Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ΓΜΤ...τα utrogestan είναι χάλια.Παίρνω 3 χάπια των 200 την μέρα και έχω πεθάνει από τις ζαλάδες...μέχρι να περάσει η ζαλάδα από το χάπι το πρωινό...παίρνω το μεσημεριανό χάπι και ξανά από την αρχή.Χάλια σας λέω:-(:sad:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμένα τις ημικρανίες μάλλον μου τις κάνουν τα utrogestan. Ευτυχώς χθες ήταν η τελευταία ημέρα...δεν ξαναπαίρνω.

Όσο για τον καφέ..ειλικρινα δεν ξέρω τι θα κάνω. Σήμερα ήπια προς το παρόν τσάι...αλλά για να ειμαι ειλικρινής δεν νιώθω ακόμα καλά. Σκέφτομαι να κάνω έναν καφέ...και εγώ πιστεύω οτι ειναι υπερβολικός ο γιατρός...εδώ άλλες καπνίζουν, πίνουν αλκοολ...εγώ έναν καφέ την ημέρα έπινα και αυτόν μισο. Νομίζω οτι θα φτιάξω έναν φίλτρου..γιατί ειλικρινά δεν θα αντέξω νέα ημικρανία και σήμερα...δεν αντέχω.

Περιττό να σας πω δε οτι όλα τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα ειναι άπλυτα στην κουζίνα...ο σύζυγος το ειχε αναλάβει...και ακομα εκει ειναι. Θα παω τώρα να τα βάλω όλα στο πλυντήριο...

Πάω για αυχενική την Τετάρτη τελικά.

Futuraki κουράγιο με τα utrogestan είναι μια περίοδος δύσκολη...όλα θα πάνε καλά όμως το θετικο αποτέλεσμα να σκέφτεσαι

A5K6p3.png

ΓΜΤ...τα utrogestan είναι χάλια.Παίρνω 3 χάπια των 200 την μέρα και έχω πεθάνει από τις ζαλάδες...μέχρι να περάσει η ζαλάδα από το χάπι το πρωινό...παίρνω το μεσημεριανό χάπι και ξανά από την αρχή.Χάλια σας λέω:-(:sad:

Παρε τον γιατρό τηλ και πες του αν έιναι να τα πάιρνεις κολπικά. Είναι το ίδιο χαπι νομίζω. Κολπικά δεν έχεις παρενέργειες...νομίζω. Εγώ πάντως αυτά έπαιρνα και τα ξεκινησα και σήμερα...

Κορίτσια δεν ξέρω, θα τον πάρω άυριο τηλ και θα δω... Τον έχω πρήξει λίγο αλλά δε με νοιάζει...ας μη μου έλεγε άλλα...;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κοριτσια τι μου καμνετε????palmoma ηξερα πως η καταναλωση καφε φερνει πονοκεφαλους και ημικρανιες οχι το αντιθετο,πω πω εφτασε η μερα που θα κανεις αυχενικη ε???σιγουρα το απογευμα θα μας ανακοινωσεις οτι ολα ειναι παρα πολυ καλα!!!future εφτασε και για σενα η πολυποθητη αυριανη μερα της εβρυομεταφορας,ολα θα γινουν ωστε να αποκτησεις τα διδυμακια σου(γιατι οχι,ε??)!!! gemini πολυ αγχωνεσαι ,εχε εμπιστοσυνη στον γιατρο σου εχεις φτασει τοσο κοντα στον τερματισμο ,μην τα παρατησεις τωρα!!!αληθεια με το θεμα της βαφης των μαλλιων τι κανετε??σας ειπε κατι ο γιατρος σας???οι βαφες χωρις αμμωνια ειναι καλυτερες??? και palmoma ειχες την μαμα σου να σε βοηθαει οταν εκανες την ωοληψια και την εβρυομεταφορα ???future κανεις δουλειες η εισαι ξαπλα???ολη μου η θετικη ενεργεια και σκεψη αυριο,θα περιμενω να διαβασω νεα σου!!!:-P:-P

Ο οργανισμός εθίζεται στην καφεϊνη...και η έλλειψή της προκαλεί πονοκεφάλους...αφου αν δειτε ορισμενα παυσίπονα (πχ panadol extra) εχουν καφεϊνη..η οποία δρα κατά της κατακράτησης υγρών (εξ ου και συχνοουρία)...και της πρόκλησης ημικρανιών.

Εγώ έφτιαξα τελικά γαλλικό...αλλά δεν τον ηπια. Ώς δια μαγείας και ενώ η ώρα ειχε πάει 2 και το κεφάλι μου δεν έλεγε να συνέλθει...ξαφνικά ηρέμησε. Λες με την μυρωδιά; :D:D:D:tongue:

Και ναι μετά την εμβρυομεταφορά είχα εδώ την μαμά μου και ευτυχώς...δεν θα το άντεχα αλλιώς...όπως σας εχω πει ο σύζυγος δεν ειναι για δουλειές...ανεπίδεκτος. Επίσης ήμουν όλη την ημέρα σπίτι...αν δεν ειχα και την μαμά μου να μιλάμε θα είχα πάθει κατάθλιψη...μόνη να τον περιμένω να επιστρέψει..και να μην μπορώ να κάνω ουτε μια δουλεια.

Εγω ακόμα δεν βαφω μαλλιά...και μάλλον δεν θα τα βάψω...δεν έχω και προβλημα και ετσι δεν έχω ρωτήσει για βαφές με ή χωρίς αμμωνία. Η μαμά μου πάντως κάνει χένα φυτική χωρίς χημικά...την ανανεωνει βεβαια κάθε 15 μέρες...αλλά δεν έχει χημικά και καλυπτει τα λευκά μια χαρά.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Παρε τον γιατρό τηλ και πες του αν έιναι να τα πάιρνεις κολπικά. Είναι το ίδιο χαπι νομίζω. Κολπικά δεν έχεις παρενέργειες...νομίζω. Εγώ πάντως αυτά έπαιρνα και τα ξεκινησα και σήμερα...

Κορίτσια δεν ξέρω, θα τον πάρω άυριο τηλ και θα δω... Τον έχω πρήξει λίγο αλλά δε με νοιάζει...ας μη μου έλεγε άλλα...;)

θα σου πω κάτι περίεργο...μου είπε το βράδυ να βάζω κολπικά το χάπι.....εε λοιπόν είχα την χειρότερη ζαλάδα και πόνους χαμηλά σαν τις περιόδου!!Ενω σήμερα που τα δυο χάπια τα πήρα από το στόμα,είμαι λίγο καλύτερα.Πως το εξηγείς αυτό;;;;;όλα τα παράξενα σε μένα θα συμβούν!!!:confused::confused:

Δεν πειράζει να τον πρήζεις...αυτή είναι η δουλειά του.Ο δικός μου λέει"να με πάρεις τηλ. ότι ώρα θες,για ότι περάσει από το μυαλό σου,όσο χαζό και αν σου φαίνεται"....ο γλυκός μου!!!!Αλήθεια σας έχω πει ότι δεν είναι Έλληνας;Είναι Πολωνός παντρεμένος με Ελληνίδα.....άσχετο....απλά το αναφέρω!! :tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλησπερα κοριτσια τι μου καμνετε????palmoma ηξερα πως η καταναλωση καφε φερνει πονοκεφαλους και ημικρανιες οχι το αντιθετο,πω πω εφτασε η μερα που θα κανεις αυχενικη ε???σιγουρα το απογευμα θα μας ανακοινωσεις οτι ολα ειναι παρα πολυ καλα!!!future εφτασε και για σενα η πολυποθητη αυριανη μερα της εβρυομεταφορας,ολα θα γινουν ωστε να αποκτησεις τα διδυμακια σου(γιατι οχι,ε??)!!! gemini πολυ αγχωνεσαι ,εχε εμπιστοσυνη στον γιατρο σου εχεις φτασει τοσο κοντα στον τερματισμο ,μην τα παρατησεις τωρα!!!αληθεια με το θεμα της βαφης των μαλλιων τι κανετε??σας ειπε κατι ο γιατρος σας???οι βαφες χωρις αμμωνια ειναι καλυτερες??? και palmoma ειχες την μαμα σου να σε βοηθαει οταν εκανες την ωοληψια και την εβρυομεταφορα ???future κανεις δουλειες η εισαι ξαπλα???ολη μου η θετικη ενεργεια και σκεψη αυριο,θα περιμενω να διαβασω νεα σου!!!:-P:-P

Όχι τώρα δεν είμαι ξάπλα...έκανα κανονικά τις δουλειές μου.Από αύριο όμως θα είμαι...αλλά δεν έχω πρόβλημα...συνέπεσε η μεταφορά με μια εβδομάδα άδεια που έχει ο άντρας μου και η οποία ήταν κανονισμένη από τον Ιανουάριο!!

Μαγείρεψα σήμερα για δυο μέρες και μετά να'ναι καλά η μανούλα μου, που μένει από πάνω!!Τα υπόλοιπα θα τα κάνει ο άντρας μου....αύριο θα βάλει πλυντήριο....(θα μου πείτε γιατί δεν έβαλα εγώ σήμερα;;;ΕΤΣΙ!!:tongue::tongue::tongue:)

Ytulp3.png?KixTF0pj

θα σου πω κάτι περίεργο...μου είπε το βράδυ να βάζω κολπικά το χάπι.....εε λοιπόν είχα την χειρότερη ζαλάδα και πόνους χαμηλά σαν τις περιόδου!!Ενω σήμερα που τα δυο χάπια τα πήρα από το στόμα,είμαι λίγο καλύτερα.Πως το εξηγείς αυτό;;;;;όλα τα παράξενα σε μένα θα συμβούν!!!:confused::confused:

Δεν πειράζει να τον πρήζεις...αυτή είναι η δουλειά του.Ο δικός μου λέει"να με πάρεις τηλ. ότι ώρα θες,για ότι περάσει από το μυαλό σου,όσο χαζό και αν σου φαίνεται"....ο γλυκός μου!!!!Αλήθεια σας έχω πει ότι δεν είναι Έλληνας;Είναι Πολωνός παντρεμένος με Ελληνίδα.....άσχετο....απλά το αναφέρω!! :tongue:

Ναι είναι όντως ανάποδο!!! Αν και εγώ που πήρα ένα (κολπικά) είχα μια ψιλοζαλάδα το μεσημέρι και μετά έπεσα ξερή! Και αυτά θα τα παίρνουμε και μετά τη μεταφορά και νομίζω και αν έιναι θετικό το τεστ (μακάρι Παναγίτσα μου!!!)

Ναι το αποφάσισα.Θα τον πάρω άυριο και θα του πω οτι έχω ούτως ή άλλως ξεκινήσει τα χάπια, να μου πει από μόνος του ποια μέρα θεωρέι την καλύτερη...

Αχ αύριο πας για τη μεταφορά...τι ωραία....Να μας πεις εμπειρία οταν επιστρέψεις... Εγώ αύριο έχω αγιασμο και μετά ίσως ξεκινήσω την άδειά μου...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Όχι τώρα δεν είμαι ξάπλα...έκανα κανονικά τις δουλειές μου.Από αύριο όμως θα είμαι...αλλά δεν έχω πρόβλημα...συνέπεσε η μεταφορά με μια εβδομάδα άδεια που έχει ο άντρας μου και η οποία ήταν κανονισμένη από τον Ιανουάριο!!

Μαγείρεψα σήμερα για δυο μέρες και μετά να'ναι καλά η μανούλα μου, που μένει από πάνω!!Τα υπόλοιπα θα τα κάνει ο άντρας μου....αύριο θα βάλει πλυντήριο....(θα μου πείτε γιατί δεν έβαλα εγώ σήμερα;;;ΕΤΣΙ!!:tongue::tongue::tongue:)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ευγε!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα!!! Γιατί καλέ τόσο άγχος με το μαλλί??? Εγώ λέω να τα βάψεις πριν την ωοληψία και θα είσαι εντάξει. Ή ρώτα σε καταστήματα / φαρμακε'ια τι υπάρχει από λιγότερα χημικά...Κατι θα βρεις σίγουρα!!

Την Τεταρτη πας στο γιατρό??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έφτιαξα τελικά γαλλικό...αλλά δεν τον ηπια. Ώς δια μαγείας και ενώ η ώρα ειχε πάει 2 και το κεφάλι μου δεν έλεγε να συνέλθει...ξαφνικά ηρέμησε. Λες με την μυρωδιά; :D:D:D:tongue:

χαχαχαχα Σοβαρά μπορέι και στην αίσθηση οτι πίνεις καφέ να ένιωσες καλύτερα!! Μου 'εχει συμβεί και με το τσιγάρο οταν το κρατάω στα χέρια μου...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Future καλή επιτυχία...όλα καλά να πάνε αύριο και σύντομα να μας γράφεις έχοντας το δικό μου πρήξιμο.

Αισιοδοξία και ψυχραιμία.

Ευχαριστώ....ευχαριστώ!!!!Λογικά κάποια στιγμή το μεσημέρι θα σας πω τα νέα μου.Φιλιά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ευχαριστώ....ευχαριστώ!!!!Λογικά κάποια στιγμή το μεσημέρι θα σας πω τα νέα μου.Φιλιά!!!

Καλή μεταφορά κουκλιτσα!!!! Να ξέρεις οτι το πάρτυ πλησιάζει και οι σαμπάνιες περιμένουν;);)

Περιμενουμε τα νέα σου και ....την εμπειρία σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια μου γύρισα με 2 πολύ καλά εμβρυάκια στην κοιλίτσα μου.Η διαδικασία είναι ένα τίποτα.Ξάπλωσα,έβλεπα την μεταφορά στο μόνιτορ....κράτησε 2 λεπτά και δεν κατάλαβα τίποτα.Αν δεν το έβλεπα στην οθόνη δεν θα ήμουν σίγουρη ότι έγινε η μεταφορά...τόσο απλό!!!Ξάπλωσα στο κρεββάτι για περίπου 30 λεπτά..και έφυγα.Μου έδωσαν τον πρώτο υπέρηχο....μια μικρή κουκίδα είναι:D και τις φωτό από τα ωάρια σε μεγέθυνση.Σε 14 μέρες μου είπαν να κάνω χοριακή.Τώρα είμαι ξάπλα.Αυτά είναι τα καλά τα νέα.....τα άσχημα είναι ότι μου έδωσε innohep:sad: μαζί με τα utrogestan.σνιφ-σνιφφφφ!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...