Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

future ? ποτε αρχισες τις ενεσεις κατα την διαρκεια της περιοδου σου?pregnyl παντως εγω ειχα κανει στον πωπο!!!μαλλον εσυ θα κανεις στην κοιλια ε???και την οιστραδιολη στην μετρουσαν στο κεντρο η πηγαινες σε μικροβιολογικο κεντρο???

Άρχισα την πρώτη μέρα της περιόδου και την Παρασκευή θα είμαι στην11η μέρα του κύκλου.Εγώ όλες τις ενέσεις τις έκανα στην κοιλιά και εκεί θα κάνω και την pregnyl.Μου είχε πει ότι είτε στον ποπό είτε στην κοιλιά είναι το ίδιο οπότε δεν καταλαβαίνει γιατί να με παιδεύει..."όλες στην κοιλιά και τελείωσε".Την Ε2 στο κέντρο μου την μετρούσαν,έδινα αίμα το πρωί μαζί με τον υπέρηχο και με ενημέρωναν για τα αποτελέσματα το μεσημέρι.Εσένα δεν σου είπε τίποτα για πιο πρωτόκολλο θα πάρεις;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επ, επ τι κάνετε? μπήκα να πω ένα γεια στα γρήγορα. ΓΕΙΑ! το βράδυ έχει συναυλία ΠΥΞ ΛΑΞ. θα πάω, και θα πέσω όσο πιο χαμηλά μπορώ!!

future άναψες καλοριφέρ μήπως?

gemini σε γυμνάσιο η λύκειο διδάσκεις? ελπίζω να βάζεις καλούς βαθμούς στα παιδιά...άντεεε

Μην γελάς...αν συνεχίσει έτσι δεν το γλυτώνω.Κλειστές πόρτες από το πρωί μέσα στο σπίτι και έξω μόνο με μακρυμάνικα.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ το βράδυ!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Μόλις γυρισα από δουλειά...Το ταξίδι έιναι εξοντωτικό, όσο κι αν μ αρέσει να οδηγώ...

Τώρα έχει λιγο συννεφιά και μάλλον θα βρέξει, αλλά η ζέστη καλά κρατεί! Ουφ!!

futuraki έφτασε η ώρα!!! Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο τα αυγουλάκια σου! και καλή γονιμοποίηση! Τα χουμε πει και θα τα ξαναπούμε εννοείται μέχρι τότε, έτσι για να πιάσουν οι ευχές;);) Δεν το συζητώ, το βραχύ έιναι τέλειο. Τσακ μπάμ όλα! Ούτε προλαβαινεις να καταλάβεις ΄τιποτα!!

marilia εσυ σε μια εβδομάδα θα χεις νεα δηλαδή?? Σε ποια μ'ερα του κύκλου θα σαι? Δεν έχετε συζητήσει τίποτα για πρωτόκολλα??

Πάω να φάω γιατί ήρθε ο αντρας μου και τα λέμε μετα!

Από την Δευτέρα θα είμαι αραγμένη στον καναπέ...κανόνισε έτσι;;;;Μην αργήσεις και είμαι μόνη μου!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Futuraki με το καλό...εφτασε η ώρα. Και εγώ την pregnyl την έκανα στην κοιλιά...και αυγουλομάζωξη την έκανα 12η ημέρα :tongue: Όλα θα πάνε τέλεια να δεις. Αντε γιατί η νύφη περιμένει τον γαμπρό...:D

Εμένα με έχει τσακίσει στην κούραση...και στις ημικρανίες...3η ημέρα σήμερα...εφυγα απο την δουλειά νωρίτερα δεν μπορούσα να ορίσω το κεφαλι μου. Σκεφτείτε οτι με ρώτησαν οι συνάδελφοι αν μπορώ να οδηγήσω...για να δείτε πως ημουν. Πήρα ένα panadol και κοιμόμουν πάλι 3 ώρες...τώρα ειμαι καλύτερα.

Πρέπει να μαγειρέψω και δεν έχω τιποτε...πάω να δω με τα υπάρχοντα τι μπορώ να κάνω..

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Από την Δευτέρα θα είμαι αραγμένη στον καναπέ...κανόνισε έτσι;;;;Μην αργήσεις και είμαι μόνη μου!!!:tongue:

Αφού σου είπα: Βρες θέματα για συζήτηση!!!!! Θα τα αναλύσουμε όλα εκείνες τις μέρες!!! Θα κάνω και το τεστ νωρίτερα για να το κάνουμε την ιδια μέρα!! χαχαχα ήδη άρχισα να κλέβω βλέπεις;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

future,οχι δεν εχουμε συζητησει για πιο πρωτοκολλο θα κανω !!την Τεταρτη θα τα πουμε πιο αναλυτικα!!!εσυ φοβασαι για την Παρασκευη???

Να σου πω την αλήθεια όχι δεν φοβάμαι.Πιο πολύ άγχος έχω για την διαδικασία,το πόσα θα πάρουν,πόσα θα είναι καλά,πόσα θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε κ.τ.λ.Ο γιατρός μου είναι πολύ καλός στο να σου δίνει θάρρος και του έχω εμπιστοσύνη...κάνουμε και την πλάκα μας!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

επ, επ τι κάνετε? μπήκα να πω ένα γεια στα γρήγορα. ΓΕΙΑ! το βράδυ έχει συναυλία ΠΥΞ ΛΑΞ. θα πάω, και θα πέσω όσο πιο χαμηλά μπορώ!!

future άναψες καλοριφέρ μήπως?

gemini σε γυμνάσιο η λύκειο διδάσκεις? ελπίζω να βάζεις καλούς βαθμούς στα παιδιά...άντεεε

ΠΥΞ ΛΑΞ!! Τι μου θύμισες τώρα...τα εφηβικά -αλήτικα μου χρόνια!! Ωραία θα ναι....καλά να περάσεις:D

Σε Δημοτικό έιμαι βασικά. Και απο βαθμούς άλλο τίποτε! Αφού λέω φέτος να σοβαρευτώ λίγο γιατί παραέιμαι αβέρτη και θα με πάρουν στο ψιλό στο τέλος. Ασε που έτσι αναγκαστικά κάνεις και αδικίες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αφού σου είπα: Βρες θέματα για συζήτηση!!!!! Θα τα αναλύσουμε όλα εκείνες τις μέρες!!! Θα κάνω και το τεστ νωρίτερα για να το κάνουμε την ιδια μέρα!! χαχαχα ήδη άρχισα να κλέβω βλέπεις;)

Φαντάζεσαι;;;την ίδια μέρα τα θετικά αποτελέσματα...χαμός θα γίνει!!!!Πότε θα μιλήσεις με τον γιατρό για να ξέρεις σίγουρα πότε θα κάνετε την μεταφορά;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μην γελάς...αν συνεχίσει έτσι δεν το γλυτώνω.Κλειστές πόρτες από το πρωί μέσα στο σπίτι και έξω μόνο με μακρυμάνικα.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ το βράδυ!!!!!

Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιλάμε οτι εδώ έχει μια κουφόβραση άλλο πράγμα!!! Ή λετε να ναι απ τα χάπια???? Τελικά έιναι χειρότερα αυτά από τις ενέσεις νομίζω....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Futuraki με το καλό...εφτασε η ώρα. Και εγώ την pregnyl την έκανα στην κοιλιά...και αυγουλομάζωξη την έκανα 12η ημέρα :tongue: Όλα θα πάνε τέλεια να δεις. Αντε γιατί η νύφη περιμένει τον γαμπρό...:D

Εμένα με έχει τσακίσει στην κούραση...και στις ημικρανίες...3η ημέρα σήμερα...εφυγα απο την δουλειά νωρίτερα δεν μπορούσα να ορίσω το κεφαλι μου. Σκεφτείτε οτι με ρώτησαν οι συνάδελφοι αν μπορώ να οδηγήσω...για να δείτε πως ημουν. Πήρα ένα panadol και κοιμόμουν πάλι 3 ώρες...τώρα ειμαι καλύτερα.

Πρέπει να μαγειρέψω και δεν έχω τιποτε...πάω να δω με τα υπάρχοντα τι μπορώ να κάνω..

Ωχ γμτ..ημικρανίες!!Ρώτα τον γιατρό σου αν επιτρέπεται το έμπλαστρο και.... μην γελάσεις...κόψε ένα κομμάτι και βάλε στο μέτωπο...θα με θυμηθείς.!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Φαντάζεσαι;;;την ίδια μέρα τα θετικά αποτελέσματα...χαμός θα γίνει!!!!Πότε θα μιλήσεις με τον γιατρό για να ξέρεις σίγουρα πότε θα κάνετε την μεταφορά;

Παρασκευή θα κάνω Ε2 και θα μετρήσουμε και το ενδομήτριο επιτέλους!!!! Πάντως είμαι αποφασισμένη να κλέψω γιατί θα βγω σε άδεια Δευτέρα ή Τρίτη και θα έιναι 14 μέρες, οπότε μάλλον θα πρέπει να το κάνω στις 12 μέρες για να ξέρω τι θα κάνω με το σχολείο...

Ανοιξτε σαμπάνιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Την ίδια μέρα θα γιορτάσει το καφέ μας;););)

ΥΓ. Πολλή χαρούμενη φαίνομαι και ....δε μ αρέσει.... Λέτε την Παρασκευή να πάει ΄τίποτα στραβά και να είμαι σε αναμονή πάλι????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιλάμε οτι εδώ έχει μια κουφόβραση άλλο πράγμα!!! Ή λετε να ναι απ τα χάπια???? Τελικά έιναι χειρότερα αυτά από τις ενέσεις νομίζω....

Μπαααα εδώ έχει κρύο.Αφού τον χειμώνα όταν είναι να ανέβω στην μαμά μου,το σκέφτομαι σοβαρά να πάω γιατί οι σκάλες είναι εξωτερικές!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πω πω... δύσκολες οι ημικρανίες. Δεν παθαίνω συχνα αλλά ξέρω... Δεν μπορέις να πάρεις καμιά άδεια??

Αυχενική πότε θα κάνεις???

Τι καλό θα μαγειρέψεις????

(Ανάκριση έκανα!!!)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν εγώ αύριο θα κάνω τσιπούρες ψητές και λάχανο σαλάτα,και για την Παρασκευή για να φάω ελαφρά θα κάνω τραχανά(κρίμα που δεν μπορώ να κάνω και τηγανιτές βουκίτσες να ρίξω μέσα) :-(

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...