Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γύρισα με 2 πολύ καλά εμβρυάκια στην κοιλίτσα μου.Η διαδικασία είναι ένα τίποτα.Ξάπλωσα,έβλεπα την μεταφορά στο μόνιτορ....κράτησε 2 λεπτά και δεν κατάλαβα τίποτα.Αν δεν το έβλεπα στην οθόνη δεν θα ήμουν σίγουρη ότι έγινε η μεταφορά...τόσο απλό!!!Ξάπλωσα στο κρεββάτι για περίπου 30 λεπτά..και έφυγα.Μου έδωσαν τον πρώτο υπέρηχο....μια μικρή κουκίδα είναι:D και τις φωτό από τα ωάρια σε μεγέθυνση.Σε 14 μέρες μου είπαν να κάνω χοριακή.Τώρα είμαι ξάπλα.Αυτά είναι τα καλά τα νέα.....τα άσχημα είναι ότι μου έδωσε innohep:sad: μαζί με τα utrogestan.σνιφ-σνιφφφφ!!!

Μπράβο κουκλίτσα μου!!!!!!!!! Με το καλό τα εμβρυάκια να σκαλώσουν στην κοιλίτσα σου!!!!! Νομίζω ίδια μερα θα κάνουμε χοριακή!!! Με πήρε πρωι πρωι ο γιατρός και μου είπε θα τα ξεπαγώσει άυριο για να τα βάλουμε Παρασκευή...

Ναι κάνεις αυτές τις βρωμοενέσεις:mad:. Τι να κάνουμε, είπαμε για τον μπέμπαρο!!!!

Ξάπλα τώρα και πλυντήριο ο συζηγος, μην ξεχνιόμαστε:tongue:

Να σου πω, τι πάχος ενδομητρίου έιχες??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Futuraki όλα καλά...τα διδυμάκια σου ειναι έτοιμα...όλα θα πάνε καλά. Μην στενοχωριέσαι...και τις βρωμοinohep θα τις συνηθίσεις..να κάνεις το κόλπο με την πίεση και το οινόπνευμα να μην γίνεις παντού μπλε. Ξεκούραση και αργές κινήσεις να θυμάσαι εντάξει; Να σηκώνεσαι από όπου εισαι ξάπλα ή καθισμένη...αργααααα αργάαααα, να περπατάς σε slow motion....είναι σημαντικό. Όταν με το καλό βγεις απο το σπίτι και πας κάπου και μπεις σε ασανσέρ να είσαι με τα γόνατα λυγισμένα (είναι κολπα που μου εχει μάθει γιατρός εξωσωματικός...)

Αντε Gemini εισαι η επομενη. Όλα θα πάνε καλά...έφτασε η ώρα κορίτσι μου...να είσαι ασιόδοξη και ήρεμη και να σκέφτεσαι θετικά. Την Παρασκευή ειναι η μέρα σου.

Εμείς σήμερα ειχαμε σόου. Στο τμήμα μου ειμαστε 5 κοπέλες...σηκώθηκε λοιπόν η μία έρχεται εκει που καθόμασταν και μας λέει "Κορίτσια ειμαι έγκυος, μπαίνω στον 4ο σε λίγες μέρες και θα το πω σήμερα στον προϊστάμενο"...τα'χασα εγώ και λέω "Και εγώ ειμαι..."...καταλαβαίνετε τι έγινε...χαχαχα. Εντάξει ο προϊστάμενος θα το μαθει για εμένα μετά την αυχενική διαφάνεια...δηλαδή την άλλη Δευτερα ειπαμε με τις κοπέλες να το πω. Ήδη έπαθε το πρώτο σοκ...φανταστείτε το απανωτό 2ο σοκ. Πρέπει να έχουμε 1-2 εβδομάδες διαφορά με την άλλη κοπέλα...και η αλήθεια ειναι οτι το ειχα υποψιαστεί..την είδα προφιλ μια μέρα και μου φάνηκε λιγο πρησμένη η κοιλιά της, και μετά ειδα οτι ειχε αλλάξει διατροφή...πιο υγιεινή..εε τι κάνει νιαου νιάου; Αλλά και εκείνες μου ειπαν οτι το ειχαν υποψιαστεί για μένα απο κάτι περιέργα που πετούσα..μου είπαν οτι σχεδόν το έλεγα (σκέψου θέλει η ..... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει). Μόνο η μια έμεινε άναυδη η καημένη και δεν το πίστευε...πολύ γέλιο.

A5K6p3.png

future υπεροχα τα νεα σου !!!!αντε οι 14 μερες θα περασουν πολυ γρηγορα και ολες θα γιορταζουμε πως μια ακομα μαμα ειναι στο club μας!!!ξεκουραση και υπομονη!!!οσο για τις ενεσεις σε καταλαβαινω απολυτα!!!!χαιρομαι που η διαδικασια ηταν τοσο ευκολη και ανωδυνη!!ποσο κουραγιο μου δινεις!!!palmoma την Τεταρτη παω να με δει και να δουμε τι θα μου πει ,ποιο πρωτοκολλο θα ακολουθησω!!!εχω αγωνια!!!

Futuraki όλα καλά...τα διδυμάκια σου ειναι έτοιμα...όλα θα πάνε καλά. Μην στενοχωριέσαι...και τις βρωμοinohep θα τις συνηθίσεις..να κάνεις το κόλπο με την πίεση και το οινόπνευμα να μην γίνεις παντού μπλε. Ξεκούραση και αργές κινήσεις να θυμάσαι εντάξει; Να σηκώνεσαι από όπου εισαι ξάπλα ή καθισμένη...αργααααα αργάαααα, να περπατάς σε slow motion....είναι σημαντικό. Όταν με το καλό βγεις απο το σπίτι και πας κάπου και μπεις σε ασανσέρ να είσαι με τα γόνατα λυγισμένα (είναι κολπα που μου εχει μάθει γιατρός εξωσωματικός...)

Αντε Gemini εισαι η επομενη. Όλα θα πάνε καλά...έφτασε η ώρα κορίτσι μου...να είσαι ασιόδοξη και ήρεμη και να σκέφτεσαι θετικά. Την Παρασκευή ειναι η μέρα σου.

Εμείς σήμερα ειχαμε σόου. Στο τμήμα μου ειμαστε 5 κοπέλες...σηκώθηκε λοιπόν η μία έρχεται εκει που καθόμασταν και μας λέει "Κορίτσια ειμαι έγκυος, μπαίνω στον 4ο σε λίγες μέρες και θα το πω σήμερα στον προϊστάμενο"...τα'χασα εγώ και λέω "Και εγώ ειμαι..."...καταλαβαίνετε τι έγινε...χαχαχα. Εντάξει ο προϊστάμενος θα το μαθει για εμένα μετά την αυχενική διαφάνεια...δηλαδή την άλλη Δευτερα ειπαμε με τις κοπέλες να το πω. Ήδη έπαθε το πρώτο σοκ...φανταστείτε το απανωτό 2ο σοκ. Πρέπει να έχουμε 1-2 εβδομάδες διαφορά με την άλλη κοπέλα...και η αλήθεια ειναι οτι το ειχα υποψιαστεί..την είδα προφιλ μια μέρα και μου φάνηκε λιγο πρησμένη η κοιλιά της, και μετά ειδα οτι ειχε αλλάξει διατροφή...πιο υγιεινή..εε τι κάνει νιαου νιάου; Αλλά και εκείνες μου ειπαν οτι το ειχαν υποψιαστεί για μένα απο κάτι περιέργα που πετούσα..μου είπαν οτι σχεδόν το έλεγα (σκέψου θέλει η ..... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει). Μόνο η μια έμεινε άναυδη η καημένη και δεν το πίστευε...πολύ γέλιο.

χαχαχαχα! Μα τι έγινε, babyboom???:tongue::tongue: Κολλήστε μας καλέ λίγη μωρουδόσκονη;) Αντε να την κάνεις την αυχενική και να το βροντοφωνάξεις για να το χαρέις!!!

Ωχ έτσι θα αναρωτιόντουσαν και για μενα στο σχολείο σήμερα...θα έλεγαν οι μαμάδες "Σα να πάχυνε αυτή, να ναι έγκυος??" ...τουλάχιστον να ναι προφητικό;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

future υπεροχα τα νεα σου !!!!αντε οι 14 μερες θα περασουν πολυ γρηγορα και ολες θα γιορταζουμε πως μια ακομα μαμα ειναι στο club μας!!!ξεκουραση και υπομονη!!!οσο για τις ενεσεις σε καταλαβαινω απολυτα!!!!χαιρομαι που η διαδικασια ηταν τοσο ευκολη και ανωδυνη!!ποσο κουραγιο μου δινεις!!!palmoma την Τεταρτη παω να με δει και να δουμε τι θα μου πει ,ποιο πρωτοκολλο θα ακολουθησω!!!εχω αγωνια!!!

Άντε, έρχεται κι εσένα η σειρά σου;) Να μας ενημερώσεις για τις κινήσεις σου, έχουμε γίνει γιατροί, μη νομίζεις:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κουκλίτσα μου!!!!!!!!! Με το καλό τα εμβρυάκια να σκαλώσουν στην κοιλίτσα σου!!!!! Νομίζω ίδια μερα θα κάνουμε χοριακή!!! Με πήρε πρωι πρωι ο γιατρός και μου είπε θα τα ξεπαγώσει άυριο για να τα βάλουμε Παρασκευή...

Ναι κάνεις αυτές τις βρωμοενέσεις:mad:. Τι να κάνουμε, είπαμε για τον μπέμπαρο!!!!

Ξάπλα τώρα και πλυντήριο ο συζηγος, μην ξεχνιόμαστε:tongue:

Να σου πω, τι πάχος ενδομητρίου έιχες??

Γεια σου μικρούλι!!!Άντε κοριτσάρα μου την Παρασκευή είναι η σειρά σου.Θα δεις δεν θα καταλάβεις τίποτα.Ξέρεις πόσα θα σου βάλει;

Το ενδομήτριο ήταν 9 όταν κάναμε την ωοληψία...μετά δεν ξαναρώτησα να σου πω την αλήθεια.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Σωστό το κόλπο με τα γόνατα στο ασανσέρ...έτσι στο σταμάτημα η πίεση δεν πάει όλη στην πύελο.Καλέ τι έγινε στο γραφείο;;Θα πάθει ο καημένος ο προιστάμενος όταν αρχίσετε τις άδειες!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλέ μην αγχώνεσαι...η πιο δύσκολη φάση στην εξωσωματική είναι οι ενέσεις.Ούτε στην ωοληψία κατάλαβα τίποτα,ούτε στην μεταφορά.Λίγο πρόβλημα έχω με τα χάπια,μου φέρνουν ζαλάδες και πονάει το έντερο μου,αλλά μου είπε ότι μπορώ άνετα να πάρω EX-LAX οπότε όλα καλά.Άντε να πας την Τετάρτη,να μας πεις τι θα σου πει.Τα φάρμακα τα έχεις πάρει;Τι σου έδωσε;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σου μικρούλι!!!Άντε κοριτσάρα μου την Παρασκευή είναι η σειρά σου.Θα δεις δεν θα καταλάβεις τίποτα.Ξέρεις πόσα θα σου βάλει;

Το ενδομήτριο ήταν 9 όταν κάναμε την ωοληψία...μετά δεν ξαναρώτησα να σου πω την αλήθεια.

Μου είπε οτι θα τα ξεπαγώσει και τα 6 που είναι 3 ημερών, με σκοπό την Παρασκευή να γίνουν 6 ημερών. Φυσικά θα υπαρξουν απώλειες και ελπίζω να μείνουν έστω δύο.... Ο γιατρός βέβαια μου είπε οτι θα τοποθετήσουμε τα καλύτερα 3. Πολύ αισόδοξο τον κόβω, οτι και καλά΄δηλαδή θα έχουμε και επιλογή στη μεταφορά:rolleyes:

Εν τω μεταξύ, μισή ώρα ξάπλωσα η κακομοίρα και έιδα στον ύπνο μου οτι με πήρε τηλ ο γιατρός και μου έλεγε οτι το σπέρμα δεν ήταν καλο κτλ κτλ. Ξύπνησα έντρομη και ανακουφίστηκα τρομερά οταν συνειδητοποίησα it was just a dream....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μου είπε οτι θα τα ξεπαγώσει και τα 6 που είναι 3 ημερών, με σκοπό την Παρασκευή να γίνουν 6 ημερών. Φυσικά θα υπαρξουν απώλειες και ελπίζω να μείνουν έστω δύο.... Ο γιατρός βέβαια μου είπε οτι θα τοποθετήσουμε τα καλύτερα 3. Πολύ αισόδοξο τον κόβω, οτι και καλά΄δηλαδή θα έχουμε και επιλογή στη μεταφορά:rolleyes:

Εν τω μεταξύ, μισή ώρα ξάπλωσα η κακομοίρα και έιδα στον ύπνο μου οτι με πήρε τηλ ο γιατρός και μου έλεγε οτι το σπέρμα δεν ήταν καλο κτλ κτλ. Ξύπνησα έντρομη και ανακουφίστηκα τρομερά οταν συνειδητοποίησα it was just a dream....

Ναι βρε θα διαλέξει τα καλύτερα...γιατί σου φαίνεται περίεργο;;

Χαχαχαχα!!!καημένη εφιάλτης σου έγινε!!!Ηρέμησε...κοντεύει η μέρα!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

innohep 35 λέει.Σε λίγο θα την κάνω και δεν ξέρεις πόσο το σκέφτομαι!!Πονάει το φάρμακο;;;εεεε;;;;πονάει;;;;

Δεν ξέρω αν πονάει το φάρμακο ή η βελόνα αλλά εγώ τις μίσησα τις βρωμοενέσεις. Και φαντάσου οτι τις ΄έκανα από την ωοληψία και για μια εβδομαδα μετά χωρίς να έχω κάνει εμβρυομεταφορα :shock::shock: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί! Νομίζω η βελόνα έιναι πιο χοντρή....καμιά σχέση με τις άλλες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι βρε θα διαλέξει τα καλύτερα...γιατί σου φαίνεται περίεργο;;

Χαχαχαχα!!!καημένη εφιάλτης σου έγινε!!!Ηρέμησε...κοντεύει η μέρα!!!;);)

Αστα να πανε!!!! Αφού λέω οταν έχω κάνει και τη μεταφορά τι θα βλέπω:confused::confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αστα να πανε!!!! Αφού λέω οταν έχω κάνει και τη μεταφορά τι θα βλέπω:confused::confused:

Θα βλέπεις τα μωράκια σου να προσπαθούν να γαντζωθούν!!!Εγώ πάντως δεν βλέπω τίποτα περίεργο....ακόμη!!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...