Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΑΧ!!!!Κορίτσια μου......η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!!!!Με πήρε η εμβρυολόγος,νωρίς το πρωί παρόλο που μου είχαν πει ότι θα έπαιρνε προς το μεσημέρι,και μου είπε.....ότι γονιμοποιήθηκαν τα 2 από τα 3 και υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και με το 3ο μέχρι την Δευτέρα, δίνει πολύ καλά συμπτώματα.Ήταν καλής ποιότητας τα ωάρια και πήγαμε ανέλπιστα καλά!!!!Ο γιατρός μου είναι κατενθουσιασμένος,και εγώ;;;;....Εγώ κόντεψα να τσιρίξω από την χαρά μου.Να πω την αλήθεια,δεν περίμενα 2 ωάρια και μάλιστα καλά!!!!!Τι να κάνω;;;;να τσιρίξω ή θα σας πάρω τα αυτιά;;;;ΣΟΡΥ ΕΕΕΕ;;;;:tongue:

ΓΙΟΥΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παμε για διδυμάκια ε????? Τέλεια, τέλεια τέλεια!! Με το καλό τη Δευτέρα να τα χεις στην κοιλιτσα σου;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά μόνο σε εμένα έκαναν μέθη; Πάντως και οι άλλες που ήταν στο κέντρο εκεινη την ημέρα...μέθη είχαν κάνει...τσουπ έμπαινες...τσουπ έβγαινες...σε κρεβάτι έβγαινες βεβαια και καθόσουν ξάπλα για όση ώρα ήθελες...μετά σιγά σιγά σηκωνόσουν και σιγά σιγά...ερχόσουν στα ίσα σου.

Ναι καλέ όλες μέθη κάναμε!!!! Απλά η μέθη μοιάζει με ολική νάρκωση που κρατάει λίγο.... Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα! Ωραία ήταν πάντως!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

future όλα καλά πήγαν διαβάζω ε? εύχομαι να γονιμοποιηθούν και τα 3..εκείνο το ωάριο που ήταν στην δύσκολη ωοθήκη το πήραν τελικά?

και εγώ ολική νάρκωση έκανα νομίζω και κράτησε κανα τέταρτο περίπου, όταν ξύπνησα ήταν όλοι εξαφανισμένοι και ήταν μόνο μια νοσοκόμα που με πήγε σε κρεβάτι μέχρι να ξεζαλιστώ. κατα τη διάρκεια της ωοληψίας δεν κατάλαβα τίποτα, μη σου πω είδα και όνειρο!

Κι εγώ κάπως έτσι....όνειρο έβλεπα σίγουρα!!

Τελικά αδιαθέτησες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι καλέ όλες μέθη κάναμε!!!! Απλά η μέθη μοιάζει με ολική νάρκωση που κρατάει λίγο.... Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα! Ωραία ήταν πάντως!

Tελικά θα μου πει κανείς τι έκανα...να ξέρω και εγώ;;;Μέθη ή ολική;;;Πάντως κοιμήθηκα κανονικότατα και όταν ξύπνησα είχαν όλα τελειώσει.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παμε για διδυμάκια ε????? Τέλεια, τέλεια τέλεια!! Με το καλό τη Δευτέρα να τα χεις στην κοιλιτσα σου;)

Θα πάω την Δευτέρα 10,15 το πρωί.Είμαι ενθουσιασμένη γιατί μέχρι τώρα όλα πάνε καλύτερα από ότι τα περιμέναμε....λες να σταματήσω να χαίρομαι τόσο μήπως και φάω καμιά κατραπακιά;;;;Εσύ τι κάνεις;Πότε παίρνεις άδεια τελικά;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Θα πάω την Δευτέρα 10,15 το πρωί.Είμαι ενθουσιασμένη γιατί μέχρι τώρα όλα πάνε καλύτερα από ότι τα περιμέναμε....λες να σταματήσω να χαίρομαι τόσο μήπως και φάω καμιά κατραπακιά;;;;Εσύ τι κάνεις;Πότε παίρνεις άδεια τελικά;;;

Τι λες καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????? Αστα να πάνε έτσι ωραία τα πράγματα!! Να χαίρεσαι, να χαίρεσαι γιατι μεχρι τώρα όλα πάνε κατ΄ ευχήν!

Τεστ πόσες μέρες μετά σου είπε να κάνεις?

Ασε εγώ δεν έχω ιδέα. Θ αποφασίσουμε πρώτα πότε θα τα βάλουμε Πέμπτη ή Παρασκευή. Άρα σχολειο θα πάω σίγουρα μέχρι την Τετάρτη. Γκρρρρ!!! Δεν ξέρω τι κόλλημα έχω και δεν θέλω να παω. Είναι οι συνάδελφοι που σε κοιτάνε κάπως περίεργα. Ή νιώθω οτι με κοιτάνε περίεργα τελοσπάντων... Θα με ρωτάνε τα κλασσικά πως πέρασα το καλοκαίρι, κι εγώ θα πρέπει να πω τέλεια ενώ μέσα μου θα βράζω γιατί θα σκέφτομαι οτι δεν έχω περάσει καθόλου καλα... Και όλο αυτό το ψέυτικο μου τη δίνει...Επίσης έχω παχύνει και πρηστέι αρκετά και τα μικρά θα με πάρουν ψιλό γαζί και θα με ρωτάνε: "Κυρίαααα, μήπως έιστε έγκυος??" :shock::shock:... Και ολα αυτά ήθελα να τα γλιτώσω. Και ο γιατρός Τρίτη - Τετάρτη μου χε πει, δεν το έβγαλα απ το κεφαλι μου να πω οτι και καλά μόνη μου το είχα σκεφτεί και προγραμματίσει... Και γενικά θέλω όλο να κλαιω....είμαι σίγουρη οτι φταίνε και οι αναβολές αλλά και τα βρωμοcyclacur!

Ουφ!! Τα πα! Sorry για το πρήξιμο....αγνοείστε το μήνυμα:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι λες καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????? Αστα να πάνε έτσι ωραία τα πράγματα!! Να χαίρεσαι, να χαίρεσαι γιατι μεχρι τώρα όλα πάνε κατ΄ ευχήν!

Τεστ πόσες μέρες μετά σου είπε να κάνεις?

Ασε εγώ δεν έχω ιδέα. Θ αποφασίσουμε πρώτα πότε θα τα βάλουμε Πέμπτη ή Παρασκευή. Άρα σχολειο θα πάω σίγουρα μέχρι την Τετάρτη. Γκρρρρ!!! Δεν ξέρω τι κόλλημα έχω και δεν θέλω να παω. Είναι οι συνάδελφοι που σε κοιτάνε κάπως περίεργα. Ή νιώθω οτι με κοιτάνε περίεργα τελοσπάντων... Θα με ρωτάνε τα κλασσικά πως πέρασα το καλοκαίρι, κι εγώ θα πρέπει να πω τέλεια ενώ μέσα μου θα βράζω γιατί θα σκέφτομαι οτι δεν έχω περάσει καθόλου καλα... Και όλο αυτό το ψέυτικο μου τη δίνει...Επίσης έχω παχύνει και πρηστέι αρκετά και τα μικρά θα με πάρουν ψιλό γαζί και θα με ρωτάνε: "Κυρίαααα, μήπως έιστε έγκυος??" :shock::shock:... Και ολα αυτά ήθελα να τα γλιτώσω. Και ο γιατρός Τρίτη - Τετάρτη μου χε πει, δεν το έβγαλα απ το κεφαλι μου να πω οτι και καλά μόνη μου το είχα σκεφτεί και προγραμματίσει... Και γενικά θέλω όλο να κλαιω....είμαι σίγουρη οτι φταίνε και οι αναβολές αλλά και τα βρωμοcyclacur!

Ουφ!! Τα πα! Sorry για το πρήξιμο....αγνοείστε το μήνυμα:rolleyes:

Λοιπόν εντάξει αγνοώ το μήνυμα......το αγνόησα λέμε!!!

Άντε βρε χαζούλι...ηρέμησε.Όλα αυτά που νιώθεις είναι φυσιολογικά.Είναι από την αγωνία για το πότε θα γίνει η μεταφορά,είναι και τα άτιμα τα χάπια.Δεν έχεις περάσει και λίγα...ούτε είναι λίγος ο καιρός που προσπαθείς.Λογικό να νιώθεις κουρασμένη και να μην θες να δίνεις αναφορά σε όσους ρωτάνε διάφορα.....όταν εσύ το μόνο που θες είναι να ασχοληθείς με το "πρόβλημα " σου και να τελειώνεις επιτέλους!!!Λογικότατο.....βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θες να τα παρατήσεις...απλά είναι η χρονική περίοδος τέτοια.Αλλιώς τα είχες στο μυαλό σου,αλλιώς έγιναν.Σου έρχεται αυτό το άτιμο"γιατί" στο στόμα...και άντε να βρεις τι να απαντήσεις!!!!Κλάψε πουλάκι μου αν έτσι νιώθεις,ξέσπασε,τις πιο πολλές φορές το κλάμα είναι ξαλάφρωμα....μπορεί να σου κάνει και καλό αντί να τα κρατάς όλα αυτά μέσα σου.Ξέσπασε και την Παρασκευή θα είσαι εκεί που πρέπει, χαλαρή και έτοιμη για το μεγάλο θαύμα της ζωής σου!!!!Και μη σκεφτείς ξανά ούτε για μια στιγμή ότι μας κουράζεις ή μας πρήζεις!!!Θα θυμώσω....και θα σε δείρω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν εντάξει αγνοώ το μήνυμα......το αγνόησα λέμε!!!

Άντε βρε χαζούλι...ηρέμησε.Όλα αυτά που νιώθεις είναι φυσιολογικά.Είναι από την αγωνία για το πότε θα γίνει η μεταφορά,είναι και τα άτιμα τα χάπια.Δεν έχεις περάσει και λίγα...ούτε είναι λίγος ο καιρός που προσπαθείς.Λογικό να νιώθεις κουρασμένη και να μην θες να δίνεις αναφορά σε όσους ρωτάνε διάφορα.....όταν εσύ το μόνο που θες είναι να ασχοληθείς με το "πρόβλημα " σου και να τελειώνεις επιτέλους!!!Λογικότατο.....βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θες να τα παρατήσεις...απλά είναι η χρονική περίοδος τέτοια.Αλλιώς τα είχες στο μυαλό σου,αλλιώς έγιναν.Σου έρχεται αυτό το άτιμο"γιατί" στο στόμα...και άντε να βρεις τι να απαντήσεις!!!!Κλάψε πουλάκι μου αν έτσι νιώθεις,ξέσπασε,τις πιο πολλές φορές το κλάμα είναι ξαλάφρωμα....μπορεί να σου κάνει και καλό αντί να τα κρατάς όλα αυτά μέσα σου.Ξέσπασε και την Παρασκευή θα είσαι εκεί που πρέπει, χαλαρή και έτοιμη για το μεγάλο θαύμα της ζωής σου!!!!Και μη σκεφτείς ξανά ούτε για μια στιγμή ότι μας κουράζεις ή μας πρήζεις!!!Θα θυμώσω....και θα σε δείρω!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.......ευχαριστώ!!!

Εσύ πως νιώθεις σήμερα απο την ωοληψία??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.......ευχαριστώ!!!

Εσύ πως νιώθεις σήμερα απο την ωοληψία??

Φουσκωμένη κοιλιά και πονάει το έντερο μου:-(.Πήρα ex-lax και ελπίζω να καλμάρω.....γμτ!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Futuraki τέλεια τα νέα σου...μπράβο..τώρα πάμε γερά ..μπορει την Δευτέρα (αύριο δηλαδή) να σου βάλουν και τα 3 τελικά..ειναι σούπερ είναι το 100% των δυνατοτήτων σας και πας με πολλές πιθανότητες για διδυμάκια ;);). Μπράβο ειμαι πολύ χαρουμενη για σένα. Μ Π Ρ Α Β Ο...και φυσικά να χαίρεσαι και να τσιρίζεις...ειπαμε φτιάχνεις περιβάλλον τώρα για το μωρό σου...θετική σκέψη πάνω απο όλα...και αισιοδοξία.

Geminaki όλες σε καταλαβαίνουμε...εχουμε περάσει απο εκεί, εντάξει με διαφορετικούς τρόπους η κάθε μια...εδώ εχω μπουχτισει εγώ που Δοξα το Θεό ειχα καλό αποτέλεσμα...και μπουχτισα περιμένοντας την αυχενική...και τα αποτέλεσματα...και την έναρξη της χαράς και της ευτυχίας του να ζεις την εγκυμοσύνη που τόσο ποθησες και μόχθησες γι'αυτήν γεμάτα και χωρίς να κρύβεσαι...πόσο μάλλον εσύ ...ειναι σαν να είσαι στην αφετηρία μιας κούρσας να έχει προετοιμαστεί και να σου αναβάλλουν συνέχεια την εκκίνηση. Δεν υπάρχουν μυστικοί τρόποι...την δυναμη και το κουράγιο τα βρίσκεις πάντα μέσα σου και τα αντλεις απο τους ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν. Να σκέφτεσαι οτι ολα καλά θα πάνε.

Εγώ χθες χάθηκα γιατί ειχα την χαρά και την ευτυχια να δεχθω και πάλι την επίσκεψη της ημικρανιας (ειπα να μην πιω καφέ)...αποτέλεσμα με επιασε απο το μεσημερι...και μέχρι και αργά το βράδυ που κοιμομουν ενιωθα να πονάω...και ειχα πάρει και ένα παυσίπονο το απόγευμα. Επίσης έκανα εμετό και έβγαλα ένα γιαούρτι που ειχα φάει για βραδυνο...τι καλά! Γενικά περασα άσχημη μερα...αλλά σημερα ειμαι καλύτερα. Το κεφάλι μου ειναι σαν να το χτύπησα καπου και νιώθω ενα μουδιασμα...και θα πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι ...κορίτσια τι να πω..ο γιατρός ειπε οχι καφε...αλλά αν ειναι να περνάω έτσι...; Δεν ξέρω απο την άλλη..ίσως να το ρίξω στο τσάι που έχει τεϊνη...αλλα ειναι πιο ελαφρυ...τι να πω;

A5K6p3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Εγώ χθες χάθηκα γιατί ειχα την χαρά και την ευτυχια να δεχθω και πάλι την επίσκεψη της ημικρανιας (ειπα να μην πιω καφέ)...αποτέλεσμα με επιασε απο το μεσημερι...και μέχρι και αργά το βράδυ που κοιμομουν ενιωθα να πονάω...και ειχα πάρει και ένα παυσίπονο το απόγευμα. Επίσης έκανα εμετό και έβγαλα ένα γιαούρτι που ειχα φάει για βραδυνο...τι καλά! Γενικά περασα άσχημη μερα...αλλά σημερα ειμαι καλύτερα. Το κεφάλι μου ειναι σαν να το χτύπησα καπου και νιώθω ενα μουδιασμα...και θα πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι ...κορίτσια τι να πω..ο γιατρός ειπε οχι καφε...αλλά αν ειναι να περνάω έτσι...; Δεν ξέρω απο την άλλη..ίσως να το ρίξω στο τσάι που έχει τεϊνη...αλλα ειναι πιο ελαφρυ...τι να πω;

Καλημέρα!!!! Είπα κι εγώ μήπως χάθηκες γιατί πήγες στο εξοχικο:rolleyes:

Νομίζω ένα καφεδακι δεν έιναι κακό, πόσο μάλλον αν η έλλειψή του σου προκαλεί τέτοιες αναταραχές μέσα σου... Κάπου έιχα διαβάσει οτι επιτέπουν 2 ελληνικούς ή 3 φίλτρου αλλά όχο την ίδια μέρα και τσάι και σοκολάτα υγέιας. Ρώτησε το πάλι καλή μου για να μη βασανίζεσαι έτσι άδικα...

Τελικά ραντεβου για την αυχενικη έκλεισες? Άντε κι εσύ να τελειώνεις με αυτό!;)

Ναι ασε!! Αφού με δικαιολογείτε κι εσέις πάλι καλά...τουλάχιστον δε νιώθω γκρινιάρα:rolleyes: Τώρα λέω να βάλω τα έμβρυα την Πέμπτη μου έιπε είναι το νωρίτερο που μπορώ να τα βάλω. Από μόνος του μου έιπε Παρασκεύη στην αρχή αλλά αφου κατάλαβε οτι έπαθα σοκ( του έιπα ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ??????????????????????) μου έιπε οτι και Πέμπτη δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά με τίποτα νωρίτερα.. Λέτε να κάνω βλακεία και να το αφήσω καλύτερα για Παρασκεύή? οΥφ!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Βρε Gemini...εγώ λέω να πας Παρασκευή...όπως σου πρότεινε αρχικά αυτός. Το θέμα ειναι να πας με τις περισσότερες δυνατές πιθανότητες...επομένως...για μια μέρα δεν αλλάζει πια κάτι...εγώ στην θέση σου θα πηγαινα Παρασκευή...

A5K6p3.png

Καλημέρα!!!! Είπα κι εγώ μήπως χάθηκες γιατί πήγες στο εξοχικο:rolleyes:

Νομίζω ένα καφεδακι δεν έιναι κακό, πόσο μάλλον αν η έλλειψή του σου προκαλεί τέτοιες αναταραχές μέσα σου... Κάπου έιχα διαβάσει οτι επιτέπουν 2 ελληνικούς ή 3 φίλτρου αλλά όχο την ίδια μέρα και τσάι και σοκολάτα υγέιας. Ρώτησε το πάλι καλή μου για να μη βασανίζεσαι έτσι άδικα...

Τελικά ραντεβου για την αυχενικη έκλεισες? Άντε κι εσύ να τελειώνεις με αυτό!;)

Ναι ασε!! Αφού με δικαιολογείτε κι εσέις πάλι καλά...τουλάχιστον δε νιώθω γκρινιάρα:rolleyes: Τώρα λέω να βάλω τα έμβρυα την Πέμπτη μου έιπε είναι το νωρίτερο που μπορώ να τα βάλω. Από μόνος του μου έιπε Παρασκεύη στην αρχή αλλά αφου κατάλαβε οτι έπαθα σοκ( του έιπα ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ??????????????????????) μου έιπε οτι και Πέμπτη δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά με τίποτα νωρίτερα.. Λέτε να κάνω βλακεία και να το αφήσω καλύτερα για Παρασκεύή? οΥφ!!!

GEMINAKI και εγώ μωρό μου θα σου έλεγα άστο την Παρασκευή,έχει δίκαιο η PALMOMA με μια μέρα δεν παθαίνεις τίποτα....για να το λέει ο γιατρός κάτι ξέρει!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια.

Futuraki τέλεια τα νέα σου...μπράβο..τώρα πάμε γερά ..μπορει την Δευτέρα (αύριο δηλαδή) να σου βάλουν και τα 3 τελικά..ειναι σούπερ είναι το 100% των δυνατοτήτων σας και πας με πολλές πιθανότητες για διδυμάκια ;);). Μπράβο ειμαι πολύ χαρουμενη για σένα. Μ Π Ρ Α Β Ο...και φυσικά να χαίρεσαι και να τσιρίζεις...ειπαμε φτιάχνεις περιβάλλον τώρα για το μωρό σου...θετική σκέψη πάνω απο όλα...και αισιοδοξία.

Geminaki όλες σε καταλαβαίνουμε...εχουμε περάσει απο εκεί, εντάξει με διαφορετικούς τρόπους η κάθε μια...εδώ εχω μπουχτισει εγώ που Δοξα το Θεό ειχα καλό αποτέλεσμα...και μπουχτισα περιμένοντας την αυχενική...και τα αποτέλεσματα...και την έναρξη της χαράς και της ευτυχίας του να ζεις την εγκυμοσύνη που τόσο ποθησες και μόχθησες γι'αυτήν γεμάτα και χωρίς να κρύβεσαι...πόσο μάλλον εσύ ...ειναι σαν να είσαι στην αφετηρία μιας κούρσας να έχει προετοιμαστεί και να σου αναβάλλουν συνέχεια την εκκίνηση. Δεν υπάρχουν μυστικοί τρόποι...την δυναμη και το κουράγιο τα βρίσκεις πάντα μέσα σου και τα αντλεις απο τους ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν. Να σκέφτεσαι οτι ολα καλά θα πάνε.

Συμπεθέρα εγώ από ότι θυμάμαι όταν είχα μείνει έγκυος ο γιατρός έλεγε ότι οι υπερβολές δεν είναι καλές,"δεν είναι σωστό να είμαστε απόλυτοι.Αν το να σου πω κόψε εντελώς τον καφέ και το τσιγάρο, σε κάνει να αγχωθείς και να δυσκολεύεσαι,δεν θα το κάνω.Κάνε 2-3 τσιγάρα την μέρα και πιές ελαφρύ καφεδάκι γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι καλά για να μην δημιουργούνται προβλήματα και στο μωρό".:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...