Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Έπαιρνα φάρμα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

καλημέρα, ούτε εγώ έκανα εξέταση θρομβοφιλίας..δε μου το είπε κανείς..πως γίνεται? αίματος είναι? θα του πω να την κάνω..προλαβαίνω πριν την μεταφορά?

marilia καλώς μας ήρθες και καλή σεζόν

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας...γιατί δεν έχω κάνει;;;ΑΑΑΑΑΑ....τι είναι αυτά...δεν παίζω...λες να του ζητήσω να κάνω;;;

Καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! Μη βαράτε! Ούτε εγώ έκανα. Απλά νομίζω στις εξωσωματικές παίρνεις αντιπηκτικά ούτως ή άλλως just in case... Εξετάσεις για θρομβοφιλία κάνουν μετά από κανα δύο αποβολές. Δεν ξέρω γιατι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλο μεσημέρι.

Εγώ έκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας επειδή εχασα τον μπαμπά μου από έμφραγμα και ήταν δείγμα για τον γιατρό. Μου ειπε οτι έχω έναν παράγοντα λίγο αυξημένο και θα κάνω inohep μεχρι και την αυχενική διαφάνεια.

Όλες οι υπόλοιπες παίρνουν την Σαλοσπίρη που ειναι παιδική ασπιρίνη. Την δίνουν μετά την εμβρυομεταφορά για κάποιους μήνες.

Μην φοβάστε, δεν ειναι απαραίτητες για όλες οι inohep ...απλά σε όσες έχουν θρομβοφιλία μπορεί το έμβρυο που μεγαλώνει να πιέσει τα αγγεία της μήτρας, να προκαλέσει θρόμβο και αιμορραγία και να αποβληθεί....μερικές αποβολές οφείλονται σ'αυτό, εγώ ευτυχώς δεν είχα...ειχα τρελλό γιατρό που τα έψαξε όλα πριν την εξωσωματική.

Mariamarilia καλώς ήρθες και καλή αρχή σου εύχομαι...όλα καλά να σου πάνε.

A5K6p3.png

Μπήκα στο φόρουμ να διαβάσω για την αυχενική διαφάνεια...και εκεί μέσα έχουν πλακωθεί! Περισσότερο άγχος μου προκάλεσαν παρά με βοήθησαν...μα τι έχουν πάθει; Λες οι ορμόνες;

A5K6p3.png

Μπήκα στο φόρουμ να διαβάσω για την αυχενική διαφάνεια...και εκεί μέσα έχουν πλακωθεί! Περισσότερο άγχος μου προκάλεσαν παρά με βοήθησαν...μα τι έχουν πάθει; Λες οι ορμόνες;

χαχαχαχα! Καλά είναι μερικές φορές στο φόρουμ που γίνεται χαμός! Αστο καλύτερα! Μη διαβάζεις, είπαμε απόλαυσε αυτό που έχεις! Μπες και χάζεψε παιδικά δωμάτια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

ΑΟΥΤΣ!!!! Έχω να δηλώσω ότι οι orgalutran...πονάαανε!!!Και εκείνη την ώρα αλλά και μετά....σνιφ!κλαψ!λυγμ!!:-(:sad:

αυτή η ένεση πρέπει να είναι σαν την cetrotide γιατί και εμένα με πόναγε αλλα ήταν για κάποια λεπτά..κάνε υπομονή θα σου γίνει συνήθεια σε λίγο

ty11p2.png

αυτή η ένεση πρέπει να είναι σαν την cetrotide γιατί και εμένα με πόναγε αλλα ήταν για κάποια λεπτά..κάνε υπομονή θα σου γίνει συνήθεια σε λίγο

Πάντως πως περνάνε οι μέρες....μια εβδομάδα μου έμεινε όλο όλο....ωραίο το βραχύ πρωτόκολλο..γρήγορο!!!Σήμερα είδα ότι κάνω το βραχύ πρωτόκολλο των ανταγωνιστών:confused::confused:(orgalutran=ανταγωνιστής).Τώρα τι διαφορά έχει με το απλό βραχύ:confused::confused:....θα σας γελάσω και δεν το θέλω!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΑΟΥΤΣ!!!! Έχω να δηλώσω ότι οι orgalutran...πονάαανε!!!Και εκείνη την ώρα αλλά και μετά....σνιφ!κλαψ!λυγμ!!:-(:sad:

Μην ακούω παράπονα!!!!!! Είναι για τον μπέμπαρο!!!

Κορίτσια έχω κανα δυο μέρες που δεν είμαι καλά πάλι.... ψυχολογικά εννοώ...

Σήμερα έπαθα και το άλλο: τρίζει το γόνατό μου:shock::shock: Αν είναι δυνατόν!!! Η αλήθεια είναι οτι τις τελευταίες μέρες μ' ενοχλούσε λίγο αλλά εγώ συνέχιζα ν΄ανεβοκατεβαίνω σκάλες (πως να της αποφύγω άλλοστε!). Είναι επίσης αλήθεια οτι έχω σχεδον 2 χρόνια να γυμναστώ και οτι από τότε έχω πάρει και κιλα τα οποία επιβαρύνουν την κατάσταση. Αλλά να τρίζει??? Και γενικά μ ενοχλέι σαν να έιναι δεμένο κάπως...

ΔΕΝ θέλω να πάω σε γιατρο και γενικά μόλις τελειώσει και η εξωσωματική θα το ξανακοιτάξω το θέμα κατά τον Μάιο και μέχρι τότε ουτε τεστ Παπ δεν θα κάνω. Θέλω να ξενοιάσω λίγο, να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου που τον έχω παραμελήσει...

Τώρα λέτε να μου δημιουργηθεί κανα πρόβλημα στα καλά του καθουμένου με το γόνατο:confused:

Κορίτσια αλήθεια σας το λέω: ΔΕΝ ξέρω τι αμαρτίες έχω κάνει άθελά μου :-( πάντως νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου οτι είμαι καλός ανθρωπος και μάλιστα όσο πιο πολύ συναναστρέφομαι με κόσμο, ενισχύεται αυτή η άποψη μου γιατί βλέπω και τι σαπίλα υπάρχει... Τεσπα, άσχετο είναι αυτό. Απλά αυτό που ήθελα να πω είναι....."Γ Ι Α Τ Ι Ο Λ Α Α Ν Α Π Ο Δ Α????"":confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα έπαθα και το άλλο: τρίζει το γόνατό μου:shock::shock: Αν είναι δυνατόν!!! Η αλήθεια είναι οτι τις τελευταίες μέρες μ' ενοχλούσε λίγο αλλά εγώ συνέχιζα ν΄ανεβοκατεβαίνω σκάλες (πως να της αποφύγω άλλοστε!). Είναι επίσης αλήθεια οτι έχω σχεδον 2 χρόνια να γυμναστώ και οτι από τότε έχω πάρει και κιλα τα οποία επιβαρύνουν την κατάσταση. Αλλά να τρίζει??? Και γενικά μ ενοχλέι σαν να έιναι δεμένο κάπως...

ΔΕΝ θέλω να πάω σε γιατρο και γενικά μόλις τελειώσει και η εξωσωματική θα το ξανακοιτάξω το θέμα κατά τον Μάιο και μέχρι τότε ουτε τεστ Παπ δεν θα κάνω. Θέλω να ξενοιάσω λίγο, να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου που τον έχω παραμελήσει...

Τώρα λέτε να μου δημιουργηθεί κανα πρόβλημα στα καλά του καθουμένου με το γόνατο:confused:

Κορίτσια αλήθεια σας το λέω: ΔΕΝ ξέρω τι αμαρτίες έχω κάνει άθελά μου :-( πάντως νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου οτι είμαι καλός ανθρωπος και μάλιστα όσο πιο πολύ συναναστρέφομαι με κόσμο, ενισχύεται αυτή η άποψη μου γιατί βλέπω και τι σαπίλα υπάρχει... Τεσπα, άσχετο είναι αυτό. Απλά αυτό που ήθελα να πω είναι....."Γ Ι Α Τ Ι Ο Λ Α Α Ν Α Π Ο Δ Α????"":confused:

Έλααα;;;;τι έγινε;;;κρίση μας έπιασε;;;;όχιιιι....όχι λέω μην το κοιτάς το πάτωμα απαγορεύεται!!!Στον καναπέ παρακαλώ....και βαθιές ανάσες!!!

Απόρησα και εγώ ....τόσες μέρες τίποτα;;;;ούτε ένα μικρό παράπονο;;;;

ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!

Άσε να πηγαίνουν στραβά κάποια πράγματα...αυτό που μας ενδιαφέρει να πάει καλά και όλα τα άλλα...απλά περνάνε!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

ρε συ και εγώ το ίδιο πιστεύω για τον εαυτό μου, και πολλές φορές νομίζω οτι είμαι και ψωνάρα! δες το σαν μια δοκιμασία και πως μέσα απ ότι σου συμβαίνει θα βγει κάτι καλό και θα γίνεις πιο δυνατή. όλα για κάποιο λόγο γίνονται

όσο για το πόδι προσπάθησε να μην το κουράζεις

ty11p2.png

Έλααα;;;;τι έγινε;;;κρίση μας έπιασε;;;;όχιιιι....όχι λέω μην το κοιτάς το πάτωμα απαγορεύεται!!!Στον καναπέ παρακαλώ....και βαθιές ανάσες!!!

Απόρησα και εγώ ....τόσες μέρες τίποτα;;;;ούτε ένα μικρό παράπονο;;;;

ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!

Άσε να πηγαίνουν στραβά κάποια πράγματα...αυτό που μας ενδιαφέρει να πάει καλά και όλα τα άλλα...απλά περνάνε!!!;);)

Είδες!! Ε, τόσες μέρες έπρεπε να πω κάτι κι εγώ για να μην ανησυχείτε....

Ωραία αυτή η φράση... θα τη κρατήσω...

Το μονο που χαίρομαι είναι οτι άυριο έιναι Δευτέρα, ξεκινάει καινούρια εβδομάδα, θα κάνω και την εξετασούλα μου και ολα ελπίζω να πανε καλα...

Λέτε να φταίνε οι ορμόνες για όλα αυτα???

Ξέρεις τι? Δεν θέλω άλλα στραβά πράγματα για ένα διάστημα... όχι μεγάλο, ας είναι μια σεζόν ρε παιδί μου! Έτσι να ηρεμήσω λιγάκι. Γιατί μαλλον έιμαι κάπως αδύναμη ψυχικά και όλα τα "στραβά" τα βλέπω 2 φορές στραβα... Κουράστηκα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ρε συ και εγώ το ίδιο πιστεύω για τον εαυτό μου, και πολλές φορές νομίζω οτι είμαι και ψωνάρα! δες το σαν μια δοκιμασία και πως μέσα απ ότι σου συμβαίνει θα βγει κάτι καλό και θα γίνεις πιο δυνατή. όλα για κάποιο λόγο γίνονται

όσο για το πόδι προσπάθησε να μην το κουράζεις

Τι να πω μακάρι να ναι έτσι. και σίγουρα αν βγω άθικτη απο αυτή τη διαδικασία τότε θα έιμαι πράγματι πιο δυνατή...

Όσο για το καλός άνθρωπος άστο! Παρότι η αυτοπεποίθησή μου δεν έιναι καλή και προσπαθώ να το δουλέψω ΚΑΙ αυτό κατα καιρούς, πιστεύω ακράδαντα οτι έιμαι καλός άνθρωπος και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμο... Και μάλιστα με έχουν εκμεταλλευτεί δεόντως και εις γνώση μου παρακαλώ! Αλλά τι στο καλο?? Ο καλός καλό δε βλέπει???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Είδες!! Ε, τόσες μέρες έπρεπε να πω κάτι κι εγώ για να μην ανησυχείτε....

Ωραία αυτή η φράση... θα τη κρατήσω...

Το μονο που χαίρομαι είναι οτι άυριο έιναι Δευτέρα, ξεκινάει καινούρια εβδομάδα, θα κάνω και την εξετασούλα μου και ολα ελπίζω να πανε καλα...

Λέτε να φταίνε οι ορμόνες για όλα αυτα???

Ξέρεις τι? Δεν θέλω άλλα στραβά πράγματα για ένα διάστημα... όχι μεγάλο, ας είναι μια σεζόν ρε παιδί μου! Έτσι να ηρεμήσω λιγάκι. Γιατί μαλλον έιμαι κάπως αδύναμη ψυχικά και όλα τα "στραβά" τα βλέπω 2 φορές στραβα... Κουράστηκα!!!

O στρατιώτης ΔΕΝ κουράζεται...ΔΕΝ παραπονιέται(ε καλά...ίσως λίγο)....ΔΕΝ...ΔΕΝ....

Στρατιώτες είμαστε στην πιο σημαντική μάχη της ζωής μας....και πρέπει να την κερδίσουμε!!!Γι'αυτό ΗΘΙΚΟΝ....ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ!!!.

Πιστεύω ότι αύριο θα έχεις καλά νέα και μην ξεχνάς ότι όλα καλά ή άσχημα, γίνονται για κάποιο λόγο!!!;)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...