Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sorry κορίτσια για το πρήξιμο αλλά ήθελα κάπου να τα πω...

Σας ευχαριστώ...

καλέ δε μας πρήζεις γι αυτό δεν είμαστε εδώ?? γι αυτό δεν μπαίνουμε? γι αυτό δεν το άνοιξε το θέμα η αγαπητή future? για να λέμε τα εσώψυχά μας! μπορεί να φταίει η πανσέληνος το σκέφτηκες καθόλου? ή μήπως είναι ανάδρομος ο ερμής????? η κάποια σε μάτιασε!

ty11p2.png

Τι να πω μακάρι να ναι έτσι. και σίγουρα αν βγω άθικτη απο αυτή τη διαδικασία τότε θα έιμαι πράγματι πιο δυνατή...

Όσο για το καλός άνθρωπος άστο! Παρότι η αυτοπεποίθησή μου δεν έιναι καλή και προσπαθώ να το δουλέψω ΚΑΙ αυτό κατα καιρούς, πιστεύω ακράδαντα οτι έιμαι καλός άνθρωπος και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμο... Και μάλιστα με έχουν εκμεταλλευτεί δεόντως και εις γνώση μου παρακαλώ! Αλλά τι στο καλο?? Ο καλός καλό δε βλέπει???

Η γιαγιά μου έλεγε πάντα μια φράση όταν παραπονιόμασταν για τα στραβά της ζωής μας και την έχω ακούσει και από πολλούς άλλους

"Να μη σου δώσει ο θεός, όσα μπορείς να αντέξεις" και είχε δίκαιο...έχουμε δυνάμεις μέσα μας να αντέξουμε πολλά....ψυχραιμία χρειάζεται και θετική σκέψη(όσο μπορούμε):tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Η γιαγιά μου έλεγε πάντα μια φράση όταν παραπονιόμασταν για τα στραβά της ζωής μας και την έχω ακούσει και από πολλούς άλλους

"Να μη σου δώσει ο θεός, όσα μπορείς να αντέξεις" και είχε δίκαιο...έχουμε δυνάμεις μέσα μας να αντέξουμε πολλά....ψυχραιμία χρειάζεται και θετική σκέψη(όσο μπορούμε):tongue:

σοφή η γιαγιά σου..τους λατρεύω τους "παλιούς" ανθρώπους..πάντα κάτι ψαγμένο έχουν να πουν

ty11p2.png

sorry κορίτσια για το πρήξιμο αλλά ήθελα κάπου να τα πω...

Σας ευχαριστώ...

Είσαι χαζό;;;;εεε;;;;είσαι;;;;Για πιο λόγο είμαστε εδώ;;;;Άντε ...άντε τώρα...μη σου δώσω δυο ξυλιές στον ποπό να μην ξαναπείς τέτοια λόγια....πιπέρι!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια με συγκινείτε...αλήθεια σας λέω...

Υπόσχομαι άυριο να έιμαι καλύτερα...

Future τη φράση της σοφής γιαγιάς σου την ξέρω και έιναι τόσο, μα τόσο αληθινή... Απλά άνθρωποι έιμαστε γ#^&*το και κάπου θα σου βγουν τα ...προβλήματα..

ioannav χαχαχα όντως διάβαζα τα ζώδια στο βημαγκαζίνο και κάτι κάνει ο παλιοερμής. Είναι στην Παρθένο και νομίζω δε μ αρέσει αυτο. Δεν ξέρω κι από ζώδια ν ασχοληθώ λίγο να ξεχαστώ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ κορίτσια με συγκινείτε...αλήθεια σας λέω...

Υπόσχομαι άυριο να έιμαι καλύτερα...

Future τη φράση της σοφής γιαγιάς σου την ξέρω και έιναι τόσο, μα τόσο αληθινή... Απλά άνθρωποι έιμαστε γ#^&*το και κάπου θα σου βγουν τα ...προβλήματα..

ioannav χαχαχα όντως διάβαζα τα ζώδια στο βημαγκαζίνο και κάτι κάνει ο παλιοερμής. Είναι στην Παρθένο και νομίζω δε μ αρέσει αυτο. Δεν ξέρω κι από ζώδια ν ασχοληθώ λίγο να ξεχαστώ!!

Εννοείται ότι κάπου θα σε ρίξει ...απλά να μην σε πάρει από κάτω(όλα αυτά κράτα τα να μου τα πεις όταν έρθει η δική μου σειρά:tongue:)

Για αφήστε κάτω την παρθένο...μια χαρά ζώδιο είναι τι έχει δηλ;:rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εννοείται ότι κάπου θα σε ρίξει ...απλά να μην σε πάρει από κάτω(όλα αυτά κράτα τα να μου τα πεις όταν έρθει η δική μου σειρά:tongue:)

Για αφήστε κάτω την παρθένο...μια χαρά ζώδιο είναι τι έχει δηλ;:rolleyes::rolleyes:

Ωχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξέχασα τα γενθλιά σου????????????????? Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν δέξου please σήμερα τις ευχές μου!!!!

Να έισαι πολύχρονη και πολύχρωμη και μακάρι του χρόνου να μιλάμε σε αυτό το thread για το πόσο γάλα πίνουν τα μωράκια μας!!!!!

Αυτα τα περίεργα σύμβολα έιναι γιατι προσπαθώ να βάλω εικόνα online birthday card αλλά όπως βλέπεις δεν τα καταφέρνω...&docid=rqTb9zXd-d64UM&w=400&h=300&ei=ANhjTpfxCMni4QSGg_TBCg&zoom=1&iact=hc&vpx=623&vpy=208&dur=6324&hovh=194&hovw=259&tx=80&ty=134&page=1&tbnh=114&tbnw=152&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:10,s:0

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν δέξου please σήμερα τις ευχές μου!!!!

Να έισαι πολύχρονη και πολύχρωμη και μακάρι του χρόνου να μιλάμε σε αυτό το thread για το πόσο γάλα πίνουν τα μωράκια μας!!!!!

Αυτα τα περίεργα σύμβολα έιναι γιατι προσπαθώ να βάλω εικόνα online birthday card αλλά όπως βλέπεις δεν τα καταφέρνω...&docid=rqTb9zXd-d64UM&w=400&h=300&ei=ANhjTpfxCMni4QSGg_TBCg&zoom=1&iact=hc&vpx=623&vpy=208&dur=6324&hovh=194&hovw=259&tx=80&ty=134&page=1&tbnh=114&tbnw=152&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:10,s:0

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!Και εγω αναρωτήθηκα τι στο καλό θες να μου πεις:D:D:D

Ευχαριστώωωω για τις ευχές να είσαι καλά:D:D

Αντεγραψε URL εικόνας!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Δεν τα καταφέρνω με εικόνα:-(

Δέξου όμως αυτό με πολλή άγάπη:D:

http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs

ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!...ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ...σνιφ...με συγκίνησες...χαζούλι!!!:oops::oops:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!...ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ...σνιφ...με συγκίνησες...χαζούλι!!!:oops::oops:

Να φανταστείς έχω κόλλημα με τα γενέθλια και σπάνια ξεχνάω... Πως έτυχε τώρα δεν ξέρω...και όταν είπες: "Γιατί τι έχει η Παρθένος??" λέω ΑΜΑΝ!!!!!! Και σε ξαναθυμήθηκα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να φανταστείς έχω κόλλημα με τα γενέθλια και σπάνια ξεχνάω... Πως έτυχε τώρα δεν ξέρω...και όταν είπες: "Γιατί τι έχει η Παρθένος??" λέω ΑΜΑΝ!!!!!! Και σε ξαναθυμήθηκα!!!

Ναι καλέ..θα σου βάλω πρόστιμο...ή τιμωρία!!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...