Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ΕΕΕ...άμα είναι για μια...και εγώ μαζί!Να διαλέξουμε καλή συνταγή..μην μας βγει άνοστο!!!:tongue::tongue:

Χμμ... κοκκινιστό λέω μιας και έκανα κιμά σήμερα και το χω φρέσκο!!!! Έτσι να πάρουμε το άιμα μας πίσω για τις βρωμοενέσεις, τα πονάκια και την κατάθλιψη!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χμμ... κοκκινιστό λέω μιας και έκανα κιμά σήμερα και το χω φρέσκο!!!! Έτσι να πάρουμε το άιμα μας πίσω για τις βρωμοενέσεις, τα πονάκια και την κατάθλιψη!!!!!!

Καλό το κοκκινιστό δε λέω αλλά και ..το λεμονάτο με διάφορες πιπεριές...τι σου λέει;;;:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλό το κοκκινιστό δε λέω αλλά και ..το λεμονάτο με διάφορες πιπεριές...τι σου λέει;;;:tongue:

Μιαμ μιαμ!!!! Ωραία το κλείσαμε! Ας πετύχει Θεούλη μου η συνταγή!!!!!!

Και τώρα που μιλάμε για φαγητό...πάω να τσιμπήσω κι έρχομαι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μιαμ μιαμ!!!! Ωραία το κλείσαμε! Ας πετύχει Θεούλη μου η συνταγή!!!!!!

Και τώρα που μιλάμε για φαγητό...πάω να τσιμπήσω κι έρχομαι!!

Εγώ πάω να κάνω μπάνιο γιατί είμαι μέσα στον ιδρώτα από τις δουλειές,και να ετοιμάσω το τραπέζι γιατί όπου να'ναι έρχεται ο αντρούλης μου!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλέ οι γιορτές 40 μέρες δεν κρατάνε?????

ας στα τραγουδήσει λοιπόν και ο μπίλις που τα λέει και ωραία

Χρόνια πολλά και καλά βρε future και του χρόνου με ένα υγιέστατο μωράκι

(gemini καλά που είσαι και εσύ και μας το θύμισες..έστω και καθυστερημένα!!)

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Άσε την πατήσαμε όλες!!!! Δεν πειράζει εγώ εκτίω την ποινή μου να μη γκρινιάξω για 3-4 μέρες:rolleyes:

Τι νέα εσύ? Ξεκίνησες τελικά το 5ήμερο πάλι στη δουλειά?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ευχαριστώ πολύ..και να ξέρεις ο Βασίλης είναι από τις αδυναμίες μου!!!

Όλες με τα μωράκια μας του χρόνου,να γράφουμε εδώ για το πόσο μας ταλαιπωρούν!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Όχι ρε γαμώτο....Futuraki μου Χρόνια σου Πολλά και Καλά με τον μπέμπαρο σύντομα στην κοιλίτσα σου...

Το δώρο μου

http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw

Κάντο copy paste να το δεις...

Σόρυ το έχασα εντελώς...χθες...αλλά δεν θα πω πάλι για την πεθερά μου (η οποία με έστησε...στο σπίτι να την περιμένω και είχε πάει στην Πεντέλη με άλλους για φαγητό....) και απο τα νεύρα τα ξέχασα όλα...σόρυ σόρυ σόρυ.

Geminaki όλα καλά ειδες; Σόρυ που δεν ήμουν εδώ χθες να βοηθήσω να σηκωθείς απο τα πατώματα...δεν θα ξανασυμβεί.

Θα είστε δίδυμο με την Future και όλα θα πάνε σούπερ.

Και μετά σειρά έχουν Ioanna και Mariamarilia....αντε βρε κορίτσια όλα καλά....όλα φοβεράααααα

A5K6p3.png

Είχα πάει σήμερα στον μαιευτήρα μου (την άλλη φορά είχα πάει στον εξωσωματικό και αποχαιρετιστήκαμε).

Ο μαιευτήρας μου μου έδωσε ημερομηνία...3/04 για τον τοκετό...αλλά μου ειπε μάλλον νωρίτερα θα έρθει.

Μου είπε επίσης και το τρελλό...βάσει θέσης πλακούντα και τελευταίων μελετών...είναι μάλλον κορίτσι!!!! Ειδατε που σας το έλεγα; Ήμουν σίγουρη...:D:D:D

A5K6p3.png

Όχι ρε γαμώτο....Futuraki μου Χρόνια σου Πολλά και Καλά με τον μπέμπαρο σύντομα στην κοιλίτσα σου...

Το δώρο μου

http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw

Κάντο copy paste να το δεις...

Σόρυ το έχασα εντελώς...χθες...αλλά δεν θα πω πάλι για την πεθερά μου (η οποία με έστησε...στο σπίτι να την περιμένω και είχε πάει στην Πεντέλη με άλλους για φαγητό....) και απο τα νεύρα τα ξέχασα όλα...σόρυ σόρυ σόρυ.

Geminaki όλα καλά ειδες; Σόρυ που δεν ήμουν εδώ χθες να βοηθήσω να σηκωθείς απο τα πατώματα...δεν θα ξανασυμβεί.

Θα είστε δίδυμο με την Future και όλα θα πάνε σούπερ.

Και μετά σειρά έχουν Ioanna και Mariamarilia....αντε βρε κορίτσια όλα καλά....όλα φοβεράααααα

Συμπεθερούλα μου ευχαριστώ πάααρα πολύυυυ!!!

Α να χαθήτε...σνιφ...όλες σας...σνιφ....ήταν πολύ ωραία!!!!:D:D

Για ξαναπείτε όλες πότε έχετε γενέθλια να γράψω το αρχείο να ξέρω τι θα κάνω...θα δείτε εσείς!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Είχα πάει σήμερα στον μαιευτήρα μου (την άλλη φορά είχα πάει στον εξωσωματικό και αποχαιρετιστήκαμε).

Ο μαιευτήρας μου μου έδωσε ημερομηνία...3/04 για τον τοκετό...αλλά μου ειπε μάλλον νωρίτερα θα έρθει.

Μου είπε επίσης και το τρελλό...βάσει θέσης πλακούντα και τελευταίων μελετών...είναι μάλλον κορίτσι!!!! Ειδατε που σας το έλεγα; Ήμουν σίγουρη...:D:D:D

Ε,,ρεεε...η νυφούλα μου..έεεερχεται!!Κοπελάρα θα πάρουμε όχι αστεία!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπράβο κορίτσι μου! Με το καλό! Θα πήξουμε στο φορεματάκι;);) Ε ρε το ένστικτο της μάνας...!

Θα σου βάλει κι εσένα τιμωρία η future!!! Ασε που με σήκωσε μόνη της από τα πατώματα, και είμαι και βαριά:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Άσε την πατήσαμε όλες!!!! Δεν πειράζει εγώ εκτίω την ποινή μου να μη γκρινιάξω για 3-4 μέρες:rolleyes:

Τι νέα εσύ? Ξεκίνησες τελικά το 5ήμερο πάλι στη δουλειά?

ξεκίνησα ναι..χειρότερα απο ποτέ είναι η καθημερινότητα εκεί..χέστα

έχω μια νευρικότητα τις τελευταίες μέρες, ούτε ξέρω τι μου φταίει, νεύρα πολλά νεύρα, μάλλον φταίει η κούραση για το γάμο και ακόμα πιο πολύ φταίει η αναμονή μέχρι να μου ρθει περίοδος και να ξεκινήσω τα χάπια..θα τα σπάσω όλα εδω μέσα λέμε!!

ty11p2.png

έρχεται ο κορίτσαρος!! θα είναι και ψαράκι!!!! το ζώδιο μου!!! το καλύτερο παιδί θα είναι!

ty11p2.png

έρχεται ο κορίτσαρος!! θα είναι και ψαράκι!!!! το ζώδιο μου!!! το καλύτερο παιδί θα είναι!

AAAA!! καλά!!!!!ψαράκι είσαι;;;;γι'αυτό τόσα νεύρα,καλλιτεχνική φύση,παραπονιάρηδες και προπαντώς...ονειροπόλοι,πετάνε στα σύννεφα λέμε...δεν προσγειώνονται με τίποτα!!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...