Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Μπαααα εδώ έχει κρύο.Αφού τον χειμώνα όταν είναι να ανέβω στην μαμά μου,το σκέφτομαι σοβαρά να πάω γιατί οι σκάλες είναι εξωτερικές!!!:tongue:

Κοίτα....και το πολύ κρύο δεν το μπορώ...νομίζω οτι δεν μπορώ να τεντώσω το κορμί μου και δεν μπορώ να κουνηθω:rolleyes:. Αλλά όχι κι αυτό τα πράγμα! Σεπτέμβρης μπήκε, ας κόψουμε τα μπάνια:!:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρασκευή θα κάνω Ε2 και θα μετρήσουμε και το ενδομήτριο επιτέλους!!!! Πάντως είμαι αποφασισμένη να κλέψω γιατί θα βγω σε άδεια Δευτέρα ή Τρίτη και θα έιναι 14 μέρες, οπότε μάλλον θα πρέπει να το κάνω στις 12 μέρες για να ξέρω τι θα κάνω με το σχολείο...

Ανοιξτε σαμπάνιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Την ίδια μέρα θα γιορτάσει το καφέ μας;););)

ΥΓ. Πολλή χαρούμενη φαίνομαι και ....δε μ αρέσει.... Λέτε την Παρασκευή να πάει ΄τίποτα στραβά και να είμαι σε αναμονή πάλι????

Άντε μωρέ γκρίνια...μια φορά είσαι χαρούμενη και θες σώνει και καλά να το χαλάσεις:mad:.Όλα καλά θα πάνε...είδες ακόμη και την Παρασκευή μαζί θα πάμε στον γιατρό:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Άντε μωρέ γκρίνια...μια φορά είσαι χαρούμενη και θες σώνει και καλά να το χαλάσεις:mad:.Όλα καλά θα πάνε...είδες ακόμη και την Παρασκευή μαζί θα πάμε στον γιατρό:tongue::tongue:

Yes sir!!!!!! Τι ώρα θα πας για ωοληψία??? Λογικά θα ξεμπερδέψεις νωρίς... Εγώ θα πάω το πρωι να δώσω αίμα και στις 11 έχω ραντεβού για υπέρηχο. Και μάλιστα οι γιατροι του ταμείου έχουν απεργία!! Αλλά λέει θα εξυπηρετήσουν επείγουσες περιπτώσεις...πάλι καλά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Future μην αγχώνεσαι...όλα θα πάνε καλα. Εγώ δεν είχα πονέσει και καθόλου...αλλά ειπαμε ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΛΑΦΡΑΑΑΑ...εγώ την έκανα τότε την βλακεία και με πήγε...μπιπ μπιπ.

Όλα καλά..μέχρι να μπεις θα έχεις βγει..μαστουρωμένη ελαφρώς:tongue:

Καλά λέει βρε Gemini...αμάν να είσαι χαρούμενη άφοβα και χωρίς τύψεις...χαχαχα δεν μπορείς ε; Και εγώ πάντως την 12 ημέρα μετά την εμβρυομεταφορά την έκανα την χοριακή...ετσι μου ειχαν πει και είχε βγει θετική..αν θυμάστε...επομένως κλέψτε άφοβα...όλα καλά θα πάνε:tongue::D:D

Ααααχ κάποιες ακούνε τώρα "Μοναξιά μου όοοολαααααα, μοναξιά μου τίποτα"...καλά ρε Gemini πως ειναι δυνατόν να σου θυμίζουν εσένα τα εφηβικά σου χρόνια οι ΠΥΞ ΛΑΞ...και εμείς ρε Future ποτε τους ακούγαμε...; Πόσο ήμασταν δηλαδή :tongue:

Αυχενική κάνω από 13/09 έως 16/09...περιμένω να με πάρει ο γιατρός να μου πει πότε μου έκλεισε το ραντεβού...(άλλοι δουλεύουν για μένα). Λογικά θα κάνω και αμνιοπαρακέντηση στην 19η εβδομάδα ανεξαρτητα απο το αποτέλεσμα της αυχενικής...εκτός αν η αυχενική ειναι...Τ Ε Λ Ε Ι Α και την γλυτώσω την αμνιο....

Όσο για τις ημικρανίες...μου ειπε να παίρνω κάθε πρωι Β6 βιταμίνη...δεν ρώτησα για το εμπλαστρο...αλλά δεν νομίζω οτι θα με αφήσει να το παρω.

Ααα και μαγείρεψα σάλτσα για μακαρόνια..απλή ντομάτας με φρέσκο βασιλικό...απλά δεν θα την φάμε σήμερα...ο σύζυγος έφαγε φασολάκια απο χθες..και εγώ θα φάω φρούτα...αυταααααα

A5K6p3.png

Yes sir!!!!!! Τι ώρα θα πας για ωοληψία??? Λογικά θα ξεμπερδέψεις νωρίς... Εγώ θα πάω το πρωι να δώσω αίμα και στις 11 έχω ραντεβού για υπέρηχο. Και μάλιστα οι γιατροι του ταμείου έχουν απεργία!! Αλλά λέει θα εξυπηρετήσουν επείγουσες περιπτώσεις...πάλι καλά!!

Θα κάνω την ωοληψία στις 9.45.Εμένα όταν μου έλεγαν να πάω το πρωί για αίμα και αργότερα για υπέρηχο γελούσα...με τίποτα δεν θα πήγαινα 2 φορές.Τους έλεγα να τα κανονίσουν πρωί και τα δυο.Μπορούν άμα θέλουν.Σόρυ...υπέρηχο δεν κάνεις στο κέντρο εξωσωματικής;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Future μην αγχώνεσαι...όλα θα πάνε καλα. Εγώ δεν είχα πονέσει και καθόλου...αλλά ειπαμε ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΛΑΦΡΑΑΑΑ...εγώ την έκανα τότε την βλακεία και με πήγε...μπιπ μπιπ.

Καλά λέει βρε Gemini...αμάν να είσαι χαρούμενη άφοβα και χωρίς τύψεις...χαχαχα δεν μπορείς ε; Και εγώ πάντως την 12 ημέρα μετά την εμβρυομεταφορά την έκανα την χοριακή...ετσι μου ειχαν πει και είχε βγει θετική..αν θυμάστε...επομένως κλέψτε άφοβα...όλα καλά θα πάνε:tongue::D:D

Ααααχ κάποιες ακούνε τώρα "Μοναξιά μου όοοολαααααα, μοναξιά μου τίποτα"...καλά ρε Gemini πως ειναι δυνατόν να σου θυμίζουν εσένα τα εφηβικά σου χρόνια οι ΠΥΞ ΛΑΞ...και εμείς ρε Future ποτε τους ακούγαμε...; Πόσο ήμασταν δηλαδή :tongue:

Αυχενική κάνω από 13/09 έως 16/09...περιμένω να με πάρει ο γιατρός να μου πει πότε μου έκλεισε το ραντεβού...(άλλοι δουλεύουν για μένα). Λογικά θα κάνω και αμνιοπαρακέντηση στην 19η εβδομάδα ανεξαρτητα απο το αποτέλεσμα της αυχενικής...εκτός αν η αυχενική ειναι...Τ Ε Λ Ε Ι Α και την γλυτώσω την αμνιο....

Όσο για τις ημικρανίες...μου ειπε να παίρνω κάθε πρωι Β6 βιταμίνη...δεν ρώτησα για το εμπλαστρο...αλλά δεν νομίζω οτι θα με αφήσει να το παρω.

Ααα και μαγείρεψα σάλτσα για μακαρόνια..απλή ντομάτας με φρέσκο βασιλικό...απλά δεν θα την φάμε σήμερα...ο σύζυγος έφαγε φασολάκια απο χθες..και εγώ θα φάω φρούτα...αυταααααα

ΣΣΣΣΣ!!! μην μας ακούσει κανείς....αλλά να σου πω την αλήθεια.. δεν θυμάμαι πότε εμφανίστηκαν οι ΠΥΞ ΛΑΞ....σσσσ!!!κρύβε λόγια κρύβε λόγια:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Θα κάνω την ωοληψία στις 9.45.Εμένα όταν μου έλεγαν να πάω το πρωί για αίμα και αργότερα για υπέρηχο γελούσα...με τίποτα δεν θα πήγαινα 2 φορές.Τους έλεγα να τα κανονίσουν πρωί και τα δυο.Μπορούν άμα θέλουν.Σόρυ...υπέρηχο δεν κάνεις στο κέντρο εξωσωματικής;;;

Και εγώ η αληθεια ειναι καπάκι τα έκανα αυτά.

A5K6p3.png

ΣΣΣΣΣ!!! μην μας ακούσει κανείς....αλλά να σου πω την αλήθεια.. δεν θυμάμαι πότε εμφανίστηκαν οι ΠΥΞ ΛΑΞ....σσσσ!!!κρύβε λόγια κρύβε λόγια:tongue::tongue:

χαχαχαχα Είστε απίθανες:P:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Οχι γιατί το κέντρο εξωσωματικής είναι στον Πειραιά. Εδώ με παρακολουθέι ένας άλλος γιατρός που συνεργάζονται. Ο οποιος είναι πολύ καλός αλλά δε μιλάει καθόλου ο άτιμος. Μουγκοθόδωρος:tongue:. χαχαχαχα Επειδή έχω πάει πολλές φορές όμως ε σκάει και κανα χαμόγελο το χειλάκι του και λέω ουάου, πως το παθε!!!

Την Ε2 την κάνω σε μικροβιολογικό-πυρηνικό

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Α δηλαδή την επομενη βδομάδα θα την κάνεις! Έφτασε ο καιρός!!

Ωραία ιδέα τα φρούτα! Κι εγώ άμα μείνω έγκυος έτσι θα κάνω... Τ'ωρα έχω τα νευρα μου και το ρίχνω στη μερέντα.... Τ'οτε θα έιμαι πολύ ευτυχισμένη και δε θα την έχω ανάγκη;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

:Pκαλημερα κοριτσια!!!τι μου καμνετε!!!future αντε εφτασε η μερα ολα καλα θα πανε αυριο!!!gemini εσυ ποτε θα κανεις εβρυομεταφορα??η η ioanna ειναι που εχει "παγωτακια" sorry που δεν θυμαμαι !!:rolleyes:παντως και εγω ανυπομονω να ρθει η Τεταρτη να δουμε τι θα κανουμε!!αφου να φανταστειτε μεχρι και ονειρο ειδα τον γιατρο μου σημερα!!!ευχομαι να κανω και εγω το βραχυ πρωτοκολλο!!future μια φορα την ημερα εκανες ενεσεις???πως λεγονταν???φιλακια τα ξαναλεμε!!(σημερα λεω να μαγειρεψω κριθαρακι στην γαστρα με μπουτια γαλοπουλας):-P

:Pκαλημερα κοριτσια!!!τι μου καμνετε!!!future αντε εφτασε η μερα ολα καλα θα πανε αυριο!!!gemini εσυ ποτε θα κανεις εβρυομεταφορα??η η ioanna ειναι που εχει "παγωτακια" sorry που δεν θυμαμαι !!:rolleyes:παντως και εγω ανυπομονω να ρθει η Τεταρτη να δουμε τι θα κανουμε!!αφου να φανταστειτε μεχρι και ονειρο ειδα τον γιατρο μου σημερα!!!ευχομαι να κανω και εγω το βραχυ πρωτοκολλο!!future μια φορα την ημερα εκανες ενεσεις???πως λεγονταν???φιλακια τα ξαναλεμε!!(σημερα λεω να μαγειρεψω κριθαρακι στην γαστρα με μπουτια γαλοπουλας):-P

Καλημέρα!!Τι κάνεις;Εγώ πάντως είμαι καλά προς το παρόν...πολύ λίγο άγχος για την όλη διαδικασία(το είπα και χθες).Λοιπόν...ξεκίνησα την πρώτη μέρα της περιόδου, 1 ένεση puregon 225 μονάδες,κάθε βράδυ στις 8μ.μ.Την 6η μέρα προστέθηκε και 1 ένεση orgalutran,την ίδια ώρα,και ξεκινήσαμε υπέρηχους και ορμονικές κάθε 2 μέρες.Αυτό συνεχίστηκε μέχρι χθες,9η μέρα,που έκανα μόνο την orgalutran στις 8μ.μ και την pregnyl στις 22.45.Σήμερα δεν θα κάνω τίποτα και αύριο τα μαζεύουμε.Γρήγορο πρωτόκολλο δεν ζορίστηκα καθόλου με τις ενέσεις γιατί τις έκανα στην κοιλιά ,άρα και μόνη μου.Η puregon γίνεται με την πένα και είναι πανεύκολη,οι orgalutran ήταν προγεμισμένες άρα απλά τις βαρούσα:tongue:,και η pregnyl δεν είναι τίποτα να αναμίξεις σκόνη και διαλύτη,γίνεται πολύ εύκολα.Πάντως πες στον γιατρό σου να τις κάνεις στην κοιλιά όλες,είναι πιο εύκολο και δεν χρειάζεται να τρέχεις σε φαρμακείο να την κάνουν στον ποπό.Αυτά έκανα εγώ....τώρα τα αποτελέσματα θα τα δούμε!!!

Τετάρτη θα πας εεε;;;Εγώ θα είμαι ξάπλα αγκαλιά με το pc....άρα θα περιμένω νέα σου!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Οχι γιατί το κέντρο εξωσωματικής είναι στον Πειραιά. Εδώ με παρακολουθέι ένας άλλος γιατρός που συνεργάζονται. Ο οποιος είναι πολύ καλός αλλά δε μιλάει καθόλου ο άτιμος. Μουγκοθόδωρος:tongue:. χαχαχαχα Επειδή έχω πάει πολλές φορές όμως ε σκάει και κανα χαμόγελο το χειλάκι του και λέω ουάου, πως το παθε!!!

Την Ε2 την κάνω σε μικροβιολογικό-πυρηνικό

Πωπω! βρε συ ταλαιπωρία!Εγώ όλα τα έκανα στο ίδιο κέντρο και τελείωνα!Μουγκοθόδωρος .....δεν το αντέχω με τίποτα!Εμένα ο γιατρός μου είναι πολύ χαμογελαστός,πολύ ομιλητικός,σου αναλύει τα πάντα πριν προλάβεις να ρωτήσεις,κάνουμε την πλάκα μας...χθες όταν μου έκανε υπέρηχο μου έστελνε φιλάκια από την χαρά του για αυτά που έβλεπε.Νιώθω πάρα πολύ άνετα μαζί του....δεν τον αλλάζω με τίποτα!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

:pfuture,μου αρεσει πολυ που εισαι χαλαρα και ευχομαι και εγω να φτασω στην κατασταση που βρισκεσαι και να μαι οπως λεει και η διαφημιση φεεεεεετααααα.....:pgemini τελικα σε ποια φαση εισαι εσυ???θα κανεις εβρυομεταφορα????palmoma μια χαρα εισαι αφου μπορεις να την περνας μονο με φρουτα!!!τωρα οσο για την ημικρανια δε ξερω αν ειναι καλυτερα απο το να ειχες εμετους και αναγουλες???ειναι νωρις ακομα να νοιωθεις κατι μεσα σου ε???να μου χαιδεψεις τη κοιλιτσα σου απο μενα ...καλο μεσημερι...

Γεια σας κούκλες!!!

Σχολείο πάλι σήμερα αλλά μάλλον δεν ξαναπάω κι ελπίζω να είναι ετσι τα πράγματα που δεν θα ξαναπάω για μήνες :D:D Είδομεν!!!

Το απόγευμα έχω και το τελευταίο ραντεβού στον οδοντίατρο...να τελειώνω κιόλας!!

marilia εγώ έιχα κάνει το μακρύ πρωτόκολλο και ωοληψία έκανα 01/08. Επείδη όμως έπαθα υπερδιέγερση τα παγωτίνια θα τα βάλουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός! Μέρα ακρίβως μάλλον θα μάθω άυριο που θα κάνουμε Ε2 και εξεταση ενδομητρίου.

Επίσης το πρωτόκολλο δεν το διαλέγεις...δυστυχώς! Ο γιατρός σου θα κρίνει πιο είναι το πιο κατάλληλο για σένα!

future εντάξει ο εξωσωματικός μου καλός είναι! Και μάλιστα αν σκεφτείς οτι δεν τον έχω δει και πολλές φορές...μια χαρά ομιλητικός μου φαίνεται!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...