Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια! Ευχομαι αριστες βλαστοκυστες..! Συνηθως δε δινουν μεγαλα ποσοστα, το πολυ 50% αλλα σε μικρες ηλικιες. Εμενα πηγε καλα, ειχαν γονιμοποιηθει 15 και εγιναν 8 βλαστοκυστες. Στα 39 μου. Οποτε περιμενεις 3 με 4. Σε αυτο τον αριθμο, ενα μωρακι συνηθως υπαρχει εκει μεσα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Just now, Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν αντέχω άλλο τηγάνισμα!!!!Έπιασα χθες και τηγάνισα ότι μου είχε μείνει για κατάψυξη(μελιτζάνες,πιπεριές) για να τελειώσω να μην τα έχω την άλλη εβδομάδα που δεν θα μπορώ.Και πάνω που είπα τελείωσα......μου έφερε η μανούλα μου και άλλες μελιτζάνες:mad:.....και 3 κιλά μπάμιες.Πόνεσαν τα δάκτυλα μου να τις καθαρίσω και τώρα τις τηγανίζω(έχε χάρη που μας αρέσουν πολύ).Γι'αυτό σας λέω....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΕΛΕΟΣ!!!!:-(:-(

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια μου τι κάνετε...; Όλο και πιο ομιλητικές...σας βρίσκω...μπαίνω και καθομαι να διαβάσω όσα έχετε πει πριν γράψω.

Να ξεκινήσω με την συμπεθέρα μου εεεε...εισαι έτοιμη ακούω....πανέτοιμη θα έλεγα. Νομίζω οτι απο εβδομάδα ξεκινάς ρελάξ...στον καναπέ...αντε με το καλό...να θυμάσαι...αργεεεεεες κινήσεις :P. Καλά αυτό με τον σύζυγο Δίδυμο (και ο συμπέθερός Δίδυμος ειναι) φανταστικό ε; Πολύ ρομαντικό...και πολύυυυυυ γλυκό :D

Ioanna μην αγχώνεσαι με την περίοδο..θα έρθει...και αν δεν έρθει..θα ειναι μόνο για καλό;)

Αντε Geminaki και εσύ με το καλό...

Και καλή αρχή και στην Mariamarilia που ειμαστε μπαμ συνομήλικές ;)

Σήμερα εγώ ήμουν πτώμα...γύρισα απο την δουλειά, έπεσα για ύπνο και κοιμόμουν 3 ώρες..σερί...ξύπνησα σαν να είχα πέσει σε κώμα. Με βαρύ κεφάλι, φούσκα τουμπανο έτοιμη να εκραγεί, και πολύ κακιά διάθεση. Μου έκοψε τους καφέδες...και η έλλειψη καφεϊνης μου κάνει πονοκέφαλο...γμτ!

Ααααχ φύσηξε...παω λιγο μπαλκόνι να χαλαρώσω με την μανουλα που φεύγει αύριο :(:( Δεν θέλωωωωω...

A5K6p3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε...; Όλο και πιο ομιλητικές...σας βρίσκω...μπαίνω και καθομαι να διαβάσω όσα έχετε πει πριν γράψω.

Να ξεκινήσω με την συμπεθέρα μου εεεε...εισαι έτοιμη ακούω....πανέτοιμη θα έλεγα. Νομίζω οτι απο εβδομάδα ξεκινάς ρελάξ...στον καναπέ...αντε με το καλό...να θυμάσαι...αργεεεεεες κινήσεις :P. Καλά αυτό με τον σύζυγο Δίδυμο (και ο συμπέθερός Δίδυμος ειναι) φανταστικό ε; Πολύ ρομαντικό...και πολύυυυυυ γλυκό :D

Ioanna μην αγχώνεσαι με την περίοδο..θα έρθει...και αν δεν έρθει..θα ειναι μόνο για καλό;)

Αντε Geminaki και εσύ με το καλό...

Και καλή αρχή και στην Mariamarilia που ειμαστε μπαμ συνομήλικές ;)

Σήμερα εγώ ήμουν πτώμα...γύρισα απο την δουλειά, έπεσα για ύπνο και κοιμόμουν 3 ώρες..σερί...ξύπνησα σαν να είχα πέσει σε κώμα. Με βαρύ κεφάλι, φούσκα τουμπανο έτοιμη να εκραγεί, και πολύ κακιά διάθεση. Μου έκοψε τους καφέδες...και η έλλειψη καφεϊνης μου κάνει πονοκέφαλο...γμτ!

Ααααχ φύσηξε...παω λιγο μπαλκόνι να χαλαρώσω με την μανουλα που φεύγει αύριο :(:( Δεν θέλωωωωω...

Και ο συμπέθερος Δίδυμος;;;ΕΕΕ ρε τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε!!!!

Ωχ γμτ!Πάνε οι καφέδες;;;Σύνδρομο στέρησης περνάς...υπομονή!!!

Εγώ λέω από την Δευτέρα που θα γίνει η εμβρυομεταφορά,να κόψω και το τσιγάρο...λέω...να δούμε τι θα κάνω!!!Γι'αυτό την άλλη εβδομάδα ότι μα ότι και να λέω...να κάνετε ότι δεν ακούτε!!!:tongue::tongue:Συμπαράσταση κορίτσια!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τον γνώρισα όταν ήμουν 14 και αυτός 18,αρραβωνιαστήκαμε όταν ήμουν 18 εγώ και χωρίσαμε από δική μου βλακεία ένα χρόνο μετά.Ξαναβρεθήκαμε την μέρα της γιορτής του ,μετά από 13 χρόνια,τυχαία στο δρόμο και πήγαμε για καφέ.Μετά από 10 λεπτά μου είπε"Εντάξει αγάπη μου,γλέντησες όσο ήθελες,πέρασες καλά,τώρα φτάνει...αρκετά περίμενα....τι λες να παντρευτούμε επιτέλους;;"Δεν τον είχα ξεπεράσει ποτέ...παντρευτήκαμε 7 μήνες μετά(πολιτικό) και αργότερα κάναμε τον θρησκευτικό!!!!!!:D:D:D

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα..εννοείται οτι θα το κόψεις το τσιγάρο...μην ακουω βλακείες....εγω θα σου έλεγα να το έχεις ήδη κοψει στο μυαλό σου...

Καλέ στο μυαλό μου το έχω κόψει εδώ και μήνες...στην πραγματικότητα ζορίζομαι!!!:tongue::tongue:Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω!!!;)

Ytulp3.png?KixTF0pj

:Pκαλημερα!!!!με φοντο συννεφια και βροχη!!!!!εσεις τι καιρο εχετε???? future πλακα πλακα εφτασε και ο καιρος που θα κανεις ωοληψια!!!απο καρδιας να πανε ολα καλα και να μας γραψεις για την εμπειρια σου!!!gemini θυμισε μου εσυ ποτε αρχιζεις ??η εχεις "παγωτακια"??? παντως ευτυχως ο καιρος ηταν πολυ καλος την περασμενη εβδομαδα που καναμε διακοπες!!!!τι φαγητο θα μαγειρεψετε σημερα???εχω πρασορυζο απο χθες!!!:rolleyes:

Kαλημέρα κούκλες!!!Τι μου κάνετε;;;

Έκλεισε..την Παρασκευή 9.30 το πρωί πάω για αυγουλομάζωξη.Σήμερα δεν θα κάνω την PUREGON....κρίμα και μου άρεσε πολύ η πένα:tongue::tongue:...αλλά θα κάνω την κακιά ένεση:-(:sad:,και αργά το βράδυ την pregnyl και ...τέλος!!

Φαί έκανα μακαρόνια με κιμά,έχω και μια πείνα...αλλά θα περιμένω τον αντρούλη μου!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

:Pκαλημερα!!!!με φοντο συννεφια και βροχη!!!!!εσεις τι καιρο εχετε???? future πλακα πλακα εφτασε και ο καιρος που θα κανεις ωοληψια!!!απο καρδιας να πανε ολα καλα και να μας γραψεις για την εμπειρια σου!!!gemini θυμισε μου εσυ ποτε αρχιζεις ??η εχεις "παγωτακια"??? παντως ευτυχως ο καιρος ηταν πολυ καλος την περασμενη εβδομαδα που καναμε διακοπες!!!!τι φαγητο θα μαγειρεψετε σημερα???εχω πρασορυζο απο χθες!!!:rolleyes:

Άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός θα με πιστέψεις;;;Πότε ξεκίνησα τις ενέσεις,πότε τελειώνω...τσιφφφ...σαν καπνός!!!Ωραίο αυτό το βραχύ πρωτόκολλο!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κούκλες!!!Τι μου κάνετε;;;

Έκλεισε..την Παρασκευή 9.30 το πρωί πάω για αυγουλομάζωξη.Σήμερα δεν θα κάνω την PUREGON....κρίμα και μου άρεσε πολύ η πένα:tongue::tongue:...αλλά θα κάνω την κακιά ένεση:-(:sad:,και αργά το βράδυ την pregnyl και ...τέλος!!

Φαί έκανα μακαρόνια με κιμά,έχω και μια πείνα...αλλά θα περιμένω τον αντρούλη μου!!!!

τι καλα!!!αντε με το καλο!!!!ολα πριμα...!!!!για να δουμε την τεταρτη θα ξερω και εγω τι θα γινει!!!αληθεια pregnyl ποιος θα σου την κανει???:-P

τι καλα!!!αντε με το καλο!!!!ολα πριμα...!!!!για να δουμε την τεταρτη θα ξερω και εγω τι θα γινει!!!αληθεια pregnyl ποιος θα σου την κανει???:-P

Μόνη μου θα την κάνω,μου έδειξαν τα κορίτσια στο κέντρο.

Ytulp3.png?KixTF0pj

future ? ποτε αρχισες τις ενεσεις κατα την διαρκεια της περιοδου σου?pregnyl παντως εγω ειχα κανει στον πωπο!!!μαλλον εσυ θα κανεις στην κοιλια ε???και την οιστραδιολη στην μετρουσαν στο κεντρο η πηγαινες σε μικροβιολογικο κεντρο???

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Μόλις γυρισα από δουλειά...Το ταξίδι έιναι εξοντωτικό, όσο κι αν μ αρέσει να οδηγώ...

Τώρα έχει λιγο συννεφιά και μάλλον θα βρέξει, αλλά η ζέστη καλά κρατεί! Ουφ!!

futuraki έφτασε η ώρα!!! Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο τα αυγουλάκια σου! και καλή γονιμοποίηση! Τα χουμε πει και θα τα ξαναπούμε εννοείται μέχρι τότε, έτσι για να πιάσουν οι ευχές;);) Δεν το συζητώ, το βραχύ έιναι τέλειο. Τσακ μπάμ όλα! Ούτε προλαβαινεις να καταλάβεις ΄τιποτα!!

marilia εσυ σε μια εβδομάδα θα χεις νεα δηλαδή?? Σε ποια μ'ερα του κύκλου θα σαι? Δεν έχετε συζητήσει τίποτα για πρωτόκολλα??

Πάω να φάω γιατί ήρθε ο αντρας μου και τα λέμε μετα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

επ, επ τι κάνετε? μπήκα να πω ένα γεια στα γρήγορα. ΓΕΙΑ! το βράδυ έχει συναυλία ΠΥΞ ΛΑΞ. θα πάω, και θα πέσω όσο πιο χαμηλά μπορώ!!

future άναψες καλοριφέρ μήπως?

gemini σε γυμνάσιο η λύκειο διδάσκεις? ελπίζω να βάζεις καλούς βαθμούς στα παιδιά...άντεεε

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...