Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

:Pκαλημερα κοριτσια!!!τι μου καμνετε!!!future αντε εφτασε η μερα ολα καλα θα πανε αυριο!!!gemini εσυ ποτε θα κανεις εβρυομεταφορα??η η ioanna ειναι που εχει "παγωτακια" sorry που δεν θυμαμαι !!:rolleyes:παντως και εγω ανυπομονω να ρθει η Τεταρτη να δουμε τι θα κανουμε!!αφου να φανταστειτε μεχρι και ονειρο ειδα τον γιατρο μου σημερα!!!ευχομαι να κανω και εγω το βραχυ πρωτοκολλο!!future μια φορα την ημερα εκανες ενεσεις???πως λεγονταν???φιλακια τα ξαναλεμε!!(σημερα λεω να μαγειρεψω κριθαρακι στην γαστρα με μπουτια γαλοπουλας):-P

και εγώ και η gemini έχουμε παγωτίνια. το ίδιο πάθαμε και οι 2 και είμαστε στην αναμονή για εμβρυομεταφορά..η gemini την άλλη βδομάδα εγώ ακόμα περιμένω να αδιαθετήσω και μετά ξεκινάω χάπια για προετοιμασία του¨"χωραφιού!"

να σε ρωτήσω κατι..είσαι απο έδεσσα μήπως?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσούδια σήμερα καλύτερα...χωρίς ημικρανία...αλλά ήπια μισό καφέ...δεν μπορούσα. Νομίζω οτι ο γιατρός μου ειναι και υπερβολικός (αυτός δεν πίνει καφέ εκ πεποιθήσεως).

Κοιτάξτε όσον αφορά το φαγητό μέχρι νωρίς το απόγευμα τρώω αρκετα...γάλα με δημητριακά το πρωί στις 7.00, ένα τοστάκι με χυμό κατά τις 10.00, ένα σάντουιτς ή φαγητό το μεσημέρικατά τις 1.00...και ανάλογα (αν δεν έχω φάει το μεσημέρι ή αν πεινάω πολύ) τρώω γύρω στις 6.00 το φαγητό που έχω σπίτι. Επομένως ΟΚ ...πόσο άλλο να φάω η γυναίκα...μετά το ρίχνω στα φρούτα. Ευτυχώς όμως δεν τρώω το βράδυ και όσο να'ναι τα καίω..προς το παρόν δηλαδή (ζυγίζομαι καθε μέρα)....θα ήθελα να χάσω 1-2 κιλά...αλλά δεν το βλέπω...:tongue:

Futuraki έφτασε η ώρα και ειμαι πολύ συγκινημένη για σένα...ειλικρινά. Είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά...ειμαι σίγουρη. Αααχ αντε και σε 14 μέρες θα ακουσουμε τα θετικά. Μαζί με την Gemini με τα παγωτάκια της;)

Μου ειπαν να κάνω και μια εξέταση για λιστέρια...δεν ειχα κάνει. Θα το κάνω κι αυτό...νομίζω δηλαδή οτι δεν το έχω κάνει...γιατι ορισμένα τα έχουν και με κωδικούς..και αντε να βγάλεις άκρη...

Σημερα θα κάνω, πάω δηλαδή να το κάνω, φιλετάκια κοτόπουλο με πιπεριές και καρότα...και ρυζάκι. Πολύ μου αρέσει αυτό το μαμ...όπως και το κοτόπουλο με πορτοκάλι.

A5K6p3.png

ioanna πως σου ηρθε πως ειμαι απο Εδεσσα??? οχι !!!ευχομαι αυτην την φορα να πανε ολα καλα για σενα και τη gemini!!! future? ευχομαι ολα να πανε καταπληκτικα!!!και να μην πονεσεις καθολου!!!ελπιζω το απογευματακι να μας πεις την εμπειρια σου!!!

ioanna πως σου ηρθε πως ειμαι απο Εδεσσα??? οχι !!!ευχομαι αυτην την φορα να πανε ολα καλα για σενα και τη gemini!!! future? ευχομαι ολα να πανε καταπληκτικα!!!και να μην πονεσεις καθολου!!!ελπιζω το απογευματακι να μας πεις την εμπειρια σου!!!

γράφεις "κάμνεις" και όχι "κάνεις" και είχα μια φίλη παλιά, που το έλεγε συχνά, και ήταν απο κει ,και ξέρω πως σε εκείνα τα μέρη κάμνεις λένε συνέχεια!! είχα καιρό να το ακούσω..χρόνια μη σου πω και είπα να ρωτήσω μήπως είσαι απο κει..

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Κορτσούδια μου:tongue: ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές.Το ξέρω ότι με σκέφτεστε..σνιφ!Θα πάω το πρωί κατά τις 9.30 οπότε νομίζω ότι μέχρι το μεσημέρι θα σας πω τα νέα μου.Για πείτε εσείς που κάνατε....πονάει;;;Την αλήθεια όμως έτσι;;;Γιατί αν μου πείτε ψέματα ότι δεν πονάει και τελικά πονέσω.......ΚΑΗΚΑΤΕ κακομοίρες μου!!!:tongue::tongue:

Θα σας ταράξω στην γκρίνια για να σας τιμωρήσω...θα δείτε εσείς τι θα πάθετε!!!!:mad:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κοριτσούδια σήμερα καλύτερα...χωρίς ημικρανία...αλλά ήπια μισό καφέ...δεν μπορούσα. Νομίζω οτι ο γιατρός μου ειναι και υπερβολικός (αυτός δεν πίνει καφέ εκ πεποιθήσεως).

Κοιτάξτε όσον αφορά το φαγητό μέχρι νωρίς το απόγευμα τρώω αρκετα...γάλα με δημητριακά το πρωί στις 7.00, ένα τοστάκι με χυμό κατά τις 10.00, ένα σάντουιτς ή φαγητό το μεσημέρικατά τις 1.00...και ανάλογα (αν δεν έχω φάει το μεσημέρι ή αν πεινάω πολύ) τρώω γύρω στις 6.00 το φαγητό που έχω σπίτι. Επομένως ΟΚ ...πόσο άλλο να φάω η γυναίκα...μετά το ρίχνω στα φρούτα. Ευτυχώς όμως δεν τρώω το βράδυ και όσο να'ναι τα καίω..προς το παρόν δηλαδή (ζυγίζομαι καθε μέρα)....θα ήθελα να χάσω 1-2 κιλά...αλλά δεν το βλέπω...:tongue:

Futuraki έφτασε η ώρα και ειμαι πολύ συγκινημένη για σένα...ειλικρινά. Είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά...ειμαι σίγουρη. Αααχ αντε και σε 14 μέρες θα ακουσουμε τα θετικά. Μαζί με την Gemini με τα παγωτάκια της;)

Μου ειπαν να κάνω και μια εξέταση για λιστέρια...δεν ειχα κάνει. Θα το κάνω κι αυτό...νομίζω δηλαδή οτι δεν το έχω κάνει...γιατι ορισμένα τα έχουν και με κωδικούς..και αντε να βγάλεις άκρη...

Σημερα θα κάνω, πάω δηλαδή να το κάνω, φιλετάκια κοτόπουλο με πιπεριές και καρότα...και ρυζάκι. Πολύ μου αρέσει αυτό το μαμ...όπως και το κοτόπουλο με πορτοκάλι.

Συμπεθέρα για γράψε κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο την συνταγή για το κοτόπουλο με πορτοκάλι.....άντε μη βάλω τις φωνές που την κρατάς κρυφή.Και κοίτα να μάθεις τις συνταγές σου στην νύφη μου...να τρώει καλά ο γιος μου:tongue::tongue:Καμιά τοπική συνταγή από το νησί δεν παίζει;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future πραγματικά εγώ δεν πονεσα καθόλου, ειχα λίγα ωάρια (3 μόνο πήραν) και ίσως γι'αυτό...ζαβλακώθηκα ελάχιστα απο την νάρκωση και μέχρι να το καταλάβω είχε τελειώσει...Σου λέω οτι ειχε πάει τέλεια...μέχρι που έφαγα μακαρόνια με κιμά (το ζώον)...και μετά πέρασα ατελείωτες ώρες με τρομερές ναυτίες και πονοκέφαλο τάβλα,....και τελικά έκανα εμετούς και τελείωσε...αλλά έφταιγα εγώ...το λέω και θα το ξαναλέω. Αλλά σκέψου πόσο καλά ένιωθα που δεν κολλωσα να φάω τα μακαρόνια...και μετά με έφαγαν κι αυτά..

Συνταγές παραδοσιακές νησιώτικες...δεν παίζουν...αν εξαιρέσεις τις φακές που τις κάνουμε χωρίς ντομάτα μόνο με σκόρδο (χωρίς κρεμμύδι), λάδι, δάφνη και ρίγανη...εγώ δεν κάνω τιποτε άλλο παραδοσιακο του νησιού...

Το κοτόπουλο με πορτοκάλι ειναι πανεύκολο (εγώ αλλωστε δεν κάνω δυσκολες συνταγές). Θα το γράψω λεπτομερώς σε επομενη φάση...(τώρα κοιτάω μην κάψω το άλλο κοτόπουλο μέσα).

A5K6p3.png

Future πραγματικά εγώ δεν πονεσα καθόλου, ειχα λίγα ωάρια (3 μόνο πήραν) και ίσως γι'αυτό...ζαβλακώθηκα ελάχιστα απο την νάρκωση και μέχρι να το καταλάβω είχε τελειώσει...Σου λέω οτι ειχε πάει τέλεια...μέχρι που έφαγα μακαρόνια με κιμά (το ζώον)...και μετά πέρασα ατελείωτες ώρες με τρομερές ναυτίες και πονοκέφαλο τάβλα,....και τελικά έκανα εμετούς και τελείωσε...αλλά έφταιγα εγώ...το λέω και θα το ξαναλέω. Αλλά σκέψου πόσο καλά ένιωθα που δεν κολλωσα να φάω τα μακαρόνια...και μετά με έφαγαν κι αυτά..

Συνταγές παραδοσιακές νησιώτικες...δεν παίζουν...αν εξαιρέσεις τις φακές που τις κάνουμε χωρίς ντομάτα μόνο με σκόρδο (χωρίς κρεμμύδι), λάδι, δάφνη και ρίγανη...εγώ δεν κάνω τιποτε άλλο παραδοσιακο του νησιού...

Το κοτόπουλο με πορτοκάλι ειναι πανεύκολο (εγώ αλλωστε δεν κάνω δυσκολες συνταγές). Θα το γράψω λεπτομερώς σε επομενη φάση...(τώρα κοιτάω μην κάψω το άλλο κοτόπουλο μέσα).

Μετά την ωοληψία ήσουν καθόλου ξάπλα ή συνέχισες κανονικά;Δηλ.μπορούσες ας πούμε να πας για καφέ ή σου είπε σπίτι και κρεββάτι;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μετά την ωοληψία ήσουν καθόλου ξάπλα ή συνέχισες κανονικά;Δηλ.μπορούσες ας πούμε να πας για καφέ ή σου είπε σπίτι και κρεββάτι;

Κοίτα σου προτείνουν ξεκούραση...για την ημέρα και κατανάλωση υγρών. Εγω δεν πήγα για καφέ αλλα ξερω κοπέλες που πήγαν...μέχρι και για ψώνια στα μαγαζιά...και όλα καλά.

Εγω γύρισα σπίτι, ήταν και ζέστη, δεν έμεινα κρεβάτι..μέχρι που αναγκάστηκα..το απόγευμα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Κορτσούδια μου:tongue: ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές.Το ξέρω ότι με σκέφτεστε..σνιφ!Θα πάω το πρωί κατά τις 9.30 οπότε νομίζω ότι μέχρι το μεσημέρι θα σας πω τα νέα μου.Για πείτε εσείς που κάνατε....πονάει;;;Την αλήθεια όμως έτσι;;;Γιατί αν μου πείτε ψέματα ότι δεν πονάει και τελικά πονέσω.......ΚΑΗΚΑΤΕ κακομοίρες μου!!!:tongue::tongue:

Θα σας ταράξω στην γκρίνια για να σας τιμωρήσω...θα δείτε εσείς τι θα πάθετε!!!!:mad:

Καλή επιτυχία κούκλα μου!!!! Δεν πονάει καθόλου..μέχρι να μπεις θα κάνεις νάνι και θα τελειώσει!!! Μετά το πολύ πολύ να νιώθεις πόνους περιόδου. Στο αναφέρω μη λες οτι δε στο έιπαμε, αν και μάλλον ήταν λόγω πολλών ωαρίων....

Όλα τέλεια θα έιναι και θα περιμένουμε νέα σου!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοίτα σου προτείνουν ξεκούραση...για την ημέρα και κατανάλωση υγρών. Εγω δεν πήγα για καφέ αλλα ξερω κοπέλες που πήγαν...μέχρι και για ψώνια στα μαγαζιά...και όλα καλά.

Εγω γύρισα σπίτι, ήταν και ζέστη, δεν έμεινα κρεβάτι..μέχρι που αναγκάστηκα..το απόγευμα.

Κι εγώ τα ίδια! Μόνο που στη διαδρομή πονούσα στις λακούβες!!! Φοβεροί ελληνικοί δρόμοι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...