Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

λες? μπα τόσο καιρό το προσπαθούσαμε φαντάζεσαι να πιανε τώρα?? χαχα ούτε που το χα σκεφτεί! το αποκλείω πάντως

εσύ αισθάνεσαι καμιά αλλαγή στο σώμα σου τώρα με τις ενέσεις? πρήξιμο, νεύρα κλπ? εγώ μόνο πρήξιμο στην κοιλιά είχα τίποτα άλλο

Πλάκα θα είχε!!! Καλά αν είναι και σου αργήσει θα πας στο γιατρό και θα σου πει... το πολύ πολύ να κάνεις και μια χοριακή για επιβεβάιωση.

Η Ε2 ήταν 12. Υπενθυμίζω όμως οτι έιχα κάνει ένεση καταστολής. Μαλιστα τώρα πρέπει να μ έπιασε περισσότερο γιατί τοτε (πριν ξεκινήσω διέγερση) ήταν κάπου 70... Αύριο θα κανω παλι, οπότε θα ενημερώσω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα,

ένα μικρο μήνυμα για να σας πω οτι όλα πήγαν καλά. Ο υπέρηχος εδειξε ενα υγιές μωρό, ο γιατρός ειναι ευχαριστημένος. Σίδηρο παίρνω ήδη...και ίσως ξεκινήσω και ασβέστιο :D

Ήταν πολύ συγκινητικό για άλλη μια φορά...σχεδον απίστευτό.

Προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού: 30 Μαρτίου...αλλά εγώ νομίζω οτι θα ειναι πρωταπριλιάτικο...τσαχπίνικο;)

A5K6p3.png

Καλησπέρα,

ένα μικρο μήνυμα για να σας πω οτι όλα πήγαν καλά. Ο υπέρηχος εδειξε ενα υγιές μωρό, ο γιατρός ειναι ευχαριστημένος. Σίδηρο παίρνω ήδη...και ίσως ξεκινήσω και ασβέστιο :D

Προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού: 30 Μαρτίου...αλλά εγώ νομίζω οτι θα ειναι πρωταπριλιάτικο...τσαχπίνικο;)

Μπράβο κορίτσι μου!!!Ήξερα εγώ τι νύφη διάλεξα...τώρα το μόνο που λείπει είναι να έρθει και ο γαμπρός:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλησπέρα,

Μπράβο καλή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απόλαυσέ το όσο μπορείς λοιπόν! Τώρα το επόμενο βήμα είναι η αυχενική διαφάνεια??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο κορίτσι μου!!!Ήξερα εγώ τι νύφη διάλεξα...τώρα το μόνο που λείπει είναι να έρθει και ο γαμπρός:D:D

Ε ε ε ε έρχεταιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!! Πήγα πρωι πρωί να κάνω Ε2. Σε λίγο παίρνω αποτελέσματα. Εσείς όλα καλα??

Άσχετο αλλά σήμερα πεινάαααααααααω!!!!!!:shock::shock:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ε ε ε ε έρχεταιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!! Πήγα πρωι πρωί να κάνω Ε2. Σε λίγο παίρνω αποτελέσματα. Εσείς όλα καλα??

Άσχετο αλλά σήμερα πεινάαααααααααω!!!!!!:shock::shock:

Καλημέρα!!! Άντε πουλάκι μου να ξεκινήσεις ή μάλλον να συνεχίσεις και εσύ!!!

Εγώ σήμερα έκανα όσπρια,φασολάδα με λάχανο σαλάτα!!

Αύριο πάω για υπέρηχο να δούμε τι θα μου πει.:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!! Άντε πουλάκι μου να ξεκινήσεις ή μάλλον να συνεχίσεις και εσύ!!!

Εγώ σήμερα έκανα όσπρια,φασολάδα με λάχανο σαλάτα!!

Αύριο πάω για υπέρηχο να δούμε τι θα μου πει.:confused:

Λοιπόν η Ε2 πήγε 65 από 12 που ήταν. Ο γιατρός δεν ξετρελάθηκε με την ανταπόκριση και μου είπε να παίρνω από 2 χάπια πρωι κ βράδυ. Τη Δευτέρα ξανα εξέταση..

Α ωραία οπότε θα δεις και τα αυγουλάκια σου!! Σήμερα είναι η 4η μέρα των ενέσεων ε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν η Ε2 πήγε 65 από 12 που ήταν. Ο γιατρός δεν ξετρελάθηκε με την ανταπόκριση και μου είπε να παίρνω από 2 χάπια πρωι κ βράδυ. Τη Δευτέρα ξανα εξέταση..

Α ωραία οπότε θα δεις και τα αυγουλάκια σου!! Σήμερα είναι η 4η μέρα των ενέσεων ε?

Yes yes!!4η μέρα..έχω άλλες 10 τουλάχιστον αν όλα πάνε καλά!

Εντάξει θα είναι την Δευτέρα,θα δεις,άλλωστε ανέβηκε αρκετά από τα 12 που ήταν.Πόσο στο καλό της,πρέπει να είναι αυτή η ρημάδα η Ε2;;;:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Yes yes!!4η μέρα..έχω άλλες 10 τουλάχιστον αν όλα πάνε καλά!

Εντάξει θα είναι την Δευτέρα,θα δεις,άλλωστε ανέβηκε αρκετά από τα 12 που ήταν.Πόσο στο καλό της,πρέπει να είναι αυτή η ρημάδα η Ε2;;;:confused:

Πω πω φιλενάδα μαζί θα κάνουμε τη μεταφορά μου φάινεται! Θα καθόμαστε άπειρες ώρες στον καναπέ με το λάπτοπ!

Δεν ξέρω ποσο πρέπει να ναι η Ε2. Νομίζω το παχος ενδομητρίου πρέπει να ναι κάπου 10 χιλ αλλά δεν το έχουμε μετρήσει ακόμα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πω πω φιλενάδα μαζί θα κάνουμε τη μεταφορά μου φάινεται! Θα καθόμαστε άπειρες ώρες στον καναπέ με το λάπτοπ!

Δεν ξέρω ποσο πρέπει να ναι η Ε2. Νομίζω το παχος ενδομητρίου πρέπει να ναι κάπου 10 χιλ αλλά δεν το έχουμε μετρήσει ακόμα...

ΑΑΑΑΧΧΧΧ!δεν έχω laptop αλλά σταθερό pc!!:(:(

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΧΧΧΧ!δεν έχω laptop αλλά σταθερό pc!!:(:(

Ti???????????????????????????????????????? Δηλαδή τις πρώτες μέρες δεν θα γράφεις καθόλου????? Ή απλά θα μας γράφεις "κορίτσια τώρα σηκώθηκα για τουαλέτα! Θα σας ξαναγράψω στον επόμενο γύρω!"

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ti???????????????????????????????????????? Δηλαδή τις πρώτες μέρες δεν θα γράφεις καθόλου????? Ή απλά θα μας γράφεις "κορίτσια τώρα σηκώθηκα για τουαλέτα! Θα σας ξαναγράψω στον επόμενο γύρω!"

ΧΑΧΑ!!Μάλλον κάπως έτσι!!Θα μετράτε πόσες φορές πάω τουαλέτα...μην πάθω και αφυδάτωση!!:tongue::tongue:

Αλλά μην στεναχωριέσαι....πίνω άπειρο νερό και πάω συχνά στην τουαλέτα!!!;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

με την palmoma ήμουν για καφέ..γιατί δεν ήρθατε????? πω πω βρε κορίτσια είχα κατέβει στην αγορά τι κόσμος ήταν αυτός παντού?? γυρίσαν οι βάρβαροι..κίνηση, κόσμος και πολύ ζέστη..δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω σπίτι μου, ευτυχώς εδώ φυσάει και μπορείς να αναπνεύσεις άνετα. πήρα δώρο τσάντα στο μικρό μου ανηψάκι που θα πάει φέτος σε παιδικό σταθμό! θα έρθει την άλλη βδομάδα για το γάμο του αδερφού μου και ανυπομονώ να το δω το σκατό..είναι πολύ φάτσα, δεν το κλείνει το χρυσό του το στοματάκι με τίποτα!

εσείς τι κάνετε?

future αύριο θα χεις νέα θα σου πει πως πάς..βασικά μην περιμένεις και πολλά πράγματα είσαι πολύ στην αρχή ακόμη

gemini τα άσπρα χάπια παίρνεις ε? έχει και κάτι καφέ στη συσκευασία σου είπε αν θα τα πάρεις και αυτά?

ty11p2.png

με την palmoma ήμουν για καφέ..γιατί δεν ήρθατε????? πω πω βρε κορίτσια είχα κατέβει στην αγορά τι κόσμος ήταν αυτός παντού?? γυρίσαν οι βάρβαροι..κίνηση, κόσμος και πολύ ζέστη..δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω σπίτι μου, ευτυχώς εδώ φυσάει και μπορείς να αναπνεύσεις άνετα. πήρα δώρο τσάντα στο μικρό μου ανηψάκι που θα πάει φέτος σε παιδικό σταθμό! θα έρθει την άλλη βδομάδα για το γάμο του αδερφού μου και ανυπομονώ να το δω το σκατό..είναι πολύ φάτσα, δεν το κλείνει το χρυσό του το στοματάκι με τίποτα!

εσείς τι κάνετε?

future αύριο θα χεις νέα θα σου πει πως πάς..βασικά μην περιμένεις και πολλά πράγματα είσαι πολύ στην αρχή ακόμη

gemini τα άσπρα χάπια παίρνεις ε? έχει και κάτι καφέ στη συσκευασία σου είπε αν θα τα πάρεις και αυτά?

Χμ...ώστε βολτάριζες πουλάκι μου:cool::cool: Εγώ σήμερα δεν ξέρω τι θέλω και δεν ξέρω και τι μου φταίει. Όλο το απόγευμα σπίτι και τίποτα δεν έκανα:-(

Τέλοσπάντων, αύριο είναι άλλη μέρα!!

Ναι μόνο τα άσπρα παίρνω. Τα καφέ πέταμα!

Πως πάνε οι ετοιμασίες για τον γάμο??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...