Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε??? Σήμερα δεν πήγα σχολείο και μ εχουν πρήξει στα τηλ για την άδεια:mad:. Είπα οτι θα τους πάρω πίσω οταν τελειώσω απ τιν γιατρό και ΄τωρα δεν απαντάω στο τηλ!!!

Λοιπόν η Ε2 έιναι 375 και το ενδομήτριο 9,7. Πήρα το γιατρό αλλά έιναι σε χειρουργείο και περιμένω να με πάρει να μου πει λεπτομέρεις για τη μεταφορά...Θα ενημερώσω...

Future δε γύρισες ακόμα????????? Μπες να μας πεις τα νέα σου!! Επλίζω να είσαι καλα! Σε περιμένουμε;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε??? Σήμερα δεν πήγα σχολείο και μ εχουν πρήξει στα τηλ για την άδεια:mad:. Είπα οτι θα τους πάρω πίσω οταν τελειώσω απ τιν γιατρό και ΄τωρα δεν απαντάω στο τηλ!!!

Λοιπόν η Ε2 έιναι 375 και το ενδομήτριο 9,7. Πήρα το γιατρό αλλά έιναι σε χειρουργείο και περιμένω να με πάρει να μου πει λεπτομέρεις για τη μεταφορά...Θα ενημερώσω...

Future δε γύρισες ακόμα????????? Μπες να μας πεις τα νέα σου!! Επλίζω να είσαι καλα! Σε περιμένουμε;);)

Κορίτσια γεια σας...επέστρεψα.Άργησα γιατί πήγα και για κάτι δουλειές μετά,δηλ εγώ ήμουν στο αυτοκίνητο,ο άντρας μου τις έκανε.Λοιπόν έχουμε 3 ωάρια καλής ποιότητας.Αύριο το μεσημέρι περιμένω λεπτομέρειες και Δευτέρα 95% μεταφορά.Φυσικά και δεν πόνεσα αφού κάνουν ολική νάρκωση,έτσι δεν κατάλαβα τίποτα.Τώρα έχω ένα πόνο σαν της περιόδου,μαζί με ένα ....σφίξημο να το πω;...βάρος να το πω;;; ...πάντως το νιώθω χαμηλά και δεν μπορώ τις απότομες κινήσεις.Πιστεύω να περάσει ως το βράδυ.Κατά τα άλλα ξεκινάω τα ultrogestan και περιμένουμε.Αυτά, πάω να φάω και να ξαπλώσω και τα λέμε το απόγευμα.Φιλιά!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια γεια σας...επέστρεψα.Άργησα γιατί πήγα και για κάτι δουλειές μετά,δηλ εγώ ήμουν στο αυτοκίνητο,ο άντρας μου τις έκανε.Λοιπόν έχουμε 3 ωάρια καλής ποιότητας.Αύριο το μεσημέρι περιμένω λεπτομέρειες και Δευτέρα 95% μεταφορά.Φυσικά και δεν πόνεσα αφού κάνουν ολική νάρκωση,έτσι δεν κατάλαβα τίποτα.Τώρα έχω ένα πόνο σαν της περιόδου,μαζί με ένα ....σφίξημο να το πω;...βάρος να το πω;;; ...πάντως το νιώθω χαμηλά και δεν μπορώ τις απότομες κινήσεις.Πιστεύω να περάσει ως το βράδυ.Κατά τα άλλα ξεκινάω τα ultrogestan και περιμένουμε.Αυτά, πάω να φάω και να ξαπλώσω και τα λέμε το απόγευμα.Φιλιά!!

Μπράβο καλή μου!!! Τέλεια τα νέα σου! Ναι είναι φυσιολογικό νομίζω ένα σφίξιμο...κάτι που σου δέιχνει οτι το σύστημα έχει τσιμπηθεί εκέι πέρα τέλοσπάντων!! Αύριο θα σου πούνε για τη γονιμοποίηση ε? Ωραία!!

Εμένα ο γιατρός μου είπε μεταφορά την Παρασκευή ή το νωρίτερο αν θέλω Πέμπτη... Κορίτσια δεν ξέρω πως να το πω.... Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α.... Ελέος δηλαδή με τόσες καθυστερήσεις. Έχω ξενερώσει, πως το λενε. Και θα πρέπει να παω και 3 μέρες στα σχολέια ίσα για να με ρωτάνε για την άδεια και τι και πως... Αι συχτηρ!!!! Και τα σκ*&%$^χάπια μου κάνουν μια περιεργη διάθεση και νευρα και όλο τσακώνωμαι με τον άντρα μου.

Πάω μια βόλτα να ξελαμπικάρω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

GEMINI όταν έπαθες υπερδιέγερση τι συμπτώματα είχες;;;

Φούσκωμα στην κοιλιά (από ψηλά) σαν 7 μηνών έγκυος, πόνος στο στομάχι ακόμα και όταν έπινα νερο νηστική, και πόνο τις 2 πρώτες μέρες της ωοληψίας

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο καλή μου!!! Τέλεια τα νέα σου! Ναι είναι φυσιολογικό νομίζω ένα σφίξιμο...κάτι που σου δέιχνει οτι το σύστημα έχει τσιμπηθεί εκέι πέρα τέλοσπάντων!! Αύριο θα σου πούνε για τη γονιμοποίηση ε? Ωραία!!

Εμένα ο γιατρός μου είπε μεταφορά την Παρασκευή ή το νωρίτερο αν θέλω Πέμπτη... Κορίτσια δεν ξέρω πως να το πω.... Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α.... Ελέος δηλαδή με τόσες καθυστερήσεις. Έχω ξενερώσει, πως το λενε. Και θα πρέπει να παω και 3 μέρες στα σχολέια ίσα για να με ρωτάνε για την άδεια και τι και πως... Αι συχτηρ!!!! Και τα σκ*&%$^χάπια μου κάνουν μια περιεργη διάθεση και νευρα και όλο τσακώνωμαι με τον άντρα μου.

Πάω μια βόλτα να ξελαμπικάρω...

Μπράβο κοπέλα μου...άντε σιγά σιγά και εσύ.Λίγο κουράγιο ακόμη βρε μικρό,έφαγες τον γάϊδαρο...μην κολλάς στην ουρά!!!!!Πάνε μια βόλτα να ηρεμήσεις.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Φούσκωμα στην κοιλιά (από ψηλά) σαν 7 μηνών έγκυος, πόνος στο στομάχι ακόμα και όταν έπινα νερο νηστική, και πόνο τις 2 πρώτες μέρες της ωοληψίας

Φούσκωμα έχω,πόνο στο στομάχι δεν ΄έχω καθόλου,έφαγα ήπια και καφέ,λίγο πόνο χαμηλά έχω.Αυτά!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπράβο κοπέλα μου...άντε σιγά σιγά και εσύ.Λίγο κουράγιο ακόμη βρε μικρό,έφαγες τον γάϊδαρο...μην κολλάς στην ουρά!!!!!Πάνε μια βόλτα να ηρεμήσεις.

Αυτό δεν ήταν γάιδαρος. ήταν ελέφαντας:mad::mad:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Φούσκωμα έχω,πόνο στο στομάχι δεν ΄έχω καθόλου,έφαγα ήπια και καφέ,λίγο πόνο χαμηλά έχω.Αυτά!

Μη φοβάσαι. Είναι φυσιολογικά αυτά! Υπερδιέγερση παθαίνεις με πολλά ωάρια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Futuraki όλα καλά...μπράβο...καλε δεν σου κάνουν ολική...(ολική σου έκαναν; )..μέθη σου κανουν..δηλαδή εμένα μέθη μου είχαν κάνει. Ολική νάρκωση κοιμάσαι και ξυπνάς μετά απο ώρα...χάνεις εντέλως τις αισθήσεις σου...(να με ρωτάς εμένα εχω φάει τα χειρουργεια με το κουτάλι). Άντε αύριο θα σου πουν πόσα γονιμοποίηθηκαν, εύχομαι και τα 3, και την Δευτέρα μεταφορά (που ειναι τέλειο γιατί ειναι 3 μέρες μετά...και το τέλειο ειναι μεταφορά 3 ημερών..εγώ ειχα κάνει 2).

Gemini είμαι σίγουρη οτι έχεις μπουχτίσει, σιχτιρίσει, και οτι γενικά θα τα σπάσεις όλα καμιά ώρα. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήμουν εγώ με τόσες αναβολές. Αλλά επιτέλους βλέπεις το φως στο τούνελ...σε μια εβδομάδα. Μην βιαστείς...κάνε αυτό που πρέπει. Για μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω...μην βιαστείς. Ό,τι πει ο γιατρός. Κάνε κουράγιο...εφτασες επιτέλους στην μεταφορά...έλααααα μην χάνεις τώρα το κουράγιο σου.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Futuraki όλα καλά...μπράβο...καλε δεν σου κάνουν ολική...(ολική σου έκαναν; )..μέθη σου κανουν..δηλαδή εμένα μέθη μου είχαν κάνει. Ολική νάρκωση κοιμάσαι και ξυπνάς μετά απο ώρα...χάνεις εντέλως τις αισθήσεις σου...(να με ρωτάς εμένα εχω φάει τα χειρουργεια με το κουτάλι). Άντε αύριο θα σου πουν πόσα γονιμοποίηθηκαν, εύχομαι και τα 3, και την Δευτέρα μεταφορά (που ειναι τέλειο γιατί ειναι 3 μέρες μετά...και το τέλειο ειναι μεταφορά 3 ημερών..εγώ ειχα κάνει 2).

Gemini είμαι σίγουρη οτι έχεις μπουχτίσει, σιχτιρίσει, και οτι γενικά θα τα σπάσεις όλα καμιά ώρα. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήμουν εγώ με τόσες αναβολές. Αλλά επιτέλους βλέπεις το φως στο τούνελ...σε μια εβδομάδα. Μην βιαστείς...κάνε αυτό που πρέπει. Για μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω...μην βιαστείς. Ό,τι πει ο γιατρός. Κάνε κουράγιο...εφτασες επιτέλους στην μεταφορά...έλααααα μην χάνεις τώρα το κουράγιο σου.

Εγώ να δεις πόσες φορές έχω κάνει νάρκωση.Ολική μου έκαναν,κοιμήθηκα και ξύπνησα μετά από λίγη ώρα και είχαν τελειώσει όλα.Αν κατάλαβα καλά και το μικρό ολική έκανε και όχι μέθη.Τι να πω....γιατί άλλες ολική και άλλες μέθη....λες να εξαρτάται από τον γιατρό;;;:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

future όλα καλά πήγαν διαβάζω ε? εύχομαι να γονιμοποιηθούν και τα 3..εκείνο το ωάριο που ήταν στην δύσκολη ωοθήκη το πήραν τελικά?

και εγώ ολική νάρκωση έκανα νομίζω και κράτησε κανα τέταρτο περίπου, όταν ξύπνησα ήταν όλοι εξαφανισμένοι και ήταν μόνο μια νοσοκόμα που με πήγε σε κρεβάτι μέχρι να ξεζαλιστώ. κατα τη διάρκεια της ωοληψίας δεν κατάλαβα τίποτα, μη σου πω είδα και όνειρο!

ty11p2.png

future όλα καλά πήγαν διαβάζω ε? εύχομαι να γονιμοποιηθούν και τα 3..εκείνο το ωάριο που ήταν στην δύσκολη ωοθήκη το πήραν τελικά?

και εγώ ολική νάρκωση έκανα νομίζω και κράτησε κανα τέταρτο περίπου, όταν ξύπνησα ήταν όλοι εξαφανισμένοι και ήταν μόνο μια νοσοκόμα που με πήγε σε κρεβάτι μέχρι να ξεζαλιστώ. κατα τη διάρκεια της ωοληψίας δεν κατάλαβα τίποτα, μη σου πω είδα και όνειρο!

Nαι το άτιμο...δεν γλύτωσε το πήραν.Εγώ όταν ξύπνησα ήταν όλοι εκεί και στο κρεββάτι με πήγε μια γιατρός που ήταν μέσα μαζί με τον αναισθησιολόγο.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλά μόνο σε εμένα έκαναν μέθη; Πάντως και οι άλλες που ήταν στο κέντρο εκεινη την ημέρα...μέθη είχαν κάνει...τσουπ έμπαινες...τσουπ έβγαινες...σε κρεβάτι έβγαινες βεβαια και καθόσουν ξάπλα για όση ώρα ήθελες...μετά σιγά σιγά σηκωνόσουν και σιγά σιγά...ερχόσουν στα ίσα σου.

A5K6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΑΧ!!!!Κορίτσια μου......η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!!!!Με πήρε η εμβρυολόγος,νωρίς το πρωί παρόλο που μου είχαν πει ότι θα έπαιρνε προς το μεσημέρι,και μου είπε.....ότι γονιμοποιήθηκαν τα 2 από τα 3 και υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και με το 3ο μέχρι την Δευτέρα, δίνει πολύ καλά συμπτώματα.Ήταν καλής ποιότητας τα ωάρια και πήγαμε ανέλπιστα καλά!!!!Ο γιατρός μου είναι κατενθουσιασμένος,και εγώ;;;;....Εγώ κόντεψα να τσιρίξω από την χαρά μου.Να πω την αλήθεια,δεν περίμενα 2 ωάρια και μάλιστα καλά!!!!!Τι να κάνω;;;;να τσιρίξω ή θα σας πάρω τα αυτιά;;;;ΣΟΡΥ ΕΕΕΕ;;;;:tongue:

ΓΙΟΥΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...