Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Εμένα μου ζητήθηκαν τρεις και μετά(πάνω από 900 όταν πήγε) μου είπαν υπέρηχο, αλλά εννοείται πως πήγα και μια τέταρτη φορά μόνη γιατί φοβόμουν λόγω του ότι δεν είχα διπλασιασμους.

Λάθος παράθεση😂 @Blue Velvet

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

με την palmoma ήμουν για καφέ..γιατί δεν ήρθατε????? πω πω βρε κορίτσια είχα κατέβει στην αγορά τι κόσμος ήταν αυτός παντού?? γυρίσαν οι βάρβαροι..κίνηση, κόσμος και πολύ ζέστη..δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω σπίτι μου, ευτυχώς εδώ φυσάει και μπορείς να αναπνεύσεις άνετα. πήρα δώρο τσάντα στο μικρό μου ανηψάκι που θα πάει φέτος σε παιδικό σταθμό! θα έρθει την άλλη βδομάδα για το γάμο του αδερφού μου και ανυπομονώ να το δω το σκατό..είναι πολύ φάτσα, δεν το κλείνει το χρυσό του το στοματάκι με τίποτα!

εσείς τι κάνετε?

future αύριο θα χεις νέα θα σου πει πως πάς..βασικά μην περιμένεις και πολλά πράγματα είσαι πολύ στην αρχή ακόμη

gemini τα άσπρα χάπια παίρνεις ε? έχει και κάτι καφέ στη συσκευασία σου είπε αν θα τα πάρεις και αυτά?

Kαι εγώ έχω δυο ανήψια από τον αδερφό μου,ένα αγόρι 5 χρονών και ένα κοριτσάκι 18 μηνών. Τα αγαπάω πολύ και τα δυο αλλά το ομολογώ...είμαι ερωτευμένη με την μικρή!!!Είναι φοβερή φάτσα,τσαμπουκαλού και απίθανα σκερτσόζα!!Τσαμπουκαλού όμως όταν λέμε...ο αδερφός μου παραδέχεται ότι δεν μπορεί να την κάνει κουμάντο κανείς...αν δεν θέλει να κάνει κάτι δεν το κάνει...και όσο και να θες να την μαλώσεις ...σου χαμογελάει και λιώνεις!!!Είμαι τρελή μαζί της!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χμ...ώστε βολτάριζες πουλάκι μου:cool::cool: Εγώ σήμερα δεν ξέρω τι θέλω και δεν ξέρω και τι μου φταίει. Όλο το απόγευμα σπίτι και τίποτα δεν έκανα:-(

Τέλοσπάντων, αύριο είναι άλλη μέρα!!

Ναι μόνο τα άσπρα παίρνω. Τα καφέ πέταμα!

Πως πάνε οι ετοιμασίες για τον γάμο??

πως να πάνε μωρέ οι προετοιμασίες, τρέχουμε και δε φτάνουμε, ο γάμος θα είναι σε χωριό οποτε ξέρετε πως είναι εκεί τα πράγματα..κουτσομπολιό και προσέχουν τα πάντα! εγώ ασχολούμε με το στολισμό του σπιτιού. σήμερα θα πάω ΙΚΕΑ να πάρω κάτι διακοσμιτικά βάζα..άντε να τελειώσει και αυτό να ξεμπερδεύουμε.

η future θα εξετάζεται λογικά τώρα..μμμμμμμ

καλημέρα σας

ty11p2.png

Καλημέρα σας!!!Επέστρεψα...ναι...δεν ξέρω αν τα πράγματα είναι καλά ή όχι(ο γιατρός λέει ότι είναι πάρα πολύ καλά).Στην μία ωοθήκη έχουμε 4 αυγουλάκια το μεγαλύτερο 10χιλ. μέγεθος.Στην άλλη ωοθήκη είναι τα σκούρα...1ον)είναι πολύ ψηλά και δεν μας βοηθάει στο να την δούμε εύκολα.2ον)έχει 1 αυγουλάκι 12χιλ μέγεθος αλλά...λόγω του ότι είναι ψηλά..ίσως να μην μπορέσουμε να το πάρουμε καθόλου.Το πάχος του ενδομητρίου είναι 4χιλ(όσο πρέπει για την συγκεκριμένη φάση και η Ε2 την Τετάρτη που έκανα ήταν 120,6.(δεν έχετε παράπονο...πλήρη ανάλυση σας έκανα).Ο γιατρός είναι μέσα στην τρελή χαρά,4 αυγουλάκια στην μία ωοθήκη για την ηλικία μου λέει ότι είναι πολύ καλά.Εγώ γιατί δεν είμαι τόσο άνετη;;;Θα μου πείτε "και τι περίμενες"...έλα ντε...ούτε εγώ δεν ξέρω τι περίμενα...και αυτή η ωοθήκη γιατί πήγε τόσο ψηλά, μου λέτε;;;εεεε;;;γιατί;;;;:confused::confused:

Το μεσημέρι θα με πάρουν να μου πουν τα αποτελέσματα από τις ορμονικές που έκανα σήμερα και ανάλογα με το πόσο είναι η LH θα μου πει αν ξεκινήσω τις ORGALUTRAN σήμερα ή αύριο.:roll::roll:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα σας!!!Επέστρεψα...ναι...δεν ξέρω αν τα πράγματα είναι καλά ή όχι(ο γιατρός λέει ότι είναι πάρα πολύ καλά).Στην μία ωοθήκη έχουμε 4 αυγουλάκια το μεγαλύτερο 10χιλ. μέγεθος.Στην άλλη ωοθήκη είναι τα σκούρα...1ον)είναι πολύ ψηλά και δεν μας βοηθάει στο να την δούμε εύκολα.2ον)έχει 1 αυγουλάκι 12χιλ μέγεθος αλλά...λόγω του ότι είναι ψηλά..ίσως να μην μπορέσουμε να το πάρουμε καθόλου.Το πάχος του ενδομητρίου είναι 4χιλ(όσο πρέπει για την συγκεκριμένη φάση και η Ε2 την Τετάρτη που έκανα ήταν 120,6.(δεν έχετε παράπονο...πλήρη ανάλυση σας έκανα).Ο γιατρός είναι μέσα στην τρελή χαρά,4 αυγουλάκια στην μία ωοθήκη για την ηλικία μου λέει ότι είναι πολύ καλά.Εγώ γιατί δεν είμαι τόσο άνετη;;;Θα μου πείτε "και τι περίμενες"...έλα ντε...ούτε εγώ δεν ξέρω τι περίμενα...και αυτή η ωοθήκη γιατί πήγε τόσο ψηλά, μου λέτε;;;εεεε;;;γιατί;;;;:confused::confused:

Το μεσημέρι θα με πάρουν να μου πουν τα αποτελέσματα από τις ορμονικές που έκανα σήμερα και ανάλογα με το πόσο είναι η LH θα μου πει αν ξεκινήσω τις ORGALUTRAN σήμερα ή αύριο.:roll::roll:

Καλημέρα σε όλες καταρχήν!!

Τι λες καλέ που δεν ξέρεις αν είναι τα πράγματα καλά!! Μια χαρά είναι! Είσαι 5η μέρα σήμερα και έχεις 4 σίγουρα αυγά 10 χιλιοστών!! Μην ξεχνάμε οτι κάνεις το βραχύ πρωτόκολλο στο οποίο δεν αναμένεται ανάπτυξη πολλών ωοθυλακιών... Εξάλλου σου θυμίζω οτι τα πολλά δεν σημαίνει και καλά (βλέπε και την δικιά μου περίπτωση) γιατι δεν έχουν το ίδιο μέγεθος. Εγώ όσο έχω εντρυφήσει (έτσι γράφεται:confused:) στον τομέα της εξωσωματικής σε βλέπω πάρα πολύ καλά. ΚΑι η Ε2 και το ενδομήτριο για τη μέρα που έισαι έιναι καλά. Και μια χαρά με αυτό το πρωτόκολλο κάνεις και γρηγορα!

Μια απορία μόνο έχω, τι εννοούμε οτι η ωοθήκη πήγε ψηλα? Δηλαδή πριν ήταν χαμηλά και μετακινήθηκε??

Καλή μου μην αγχώνεσαι όλα καλά έιναι και θα συνεχίσουν να έιναι θα δεις!

Τώρα θα κάνεις πάλι υπέρηχο την Δευτέρα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

πως να πάνε μωρέ οι προετοιμασίες, τρέχουμε και δε φτάνουμε, ο γάμος θα είναι σε χωριό οποτε ξέρετε πως είναι εκεί τα πράγματα..κουτσομπολιό και προσέχουν τα πάντα! εγώ ασχολούμε με το στολισμό του σπιτιού. σήμερα θα πάω ΙΚΕΑ να πάρω κάτι διακοσμιτικά βάζα..άντε να τελειώσει και αυτό να ξεμπερδεύουμε.

η future θα εξετάζεται λογικά τώρα..μμμμμμμ

καλημέρα σας

Έντάξει είναι κούραση αλλά έιναι ευχάριστο να ασχολείσαι με τετοια. Δεν ξέρω όμως ενώ θεωρήτικά μου αρέσουν αυτά, οι στολισμοί δηλαδή κτλ, δεν έχω καθόλου φαντασία ένα πράγμα:(:( Ντουβάρι σκέτο θα με χαρακτήριζα! Προσπαθώ όμως η κακομοίρα να το καλλιεργήσω! Εσύ τι θα κάνεις??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες καταρχήν!!

Τι λες καλέ που δεν ξέρεις αν είναι τα πράγματα καλά!! Μια χαρά είναι! Είσαι 5η μέρα σήμερα και έχεις 4 σίγουρα αυγά 10 χιλιοστών!! Μην ξεχνάμε οτι κάνεις το βραχύ πρωτόκολλο στο οποίο δεν αναμένεται ανάπτυξη πολλών ωοθυλακιών... Εξάλλου σου θυμίζω οτι τα πολλά δεν σημαίνει και καλά (βλέπε και την δικιά μου περίπτωση) γιατι δεν έχουν το ίδιο μέγεθος. Εγώ όσο έχω εντρυφήσει (έτσι γράφεται:confused:) στον τομέα της εξωσωματικής σε βλέπω πάρα πολύ καλά. ΚΑι η Ε2 και το ενδομήτριο για τη μέρα που έισαι έιναι καλά. Και μια χαρά με αυτό το πρωτόκολλο κάνεις και γρηγορα!

Μια απορία μόνο έχω, τι εννοούμε οτι η ωοθήκη πήγε ψηλα? Δηλαδή πριν ήταν χαμηλά και μετακινήθηκε??

Καλή μου μην αγχώνεσαι όλα καλά έιναι και θα συνεχίσουν να έιναι θα δεις!

Τώρα θα κάνεις πάλι υπέρηχο την Δευτέρα?

Δεν είναι όλα τα ωάρια το ίδιο μέγεθος,αυτά που γράφω είναι τα πιο μεγάλα.Το πιο μικρό είναι 7χιλ.Η ωοθήκη από ότι μου είπε μετακινήθηκε κάποια στιγμή στα τόοοσα χρόνια της ζωής μου:tongue::tongue: και απλά βολεύτηκε εκεί και έμεινε:confused::confused:(έτσι ακριβώς είπε"εκεί της άρεσε, εκεί έμεινε!").Είπε ότι γίνεται αυτό,δεν αποτελεί πρόβλημα για τίποτα απλά στην εξωσωματική μας δυσκολεύει γιατί ίσως χάσουμε το ωάριο!!!:(:(Ποιόν ρώτησε αυτή η άτιμη η ωοθήκη και έμεινε εκεί;;;ότι θέλει κάνει;;;Έχω μια ωοθήκη αναρχική!!!!!:tongue::tongue:

Υπάρχει περίπτωση να κάνω και άλλα αυγουλάκια;;;(σαν κότα νιώθω :-()

Σήμερα θα μου πει αν θα πάω Δευτέρα ή Τρίτη.

Ytulp3.png?KixTF0pj

αυτό με τους γιατρούς που όλα τα βρίσκουν μια χαρά πολύ με νευριάζει!! απ την άλλη πάλι, αφού όντως είναι όλα καλά και εμείς επιμένουμε να γκρινιάζουμε, πάλι δε μπορώ να το καταλάβω!! νομίζω οτι όλοι οι γιατροί προσπαθούν να μας δώσουν θάρρος, στη δική σου περίπτωση είναι όντως όλα καλά οπότε μην προβληματίζεσαι άδικα. μια χαρά είναι τα 4 ωάρια..να σου θυμίσω πως η palmoma έπιασε με 1!!!!! νομίζω πως τα πιο μικρά θα μεγαλώσουν και θα στα πάρουν και αυτά..μπορεί να κάνεις και άλλα αλλά την ημέρα που θα γίνει η ωοληψία μπορεί να μην προλάβουν τα φτάσουν τα 18χιλ με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να τα πάρουν

είσαι καλή κότουλα πάντως!!!

ty11p2.png

Έντάξει είναι κούραση αλλά έιναι ευχάριστο να ασχολείσαι με τετοια. Δεν ξέρω όμως ενώ θεωρήτικά μου αρέσουν αυτά, οι στολισμοί δηλαδή κτλ, δεν έχω καθόλου φαντασία ένα πράγμα:(:( Ντουβάρι σκέτο θα με χαρακτήριζα! Προσπαθώ όμως η κακομοίρα να το καλλιεργήσω! Εσύ τι θα κάνεις??

εμένα το να διακοσμώ πράγματα είναι το καλύτερό μου! πήρα τούλια μπεζ με λαδί και φιόγκους στα ίδια χρώματα για τα κάγκελα του σπιτιού , φαναράκια μικρά στα οποία θα βάλω κορδέλες και θα τα κρεμάσω σε δέντρα και σε γλάστρες της αυλής. οργάντζα λαδί για να τυλίξουμε κάτι κουλούρες(τσουρέκια μεγάλα) που σύμφωνα με το έθιμο τα πάμε σε κάποιους φίλους του γαμπρού και στους κουμπάρους. 2 μέρες πριν το γάμο θα έχουμε γλέντι στο σπίτι οπότε για το στολισμό των τραπεζιών πήρα διακοσμιτική βάση για κεράκια ρεσώ και μεγάλα γυάλινα βάζα στα οποία θα χρωματίσω το νερό και στη βάση τους θα έχουν πετρούλες μικρές(μάζεψα απ τη θάλασσα) και φύλλα απο τριαντάφυλλα..τραπεζομάντιλο άσπρο και πάνω λαδί γάζα..αυτά..μου έρχονται και άλλα πράγματα να κάνω αλλά χωριό θα είναι εκεί μην το παραχέσουμε κιόλας!!!

ty11p2.png

Λοιπόν την Τρίτη θα ξαναπάω για εξέταση,οι ορμονικές μου είναι καλές(ο βλάκας δεν ρώτησα πόσο είναι ακριβώς,θα δω την Τρίτη),και τις orgalutran τις ξεκινάω από αύριο.ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΟΟΟΟ:tongue::tongue:!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

εμένα το να διακοσμώ πράγματα είναι το καλύτερό μου! πήρα τούλια μπεζ με λαδί και φιόγκους στα ίδια χρώματα για τα κάγκελα του σπιτιού , φαναράκια μικρά στα οποία θα βάλω κορδέλες και θα τα κρεμάσω σε δέντρα και σε γλάστρες της αυλής. οργάντζα λαδί για να τυλίξουμε κάτι κουλούρες(τσουρέκια μεγάλα) που σύμφωνα με το έθιμο τα πάμε σε κάποιους φίλους του γαμπρού και στους κουμπάρους. 2 μέρες πριν το γάμο θα έχουμε γλέντι στο σπίτι οπότε για το στολισμό των τραπεζιών πήρα διακοσμιτική βάση για κεράκια ρεσώ και μεγάλα γυάλινα βάζα στα οποία θα χρωματίσω το νερό και στη βάση τους θα έχουν πετρούλες μικρές(μάζεψα απ τη θάλασσα) και φύλλα απο τριαντάφυλλα..τραπεζομάντιλο άσπρο και πάνω λαδί γάζα..αυτά..μου έρχονται και άλλα πράγματα να κάνω αλλά χωριό θα είναι εκεί μην το παραχέσουμε κιόλας!!!

Τέλειο...και εμένα μου αρέσει η διακόσμηση πολυ και τα ψιλοκαταφέρνω από ότι λένε οι άλλοι!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεν είναι όλα τα ωάρια το ίδιο μέγεθος,αυτά που γράφω είναι τα πιο μεγάλα.Το πιο μικρό είναι 7χιλ.Η ωοθήκη από ότι μου είπε μετακινήθηκε κάποια στιγμή στα τόοοσα χρόνια της ζωής μου:tongue::tongue: και απλά βολεύτηκε εκεί και έμεινε:confused::confused:(έτσι ακριβώς είπε"εκεί της άρεσε, εκεί έμεινε!").Είπε ότι γίνεται αυτό,δεν αποτελεί πρόβλημα για τίποτα απλά στην εξωσωματική μας δυσκολεύει γιατί ίσως χάσουμε το ωάριο!!!:(:(Ποιόν ρώτησε αυτή η άτιμη η ωοθήκη και έμεινε εκεί;;;ότι θέλει κάνει;;;Έχω μια ωοθήκη αναρχική!!!!!:tongue::tongue:

Υπάρχει περίπτωση να κάνω και άλλα αυγουλάκια;;;(σαν κότα νιώθω :-()

Σήμερα θα μου πει αν θα πάω Δευτέρα ή Τρίτη.

Ωραία, ωοθήκη με άποψη:tongue::tongue: 7-10 χιλ δεν έιναι και μεγάλη διαφορα. Ας πούμε θα στα πάρει οταν γίνουν 18-20 χιλ. Για το πόσο μεγαλώνουν θα σε γελασω...είναι και ανάλογα με τα φάρμακα...

Η Palmoma νομίζω είναι στο χωρίο του άντρα της οπότε δεν έχει ιντερνετ...

Και η luckystar είναι διακοπούλες...

Οι εγκυούλες μας το χουν ρίξει έξω δηλαδή!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν την Τρίτη θα ξαναπάω για εξέταση,οι ορμονικές μου είναι καλές(ο βλάκας δεν ρώτησα πόσο είναι ακριβώς,θα δω την Τρίτη),και τις orgalutran τις ξεκινάω από αύριο.ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΟΟΟΟ:tongue::tongue:!!!

Μπράβο κοτούλα;) Νεότερα την Τρίτη δηλαδή!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλά φοβερά ακούγονται!!!:D:D Μπράβο!! Φαντάζομαι τι θα χες κάνει και στον δικό σου τον γάμο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...