Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Εμένα μου ζητήθηκαν τρεις και μετά(πάνω από 900 όταν πήγε) μου είπαν υπέρηχο, αλλά εννοείται πως πήγα και μια τέταρτη φορά μόνη γιατί φοβόμουν λόγω του ότι δεν είχα διπλασιασμους.

Λάθος παράθεση😂 @Blue Velvet

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Είπαμε κι εσύ που εξαφανίστηκες!!!

Λοιπόν, κανονικά στη διέγερση μετράς μόνο την Ε2 (οιστραδιόλη) άντε και καμία LH στην αρχή. Όμως φαντάζομαι οτι επειδή είναι πολύ αρχή ακόμα, μάλλον θα θέλει ορμονικό προφίλ γενικότερα π.χ FSH, προγεστερόνη κτλ. Δε σου έιπε τι εξετάσεις να κάνεις??

Α! Γνώμη μου είναι να κάνεις τις ενέσεις μέχρι τις 8 γιατι θα πηγαίνεις λογικά πρωινά για εξετάσεις οπότε να έχουν δράσει τα φάρμακα για να έιναι καλύτερα τα αποτελέσματα!

Ναι και εγώ για τις 8 λέω να την κάνω.Δεν ρώτησα τι εξετάσεις είναι αυτές,νομίζεις ότι είμαι έξυπνη;;;:tongue:Αύριο όμως που θα πάω θα ρωτήσω...έτσι θα τους αφήσω;;;:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε καλή αρχή!

Ούτε εγώ ρωτούσα, μην φανταστείτε, μου ρουφούσαν το αίμα και εγω καθόμουν...ήσυχα ήσυχα....καλόοοο παιδί.

Αχ ερχεται η μαμά μου αύριο και ειμαι πολυ χαρούμενη. Για λίγες μονο ημέρες, επειδή ειναι τα 40 του πεθερού...και έτσι θα την δω και εγω λίγο. Και θα με βοηθήσει και λίγο με το σπίτι...που τα'χω βρει σκούρα. Αλλά απο βδομάδα θα έρχεται και γυναίκα μια φορά την εβδομάδα...επομένως μπαινουμε σε ρυθμό.

Είναι ένα έξοδο κι αυτό...αλλά δεν βαριέσαι...η πεθερά μου δεν δούλεψε ποτέ και είχε πάντα (και συνεχίζει) γυναικα/ες στο σπίτι...επομένως ευτυχώς ο σύζυγος είναι συνηθισμένος σ'αυτό (ίσως γι'αυτό ειναι και τόσο άσχετος στις δουλειές). Στην αρχή όταν παντρευτήκαμε έτρεχα να τα κάνω όλα και δούλευα και 2 δουλειές. Και εφτανε το ΣΚ και ήμουν...πτώμα. Μετά άρχισα να κοιτώ γύρω μου (πεθερά και κουνιάδα) και τις έβλεπα χαλαρές να κάνουν τις βόλτες τους και εγώ νιοπαντρη να τρέχω...και λέω...μα καλά είσαι βλαμένη; Αμ βγάζεις λεφτά, αμ είσαι δουλα και κυρά...αμ κάνεις οικονομίες...που δεν εκτιμώνται...και έτσι ξεκίνησαμε με γυναίκα κάθε 15 ημέρες...και τώρα κάθε εβδομάδα.

Εχω μια τάση να λέω τα προσωπικά μου μου φαίνεται ε;:oops:

A5K6p3.png

Αντε καλή αρχή!

Ούτε εγώ ρωτούσα, μην φανταστείτε, μου ρουφούσαν το αίμα και εγω καθόμουν...ήσυχα ήσυχα....καλόοοο παιδί.

Αχ ερχεται η μαμά μου αύριο και ειμαι πολυ χαρούμενη. Για λίγες μονο ημέρες, επειδή ειναι τα 40 του πεθερού...και έτσι θα την δω και εγω λίγο. Και θα με βοηθήσει και λίγο με το σπίτι...που τα'χω βρει σκούρα. Αλλά απο βδομάδα θα έρχεται και γυναίκα μια φορά την εβδομάδα...επομένως μπαινουμε σε ρυθμό.

Είναι ένα έξοδο κι αυτό...αλλά δεν βαριέσαι...η πεθερά μου δεν δούλεψε ποτέ και είχε πάντα (και συνεχίζει) γυναικα/ες στο σπίτι...επομένως ευτυχώς ο σύζυγος είναι συνηθισμένος σ'αυτό (ίσως γι'αυτό ειναι και τόσο άσχετος στις δουλειές). Στην αρχή όταν παντρευτήκαμε έτρεχα να τα κάνω όλα και δούλευα και 2 δουλειές. Και εφτανε το ΣΚ και ήμουν...πτώμα. Μετά άρχισα να κοιτώ γύρω μου (πεθερά και κουνιάδα) και τις έβλεπα χαλαρές να κάνουν τις βόλτες τους και εγώ νιοπαντρη να τρέχω...και λέω...μα καλά είσαι βλαμένη; Αμ βγάζεις λεφτά, αμ είσαι δουλα και κυρά...αμ κάνεις οικονομίες...που δεν εκτιμώνται...και έτσι ξεκίνησαμε με γυναίκα κάθε 15 ημέρες...και τώρα κάθε εβδομάδα.

Σώπα καλέ θα σε παρεξηγήσουμε!!!Γι'αυτό είμαστε εδώ...για να λέμε τα προσωπικά μας...και όλα τα υπόλοιπα!!!Καλά κάνεις και έχεις γυναίκα αφού μπορείς.Εγώ δεν χρειάστηκα ποτέ γιατί δεν δουλεύω και τα βάζω σε μια σειρά χωρίς να αγχώνομαι!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια είμαι και επίσημα junkie!!!!!!Έκανα την πρώτη μου ένεση...τι καλά ούτε που το κατάλαβα!!!:P:p:p

Μπράβο κουκλίτσα!!!!! Καλή αρχή με υπέροχα ωάρια!!!!!

Λοιπόν, εγώ μια μέρα πριν ξεκινήσω τις ενέσεις είχα δει το trainspotting!! xaxaxa! Αυτό θα πει μπάινω στο πετσί του ρόλου!!

Σοβαρά τώρα την περίοδο των ενέσεων ήμουν πολύυυυυ χαρούμενη! Είναι σαν να 'ερχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο μωράκι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο κουκλίτσα!!!!! Καλή αρχή με υπέροχα ωάρια!!!!!

Λοιπόν, εγώ μια μέρα πριν ξεκινήσω τις ενέσεις είχα δει το trainspotting!! xaxaxa! Αυτό θα πει μπάινω στο πετσί του ρόλου!!

Σοβαρά τώρα την περίοδο των ενέσεων ήμουν πολύυυυυ χαρούμενη! Είναι σαν να 'ερχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο μωράκι!

Και εγώ έτσι ακριβώς νιώθω....και είμαι πολύ χαρούμενη!!!:P:p:p

Αύριο θα κάνω τηγανιτές πιπεριές με μελιτζάνες.Τις έχω έτοιμες μόνο στην σάλτσα θέλει να τις βάλω...και μετά θα καθαρίσω τα τζάμια μου,που τα βλέπω και νευριάζω,ειδικά της κουζίνας που τα γατάκια ακουμπάνε συνέχεια τις μουρίτσες τους;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αντε καλή αρχή!

Άντε καλέ, να λες ότι θες! Είμαστε που έιμαστε λίγες εδώ να λέμε και τίποτα γιατί θα ερημώσει το καφέ μας....

Λοιπόν τα έκανα κι εγω αυτά τα κιμπαριλίκια με τις δουλειές του σπιτιού στην αρχή. Ξέρεις οτι θέλω να τα κάνω όλα εγώ γιατι σαν εμένα καμιά και τέτοιες χαζομάρες. Ε φέτος μετά τα χριστούγεννα τα είδα όλα!!! Ερχόμουν ΣΚ από το χωρίο και όλο το Σάββατο καθάριζα και μετα το μόνο που ηθελα να κάνω ήταν να κοιμηθώ! Από κανόνισα να έρχεται γυναίκα μια στις 15. μεγάλη βοήθεια δεν το συζητώ!!! Και ο άντρας μου απ την αρχή συμφωνούσε δεν μπορώ να πω. Αν και έιναι χμμ... λίγο ιδιότροπος να το πω με τις δουλειές. Κοιτάει πολύ τις λεπτομέρεις, εν'ω εμ'ενα όλο και κάτι μου ξεφεύγει γαιτί θελω να κάνω γρήγορα. Προσπαθώ όμως να το αλλάξω γιατί έιναι κι αυτό ένα σημάδι του νευρικού χαρακτήρα μου....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπορώ να κατηγορήσω την πεθερά μου για πολλά πράγματα,αλλά πρέπει να παραδεχτώ και κάτι...έμαθε στον άντρα μου να κάνει δουλειές!!!Έμεινε και μόνος του 10 χρόνια οπότε έκανε τα πάντα εκτός από φαί!!Όταν θέλω να κάνω γενική,αν έχω τον άντρα μου,δεν χρειάζομαι τίποτα.Όταν τελείωσε το σπίτι και έπρεπε να γίνει το μεγάλο καθάρισμα για να μετακομίσουμε, οι δυό μας το κάναμε.Είναι πολύ προσεκτικός, επίμονος και υπομονετικός.Εγώ πάλι...υπομονή δεν έχω...καθόλου όμως...σε τίποτα!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εμένα πάλι ειναι βιαστικός, τσαπατσούλης και απρόσεκτος. Οι δουλειές ειναι η χειρότερή του και απλά με βρίσκει υπερβολική. Και σας ορκίζομαι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ καθόλου μα καθόλου υστερική με την καθαριότητα και την ταξη...αλλά...αυτός ειναι σε αλλο άκρο. Καμιά φορά του λέω "τι θα έκανες αν ήσουν με την τάδε ή την τάδε φίλη;" (αυτές ειναι υστερικές)...και μου απαντά "Δεν θα ήμουν ποτέ!".

Ενα σας λέω...το πλακάκι στο πάτωμα ειναι ...λευκό! Στην κουζίνα ειχε γίνει μαύρο απο ζουμιά, νερά, και σκονη ...δεν τον ένοιζε καθόλου. Τελικά το σφουγγάρισα κρυφά εγώ...όταν ήταν στην δουλειά (μόνο τα βασικά δεν πιεσα και δεν έκανα λεπτομέρειες)...εεε δεν είδε καν την διαφορά. :confused::confused::confused:

A5K6p3.png

Εμένα πάλι ειναι βιαστικός, τσαπατσούλης και απρόσεκτος. Οι δουλειές ειναι η χειρότερή του και απλά με βρίσκει υπερβολική. Και σας ορκίζομαι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ καθόλου μα καθόλου υστερική με την καθαριότητα και την ταξη...αλλά...αυτός ειναι σε αλλο άκρο. Καμιά φορά του λέω "τι θα έκανες αν ήσουν με την τάδε ή την τάδε φίλη;" (αυτές ειναι υστερικές)...και μου απαντά "Δεν θα ήμουν ποτέ!".

Ενα σας λέω...το πλακάκι στο πάτωμα ειναι ...λευκό! Στην κουζίνα ειχε γίνει μαύρο απο ζουμιά, νερά, και σκονη ...δεν τον ένοιζε καθόλου. Τελικά το σφουγγάρισα κρυφά εγώ...όταν ήταν στην δουλειά (μόνο τα βασικά δεν πιεσα και δεν έκανα λεπτομέρειες)...εεε δεν είδε καν την διαφορά. :confused::confused::confused:

χαχαχαχαχα Πλάκα έχουν μωρέ!! Πάντως αυτά νομιζω δεν αλλάζουν. Πρέπει να κάνουμε υπομονή....

Στο σίδερο πως ήταν??? Εμένα μία και μοναδική φορά μου προτεινε να σιδερώσει οταν διάβαζα για Ασεπ και δούλευα και παράλληλα όοοολη μέρα και στην πρώτη πετσέτα είπε "Άστο καλύτερα, να σε βοηθήσει η μαμά σου:D:D" Φαντάστειτε στην πετσέτα οχι κανα σοβαρό ρούχο!! βέβαια δε με νοιάζει γιατί μου αρέσει το σίδερο αλλά λέμε τώρα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπορώ να κατηγορήσω την πεθερά μου για πολλά πράγματα,αλλά πρέπει να παραδεχτώ και κάτι...έμαθε στον άντρα μου να κάνει δουλειές!!!Έμεινε και μόνος του 10 χρόνια οπότε έκανε τα πάντα εκτός από φαί!!Όταν θέλω να κάνω γενική,αν έχω τον άντρα μου,δεν χρειάζομαι τίποτα.Όταν τελείωσε το σπίτι και έπρεπε να γίνει το μεγάλο καθάρισμα για να μετακομίσουμε, οι δυό μας το κάναμε.Είναι πολύ προσεκτικός, επίμονος και υπομονετικός.Εγώ πάλι...υπομονή δεν έχω...καθόλου όμως...σε τίποτα!!!:D:D

Τυχερήηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p

Υπομονη?????? Τι έιναι αυτό?? Τρώγεται:confused::confused: Έχει φανεί κιόλας απ το πρήξιμο που σας έριξα καθε φορά που γινόταν αναβολή στην εξωσωματική:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

EΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αν θέλετε οι πετσέτες σας να μην σκληραίνουν και να μην χαλάνε γρήγορα...ΔΕΝ ..θα τις σιδερώνετε ποτέ!!!

Το ίδιο και με τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες!!!

Αυτά μου τα είπε άτομο που η δουλειά του ήταν αυτή,ήταν παραγωγός.Το βαμβάκι καίγεται με το σίδερο,ανοίγουν οι ίνες του,και χαλάει πολύ γρήγορα.Μου είπε ότι ότι είναι βαμβακερό δεν πρέπει να το σιδερώνουμε.Και το είδα μια φορά και στην tv,σε ένα ντοκυμαντέρ για τα βαμβακερά ρούχα!!!!;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...