Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια! Ευχομαι αριστες βλαστοκυστες..! Συνηθως δε δινουν μεγαλα ποσοστα, το πολυ 50% αλλα σε μικρες ηλικιες. Εμενα πηγε καλα, ειχαν γονιμοποιηθει 15 και εγιναν 8 βλαστοκυστες. Στα 39 μου. Οποτε περιμενεις 3 με 4. Σε αυτο τον αριθμο, ενα μωρακι συνηθως υπαρχει εκει μεσα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Just now, Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

AAAA!! καλά!!!!!ψαράκι είσαι;;;;γι'αυτό τόσα νεύρα,καλλιτεχνική φύση,παραπονιάρηδες και προπαντώς...ονειροπόλοι,πετάνε στα σύννεφα λέμε...δεν προσγειώνονται με τίποτα!!!!:tongue:

όπως τα λες..έπεσες μέσα σε όλα..ευτυχώς έχω ωροσκόπο λιοντάρι και είμαι λίγο δυναμική αλλιώς.......θα άρχιζα τα ναρκωτικά με τόσες ευαισθησίες που έχω! παλιά ήμουν πολύ ευάλωτη όλα με στεναχωρούσαν(και πιο πολύ οι άνθρωποι), έπεφτα σε βαθιά κατάθλιψη, με τα χρόνια μαζεύτηκα λίγο, βρήκα το δρόμο μου!

18-3-80 φακέλωσέ με

καλό βράδυ ξεκινάει το παραπέντεεεεεε

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι όχι..δεν θα είναι ψαράκι...θα είναι κριαράκι...και θα κοπανάει το κεφαλάκι στους τοίχους από το πείσμα... αλλά τι να κανουμε; Γερό να'ναι...και ο Θεός να μας δώσει υπομονή :tongue:

IoannaV κουράγιο...και εγώ προσπαθώ να είμαι ήρεμη..κατά καιρούς νιώθω να φουντώνω από νεύρα χωρίς να υπάρχει λόγος :cool: και προσπαθώ να το κοντρολάρω...άλλες μέρες τα καταφέρνω...άλλες όχι. Πότε ειπαμε ο γάμος με το καλό;

Αχ κοριτσάκια ειμαι πολύ χαρούμενη που παίρνετε σειρά σιγά σιγά...όλα θα πάνε σούπερ. 13-16/09 πάω για αυχενική. Και μετά αν όλα πάνε καλά το ανακοινώνω στην δουλειά (αν προλάβω και δεν το έχουν μάθει από την πεθερά μου και εκεί....χαχχαχαχαχα:shock::D:D)

A5K6p3.png

ξεκίνησα ναι..χειρότερα απο ποτέ είναι η καθημερινότητα εκεί..χέστα

έχω μια νευρικότητα τις τελευταίες μέρες, ούτε ξέρω τι μου φταίει, νεύρα πολλά νεύρα, μάλλον φταίει η κούραση για το γάμο και ακόμα πιο πολύ φταίει η αναμονή μέχρι να μου ρθει περίοδος και να ξεκινήσω τα χάπια..θα τα σπάσω όλα εδω μέσα λέμε!!

Είναι που όλες εδώ μέσα μου το παίζατε υπεράνω και οτι μόνο εγώ γκρινιάζω και δεν ξέρω τι μου φταίει....:tongue::tongue: Ας κάνουμε ένα team ξεσπάσματος βρε κορίτσια!!!

Όσο για την αναμονή, νομίζω είναι το χειρότερο κομμάτι της εξωσωματικής. Θα γίνουμε γκουρού της υπομονής σε λίγο... Γκουσφράπα!!!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Όχι όχι..δεν θα είναι ψαράκι...θα είναι κριαράκι...και θα κοπανάει το κεφαλάκι στους τοίχους από το πείσμα... αλλά τι να κανουμε; Γερό να'ναι...και ο Θεός να μας δώσει υπομονή :tongue:

IoannaV κουράγιο...και εγώ προσπαθώ να είμαι ήρεμη..κατά καιρούς νιώθω να φουντώνω από νεύρα χωρίς να υπάρχει λόγος :cool: και προσπαθώ να το κοντρολάρω...άλλες μέρες τα καταφέρνω...άλλες όχι. Πότε ειπαμε ο γάμος με το καλό;

Αχ κοριτσάκια ειμαι πολύ χαρούμενη που παίρνετε σειρά σιγά σιγά...όλα θα πάνε σούπερ. 13-16/09 πάω για αυχενική. Και μετά αν όλα πάνε καλά το ανακοινώνω στην δουλειά (αν προλάβω και δεν το έχουν μάθει από την πεθερά μου και εκεί....χαχχαχαχαχα:shock::D:D)

Χμμ κριαράκι... όλο ζωντάνια θα ναι πάντως!

Έφτασε και η σειρά της αυχενικής!! Πέρασε ο καιρός, πίστεψέ το και στείλε λίγη μπεμπεδόσκονη κι από δω!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κριαράκι;;;; Κυκλοθυμικοί,ευέξαπτοι,περίπλοκοι,ανυπόμονοι,ανεξάρτητοι,εγωκεντρικοί,παρορμητικοί...μιλάνε χωρίς να σκεφτούν και συχνά το μετανιώνουν,δεν δέχονται εντολές από κανένα!!!

Χμμ...θα καλοπεράσει ο γιος μου!!!!:confused:

Βέβαια παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος αλλά αυτό θα το δούμε όταν γεννηθεί με το καλό!!

Και εσύ σαν μάνα της να δεις τι ωραία που θα περάσεις!!Μάζευε δυνάμεις...θα σου χρειαστούν!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κριαράκι;;;; Κυκλοθυμικοί,ευέξαπτοι,περίπλοκοι,ανυπόμονοι,ανεξάρτητοι,εγωκεντρικοί,παρορμητικοί...μιλάνε χωρίς να σκεφτούν και συχνά το μετανιώνουν,δεν δέχονται εντολές από κανένα!!!

Χμμ...θα καλοπεράσει ο γιος μου!!!!:confused:

Βέβαια παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος αλλά αυτό θα το δούμε όταν γεννηθεί με το καλό!!

Και εσύ σαν μάνα της να δεις τι ωραία που θα περάσεις!!Μάζευε δυνάμεις...θα σου χρειαστούν!!!!:tongue::tongue:

καλημέρα Λίτσα Πατέρα!!!!! παλιά τα παρακολουθούσα συνέχεια, τώρα απλά τα διαβάζω

ty11p2.png

17/9 ο γάμος αλλά αυτή την Κυριακή φεύγω για το χωριουδάκι μου..μια βδομάδα θα μείνω εκεί. θα έχω ευτυχώς ιντερνετ και θα σας διαβάζω στα κλεφτά το βράδυ, οπότε θα μάθω τι θα γίνει με την αυχενική σου και θα πιω 3 ποτήρια κρασί στην υγειά σου!!! (γιατί 3 και οχι 4 δεν ξέρω!!)

ty11p2.png

Διαφημίσεις

17/9 ο γάμος αλλά αυτή την Κυριακή φεύγω για το χωριουδάκι μου..μια βδομάδα θα μείνω εκεί. θα έχω ευτυχώς ιντερνετ και θα σας διαβάζω στα κλεφτά το βράδυ, οπότε θα μάθω τι θα γίνει με την αυχενική σου και θα πιω 3 ποτήρια κρασί στην υγειά σου!!! (γιατί 3 και οχι 4 δεν ξέρω!!)

Να μπαίνεις, να μπαίνεις! Μια βδομάδα έιναι πολύ για να σε χάσουμε:shock:

Ωραία θα περάσεις πάντως. Η βαβούρα του γάμου πολύ μου αρέσει;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ είμαι 04/06/1985. Θέλω να τα παρακολουθώ και τους πλανήτες και όλα αλλά τα ξεχνάω:-(

ioannav πως και πρωινή? Δε δουλεύεις σήμερα??

καλημέρα, στη δουλειά είμαι και χαζολογάω απ το πρωί και μπήκα να σας τσεκάρω!!!!!

ty11p2.png

καλημέρα, στη δουλειά είμαι και χαζολογάω απ το πρωί και μπήκα να σας τσεκάρω!!!!!

Μια χαρά τότε!! Ωραίες αυτές οι δουλείες που κάθεσαι στο γραφέιο σου και πίνεις και κανα καφεδάκι. Λες και καμιά κουβέντα με τους συναδέλφους... Στα σχολεία επικρατεί μια βαβούρα άλλο πράγμα! Λες πότε θα πάω σπίτι να ησυχάσουν τ αυτιά μου!!!

Τελικά αδιαθέτησες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!!!!μόλις γύρισα....έχουμε και λέμε:

1ον) στην αναρχική ωοθήκη 1 αυγό 18χιλ(θα δούμε αν καταφέρουμε να το πάρουμε)

2ον)στην καλή ωοθήκη,έχουμε 1 αυγό 18χιλ,...2 αυγά 16χιλ, και τα υπόλοιπα είναι 10-11χιλ.(μικρά)

3ον)Ε2 στις εξετάσεις του Σαββάτου ήταν....505,6!!!:shock::shock:

4ον) ενδομήτριο 7,5 χιλ.

Περιμένω το μεσημέρι τα σημερινά αποτελέσματα,αλλά μου είπε ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα,θα ξαναπάω αύριο να με δει και μάλλον Παρασκευή πάω για αυγουλομάζωξη!!!!

Τι λέτε μέχρι εδώ εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω;;;:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

:P καλημερα τα κοριτσια μου!!!!ολα καλα???? future πολυχρονη και το χρονου ενα η ακομη και δυο και γιατι οχι και τρια μωρακια να σου κανουν τη ζωη ανω κατω(με την καλη εννοια)!!! τα γενεθλια μου ειναι 28/01/1974 !!!αληθεια φακελο για το που μενει η καθεμια μας εκανες??? κοριτσια σημερα πηρα τηλ. στο κεντρο και εκλεισα ραντεβου για 14/9 να παω για να κανω υπερηχο και να δουμε τι θα κανουμε!!! παντως μεχρι στιγμης με βρισκω πολυ ανετη....(αν και φοβαμαι τις ενεσεις σε βαθμο βλακειας)!!! σημερα μαγειρευω πρασσορυζο με μπιφτεκια !!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...