Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

EΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αν θέλετε οι πετσέτες σας να μην σκληραίνουν και να μην χαλάνε γρήγορα...ΔΕΝ ..θα τις σιδερώνετε ποτέ!!!

Το ίδιο και με τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες!!!

Αυτά μου τα είπε άτομο που η δουλειά του ήταν αυτή,ήταν παραγωγός.Το βαμβάκι καίγεται με το σίδερο,ανοίγουν οι ίνες του,και χαλάει πολύ γρήγορα.Μου είπε ότι ότι είναι βαμβακερό δεν πρέπει να το σιδερώνουμε.Και το είδα μια φορά και στην tv,σε ένα ντοκυμαντέρ για τα βαμβακερά ρούχα!!!!;););)

Ναι αλλά από θέμα αποστείρωσης τι κάνουμε???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αλλά από θέμα αποστείρωσης τι κάνουμε???

Αποστειρώνονται με το πλύσιμο στο πλυντήριο και το άπλωμα στον ήλιο για τουλάχιστον 2 ώρες.Εγώ εδώ και χρόνια δεν σιδερώνω τα βαμβακερά....δεν βλέπω να έχω πάθει κάτι!!!!Ο παιδίατρος είπε στην νύφη μου να απλώνει τα ρούχα των παιδιών όταν έχει ήλιο, έξω,και να μην ακούει αυτά που λένε για το σιδέρωμα!Τι να σου πω,εγώ αυτά ξέρω και αυτά κάνω.:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γειά σας κορίτσια, τι μου κάνετε;Εγώ πήγα σήμερα έδωσα αίμα για τις ορμονικές(FSH,LH,PRL κ.τ.λ είδατε ρώτησα).Τα αποτελέσματα θα βγουν το μεσημέρι και ως το βράδυ ο γιατρός θα μου πει πότε θα ξαναπάω!!

Το φαί μου το έκανα και τώρα χαζεύω στο internet!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ωραία, ωραία!!! Να μας ενημερώνεις παρακαλώ για κάθε σου κίνηση!!;)

Χαιρέτησα?? Δε χαιρέτησα! Γεια σας λοιπόν! Τι κάνετε??

Σήμερα πάλι στο κέντρο για δουλειές. Έχω και μια βάφτιση και πήρα κάτι παιδικά μπουρνουζάκια μούρλια!!!!!!!!!!!!! Είναι διδυμάκια (ναι απο εξωσωματική!) Και στα δικά μας ...οι λέυτερες;)

Αύριο ξεκινάω σχολείο:( Να πω οτι χαίρομαι, ψέμα θα ναι... Μου αρέσει και η δουλειά μου και τα παιδάκια, αλλά αυτά τα χιλιόμετρα και η ζωή του αθίγγανου δεν παλεύονται. Μέχρι τα χριστούγεννα το πολύ το πας καλά, μετά είσαι πτώμα...

Φιλιά σε όλες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια κοριτσάκια.

future είμαστε στο ίδιο κέντρο. ο άντρας σου δεν έκανε εξετάσεις αίματος?

gemini Δωδεκάνησα θα είσαι πάλι? ιντερνετ θα χεις εκεί????????

ξαναξεκινάω πενθήμερη εργασία απο αύριο και μου κακοφαίνεται πολύ. το μάθαμε χθες χαλάστηκα πολύ (είχα κανονίσει να πιω καφέ με μια φίλη, να πάω εφορία, ΙΚΕΑ κλπ κλπ και μου κατέστρεψαν τα σχέδια...) το φιλοσόφησα πολύ το θέμα και κατέληξα πως δεν είμαστε με τ'ιποτα ικανοποιημένοι..δουλεύουμε λίγο γκρινιάζουμε, δουλεύουμε πολύ ξαναγκρινιάζουμε..μυστήριο ον ο άνθρωπος! θέλω να πάω σε μια σπηλιά σε ένα βουνό και να ζήσω εκεί, χωρίς αυτοκίνητο, tv, τηλέφωνο και το κυριότερο internet...

ty11p2.png

Διαφημίσεις

γεια κοριτσάκια.

future είμαστε στο ίδιο κέντρο. ο άντρας σου δεν έκανε εξετάσεις αίματος?

gemini Δωδεκάνησα θα είσαι πάλι? ιντερνετ θα χεις εκεί????????

ξαναξεκινάω πενθήμερη εργασία απο αύριο και μου κακοφαίνεται πολύ. το μάθαμε χθες χαλάστηκα πολύ (είχα κανονίσει να πιω καφέ με μια φίλη, να πάω εφορία, ΙΚΕΑ κλπ κλπ και μου κατέστρεψαν τα σχέδια...) το φιλοσόφησα πολύ το θέμα και κατέληξα πως δεν είμαστε με τ'ιποτα ικανοποιημένοι..δουλεύουμε λίγο γκρινιάζουμε, δουλεύουμε πολύ ξαναγκρινιάζουμε..μυστήριο ον ο άνθρωπος! θέλω να πάω σε μια σπηλιά σε ένα βουνό και να ζήσω εκεί, χωρίς αυτοκίνητο, tv, τηλέφωνο και το κυριότερο internet...

Έκανε για λοιμώδη νοσήματα,Δεν του είπαν για τίποτα άλλο!!!

Χμμμ....σπηλιά έεε;;;Μπαααααα....παρόλο που λατρεύω την μοναξιά,δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την τεχνολογία....με τίποτα όμως!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ωραία, ωραία!!! Να μας ενημερώνεις παρακαλώ για κάθε σου κίνηση!!;)

Χαιρέτησα?? Δε χαιρέτησα! Γεια σας λοιπόν! Τι κάνετε??

Σήμερα πάλι στο κέντρο για δουλειές. Έχω και μια βάφτιση και πήρα κάτι παιδικά μπουρνουζάκια μούρλια!!!!!!!!!!!!! Είναι διδυμάκια (ναι απο εξωσωματική!) Και στα δικά μας ...οι λέυτερες;)

Αύριο ξεκινάω σχολείο:( Να πω οτι χαίρομαι, ψέμα θα ναι... Μου αρέσει και η δουλειά μου και τα παιδάκια, αλλά αυτά τα χιλιόμετρα και η ζωή του αθίγγανου δεν παλεύονται. Μέχρι τα χριστούγεννα το πολύ το πας καλά, μετά είσαι πτώμα...

Φιλιά σε όλες!

Καλή αρχή για αύριο....θα έχουμε επαφή έτσι;;;Θέλω να πω θα έχει όντως internet εκεί;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κι απο μένα κορίτσια.

Future μίλησες με γιατρό; Τι λέει;

Geminaki καλή σχολική χρονιά σου εύχομαι, καλή αρχή και σύντομα να πάρεις άδεια λόγω εγκυμοσύνης και να μείνεις σπιτάκι σου να ξεκουραστείς...γιατί μετά με το/τα μωρο/α θα έχεις πολύ κούραση.

Ioanna που να τρέχεις κοπέλα μου στις σπηλιές. Κατσε εδώ παρέα μας. Και το μωράκι δεν το σκέφτεσαι που θα θέλει τις ανέσεις του; :tongue: Όσο για την δουλειά, κάθε μερά στον δρόμο για την δουλειά περνάω μπροστά από έναν ΟΑΕΔ...αν σου πω οτι φέτος συνειδητοποίησα οτι εκεί ήταν ΟΑΕΔ γιατί είχε ξαφνικά πολύ κόσμο και αναρωτήθηκα τι να είναι....επομένως δουλειά να υπάρχει και όλα καλά.:D

Εγώ αύριο έχω υπέρηχο! Θα εχει μεγαλώσει αρκετά λογικά...εύχομαι όλα να ειναι καλά εκεί μέσα.

Ήρθε και η μάνα-συνεργείο καθαρισμού....είναι στην κουζίνα και πλένει..ακομα δεν ήρθε.:tongue:

A5K6p3.png

Geminaki καλή σχολική χρονιά σου εύχομαι, καλή αρχή και σύντομα να πάρεις άδεια λόγω εγκυμοσύνης και να μείνεις σπιτάκι σου να ξεκουραστείς...γιατί μετά με το/τα μωρο/α θα έχεις πολύ κούραση.

Ioanna που να τρέχεις κοπέλα μου στις σπηλιές. Κατσε εδώ παρέα μας. Και το μωράκι δεν το σκέφτεσαι που θα θέλει τις ανέσεις του; :tongue: Όσο για την δουλειά, κάθε μερά στον δρόμο για την δουλειά περνάω μπροστά από έναν ΟΑΕΔ...αν σου πω οτι φέτος συνειδητοποίησα οτι εκεί ήταν ΟΑΕΔ γιατί είχε ξαφνικά πολύ κόσμο και αναρωτήθηκα τι να είναι....επομένως δουλειά να υπάρχει και όλα καλά.:D

Εγώ αύριο έχω υπέρηχο! Θα εχει μεγαλώσει αρκετά λογικά...εύχομαι όλα να ειναι καλά εκεί μέσα.

Ήρθε και η μάνα-συνεργείο καθαρισμού....είναι στην κουζίνα και πλένει..ακομα δεν ήρθε.:tongue:

Χαιρετισμούς στην μανούλα σου!!!Με το καλό τον υπέρηχο αύριο...όλα τέλεια θα είναι καλέ...μια χαρά είναι η νυφούλα μου!!

Μίλησα με τον γιατρό ..εξέταζε εκείνη την στιγμή...μου είπε ότι οι ορμονικές είναι φυσιολογικές και θα με πάρει όταν τελειώσει να μου πει πότε θα ξαναπάω!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ωραίο ακούγεται αυτό με το μωρό!! έχω μια σιγουριά αυτές τις μέρες πως θα είμαι έγκυος αυτό το χειμώνα που φοβάμαι πολύ μη φάω καμιά κατραπακιά και τρέχεται να με μαζεύεται, όχι απ τα πατώματα, αλλά απ τον βυθό που θα χω πιάσει και δεν θα χω σηκωμό με τίποτα

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ αύριο έχω υπέρηχο! Θα εχει μεγαλώσει αρκετά λογικά...εύχομαι όλα να ειναι καλά εκεί μέσα..:tongue:

στον 3ο μήνα είσαι ε? τώρα το πήρα χαμπάρι! είναι νωρίς να δείτε το φύλλο λογικα ε? θα το μετρήσει μόνο αύριο? μετά τι έχει σειρά?

ty11p2.png

Ναι αυριο απλά θα δούμε λίγο ανάπτυξη....και σε δυο εβδομάδες, δηλαδή στην 12η σειρά εχει η αυχενική διαφάνεια...και αν παει κι αυτή καλά...πάμε για ανακοινώσεις, βεγγαλικά, φυσιολογικά ρούχα και όχι προσπάθεια για να κρύβεται η κοιλιά...κλπ κλπ κλπ :D

IoannaV καμία κατραπακιά...αυτόν τον χειμώνα θα είστε όλες έγκυες...δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω όλη αυτή την βόλτα με το τρένο μόνο με την luckystar...τσάμπα τις φτιάξαμε τις κουκέτες;;)

A5K6p3.png

Κορίτσια πρέπει να έσκασε βόμβα κάπου κοντά εδώ...ακούσαμε το μπαμ και είδαμε και την λάμψη. Προς το παρόν οι ειδήσεις δεν λένε τίποτα. Μετά ακούσαμε σειρήνες (ασθενοφόρα και περιπολικά)...αναρωτιέμαι τι να έγινε...ελπίζω να μην χτύπησε κανένας...

Ωραίος χειμώνας ξεκινά...

A5K6p3.png

Κορίτσια πρέπει να έσκασε βόμβα κάπου κοντά εδώ...ακούσαμε το μπαμ και είδαμε και την λάμψη. Προς το παρόν οι ειδήσεις δεν λένε τίποτα. Μετά ακούσαμε σειρήνες (ασθενοφόρα και περιπολικά)...αναρωτιέμαι τι να έγινε...ελπίζω να μην χτύπησε κανένας...

Ωραίος χειμώνας ξεκινά...

Καλημέρα!!

Τελικά τι ήταν;Βόμβα ή έκρηξη υγραερίου;;;Χτύπησε κανείς(ελπίζω όχι)!!:(

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...