερίων...εεελααααα

Φτου!!!Εδώ είσαι συμπεθέρα;;;και έλεγα δεν θα με ακούσεις:tongue::tongue:

Πέρα από την πλάκα η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ ξαφνικά να το κόψω εντελώς.Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι αν είναι να αγχωθώ και να μου ανέβει καμιά πίεση....τότε 5 τσιγάρα την μέρα.Από το μεσημέρι που ήρθαμε έκανα 2 με τον καφέ...προσπαθώ...αλήθεια...ίσως καταφέρω να το σταματήσω εντελώς.:-(

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φτου!!!Εδώ είσαι συμπεθέρα;;;και έλεγα δεν θα με ακούσεις:tongue::tongue:

Πέρα από την πλάκα η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ ξαφνικά να το κόψω εντελώς.Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι αν είναι να αγχωθώ και να μου ανέβει καμιά πίεση....τότε 5 τσιγάρα την μέρα.Από το μεσημέρι που ήρθαμε έκανα 2 με τον καφέ...προσπαθώ...αλήθεια...ίσως καταφέρω να το σταματήσω εντελώς.:-(

Ε εντάξει! Δύο με τον καφέ είναι τίποτα! Μην πω επιβάλλεται κιόλας;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ε εντάξει! Δύο με τον καφέ είναι τίποτα! Μην πω επιβάλλεται κιόλας;)

Βρε το ξέρω ότι καλύτερα να το κόψω εντελώς...και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω,Ξέρεις τι έκανα;Εγώ κάνω στριφτό οπότε είπα τον άντρα μου να μου στρίβει 2 τσιγάρα όταν θα φεύγει για την δουλειά και να παίρνει τον καπνό μαζί του.Θα τα καταφέρω...

Ytulp3.png?KixTF0pj

Βρε το ξέρω ότι καλύτερα να το κόψω εντελώς...και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω,Ξέρεις τι έκανα;Εγώ κάνω στριφτό οπότε είπα τον άντρα μου να μου στρίβει 2 τσιγάρα όταν θα φεύγει για την δουλειά και να παίρνει τον καπνό μαζί του.Θα τα καταφέρω...

Καλέ δε σε ειρωνεύομαι!!! Ειλικρινά σου λέω... Κι εγώ οταν λέω πως το χω κόψει τόσες μέρες, κάνω ένα με τον πρωινό καφέ και ισως και ένα πριν κοιμηθώ... Αλλά αυτά ούτε που τα μετράω. Πριν έκανα τουλάχιστον 20 τη μέρα:cool:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλέ δε σε ειρωνεύομαι!!! Ειλικρινά σου λέω... Κι εγώ οταν λέω πως το χω κόψει τόσες μέρες, κάνω ένα με τον πρωινό καφέ και ισως και ένα πριν κοιμηθώ... Αλλά αυτά ούτε που τα μετράω. Πριν έκανα τουλάχιστον 20 τη μέρα:cool:

Καλέ δεν το πήρα σαν ειρωνεία!!!!Και εγώ μέχρι χθες τουλάχιστον 20 έκανα αλλά τα στριφτά ξέρεις έχουν πιο λίγο καπνό από τα έτοιμα,οπότε το 1 στριφτό δεν είναι 1 από τα έτοιμα.Κάπως καλύτερα έτσι...αλλά η αλήθεια είναι οτι θέλω να το κόψω εντελώς!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλέ δεν το πήρα σαν ειρωνεία!!!!Και εγώ μέχρι χθες τουλάχιστον 20 έκανα αλλά τα στριφτά ξέρεις έχουν πιο λίγο καπνό από τα έτοιμα,οπότε το 1 στριφτό δεν είναι 1 από τα έτοιμα.Κάπως καλύτερα έτσι...αλλά η αλήθεια είναι οτι θέλω να το κόψω εντελώς!!

Άσε άσε! Ξέρω... άτιμο τσιγάρο! Τι καλά που θα ήταν να ήταν υγιεινό:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Άσε άσε! Ξέρω... άτιμο τσιγάρο! Τι καλά που θα ήταν να ήταν υγιεινό:tongue::tongue:

ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ τι έκανες όταν πονούσε το έντερο σου;;;΄Τελικά πόσο σχέση έχει η διατροφή με την υπερδιέγερση;Εμένα μου είχε πει να τρώω 2 ασπράδια την μέρα και άσπρο κρέας ειδικά κοτόπουλο.Εσένα σου είχε πει κάτι τέτοιο;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ τι έκανες όταν πονούσε το έντερο σου;;;΄Τελικά πόσο σχέση έχει η διατροφή με την υπερδιέγερση;Εμένα μου είχε πει να τρώω 2 ασπράδια την μέρα και άσπρο κρέας ειδικά κοτόπουλο.Εσένα σου είχε πει κάτι τέτοιο;;

Κοίτα νομίζω αν έιναι να πάθεις υπερδιέγερση δε σε σώζουν ούτε τα ασπράδια ούτε τα κοτόπουλα :tongue:... Εγώ για 3 μέρες έτρωγα 6 ασπράδια τη μέρα και μονο πρωτεινη γενικά μπας και καταφέρω να κάνω την εμβρυομεταφορά... Το μονο που κατάφερα ήταν την τρίτη μ'έρα να σέρνομαι στα πατώματα και να 'έχω τρομερή ατονιά κια ζαλάδα. Βλεπεις οι υδατάνθρακες καλώς ή κακώς είναι "τροφή" ακόμα και για τον εγκέφαλο...

Θέλω να πω, σίγουρα βοηθάνε αλλά δεν έιναι και το παν! Εκτός και αν θεωρήσουμε οτι αν δεν έτρωγα αυτά θα έιχα πάει και στο νοσοκομέιο :shock:!

Πάντως, αποκλέιεται να πάθεις, μην αγχώνεσαι! Στο λέει ο doctor!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοίτα νομίζω αν έιναι να πάθεις υπερδιέγερση δε σε σώζουν ούτε τα ασπράδια ούτε τα κοτόπουλα :tongue:... Εγώ για 3 μέρες έτρωγα 6 ασπράδια τη μέρα και μονο πρωτεινη γενικά μπας και καταφέρω να κάνω την εμβρυομεταφορά... Το μονο που κατάφερα ήταν την τρίτη μ'έρα να σέρνομαι στα πατώματα και να 'έχω τρομερή ατονιά κια ζαλάδα. Βλεπεις οι υδατάνθρακες καλώς ή κακώς είναι "τροφή" ακόμα και για τον εγκέφαλο...

Θέλω να πω, σίγουρα βοηθάνε αλλά δεν έιναι και το παν! Εκτός και αν θεωρήσουμε οτι αν δεν έτρωγα αυτά θα έιχα πάει και στο νοσοκομέιο :shock:!

Πάντως, αποκλέιεται να πάθεις, μην αγχώνεσαι! Στο λέει ο doctor!!

Μάλιστα doctor ότι πείτε!!!!!!(χτύπησα και μια προσοχή αλλά δεν φαίνεται γιατί είμαι ξαπλωμένη):tongue::tongue:

Εχω κατεβάσει 4 παιχνίδια...τι θα κάνω τόσες ώρες;;;Κάτι να ασχολούμαι,εκτός από το διάβασμα.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ολο βλακείες...να το κόψετε το τσιγάρο..."δεν μπορώ, και δεν γίνεται"...και μπούρδες...κακώς δεν το είχατε κόψει μέχρι τώρα. Και τελοσπάντων ειπαμε καπνίστε μέχρι την εμβρυομεταφορά...μετά κόψτε το...δεν τηρείτε κανένα κανόνα του παιχνιδιού...φτου σας.!

Αν ήξερες οτι μειώνεις τις πιθανότητές σου δεν θα το έκοβες συμπεθέρα...; Αλλά έχουμε και τον άνετο τον γιατρό....εεε ρε γκεστάπο που χρειάζεστε; Να σας στείλω τον δικο μου να σας κάνει φανταρίνες σε 10 μέρες....:tongue::tongue:

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Ολο βλακείες...να το κόψετε το τσιγάρο..."δεν μπορώ, και δεν γίνεται"...και μπούρδες...κακώς δεν το είχατε κόψει μέχρι τώρα. Και τελοσπάντων ειπαμε καπνίστε μέχρι την εμβρυομεταφορά...μετά κόψτε το...δεν τηρείτε κανένα κανόνα του παιχνιδιού...φτου σας.!

Αν ήξερες οτι μειώνεις τις πιθανότητές σου δεν θα το έκοβες συμπεθέρα...; Αλλά έχουμε και τον άνετο τον γιατρό....εεε ρε γκεστάπο που χρειάζεστε; Να σας στείλω τον δικο μου να σας κάνει φανταρίνες σε 10 μέρες....:tongue::tongue:

ΩΧΧΧ!!!!Πόνεσαν τα χαστούκια!!!!Καλά ντε μην βαράς...είπαμε θα το κόψω!!!

Όσο για τον γιατρό...και ο προηγούμενος γιατρός το ίδιο μου είχε πει,και ο γιατρός της κουνιάδας μου το ίδιο της είχε πει....μήπως ο δικός σου είναι λίγο...πως να το πω;;;Καμια σχέση με τον Παπαδόπουλο;;;

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΩΧΧΧ!!!!Πόνεσαν τα χαστούκια!!!!Καλά ντε μην βαράς...είπαμε θα το κόψω!!!

Όσο για τον γιατρό...και ο προηγούμενος γιατρός το ίδιο μου είχε πει,και ο γιατρός της κουνιάδας μου το ίδιο της είχε πει....μήπως ο δικός σου είναι λίγο...πως να το πω;;;Καμια σχέση με τον Παπαδόπουλο;;;

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κι εμένα η αλήθεια είναι δε μου είπε τίποτα... Αλλά οκ μόνος σου καταλαβαίνεις τι πρέπει να κανεις. Συμφωνώ με την Palmoma ως ένα σημείο. Δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να έιναι έγκυος (να το ξέρω δηλ) και να καπνίζω. Όμως οταν είσαι πιεσμένος δεν ξέρω κι αυτό κατά πόσο καλό κάνει στο έμβρυο....

Τι παιχνίδια κατέβασες?? Καμιά σειρά? Εγώ σκοπέυω να δω House season 7. Την περίμενω απ τον Ιούλιο με τόσες αναβολές;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εμένα η αλήθεια είναι δε μου είπε τίποτα... Αλλά οκ μόνος σου καταλαβαίνεις τι πρέπει να κανεις. Συμφωνώ με την Palmoma ως ένα σημείο. Δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να έιναι έγκυος (να το ξέρω δηλ) και να καπνίζω. Όμως οταν είσαι πιεσμένος δεν ξέρω κι αυτό κατά πόσο καλό κάνει στο έμβρυο....

Τι παιχνίδια κατέβασες?? Καμιά σειρά? Εγώ σκοπέυω να δω House season 7. Την περίμενω απ τον Ιούλιο με τόσες αναβολές;)

Καλημέρα!

Εγώ έχω τρέλα με τα hidden objects games και τα κατεβάζω αβέρτα!!Μου αρέσουν πολύ.Από σειρές τώρα βλέπω το mentalist (είναι απίθανος ο άνθρωπος!!!) και δεν ξέρω μετά ποια να κατεβάσω.Καμιά πρόταση;;;Το house το έβλεπα αλλά το βαρέθηκα από εκεί που έφυγαν οι βοηθοί του και είχε όλη εκείνη την ομάδα προσπαθώντας να διαλέξει άλλους!!!Παρακολουθώ supernatural, true blood και ψάχνω και για κάτι άλλο.

Ytulp3.png?KixTF0pj

:Pκαλημερα κοριτσια τι κανετε???αληθεια ειστε προληπτικες???σημερα που ειναι Τριτη και 13?? future πως εισαι???ναι και εμενα μου αρεσουν τα παιχνιδια με hidden objects!!! να ρωτησω κατι αλλο απο ποιο site κατεβαζετε τζαμπα ταινιες??ειναι ευκολο να μου πειτε???pleaseeee!!! σε καποιο απο το οποιο κατεβαζα δεν ξερω τι εγινε μαλλον εχει κλεισει!!!τωρα μου ειπανε για το pirate bay αλλα δεν εχει ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους!!!αληθεια ioanna ποτε θα κανεις με το καλο την εβρυομεταφορα???future τελικα δεν εκανες αρχειο απο που ειναι η καθεμια μας ,μαλλον που μενει τωρα (περιχωρα θεσσαλονικης -περαια μενω,εσεις?) καλη σας μερα ,νομιζω πως η μερα θα ειναι τυχερη για ολους μας και οχι το αντιθετο!!!:-P

:Pκαλημερα κοριτσια τι κανετε???αληθεια ειστε προληπτικες???σημερα που ειναι Τριτη και 13?? future πως εισαι???ναι και εμενα μου αρεσουν τα παιχνιδια με hidden objects!!! να ρωτησω κατι αλλο απο ποιο site κατεβαζετε τζαμπα ταινιες??ειναι ευκολο να μου πειτε???pleaseeee!!! σε καποιο απο το οποιο κατεβαζα δεν ξερω τι εγινε μαλλον εχει κλεισει!!!τωρα μου ειπανε για το pirate bay αλλα δεν εχει ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους!!!αληθεια ioanna ποτε θα κανεις με το καλο την εβρυομεταφορα???future τελικα δεν εκανες αρχειο απο που ειναι η καθεμια μας ,μαλλον που μενει τωρα (περιχωρα θεσσαλονικης -περαια μενω,εσεις?) καλη σας μερα ,νομιζω πως η μερα θα ειναι τυχερη για ολους μας και οχι το αντιθετο!!!:-P

Kαλημέρα σου στέλνω π.μ

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...