Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

5 σουίτες, πισίνα και φυσικά ελικοδρόμιο....η βαρκούλα του Εμίρη του Κατάρ....εχω φιλή που δούλεψε στο Κατάρ για 6 μήνες, τόσο άντεξε, και μου έχει πει τρελλά πράγματα.

Κουράγιο κοριτσούδια. 24 παιδιά έχει ο Εμίρης..δεν μπορει 1 θα κανουμε και εμείς τουλάχιστον.

Εμείς ψάχνουμε για σπιτι. Να αγοράσουμε ψάχναμε...αλλά δεν έχουμε βρει κάτι που να ταιριάζει σε ανάγκες και budget! Και το θέμα ειναι οτι θα πρέπει να δουμε τι θα κάνουμε γιατι εδώ δεν χωράμε (αποθηκευτικοί χώροι γιοκ). Οι ντουλάπες ειναι γεμάτες...επομένως αν φτάσουμε με το καλό να γίνουμε 3 αυτό το τρίτο που θα βάλει τα ρούχα του;:confused:

Και τώρα να αγοράσετε ψάχνετε ή να νοικιάσετε;;Μεγάλο πρόβλημα οι αποθηκευτικοί χώροι.Τελικά νομίζω ότι είναι το Α και το Ω σε ένα σπίτι!!!Και τα μωρά έχουμε πολλά ρούχα...άντε να τα βολέψεις!!!

Και δεν είναι μόνο τα ρούχα του....είναι και όλα τα υπόλοιπα!!!!:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν αντέχω...ψάχνουμε πάνω απο 2 χρόνια, είχαμε βρει και κλείσει ένα σπίτι, δώσαμε προκαταβολή και ο ....μην πω κατασκευαστής το πούλησε σε άλλον και μας κράτησε και την προκαταβολή...και τώρα ειμαστε στα δικαστήρια.

Εντωμεταξύ με την ελπίδα οτι θα βρουμε να αγοράσουμε...δεν κοιτάμε να νοικιάσουμε...και φοβάμαι οτι θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε...σε λίγους μήνες.

A5K6p3.png

5 σουίτες, πισίνα και φυσικά ελικοδρόμιο....η βαρκούλα του Εμίρη του Κατάρ....εχω φιλή που δούλεψε στο Κατάρ για 6 μήνες, τόσο άντεξε, και μου έχει πει τρελλά πράγματα.

Κουράγιο κοριτσούδια. 24 παιδιά έχει ο Εμίρης..δεν μπορει 1 θα κανουμε και εμείς τουλάχιστον.

Εμείς ψάχνουμε για σπιτι. Να αγοράσουμε ψάχναμε...αλλά δεν έχουμε βρει κάτι που να ταιριάζει σε ανάγκες και budget! Και το θέμα ειναι οτι θα πρέπει να δουμε τι θα κάνουμε γιατι εδώ δεν χωράμε (αποθηκευτικοί χώροι γιοκ). Οι ντουλάπες ειναι γεμάτες...επομένως αν φτάσουμε με το καλό να γίνουμε 3 αυτό το τρίτο που θα βάλει τα ρούχα του;:confused:

χαχαχα! Σ'ημερα έλεγα κι εγώ στον άντρα μου να με πάρουνε crew να μαγειρευω και να σερβίρω κι εκείνος να κάνει δουλειές:tongue::tongue: Τη λύση με τα παιδιά του Εμίρη δεν την είχα σκεφτει η αλήθεια είναι!

Θα δεις τι θα κάνεις και με τους αποθηκευτικούς. Φυσικά το καλύτερο είναι να βρείτε σπίτι που σας βολέυει. Αλλιώς ψάχνε έξυπνες λύσεις που εκμεταλλέυονται και τον παραμικρό χώρο. κι επίσης νομίζω πρέπει να πετάμε / δίνουμε αυτά που δεν μας είναι πλέον χρήσιμα.. Στο λέω γιατί εγώ που τα φυλάω... θα με πιάσει καμια μέρα και θα τα πετάξω ΄όλα! Δε λέει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχα! Σ'ημερα έλεγα κι εγώ στον άντρα μου να με πάρουνε crew να μαγειρευω και να σερβίρω κι εκείνος να κάνει δουλειές:tongue::tongue: Τη λύση με τα παιδιά του Εμίρη δεν την είχα σκεφτει η αλήθεια είναι!

Θα δεις τι θα κάνεις και με τους αποθηκευτικούς. Φυσικά το καλύτερο είναι να βρείτε σπίτι που σας βολέυει. Αλλιώς ψάχνε έξυπνες λύσεις που εκμεταλλέυονται και τον παραμικρό χώρο. κι επίσης νομίζω πρέπει να πετάμε / δίνουμε αυτά που δεν μας είναι πλέον χρήσιμα.. Στο λέω γιατί εγώ που τα φυλάω... θα με πιάσει καμια μέρα και θα τα πετάξω ΄όλα! Δε λέει!

Μωρε και εγω μαζώχτρα ειμαι...και πρέπει να δώσω...εδωσα μια παρτίδα...καλοκαιρινών...αλλά ακομα τα χειμωνιάτικα ειναι....ατελείωτα.

Future πως πάει η ημικρανία; Μάλλον ειναι γιατί έρχεται η ακατανόμαστη.

A5K6p3.png

Μωρε και εγω μαζώχτρα ειμαι...και πρέπει να δώσω...εδωσα μια παρτίδα...καλοκαιρινών...αλλά ακομα τα χειμωνιάτικα ειναι....ατελείωτα.

Future πως πάει η ημικρανία; Μάλλον ειναι γιατί έρχεται η ακατανόμαστη.

Εγώ δεν είμαι καθόλου μαζώχτρα..:tongue::tongue:..όταν έκανα την μετακόμιση,θα ήθελα άλλο ένα φορτηγό αν δεν πετούσα όσα πέταξα;);).Και πάλι μην νομίζεις...αν ψάξω κάτι θα βρω για να δώσω ή να πετάξω!!!

Κορίτσια με την πρώτη σταγόνα αίμα ....πάει η ημικρανία!!!Δεν μου ήρθε κανονικά...ξέρετε σταγόνες...αλλά ως το πρωί θα είναι ο.κ!!!:D:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγώ δεν είμαι καθόλου μαζώχτρα..:tongue::tongue:..όταν έκανα την μετακόμιση,θα ήθελα άλλο ένα φορτηγό αν δεν πετούσα όσα πέταξα;);).Και πάλι μην νομίζεις...αν ψάξω κάτι θα βρω για να δώσω ή να πετάξω!!!

Κορίτσια με την πρώτη σταγόνα αίμα ....πάει η ημικρανία!!!Δεν μου ήρθε κανονικά...ξέρετε σταγόνες...αλλά ως το πρωί θα είναι ο.κ!!!:D:D:D

Μπράβο futuraki!!!!!! Καλή αρχή!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

άντε μωρέ μπράβο..επιτέλους ξεκινάς τρύπημα αύριο ε?

εντωμεταξύ έξω θέλει ζακετάκι έτσι?? δεν έχω κιόλας!!

ty11p2.png

άντε μωρέ μπράβο..επιτέλους ξεκινάς τρύπημα αύριο ε?

εντωμεταξύ έξω θέλει ζακετάκι έτσι?? δεν έχω κιόλας!!

Ναι ναι ναι!!!Ξεκινάω τρύπημα αύριο το απόγευμα!!!

Ζακέτα;;;;Μπήκαμε μέσα και έχω μόνο ανάκληση στις πόρτες και τα παράθυρα.Χθες βράδυ κοιμηθήκαμε με ανάκληση μόνο!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Το'ξερα Futuraki...άντε καλή αρχή κοπέλα μου, όλα καλά θα πάνε ειμαι σίγουρη. Καλώς ήρθες στο club των τρυπημένων πορωμένων :tongue:

Σούπερ...αντε γιατί οι κουκέτες σας ειναι έτοιμες στο τρένο εεε; Πριν αρχίσουν τα χιονια να επιβιβαστείτε.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Το'ξερα Futuraki...άντε καλή αρχή κοπέλα μου, όλα καλά θα πάνε ειμαι σίγουρη. Καλώς ήρθες στο club των τρυπημένων πορωμένων :tongue:

Σούπερ...αντε γιατί οι κουκέτες σας ειναι έτοιμες στο τρένο εεε; Πριν αρχίσουν τα χιονια να επιβιβαστείτε.

Palmοma πρόσεξα στο τικεράκι σου οτι έγινες 9 εβδομάδων!Μπράβο!!! Πως περνάει ρε συ έτσι ο καιρός... Σα χτες μου φάινεται που έκανες το τεστ...Αντε κούκλα με το καλο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Λέω καλημέρα γιατί δεν έχει ειπωθεί τίποτα ακόμα... Που έιστε καλέ????????????

Εμέις με τον άντρα μου στο κέντρο για δουλειές. Πολύ ζεστη ακόμα! Πήρα και την Ε2 και ξεκίνησα τα χαπάκια μου. Την παρασκευή έιπε ο γιατρός πάλι εξέταση και βλέπουμε!

Άντε, δε θα ρθει καμία στο καφέ μας??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειαααα και απο εμένα....ησυχία βλέπω στο καφέεεε

Gemini85 ναι εχω μπει στην 10η εβδομάδα και ούτε και εγώ το πολυπιστεύω και ούτε εχω αφαιθεί ακομα...να το χαρώ στο έπακρο. Περιμένω υπομονετικά την αυχενική διαφάνεια.

Ο καιρος περνά γρήγορα και ειμαι σίγουρη οτι το ίδιο θα γινει και για σένα και για τις άλλες κοπέλες. Πότε θα κάνεις την εμβρυομεταφορά, πότε το θετικό τεστ, πότε την δεύτερη χοριακή την καραμπινάτη...ούτε που θα τα θυμασαι ολα όσα περασες.

Αντε όλες να μπειτε στο τρένο...

H Future κάνει μάλλον πάρτυ με τις ενέσεις της:tongue:

A5K6p3.png

Γειαααα και απο εμένα....ησυχία βλέπω στο καφέεεε

Gemini85 ναι εχω μπει στην 10η εβδομάδα και ούτε και εγώ το πολυπιστεύω και ούτε εχω αφαιθεί ακομα...να το χαρώ στο έπακρο. Περιμένω υπομονετικά την αυχενική διαφάνεια.

Ο καιρος περνά γρήγορα και ειμαι σίγουρη οτι το ίδιο θα γινει και για σένα και για τις άλλες κοπέλες. Πότε θα κάνεις την εμβρυομεταφορά, πότε το θετικό τεστ, πότε την δεύτερη χοριακή την καραμπινάτη...ούτε που θα τα θυμασαι ολα όσα περασες.

Αντε όλες να μπειτε στο τρένο...

H Future κάνει μάλλον πάρτυ με τις ενέσεις της:tongue:

Κορίτσια γεια σας και από εμένα!!!Και εγώ στην πόλη ήμουν για δουλειές και όταν γύρισα ξάπλωσα, γιατί περίοδος μου ήρθε ...αλλά επανήλθε και η ημικρανία.Όχι τόσο δυνατή όσο χθες,γι'αυτό ξάπλωσα για να ηρεμήσω.Φαίνεται αγχώθηκα αυτόν τον καιρό και δεν το κατάλαβα!

Anyway την 1η ένεση θα την κάνω πιο αργά,και αύριο θα πάω για ορμονικές εξετάσεις:confused:.Τι είναι αυτές οι εξετάσεις, εσείς που ξέρετε, είναι και η Ε2 μέσα σε αυτές;;;:P

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια γεια σας και από εμένα!!!Και εγώ στην πόλη ήμουν για δουλειές και όταν γύρισα ξάπλωσα, γιατί περίοδος μου ήρθε ...αλλά επανήλθε και η ημικρανία.Όχι τόσο δυνατή όσο χθες,γι'αυτό ξάπλωσα για να ηρεμήσω.Φαίνεται αγχώθηκα αυτόν τον καιρό και δεν το κατάλαβα!

Anyway την 1η ένεση θα την κάνω πιο αργά,και αύριο θα πάω για ορμονικές εξετάσεις:confused:.Τι είναι αυτές οι εξετάσεις, εσείς που ξέρετε, είναι και η Ε2 μέσα σε αυτές;;;:P

Είπαμε κι εσύ που εξαφανίστηκες!!!

Λοιπόν, κανονικά στη διέγερση μετράς μόνο την Ε2 (οιστραδιόλη) άντε και καμία LH στην αρχή. Όμως φαντάζομαι οτι επειδή είναι πολύ αρχή ακόμα, μάλλον θα θέλει ορμονικό προφίλ γενικότερα π.χ FSH, προγεστερόνη κτλ. Δε σου έιπε τι εξετάσεις να κάνεις??

Α! Γνώμη μου είναι να κάνεις τις ενέσεις μέχρι τις 8 γιατι θα πηγαίνεις λογικά πρωινά για εξετάσεις οπότε να έχουν δράσει τα φάρμακα για να έιναι καλύτερα τα αποτελέσματα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...