Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

Να δω πως θα κρατηθώ και δεν θα πάω νωρίτερα 🤣Αυτός το είπε για να έχουμε καλή εικόνα και να μην πηγαίνω τζάμπα ως εκεί.Αλλα και εγώ θέλω να ξέρω αν είναι ο σάκος στη θέση του.Θα δω τι θα κάνω,αν δω ότι σκάω,θα πάω από κει 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

:P καλημερα τα κοριτσια μου!!!!ολα καλα???? future πολυχρονη και το χρονου ενα η ακομη και δυο και γιατι οχι και τρια μωρακια να σου κανουν τη ζωη ανω κατω(με την καλη εννοια)!!! τα γενεθλια μου ειναι 28/01/1974 !!!αληθεια φακελο για το που μενει η καθεμια μας εκανες??? κοριτσια σημερα πηρα τηλ. στο κεντρο και εκλεισα ραντεβου για 14/9 να παω για να κανω υπερηχο και να δουμε τι θα κανουμε!!! παντως μεχρι στιγμης με βρισκω πολυ ανετη....(αν και φοβαμαι τις ενεσεις σε βαθμο βλακειας)!!! σημερα μαγειρευω πρασσορυζο με μπιφτεκια !!!:-P

Καλημέρα....άντε να ξεκινήσεις και εσύ.

Τις ενέσεις μην τις φοβάσαι...δεν είναι τίποτα.Εγώ τις κάνω όλες στην κοιλιά και την ίδια ώρα και ξεμπερδεύω.Εύκολο είναι!!!

Φαί έχω από χθες κοτόπουλο κοκκινιστό με ρύζι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για τις ευχές!!Του χρόνου όλες θα έχουμε μωράκι...;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπληρώνω τον φάκελο και λείπουν μόνο τα στοιχεία της LUCKYSTAR.Αλήθεια καλέ ακόμη δεν γύρισε από τις διακοπές;Καλοπερνάει φαίνεται!!!

IOANNA 18/03/1980

PALMOMA 10/10/1974

GEMINI ...04/06/1985

ΕΓΩ 31/08/1971

MARILIA 28/01/1974

LUCKYSTAR ..?./..?./.?..

_

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν μόλις με πήραν από το κέντρο....Η Ε2 σήμερα ήταν 1057:shock:.

Αύριο θα ξαναπάω να με ξαναδεί...:rolleyes::rolleyes:

Περιμένω τα σχόλια σας...οι έμπειρες!!:tongue:

Μια χαρά τη βρίσκω την Ε2! Αρκετά ανεβασμένη! Και τα ωάριά σου καλό μέγεθος. Λογικά θα πάνε τα μεγάλα 20 χιλ και τα 16 θα πάνε 18 χιλ για να τα πάρουν και τα 4. Θέλει να σε δει άυριο γιατί τις τελευταίες μέρες αν θυμάμαι καλά έχουν πάρει φόρα και μεγαλώνουν!!! Ενέσεις συνεχίζεις κανονικα??

Δηλαδή αύριο βράδυ έισαι για pregnyl ε?? Α ρε κοριτσάρα! Καλή επιτυχία !!!

marilia καλή αρχή και σε σένα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μια χαρά τη βρίσκω την Ε2! Αρκετά ανεβασμένη! Και τα ωάριά σου καλό μέγεθος. Λογικά θα πάνε τα μεγάλα 20 χιλ και τα 16 θα πάνε 18 χιλ για να τα πάρουν και τα 4. Θέλει να σε δει άυριο γιατί τις τελευταίες μέρες αν θυμάμαι καλά έχουν πάρει φόρα και μεγαλώνουν!!! Ενέσεις συνεχίζεις κανονικα??

Δηλαδή αύριο βράδυ έισαι για pregnyl ε?? Α ρε κοριτσάρα! Καλή επιτυχία !!!

Ναι ακόμη και σήμερα θα κάνω τις ενέσεις.Για αύριο θα μου πει...αύριο:rolleyes:

Ευχαριστώ για τις ευχές...άντε σειρά σου.Επειδή δεν έχω laptop θα μετακινήσω τον Η/Υ δίπλα στον καναπέ....κανόνισε να μη μιλάω μόνη μου!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ναι ακόμη και σήμερα θα κάνω τις ενέσεις.Για αύριο θα μου πει...αύριο:rolleyes:

Ευχαριστώ για τις ευχές...άντε σειρά σου.Επειδή δεν έχω laptop θα μετακινήσω τον Η/Υ δίπλα στον καναπέ....κανόνισε να μη μιλάω μόνη μου!!!:tongue:

Μόνη σου????????? Αποκλέιεται!!!! Βρες θέματα να συζητάμε!!! Κι εγώ θα πάρω άδεια απ τη δουλειά, ο άντρας μου θα έχει ξεκινήσει σχολείο και θα έρχεται ΠΣΚ, οπότε θα τα λέμε!

Είδες που τελικά την έκανες την προσπέραση??????????? Δευτέρα θα κανεις μεταφορά. Εκτός αν τα κάνουν βλαστοκύστες... Αλλά αστα προτρέχουμε, έχουμε την ωοληψία ακόμα μπροστά μας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μόνη σου????????? Αποκλέιεται!!!! Βρες θέματα να συζητάμε!!! Κι εγώ θα πάρω άδεια απ τη δουλειά, ο άντρας μου θα έχει ξεκινήσει σχολείο και θα έρχεται ΠΣΚ, οπότε θα τα λέμε!

Είδες που τελικά την έκανες την προσπέραση??????????? Δευτέρα θα κανεις μεταφορά. Εκτός αν τα κάνουν βλαστοκύστες... Αλλά αστα προτρέχουμε, έχουμε την ωοληψία ακόμα μπροστά μας!

Για να δεις πόσο άσχετη είμαι....γιατί να τα κάνουν βλαστοκύστες;;;;Μη βαράς:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Για να δεις πόσο άσχετη είμαι....γιατί να τα κάνουν βλαστοκύστες;;;;Μη βαράς:tongue:

Άστο διάβασα...αλλά λέει για βλαστοκύστες προυπόθεση μικρή ηλικία και μεγάλος αριθμός ωαρίων >10.Άρα δεν είναι για την δική μου περίπτωση...

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ρε μικρό, διδυμάκι είσαι;;;;Τώρα το είδα.....ο άντρας μου είναι δίδυμος με ωροσκόπο δίδυμο!!!Πωπωπω!!!Δυο προσωπικότητες έχεις!!!:tongue:

Άστα να πάνε! Μεγάλη ταλαιπωρία οι 2 προσωπικότητες,αλλά ποιος να με καταλάβει.... Ευτυχώς έχω ωροσκόπο Λέων γιατί δε νομίζω να άντεχα Δίδυμο στο τετράγωνο:tongue:

Λοιπόν βλαστοκύστες έιναι τα έμβρυα 5 ή 6 ημερών. Όμως δε γίνονται όλα τα έμβρυα σε αυτή τη μορφή ,μόνο τα πιο γερά. Γι αύτο και το κάνουν οι γιατρόι σε περιπτώσεις που υπάρχουν πολλά ωάρια και δεν πειράζει να έχουν και απώλειες! Υποτιθεται πάντως οτι οι βλαστοκύστες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης...χωρις αυτό να σημαίνει και κάτι σίγουρο βέβαια...

Τώρα είδα οτι απάντησες....μαζί θα γράφαμε...!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά τότε!! Ωραίες αυτές οι δουλείες που κάθεσαι στο γραφέιο σου και πίνεις και κανα καφεδάκι. Λες και καμιά κουβέντα με τους συναδέλφους... Στα σχολεία επικρατεί μια βαβούρα άλλο πράγμα! Λες πότε θα πάω σπίτι να ησυχάσουν τ αυτιά μου!!!

Τελικά αδιαθέτησες?

ακόμα δεν αδιαθέτησα, και δεν το βλέπω να γίνεται κιόλας. ο γιατρός είπε να περιμένω 1 βδομάδα και αν δεν μου ρθει να πάρω προγεστερόνη..ελπίζω να μην χρειαστεί γιατί πάνω που συμαζεύτηκα στα κιλά δεν έχω καμια όρξη να πρηστώ ξανα

ty11p2.png

Άστα να πάνε! Μεγάλη ταλαιπωρία οι 2 προσωπικότητες,αλλά ποιος να με καταλάβει.... Ευτυχώς έχω ωροσκόπο Λέων γιατί δε νομίζω να άντεχα Δίδυμο στο τετράγωνο:tongue:

Λοιπόν βλαστοκύστες έιναι τα έμβρυα 5 ή 6 ημερών. Όμως δε γίνονται όλα τα έμβρυα σε αυτή τη μορφή ,μόνο τα πιο γερά. Γι αύτο και το κάνουν οι γιατρόι σε περιπτώσεις που υπάρχουν πολλά ωάρια και δεν πειράζει να έχουν και απώλειες! Υποτιθεται πάντως οτι οι βλαστοκύστες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης...χωρις αυτό να σημαίνει και κάτι σίγουρο βέβαια...

Τώρα είδα οτι απάντησες....μαζί θα γράφαμε...!

ΑΑΑΧΧΧΧΧ αγάπη μου!!!Φαντάσου τι τραβάω με έναν Δίδυμο στο τετράγωνο,δίπλα μου!!!Είστε καλά παιδάκια όμως βρε συ....λατρεύω τον τρόπο που δουλεύει το μυαλό σας.....ανάποδα και πολύπλοκα.Σκέφτεστε πολλά πράγματα μαζί και μπουρδουκλώνεστε!!!:tongue:Εεεε πετάτε και λίιιιγο(ζώδιο του αέρα άλλωστε) και χρειάζεστε ένα σταθερό ζώδιο δίπλα σας να σας κρατάει στην γη:tongue::tongue:Ο άντρας σου τι ζώδιο είναι;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

ακόμα δεν αδιαθέτησα, και δεν το βλέπω να γίνεται κιόλας. ο γιατρός είπε να περιμένω 1 βδομάδα και αν δεν μου ρθει να πάρω προγεστερόνη..ελπίζω να μην χρειαστεί γιατί πάνω που συμαζεύτηκα στα κιλά δεν έχω καμια όρξη να πρηστώ ξανα

Ρε αγάπη μου αν δεν πήρες αντισύλληψη είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι έγκυος;;;Μήπως να κάνεις μια χοριακή ...έτσι να υπάρχει;;;λέω εγώ τώρα....

Ytulp3.png?KixTF0pj

Kαλημέρα κορίτσια!!!!μόλις γύρισα....έχουμε και λέμε:

1ον) στην αναρχική ωοθήκη 1 αυγό 18χιλ(θα δούμε αν καταφέρουμε να το πάρουμε)

2ον)στην καλή ωοθήκη,έχουμε 1 αυγό 18χιλ,...2 αυγά 16χιλ, και τα υπόλοιπα είναι 10-11χιλ.(μικρά)

3ον)Ε2 στις εξετάσεις του Σαββάτου ήταν....505,6!!!:shock::shock:

4ον) ενδομήτριο 7,5 χιλ.

Περιμένω το μεσημέρι τα σημερινά αποτελέσματα,αλλά μου είπε ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα,θα ξαναπάω αύριο να με δει και μάλλον Παρασκευή πάω για αυγουλομάζωξη!!!!

Τι λέτε μέχρι εδώ εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω;;;:confused:

εμένα τα αυγά μια χαρά μου φαίνονται 3-4 θα χεις, μια χαρά είσαι βουρρρρρρρρρρ να τα μαζέψουμεεεεεεε

για την Ε2 δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί σε μένα ήταν άλλα ντάλον..μόλις την μέτρησα πρώτη φορά ήταν 900 μονάδες!!!!! λόγω πολυκυστικών είχε ξεφύγει, και εγώ ήμουν στη δουλειά όταν το έμαθα και παίρνω το γιατρό τηλ να τον ενημερώσω και μου λέει πολύ ψύχραιμα με το που πας σπίτι κάνε αμέσως τη cetrotide (είχαμε κανονίσει να την κάνω αρχικά βράδυ μαζί με τη gonal) νομίζω οτι είναι καλή η τιμή πάντως αν κρίνω απ τα δκά μου!! α! και λίγο πριν την ωοληψία ήταν 2400 αν θυμάμαι καλά!!!

ty11p2.png

ΑΑΑΧΧΧΧΧ αγάπη μου!!!Φαντάσου τι τραβάω με έναν Δίδυμο στο τετράγωνο,δίπλα μου!!!Είστε καλά παιδάκια όμως βρε συ....λατρεύω τον τρόπο που δουλεύει το μυαλό σας.....ανάποδα και πολύπλοκα.Σκέφτεστε πολλά πράγματα μαζί και μπουρδουκλώνεστε!!!:tongue:Εεεε πετάτε και λίιιιγο(ζώδιο του αέρα άλλωστε) και χρειάζεστε ένα σταθερό ζώδιο δίπλα σας να σας κρατάει στην γη:tongue::tongue:Ο άντρας σου τι ζώδιο είναι;;;

Είναι Υδροχόος και μόλις τσακωθήκαμε γιατί του λέω οτι ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσα λες για τους Διδύμους ισχύουν πάντως. Για το μονο που δε συμφωνώ και μας κατηγορούνε είναι την απιστία:evil: Άλλο το επικοινωνώ και μιλάω και άλλο το κερατώνω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...