Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Εμένα μου ζητήθηκαν τρεις και μετά(πάνω από 900 όταν πήγε) μου είπαν υπέρηχο, αλλά εννοείται πως πήγα και μια τέταρτη φορά μόνη γιατί φοβόμουν λόγω του ότι δεν είχα διπλασιασμους.

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τελικά δεν μάθαμε τι ήταν...ποιος ξέρει;

Εγω ειμαι πτώμα. Δεν ξέρω αλλά νιώθω συνέχεια κουρασμένη. Απο όταν ξεκινησα και δουλειά είμαι να σέρνομαι στα πατώματα.

Εχω ραντεβού για υπέρηχο στις 7.30 και πήρα τώρα τον γιατρό και η γραμματέας του μου ειπε οτι έχει μεγάλη καθυστέρηση και να αργήσω...αλλά πόσο; Μισή ώρα; Μία; Δεν ξέρω...

Και δεν θέλω να οδηγήσω μέχρι εκεί. Δεν έχω καμία όρεξη. Αλλά και με το μετρό βαριέμαι να πάω...και να ανεβοκατεβαίνω αλλάζοντας βαγόνια...γενικά δεν είμαι σήμερα....

Πρέπει να πάω στο καθαριστήριο να μαζέψω ένα κουστούμι και να πληρώσω και έναν λογαριασμό κινητού...και το σκέφτομαι λες και θα τρέξω μαραθώνιο...μα τι έχω πάθει;

Εσείς; Όλα καλά;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!! Μου λείψατε!!!

Χτες είχα πάει σε μια φίλη κι επιασε βροχή και ήταν τέλεια. Μετά ήρθε και ο άντρας μου και παραγείλαμε σουβλάκια και καθήσαμε όλοι μαζί έξω και τρώγαμε ενώ μυριζε η βροχή...πολύ μου άρεσε!

Σήμερα πουρνό πουρνό σηκώθηκα και παρουσιαστηκα στο σχολείο. Δεν είναι Δωδεκάνησα, είναι σε διπλανό νομο 2 ώρες απ το σπίτι μου. Ο άντρας μου δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα οπότε αναμένουμε...

Με τα πολλά γύρισα κατά τις 3, έφαγα και ξεράθηκα στον ύπνο...

Σας τα διηγήθηκα όλα, δεν μπορέιτε να πείτε!!

Αυριο δεν πάω σχολειο, θα κάνω Ε2 (κάνει και ομοιοκαταληξία!!!:tongue:). Ευτυχώς, στον διευθυντη έχω εξηγήσει και είναι πολύ ανεκτικός. Βέβαια κι εγώ με τη σειρά μου βοηθάω αρκετά στο σχολείο...υπάρχουν βλέπετε πολλοί λουφαδόροι:cool:

Palmoma μακάρι να ναι όπως το λες... αν και να σου πω την αλήθεια δεν το πιστέυω. Δεν ξέρω κορίτσια η ψυχόλογία μου έιναι πολύ διαφορετική τώρα απο τους προηγουμενους μήνες. Είμαι λίγο "αν είναι να ρθει θε να ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει...". Μπορεί στην εμβρυομεταφορά που θα είμαι ξάπλα και θα το σκεφτομαι περισσότερο να αλλάξει αυτό. Θα δούμε!

Εσένα είπαμε! Αυτή η κούραση είναι της εγκυμοσύνης..Σκέψου οτι θα μπορούσες να είχες αναγούλες στην εβδομάδα που έισαι και να μην μπορέις να κάνεις τίποτα...Υπομονή και νομίζω κι αυτά μέχρι την 12η βδομάδα θα ναι. Ρώτα και τον γιατρό καλού κακού μήπως πχ πρέπει να πάρεις σίδηρο??

Καλό υππέρηχο να έχεις;);)

ioannav μην παραπονιέσαι καλέ για τις μέρες!!! Αυτό δε σημαίνει οτι θα επανέλθει και ο μισθός σου? Τώρα εσύ περιμένεις να αδιαθετήσεις για να ξεκινήσεις? Άδεια θα πάρεις??

future ωραία και με τις εξετάσεις! Προχωράμε δυναμικά! Τώρα το επόμενο βήμα σου πιο είναι?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εγω ειμαι πτώμα. Δεν ξέρω αλλά νιώθω συνέχεια κουρασμένη. Απο όταν ξεκινησα και δουλειά είμαι να σέρνομαι στα πατώματα.

Εχω ραντεβού για υπέρηχο στις 7.30 και πήρα τώρα τον γιατρό και η γραμματέας του μου ειπε οτι έχει μεγάλη καθυστέρηση και να αργήσω...αλλά πόσο; Μισή ώρα; Μία; Δεν ξέρω...

Και δεν θέλω να οδηγήσω μέχρι εκεί. Δεν έχω καμία όρεξη. Αλλά και με το μετρό βαριέμαι να πάω...και να ανεβοκατεβαίνω αλλάζοντας βαγόνια...γενικά δεν είμαι σήμερα....

Πρέπει να πάω στο καθαριστήριο να μαζέψω ένα κουστούμι και να πληρώσω και έναν λογαριασμό κινητού...και το σκέφτομαι λες και θα τρέξω μαραθώνιο...μα τι έχω πάθει;

Εσείς; Όλα καλά;

λόγω εγκυμοσύνης είναι μωρέ..έχεις και άλλοθι για να μην κάνεις αυτά που βαριέσαι τώρα!!

ty11p2.png

Χτες είχα πάει σε μια φίλη κι επιασε βροχή και ήταν τέλεια. Μετά ήρθε και ο άντρας μου και παραγείλαμε σουβλάκια και καθήσαμε όλοι μαζί έξω και τρώγαμε ενώ μυριζε η βροχή...πολύ μου άρεσε!

Σήμερα πουρνό πουρνό σηκώθηκα και παρουσιαστηκα στο σχολείο. Δεν είναι Δωδεκάνησα, είναι σε διπλανό νομο 2 ώρες απ το σπίτι μου. Ο άντρας μου δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα οπότε αναμένουμε...

Με τα πολλά γύρισα κατά τις 3, έφαγα και ξεράθηκα στον ύπνο...

Σας τα διηγήθηκα όλα, δεν μπορέιτε να πείτε!!

Αυριο δεν πάω σχολειο, θα κάνω Ε2 (κάνει και ομοιοκαταληξία!!!:tongue:). Ευτυχώς, στον διευθυντη έχω εξηγήσει και είναι πολύ ανεκτικός. Βέβαια κι εγώ με τη σειρά μου βοηθάω αρκετά στο σχολείο...υπάρχουν βλέπετε πολλοί λουφαδόροι:cool:

Palmoma μακάρι να ναι όπως το λες... αν και να σου πω την αλήθεια δεν το πιστέυω. Δεν ξέρω κορίτσια η ψυχόλογία μου έιναι πολύ διαφορετική τώρα απο τους προηγουμενους μήνες. Είμαι λίγο "αν είναι να ρθει θε να ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει...". Μπορεί στην εμβρυομεταφορά που θα είμαι ξάπλα και θα το σκεφτομαι περισσότερο να αλλάξει αυτό. Θα δούμε!

Εσένα είπαμε! Αυτή η κούραση είναι της εγκυμοσύνης..Σκέψου οτι θα μπορούσες να είχες αναγούλες στην εβδομάδα που έισαι και να μην μπορέις να κάνεις τίποτα...Υπομονή και νομίζω κι αυτά μέχρι την 12η βδομάδα θα ναι. Ρώτα και τον γιατρό καλού κακού μήπως πχ πρέπει να πάρεις σίδηρο??

Καλό υππέρηχο να έχεις;);)

ioannav μην παραπονιέσαι καλέ για τις μέρες!!! Αυτό δε σημαίνει οτι θα επανέλθει και ο μισθός σου? Τώρα εσύ περιμένεις να αδιαθετήσεις για να ξεκινήσεις? Άδεια θα πάρεις??

future ωραία και με τις εξετάσεις! Προχωράμε δυναμικά! Τώρα το επόμενο βήμα σου πιο είναι?

δηλαδή θα πηγαινοέρχεσαι 2 ώρες κάθε μέρα? πολύ δεν είναι?

το θετικό είναι οτι θα επανέλθει ο μισθός μου, το κακό είναι πως η αλλαγή αυτή δεν ήταν για καλό. απέλυσαν για άλλη μια φορά κόσμο και μέσα σ αυτούς έναν πολύ καλό συνάδελφό μου. 4 χρόνια είμαι σ αυτή την επιχείρηση και αποχαιρέτησα πάνω απο 25 άτομα. δεν τους αντέχω άλλο. το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό αυτό γίνεται. αν δεν ήταν το θέμα της εξωσωματικής που με απασχολεί ειλικρινά θα έφευγα αύριο κιόλας. παρουσιάστηκε μια άλλη δουλειά πριν ένα μήνα και την απέριψα γιατί ήλπιζα πως θα μείνω σύντομα έγκυος και θεώρησα πως δεν είναι σωστό να πάω σε άλλη δουλειά και σε λίγους μήνες να σηκωθώ να φύγω με άδεια εγκυμοσύνης, άσε που θα ζοριζόμουν μέχρι να προσαρμοστώ δεν το έβρισκα και ηθικό γι αυτούς..τέλος πάντων δεν σας πρήζω άλλο με τη δουλειά. thats life..απλά είμαι τόσο στεναχωρημένη σήμερα που δεν μπόρεσα να μην το γράψω

περιμένω να αδιαθετήσω ναι, αν δε γίνει μέχρι την άλλη βδομάδα θα πάρω το γιατρό τηλ. να δω τι θα κάνω

ty11p2.png

το θετικό είναι οτι θα επανέλθει ο μισθός μου, το κακό είναι πως η αλλαγή αυτή δεν ήταν για καλό. απέλυσαν για άλλη μια φορά κόσμο και μέσα σ αυτούς έναν πολύ καλό συνάδελφό μου. 4 χρόνια είμαι σ αυτή την επιχείρηση και αποχαιρέτησα πάνω απο 25 άτομα. δεν τους αντέχω άλλο. το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό αυτό γίνεται. αν δεν ήταν το θέμα της εξωσωματικής που με απασχολεί ειλικρινά θα έφευγα αύριο κιόλας. παρουσιάστηκε μια άλλη δουλειά πριν ένα μήνα και την απέριψα γιατί ήλπιζα πως θα μείνω σύντομα έγκυος και θεώρησα πως δεν είναι σωστό να πάω σε άλλη δουλειά και σε λίγους μήνες να σηκωθώ να φύγω με άδεια εγκυμοσύνης, άσε που θα ζοριζόμουν μέχρι να προσαρμοστώ δεν το έβρισκα και ηθικό γι αυτούς..τέλος πάντων δεν σας πρήζω άλλο με τη δουλειά. thats life..απλά είμαι τόσο στεναχωρημένη σήμερα που δεν μπόρεσα να μην το γράψω

περιμένω να αδιαθετήσω ναι, αν δε γίνει μέχρι την άλλη βδομάδα θα πάρω το γιατρό τηλ. να δω τι θα κάνω

Όχι δε θα πηγαινοέρχομαι. Θα μένω εκεί. Θ ανεβάινω Δευτέρα πρωι και Παρασκεή μεσημέρι θα μαι σπίτι. Πέρυσι για μεγάλο διάστημα έφευγα και Τετάρτες απόγευμα και Πέμπτη πρωί πάλι σχολέιο. Αυτό ήταν κάπως εξοντωτικό και σωματικά και οικονομικά αλλά ψυχολογικά ένιωθα πολύ καλά γιατι δεν καταλάβαινα πως περνούσε ο καιρός.

Φέτος λογικά το ίδιο πρόγραμμα θα έχω αλλά θα μαι με τον άντρα μου! Πάλι καλά!!

Πω πω αυτά που γίνονται με τις δουλειές είναι άλλο πράγμα. Άστα, πολύς κόσμος ταλαιπωρέιται... Σκέψου μόνο οτι θα φουσκώσει η κοιλίτσα και θα είναι αλλιώς στο εξής...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Συνεχίζω τις ενέσεις και το Σάββατο πουρνό πουρνό στις 8,πάω για υπέρηχο...και θα μου πει πότε θα ξαναπάω.Λογικά το Σάββατο ξεκινάω και τις orgalutran.Θα μου πει όταν πάω.Βρε κορίτσια στο βραχύ πρωτόκολλο σε πόσες μέρες φτάνουμε στην εμβρυομεταφορά;;;

Τελικά θα έχεις internet εκεί ή θα τα λέμε μόνο το Σαββατοκύριακο;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εσείς; Όλα καλά;

Από την εγκυμοσύνη είναι κοπέλα μου,φυσιολογικό!!Καλά λέει το μικρούλι μας,ρώτα το γιατρό σου μήπως χρειάζεται να πάρεις σίδηρο.Τι νέα από τον υπέρηχο;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δηλαδή για να καταλάβω...έπρεπε να σου έχει έρθει περίοδος αλλά δεν ήρθε;;

Άσε με τις δουλείες καταντήσαμε να τρέμουμε κάθε μέρα.Ο άντρας μου είναι στον ιδιωτικό τομέα και τελευταία έχουν διώξει πολλά άτομα.Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας πάρει η μπάλα!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δηλαδή για να καταλάβω...έπρεπε να σου έχει έρθει περίοδος αλλά δεν ήρθε;;

Άσε με τις δουλείες καταντήσαμε να τρέμουμε κάθε μέρα.Ο άντρας μου είναι στον ιδιωτικό τομέα και τελευταία έχουν διώξει πολλά άτομα.Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας πάρει η μπάλα!!!

είμαι στην 26η μέρα μετά την τελευταία περίοδο και μου είπε με την επόμενη περίοδο ξεκινάμε (περίπου 7/9) λόγω πολυκυστικών έχω ακανόνιστο κύκλο, μπορεί δηλ. να μου ρθει και στις 40 μέρες μπορεί και πιο μετά ξέρω και γω..και επειδή δεν έχω κανένα σύμπτωμα μέχρι τώρα(πχ πρήξιμο στήθους κλπ) δεν μπορώ να περιμένω πότε και αν θυμηθεί να ρθει! θα τον πάρω τηλ ή θα πάω να με δει για να δούμε τι θα κάνουμε

ty11p2.png

είμαι στην 26η μέρα μετά την τελευταία περίοδο και μου είπε με την επόμενη περίοδο ξεκινάμε (περίπου 7/9) λόγω πολυκυστικών έχω ακανόνιστο κύκλο, μπορεί δηλ. να μου ρθει και στις 40 μέρες μπορεί και πιο μετά ξέρω και γω..και επειδή δεν έχω κανένα σύμπτωμα μέχρι τώρα(πχ πρήξιμο στήθους κλπ) δεν μπορώ να περιμένω πότε και αν θυμηθεί να ρθει! θα τον πάρω τηλ ή θα πάω να με δει για να δούμε τι θα κάνουμε

Αααα!!!!Και εγώ αναρωτιόμουν μήπως τρέχει τίποτα άλλο...ποτέ δεν ξέρεις!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

gemini η πρώτη Ε2 που έκανες πόσο ήταν? και αυτή που θα κάνεις αύριο λογικά πρέπει να ανεβαίνει έτσι?

palmoma φωτογραφίες απ τον υπέρυχο να του πεις να σου δώσει για να μπούνε στο ψυγείο ε!!! α! και 1 για το πορτοφόλι!!

ty11p2.png

Αααα!!!!Και εγώ αναρωτιόμουν μήπως τρέχει τίποτα άλλο...ποτέ δεν ξέρεις!!!

λες? μπα τόσο καιρό το προσπαθούσαμε φαντάζεσαι να πιανε τώρα?? χαχα ούτε που το χα σκεφτεί! το αποκλείω πάντως

εσύ αισθάνεσαι καμιά αλλαγή στο σώμα σου τώρα με τις ενέσεις? πρήξιμο, νεύρα κλπ? εγώ μόνο πρήξιμο στην κοιλιά είχα τίποτα άλλο

ty11p2.png

λες? μπα τόσο καιρό το προσπαθούσαμε φαντάζεσαι να πιανε τώρα?? χαχα ούτε που το χα σκεφτεί! το αποκλείω πάντως

εσύ αισθάνεσαι καμιά αλλαγή στο σώμα σου τώρα με τις ενέσεις? πρήξιμο, νεύρα κλπ? εγώ μόνο πρήξιμο στην κοιλιά είχα τίποτα άλλο

Νεύρα;;;εγώ;;;όοοοχι καλέ....απλά όλοι στο σπίτι με βλέπουν και φεύγουν!!!Γιατί άραγε;;;;:tongue::tongue:

Πρήξιμο δεν είδα ακόμη...3 ενέσεις έκανα μόνο!!!

Τελικά ξέρεις σε πόσες μέρες γίνεται η εμβρυομεταφορά;;;(από την πρώτη ένεση εννοώ ή εσύ είχες μακρύ πρωτόκολλο;;;):confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Νεύρα;;;εγώ;;;όοοοχι καλέ....απλά όλοι στο σπίτι με βλέπουν και φεύγουν!!!Γιατί άραγε;;;;:tongue::tongue:

Πρήξιμο δεν είδα ακόμη...3 ενέσεις έκανα μόνο!!!

Τελικά ξέρεις σε πόσες μέρες γίνεται η εμβρυομεταφορά;;;(από την πρώτη ένεση εννοώ ή εσύ είχες μακρύ πρωτόκολλο;;;):confused::confused:

ωοληψία έκανα τη 14 μέρα και αν όλα ήταν φυσιολογικά μετά απο 2-3 μέρες μου χε πει θα κάναμε τη μεταφορά, αλλά δεν πήγαν όλα καλά σε μένα και τα καταψύξαμε. ενέσεις είχα ξεκινήσει απ τη 2η μέρα της περιόδου. λογικά το Σάββατο που θα πας θα δει σε τι φάση είσαι και ανάλογα θα σου πει τι θα κάνεις. σε μένα πχ μου κατέβασε τη δόση μετά την 4η ένεση. μετά μου έδωσε pregnyl αραιωμένη και cetrotide. μετά μου έδωσε μια άλλη ένεση που δεν την είχαμε στο πρόγραμμα...πρέπει να σε βλέπει ανα 2-3 μέρες και ανάλογα θα σου λένε τι θα κάνεις. πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη απ το συγκεκριμένο κέντρο

ty11p2.png

Συνεχίζω τις ενέσεις και το Σάββατο πουρνό πουρνό στις 8,πάω για υπέρηχο...και θα μου πει πότε θα ξαναπάω.Λογικά το Σάββατο ξεκινάω και τις orgalutran.Θα μου πει όταν πάω.Βρε κορίτσια στο βραχύ πρωτόκολλο σε πόσες μέρες φτάνουμε στην εμβρυομεταφορά;;;

Τελικά θα έχεις internet εκεί ή θα τα λέμε μόνο το Σαββατοκύριακο;;;

Έκανα το μακρύ οπότε δεν ξέρω...

Ιντερνετ θα έχω αλλά δεν έχει καλή σύνδεση το σπίτι και θα κατεβαίνω στο καφενείο :cool:!! Οπότε δεν θα τα λέμε μόνο ΣΚ απλά δεν θα έιμαι όλη μέρα online δυστυχώς. Αργούμε όμως ακόμα γιατί λογικά όταν αρχίσουν τα μαθήματα θα γίνει η εμβρυομεταφορά και θα πάρω άδεια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...