Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Β'αλε με τιμωρία καλύτερα να μην ξαναγκρινιάξω / στεναχωρηθώ για μια εβδομάδα:tongue:

Έγινε!!Για μια εβδομάδα είπες;;;...χμμμμ....χλωμό το βλέπω..άντε 3 μέρες.. τιμωρία είπαμε όχι βασανιστήρια:tongue::tongue:

Μόλις μπορέσεις αύριο γράψε νέα από τον γιατρό.Εύχομαι αύριο να ακούσεις αυτό ακριβώς που θες!!Καληνύχτα!!!φιλάκια πολλά!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έγινε!!Για μια εβδομάδα είπες;;;...χμμμμ....χλωμό το βλέπω..άντε 3 μέρες.. τιμωρία είπαμε όχι βασανιστήρια:tongue::tongue:

Μόλις μπορέσεις αύριο γράψε νέα από τον γιατρό.Εύχομαι αύριο να ακούσεις αυτό ακριβώς που θες!!Καληνύχτα!!!φιλάκια πολλά!!

Έστω 3 μέρες! Κάτι είναι κι αυτό!

Καληνύχτα και φιλάκια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Τι μου κάνετε;;Εγώ σήμερα αποφάσισα να καθαρίσω τα ντουλάπια της κουζίνας για να μην τα έχω αργότερα..που ίσως δεν θα μπορώ!!!Μάλλον αν προλάβω να κάνω και το ψυγείο!

GEMINI και MARILIA περιμένουμε νέα σας σήμερα.Όλα θα πάνε καλά:)

LUCKYSTAR ακόμα διακοπούλες είσαι;;Καλά κάνεις,το χρειαζόσουν!!

PALMOMAKI τι κάνεις;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Τι μου κάνετε;;Εγώ σήμερα αποφάσισα να καθαρίσω τα ντουλάπια της κουζίνας για να μην τα έχω αργότερα..που ίσως δεν θα μπορώ!!!Μάλλον αν προλάβω να κάνω και το ψυγείο!

GEMINI και MARILIA περιμένουμε νέα σας σήμερα.Όλα θα πάνε καλά:)

LUCKYSTAR ακόμα διακοπούλες είσαι;;Καλά κάνεις,το χρειαζόσουν!!

PALMOMAKI τι κάνεις;;

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Πήγα πρωι πρωι για εξέταση και στις 12:30 θα πάρω τ αποτελέσματα και θα μιλήσω με τον γιατρό...

Χμμ ντουλάπια κουζίνας θα κάνω το Σάββατο λέω. Σήμερα έχει σειρά η βιβλιοθήκη...Έχω μεγάλη όρεξη για ξεκαθάρισμα:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Πήγα πρωι πρωι για εξέταση και στις 12:30 θα πάρω τ αποτελέσματα και θα μιλήσω με τον γιατρό...

Χμμ ντουλάπια κουζίνας θα κάνω το Σάββατο λέω. Σήμερα έχει σειρά η βιβλιοθήκη...Έχω μεγάλη όρεξη για ξεκαθάρισμα:rolleyes:

Πλησιάζει η ώρα...εδώ είμαι και περιμένω!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Πλησιάζει η ώρα...εδώ είμαι και περιμένω!!:D

Α ρε αστέρι!!!;) Μαζί μπήκαμε!

Λοιπόν η Ε2 είναι 155. Μου είπε από Τετάρτη να παίρνω από 2 χαπάκια πρωι-μεσημέρι-βράδυ. Την Παρασκευή να ξαναμετρήσω Ε2 και να κάνω υπέρηχο να δούμε πάχος ενδομητρίου και τότε να κανονίσουμε τη μεταφορά που θα γίνει είπε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας... Αυτα τα δικά μου!

Σου δίνω τη σκυτάλη των νέων για αύριο....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Α ρε αστέρι!!!;) Μαζί μπήκαμε!

Λοιπόν η Ε2 είναι 155. Μου είπε από Τετάρτη να παίρνω από 2 χαπάκια πρωι-μεσημέρι-βράδυ. Την Παρασκευή να ξαναμετρήσω Ε2 και να κάνω υπέρηχο να δούμε πάχος ενδομητρίου και τότε να κανονίσουμε τη μεταφορά που θα γίνει είπε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας... Αυτα τα δικά μου!

Σου δίνω τη σκυτάλη των νέων για αύριο....

Είδες;;;Στο είπα ότι τα νέα θα είναι καλά!!!Μην τολμήσεις να γκρινιάξεις τουλάχιστον για 3-4 μέρες..μην ξεχνάς είσαι και τιμωρία:tongue::tongue:

Εγώ αύριο 9.30 έχω ραντεβού και θα τον ρωτήσω πότε νομίζει ότι θα κάνουμε την ωοληψία,σήμερα είμαι στην 7η μέρα......πλάκα-πλάκα να δεις μαζί θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Είδες;;;Στο είπα ότι τα νέα θα είναι καλά!!!Μην τολμήσεις να γκρινιάξεις τουλάχιστον για 3-4 μέρες..μην ξεχνάς είσαι και τιμωρία:tongue::tongue:

Εγώ αύριο 9.30 έχω ραντεβού και θα τον ρωτήσω πότε νομίζει ότι θα κάνουμε την ωοληψία,σήμερα είμαι στην 7η μέρα......πλάκα-πλάκα να δεις μαζί θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά!!!!;);)

Ναι ναι δεν θα γκρινιάξω καθόλου! 3-4 μέρες όμως, όχι παραπάνω, μην πάθω και τίποτα:tongue:

Ωραία, μάζεψε και συ τα νέα σου αύριο και θα δούμε! Σε κόβω νωρίτερα εσένα. Θα μου κάνεις αντικανονική προσπέραση;)

Με τα ντουλάπια πως τα πας?? Ξεμπέρδεψες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι ναι δεν θα γκρινιάξω καθόλου! 3-4 μέρες όμως, όχι παραπάνω, μην πάθω και τίποτα:tongue:

Ωραία, μάζεψε και συ τα νέα σου αύριο και θα δούμε! Σε κόβω νωρίτερα εσένα. Θα μου κάνεις αντικανονική προσπέραση;)

Με τα ντουλάπια πως τα πας?? Ξεμπέρδεψες?

Μπαααα!!!Πιάστηκα με άλλες δουλειές και τα άφησα για αύριο όταν γυρίσω:rolleyes::rolleyes:

Εντωμεταξύ ας γκρινιάξω εγώ λίγο....είναι πρησμένη η κοιλίτσα μου,πονάει στα σημεία των ενέσεων ειδικά εκεί που έκανα αυτή την κακιά:tongue: ένεση χθες,και έχω τσιμπιματάκια στην αριστερή πλευρά εκεί που είναι τα πιο πολλά ωάρια:confused:.Αυτά προς το παρόν...αν βρω και τίποτα άλλο θα ξαναγκρινιάξω:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπαααα!!!Πιάστηκα με άλλες δουλειές και τα άφησα για αύριο όταν γυρίσω:rolleyes::rolleyes:

Εντωμεταξύ ας γκρινιάξω εγώ λίγο....είναι πρησμένη η κοιλίτσα μου,πονάει στα σημεία των ενέσεων ειδικά εκεί που έκανα αυτή την κακιά:tongue: ένεση χθες,και έχω τσιμπιματάκια στην αριστερή πλευρά εκεί που είναι τα πιο πολλά ωάρια:confused:.Αυτά προς το παρόν...αν βρω και τίποτα άλλο θα ξαναγκρινιάξω:tongue::tongue:

Κοίτα είναι λογικό να πονάς λίγο και να νιώθεις οτι κάτι γίνεται εκεί μέσα...Γιατί όντως κάτι γίνεται;). Σκέψου εγώ με τα 40 πως ένιωθα, στο τέλος ούτε να κάτσω δεν μπορούσα :shock::shock:.

Για την κακιά ένεση δεν ξέρω να σου πω αλλά μάλλον θα έιναι φίλη της άλλης κακιάς της innohep...Μόνο υπομονή μπορέις να κάνεις δυστυχώς! Σκέψου τον μπέμπαρο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα είναι λογικό να πονάς λίγο και να νιώθεις οτι κάτι γίνεται εκεί μέσα...Γιατί όντως κάτι γίνεται;). Σκέψου εγώ με τα 40 πως ένιωθα, στο τέλος ούτε να κάτσω δεν μπορούσα :shock::shock:.

Για την κακιά ένεση δεν ξέρω να σου πω αλλά μάλλον θα έιναι φίλη της άλλης κακιάς της innohep...Μόνο υπομονή μπορέις να κάνεις δυστυχώς! Σκέψου τον μπέμπαρο!!

40;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:shock::shock:ναι...τώρα έπαθα και ίλιγγο με τον αριθμό!!!!:roll:

Μπέμπαρος εεε;;;Αααααχχχ!!!ας έρθει και τι στον κόσμο!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

40;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:shock::shock:ναι...τώρα έπαθα και ίλιγγο με τον αριθμό!!!!:roll:

Μπέμπαρος εεε;;;Αααααχχχ!!!ας έρθει και τι στον κόσμο!!!!!

Γι αυτό σου λέω, μια χαρά είσαι!!

Ρε συ έιναι δυνατον οταν έρθουν τα μωρά μας να τα μαλώσουμε ποτε???? Μετά από όοοοολα αυτά....δε νομίζω!!!

Βέβαια λέω όοοοοοταν με το καλό μείνω έγκυος και είμαι μες στην τρελή χαρά όταν γεννήσω θα του δώσω μια ανάποδη:cool: και μετα θα το καλομάθω ως εκέι που δεν παίρνει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γι αυτό σου λέω, μια χαρά είσαι!!

Ρε συ έιναι δυνατον οταν έρθουν τα μωρά μας να τα μαλώσουμε ποτε???? Μετά από όοοοολα αυτά....δε νομίζω!!!

Βέβαια λέω όοοοοοταν με το καλό μείνω έγκυος και είμαι μες στην τρελή χαρά όταν γεννήσω θα του δώσω μια ανάποδη:cool: και μετα θα το καλομάθω ως εκέι που δεν παίρνει...

χαχαχαχαχαααα!!!Γιατί καλέ να το δείρεις το μωρό;;;;Τι σου έκανε;;;

δεν χρειάζεται να το δέρνεις.....σου έχω μια πιο καλή λύση...

phoca_thumb_l_a9rn06k-cook-anything.jpg

Ytulp3.png?KixTF0pj

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Να σαι καλά μ έκανες και γέλασα!!!!!!!!!! Δεν είπα οτι θα το δέρνω... μόνο μια μαγειριά θα του κάνω τότε για τις ταλαιπώριες που τραβάω τώρα και θέλω να πηδήξω απ το μπαλκόνι!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Να σαι καλά μ έκανες και γέλασα!!!!!!!!!! Δεν είπα οτι θα το δέρνω... μόνο μια μαγειριά θα του κάνω τότε για τις ταλαιπώριες που τραβάω τώρα και θέλω να πηδήξω απ το μπαλκόνι!!!!!

ΕΕΕ...άμα είναι για μια...και εγώ μαζί!Να διαλέξουμε καλή συνταγή..μην μας βγει άνοστο!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...