Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια! Ευχομαι αριστες βλαστοκυστες..! Συνηθως δε δινουν μεγαλα ποσοστα, το πολυ 50% αλλα σε μικρες ηλικιες. Εμενα πηγε καλα, ειχαν γονιμοποιηθει 15 και εγιναν 8 βλαστοκυστες. Στα 39 μου. Οποτε περιμενεις 3 με 4. Σε αυτο τον αριθμο, ενα μωρακι συνηθως υπαρχει εκει μεσα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Just now, Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ακόμα δεν αδιαθέτησα, και δεν το βλέπω να γίνεται κιόλας. ο γιατρός είπε να περιμένω 1 βδομάδα και αν δεν μου ρθει να πάρω προγεστερόνη..ελπίζω να μην χρειαστεί γιατί πάνω που συμαζεύτηκα στα κιλά δεν έχω καμια όρξη να πρηστώ ξανα

Αστα κι εμένα οταν ήταν να ξεκινήσω μου χε καθυστερήσει:mad::x και πήρα utrogestan για να μου ρθει...για όλα κάνουν αυτά τα χάπια τελικά:rolleyes:.

Είναι οι λεγόμενες αναποδιές ή αλλιως αστάθμητοι παράγοντες ή αλλιώς η ομορφιά της ζωής που δεν μπορέις να σχεδιάζεις! Πάντως στο γάμο του αδερφού σου λογικά δεν θα εχεις κάνει μεταφορά οπότε θα του δώσεις να καταλάβει!!!

Κάνε και μια χοριακή εννοέιται... Ειχα κάνει κι εγώ για σιγουριά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι Υδροχόος και μόλις τσακωθήκαμε γιατί του λέω οτι ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσα λες για τους Διδύμους ισχύουν πάντως. Για το μονο που δε συμφωνώ και μας κατηγορούνε είναι την απιστία:evil: Άλλο το επικοινωνώ και μιλάω και άλλο το κερατώνω!!

ΑΑΑΑ!!!!Εγώ διαφωνώ κάθετα με το θέμα της απιστίας.Οι Δίδυμοι όταν ερωτευτούν και αγαπήσουν πραγματικά...αγαπούν για μια ζωή!!!Μπορεί να χαζεύουν ή να λένε διάφορα....αλλά σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει!!!!Το μυστικό είναι να μην τους κάνεις να βαρεθούν....και αυτό το πετυχαίνεις αν μπορείς να παίζεις με το μυαλό τους...αυτό τους ξετρελαίνει!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ρε αγάπη μου αν δεν πήρες αντισύλληψη είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι έγκυος;;;Μήπως να κάνεις μια χοριακή ...έτσι να υπάρχει;;;λέω εγώ τώρα....

κοίτα τώρα τι με κάνεις........δε νομίζω να είμαι μωρέ. ο κύκλος μου πάντα είχε αστάθεια μεγάλη. ούτε ωορρηξία νομίζω να έκανα, σεξ βέβαια έκανα και κάνω δε λέω! λες να κάνω κανα τεστ δηλαδη? για χοριακή δεν το συζητάω, μετά απο 3 σπερματεγχύσεις και 3 αρνητικά αποτελέσματα δεν αντέχω με τίποτα αλλο ενα αρνητικό. με το ζόρι πήγα και τις προηγούμενες φορές να κάνω άστα

θα δω...

όχι δε θα δω, δεν κάνω τίποτα..θα περιμένω να περάσει ο γάμος και μετά (σας έπρηξα μ αυτό το γάμο πια και εγώ βαρέθηκα να το συζητάω σορυ)

ty11p2.png

ΑΑΑΑ!!!!Εγώ διαφωνώ κάθετα με το θέμα της απιστίας.Οι Δίδυμοι όταν ερωτευτούν και αγαπήσουν πραγματικά...αγαπούν για μια ζωή!!!Μπορεί να χαζεύουν ή να λένε διάφορα....αλλά σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει!!!!Το μυστικό είναι να μην τους κάνεις να βαρεθούν....και αυτό το πετυχαίνεις αν μπορείς να παίζεις με το μυαλό τους...αυτό τους ξετρελαίνει!!!;);)

Απλά Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Ω.... τον έχεις τον παλμό μας! Πόσα χρόνια γνωρίζεις τον άντρα σου??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοίτα τώρα τι με κάνεις........δε νομίζω να είμαι μωρέ. ο κύκλος μου πάντα είχε αστάθεια μεγάλη. ούτε ωορρηξία νομίζω να έκανα, σεξ βέβαια έκανα και κάνω δε λέω! λες να κάνω κανα τεστ δηλαδη? για χοριακή δεν το συζητάω, μετά απο 3 σπερματεγχύσεις και 3 αρνητικά αποτελέσματα δεν αντέχω με τίποτα αλλο ενα αρνητικό. με το ζόρι πήγα και τις προηγούμενες φορές να κάνω άστα

θα δω...

όχι δε θα δω, δεν κάνω τίποτα..θα περιμένω να περάσει ο γάμος και μετά (σας έπρηξα μ αυτό το γάμο πια και εγώ βαρέθηκα να το συζητάω σορυ)

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ!!!!!

Εγώ πάντως, επειδή πολλά γίνονται,θα έκανα ένα τεστάκι..έτσι για να μου φύγει η περιέργεια......

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

θα δω...

Να μη λέω ψέματα κι εμένα η αρνητική χοριακή με χαλάει λίγο... Στην τελευταία που σου έιπα ενώ ήξερα οτι μαλλον δεν έιχα κάνει ωορρηξία λόγω χαμηλής προγεστερόνης, κι ενώ είχα πει στη μικροβιολόγο οτι ΔΕΝ είμαι έγκυος απλά θέλω να το επιβεβαιώσω για να πάρω κάτι φάρμακα.... οταν μου είπε στο τηλ οτι έιναι αρνητική εβαλα τα κλάματα....έλεος δηλαδή!!!

παντως και να είσαι τα utrogestan δεν πειράζουν... κάνε αν είναι κατουρλοτέστ μόνο!

Και είπαμε ΔΕ μας έπρηξες!!! Το πολύ πολύ να σου ζητήσουμε καμιά φωτο με το ντεκόρ που θα χεις ετοιμάσει!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Απλά Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Ω.... τον έχεις τον παλμό μας! Πόσα χρόνια γνωρίζεις τον άντρα σου??

Τον γνώρισα όταν ήμουν 14 και αυτός 18,αρραβωνιαστήκαμε όταν ήμουν 18 εγώ και χωρίσαμε από δική μου βλακεία ένα χρόνο μετά.Ξαναβρεθήκαμε την μέρα της γιορτής του ,μετά από 13 χρόνια,τυχαία στο δρόμο και πήγαμε για καφέ.Μετά από 10 λεπτά μου είπε"Εντάξει αγάπη μου,γλέντησες όσο ήθελες,πέρασες καλά,τώρα φτάνει...αρκετά περίμενα....τι λες να παντρευτούμε επιτέλους;;"Δεν τον είχα ξεπεράσει ποτέ...παντρευτήκαμε 7 μήνες μετά(πολιτικό) και αργότερα κάναμε τον θρησκευτικό!!!!!!:D:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τον γνώρισα όταν ήμουν 14 και αυτός 18,αρραβωνιαστήκαμε όταν ήμουν 18 εγώ και χωρίσαμε από δική μου βλακεία ένα χρόνο μετά.Ξαναβρεθήκαμε την μέρα της γιορτής του ,μετά από 13 χρόνια,τυχαία στο δρόμο και πήγαμε για καφέ.Μετά από 10 λεπτά μου είπε"Εντάξει αγάπη μου,γλέντησες όσο ήθελες,πέρασες καλά,τώρα φτάνει...αρκετά περίμενα....τι λες να παντρευτούμε επιτέλους;;"Δεν τον είχα ξεπεράσει ποτέ...παντρευτήκαμε 7 μήνες μετά(πολιτικό) και αργότερα κάναμε τον θρησκευτικό!!!!!!:D:D:D

ΤΙ λες τώρα???? Απλά θεικό:!:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να μη λέω ψέματα κι εμένα η αρνητική χοριακή με χαλάει λίγο... Στην τελευταία που σου έιπα ενώ ήξερα οτι μαλλον δεν έιχα κάνει ωορρηξία λόγω χαμηλής προγεστερόνης, κι ενώ είχα πει στη μικροβιολόγο οτι ΔΕΝ είμαι έγκυος απλά θέλω να το επιβεβαιώσω για να πάρω κάτι φάρμακα.... οταν μου είπε στο τηλ οτι έιναι αρνητική εβαλα τα κλάματα....έλεος δηλαδή!!!

παντως και να είσαι τα utrogestan δεν πειράζουν... κάνε αν είναι κατουρλοτέστ μόνο!

Και είπαμε ΔΕ μας έπρηξες!!! Το πολύ πολύ να σου ζητήσουμε καμιά φωτο με το ντεκόρ που θα χεις ετοιμάσει!!!!!

χαχα μ άρεσε το κατουρλοτεστ

φώτο είχα σκεφτεί να σας δείξω, δεν το χω ξανααναφέρει αλλα η φωτογραφία μ αρέσει πααααρα πολύ. φωτογραφίζω τα πάντα.ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως. όπου πάω τα βγάζω όλα. πέρσυ έσπασα το ρεκόρ μου..1400 φωτογραφίες σε τετραήμερη εκδρομή στην Πράγα..

ty11p2.png

φώτο είχα σκεφτεί να σας δείξω, δεν το χω ξανααναφέρει αλλα η φωτογραφία μ αρέσει πααααρα πολύ. φωτογραφίζω τα πάντα.ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως. όπου πάω τα βγάζω όλα. πέρσυ έσπασα το ρεκόρ μου..1400 φωτογραφίες σε τετραήμερη εκδρομή στην Πράγα..

wow!!! πως το κατάφερες αυτό???? Να μας δείξεις, να μας δέιξεις...

Εμένα είναι να μη μου πεις να με βγάλεις!! Ντρέπομαι και βγάζω χάλια φωτο! Μονο αν κάνω καμια γκριμάτσα μ αρέσει:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

ΤΙ λες τώρα???? Απλά θεικό:!:

Το 1985 που γεννήθηκες εσύ,εγώ τον είχα γνωρίσει!!!Μετά από τόσα χρόνια δίπλα σε ένα Δίδυμο...έχω κάνει διατριβή!!!!Να σου πω επίσης ότι όταν γνωρίσετε το άλλο σας μισό...το ξέρετε από την πρώτη στιγμή.Μου ζήτησε να παντρευτούμε....3 μήνες αφότου είχαμε σχέση,αλλά ήμασταν μικροί.Ήξερε, λεέι,από την αρχή ότι ήμουν η γυναίκα της ζωής του.:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

1400;;;;;;;;;;;Πόσα άλμπουμ έχεις στο σπίτι σου;;;;;;Μου αρέσουν οι φωτό...γιατί αιχμαλωτίζουν συγκεκριμένες στιγμές,και σου θυμίζουν τα τότε συναισθήματα(με δικά μου λόγια το λέω)....αλλά δεν έχω την υπομονή να βγάλω τόσες!!!Τώρα βέβαια, θα μου πεις,για τι πράγμα έχω υπομονή;;;;Και απαντώ μόνη μου,αγαπητό ακροατήριο......για ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

1400;;;;;;;;;;;Πόσα άλμπουμ έχεις στο σπίτι σου;;;;;;Μου αρέσουν οι φωτό...γιατί αιχμαλωτίζουν συγκεκριμένες στιγμές,και σου θυμίζουν τα τότε συναισθήματα(με δικά μου λόγια το λέω)....αλλά δεν έχω την υπομονή να βγάλω τόσες!!!Τώρα βέβαια, θα μου πεις,για τι πράγμα έχω υπομονή;;;;Και απαντώ μόνη μου,αγαπητό ακροατήριο......για ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!:tongue::tongue:

Ααααα. Τι θα γίνει σήμερα??? Σε κάθε quote θα σου γράφω "Συμφωνώ"!!!

+++++++++++++++++++++

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ααααα. Τι θα γίνει σήμερα??? Σε κάθε quote θα σου γράφω "Συμφωνώ"!!!

+++++++++++++++++++++

ΦΥΣΙΚΑ!!!!!ένας Δίδυμος υποκλίνεται στο μυαλό ενός Παρθένου!!!!:tongue::tongue:(καλά ντε...μη βαράς...είμαι μέλλουσα μητέρα)!!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΦΥΣΙΚΑ!!!!!ένας Δίδυμος υποκλίνεται στο μυαλό ενός Παρθένου!!!!:tongue::tongue:(καλά ντε...μη βαράς...είμαι μέλλουσα μητέρα)!!!!:D

χαχαχαχα! ναι σωστά! έχεις 4 παλικάρια στην κοιλιά σου;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...