Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

innohep 35 λέει.Σε λίγο θα την κάνω και δεν ξέρεις πόσο το σκέφτομαι!!Πονάει το φάρμακο;;;εεεε;;;;πονάει;;;;

ΟΚ 35 ειναι πιο λεπτη η βελόνα απο 45 που κάνω εγώ...μια φορά έκανα 35 (ειχε κάνει λάθος ο φαρμακοποιός) και μου φάνηκε παιχνιδάκι...εντάξει σου ειπα..το θέμα ειναι το κάρφωμα της βελόνας...όχι τόσο το φάρμακο.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΚ 35 ειναι πιο λεπτη η βελόνα απο 45 που κάνω εγώ...μια φορά έκανα 35 (ειχε κάνει λάθος ο φαρμακοποιός) και μου φάνηκε παιχνιδάκι...εντάξει σου ειπα..το θέμα ειναι το κάρφωμα της βελόνας...όχι τόσο το φάρμακο.

Ουφ εντάξει...την έκανα.Δεν πόνεσε τόσο όσο περίμενα.Τώρα πονάει το φάρμακο!!!!Τι να κάνουμε;;;όλα για το νινί!!!!Για να έχουμε, όταν μεγαλώσει, κάτι να του δημιουργούμε ενοχές "δεν ξέρεις τι τράβηξα εγώ για σένα!!!"

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Θα βλέπεις τα μωράκια σου να προσπαθούν να γαντζωθούν!!!Εγώ πάντως δεν βλέπω τίποτα περίεργο....ακόμη!!!!:tongue:

Γιατί καλέ να βλέπεις???? Δε χρειάζεται... Μπορέι να δεις τίποτα πριν τη χοριακή. Εναν πενταψήφιο αριθμό ας πουμε;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γιατί καλέ να βλέπεις???? Δε χρειάζεται... Μπορέι να δεις τίποτα πριν τη χοριακή. Εναν πενταψήφιο αριθμό ας πουμε;);)

Ναι!!!!Λές να είναι οι αριθμοί του λόττο και να μπερδευτούμε;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ουφ εντάξει...την έκανα.Δεν πόνεσε τόσο όσο περίμενα.Τώρα πονάει το φάρμακο!!!!Τι να κάνουμε;;;όλα για το νινί!!!!Για να έχουμε, όταν μεγαλώσει, κάτι να του δημιουργούμε ενοχές "δεν ξέρεις τι τράβηξα εγώ για σένα!!!"

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ!!!:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα!!! By the way, κι εγώ την 35 κάνω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Έχεις μελανιές;;;Το φάρμακο πονάει τελικά!!!!!

Το κόλπο με την πίεση στο βαμβάκι πιάνει.... Από την πρώτη ένεση φαντάσου είχα σημάδι καμια 10ριά μερες γιατι δεν μου το έιχαν πει ακόμα...

Πονούσε οταν την έκανα, το τρύπημα βασικ'ά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Το κόλπο με την πίεση στο βαμβάκι πιάνει.... Από την πρώτη ένεση φαντάσου είχα σημάδι καμια 10ριά μερες γιατι δεν μου το έιχαν πει ακόμα...

Πονούσε οταν την έκανα, το τρύπημα βασικ'ά!

Δηλ. τι κάνεις με το βαμβάκι;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Με το που βγάζω τη βελόνα, πιέζω με βαμβάκι στο σημείο αρκετά για 1 λεπτό

Και εγώ το κάνω...αλλά στις orgalutran έκανα 3 μελανιές.Ας ελπίσουμε να την "πηδήξω" τώρα:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εεεεε....που λες αύριο θα την αράξω πάλι όλη μέρα και θα τρέχει ο άντρας μου για μένα!!!!:tongue::tongue:

Κοψτο το ριμάδι βρε Future...ελα δεν κάνει...σκέψου οτι κανεις τα μωρά σου να είσαι σε θάλαμο αερίων...εεελααααα

Ουπς~!!!! Εβαλα φυτιλιές μάλλον :rolleyes:

Είναι δύσκολο, το ξέρω! Και μενα τώρα μου ήρθε πάλι να καπνίσω γι αυτό σε ρώτησα...Και σκεφτόμουν σε πόσο χάλια ψυχολογικη περίοδο το αποφάσισα....Αλλά ουτως ή άλλως θα το κοψεις σε 14 μέρες, γιατι δεν το κανεις από τώρα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...