Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Γεια σας..εμείς σήμερα πήγαμε θαλασσα....εδώ δηλαδη σε μια απο τις οργανωμενες πλαζ της Αττικής...αλλά ήταν πολυ ωραία. Ήμασταν με ένα ζευγάρι φίλων και τα δύο πιτσιρίκια τους και περάσαμε πολύ ομορφα...πολυέξοδα μεν, όμορφα δε. Αλλά δεν βαριέσαι ετσι κι αλλιως διακοπές δεν πήγαμε, να χαλάσουμε και κανα ευρώ παραπάνω μια Κυριακή...δεν χάλασε ο κόσμος ούτε μας σώζει.

Χαλαρώσαμε, γελάσαμε, περάσαμε ωραία. Και τωρα κάνω...ψιλοδουλειές...θέλω να σιδερώσω αλλά μάλλον δεν το βλέπω. Μάλλον θα μαγειρέψω τον κιμά για αύριο (για μακαρόνια με κιμά)

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας..εμείς σήμερα πήγαμε θαλασσα....εδώ δηλαδη σε μια απο τις οργανωμενες πλαζ της Αττικής...αλλά ήταν πολυ ωραία. Ήμασταν με ένα ζευγάρι φίλων και τα δύο πιτσιρίκια τους και περάσαμε πολύ ομορφα...πολυέξοδα μεν, όμορφα δε. Αλλά δεν βαριέσαι ετσι κι αλλιως διακοπές δεν πήγαμε, να χαλάσουμε και κανα ευρώ παραπάνω μια Κυριακή...δεν χάλασε ο κόσμος ούτε μας σώζει.

Χαλαρώσαμε, γελάσαμε, περάσαμε ωραία. Και τωρα κάνω...ψιλοδουλειές...θέλω να σιδερώσω αλλά μάλλον δεν το βλέπω. Μάλλον θα μαγειρέψω τον κιμά για αύριο (για μακαρόνια με κιμά)

Εμείς δεν πήγαμε θάλασσα σήμερα...βρε παιδιά έχει ψύχρα.Καθόμαστε έξω πίνουμε καφέ και φοράμε ζακέτες!!!

Τελείωσα τις δουλειές μου από το πρωί,τώρα πίνω το καφεδάκι μου παρέα με τους δικούς μου....και περιμένω την περίοδο που δεν έρχεται να τελειώνουμε:mad::mad:...ή μάλλον να αρχίσουμε!!!Ας το καλό...όταν την θες αργεί!!!:mad:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κι εμείς κορίτσια τίποτα το ιδιαίτερο δεν κάναμε... Βαριέμαι λίγο ή μελαγχολώ, δεν ξέρω..

Palmoma καλά κάνατε και το ρίξατε λίγο έξω! Σκέψου και την άλλη μας εγκυούλα που έιναι διακοπούλες... Χρειάζεται, χρειάζεται νομίζω!

Future σε παρακαλώ δώσε μου λίγο ψύχρα.....pleaseeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Εδώ ζεσταίνομαι πολύ και μ ενοχλέι αφόρητα...

Αύριο ετοιμαζόμαστε γι' Αθήνα. Οπότε θα σας πω το απόγευμα για τον γιατρό. Άντε να δούμε τι θα δούμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

τι κάνετε βρε? μπάνιο στη θάλασσα ακούω..μια χαρά..

εγώ έχω ένα άγχος και μια ανυπομονησία μέρες τώρα, δε με χωράει ο τόπος και ας έχασα και 2 κιλά!! τι συζητήσατε gemini με το γιατρό? σε εξέτασε κιόλας? και εγώ περιμένω περίοδο στις 7 του μήνα αλλά δε βλέπω να ρχεται στην ώρα της ως συνήθως

φτιάχνω τουρλου για αύριο (ενημερωτικά)

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Πριν καμια ώρα επιστρέψαμε. Λοιπον ο γιατρός ειδε ενδομήτριο καλό, μόνο η μια ωοθήκη είναι ακομα κάπως διογκωμένη, αλλά λέει δεν πειράζει. Μου είπε να κάνω άυριο Ε2 και αν έιναι καλή (χαμηλή δηλαδή) να παίρνω από ένα cyclacur πρώι βράδυ και στις 05/09 να ξαναπάω για Ε2. Μου έιπε επίσης οτι λογικά θέλουμε τουλάχιστον 17 μέρες απο σήμερα. Αυτά!

Ξύπνησαμε με νέυρα γιατί μας ψιλοπήρε ο ύπνος και σηκωθήκαμε και πάλι δεν έιχαμε νερο- έλεος:mad::x:x. Αλλά τελικά όλα οκ, και πήγαμε και για καφέ στη μαρίνα Ζέας με μια φίλη μου και ήταν πολύ όμορφα. Και τα σκάφη επίσης:tongue:

H future που έιναι καλέ??? Να ήρθε η βρωμοπερίοδος???

Εσείς όλα καλα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Πριν καμια ώρα επιστρέψαμε. Λοιπον ο γιατρός ειδε ενδομήτριο καλό, μόνο η μια ωοθήκη είναι ακομα κάπως διογκωμένη, αλλά λέει δεν πειράζει. Μου είπε να κάνω άυριο Ε2 και αν έιναι καλή (χαμηλή δηλαδή) να παίρνω από ένα cyclacur πρώι βράδυ και στις 05/09 να ξαναπάω για Ε2. Μου έιπε επίσης οτι λογικά θέλουμε τουλάχιστον 17 μέρες απο σήμερα. Αυτά!

Ξύπνησαμε με νέυρα γιατί μας ψιλοπήρε ο ύπνος και σηκωθήκαμε και πάλι δεν έιχαμε νερο- έλεος:mad::x:x. Αλλά τελικά όλα οκ, και πήγαμε και για καφέ στη μαρίνα Ζέας με μια φίλη μου και ήταν πολύ όμορφα. Και τα σκάφη επίσης:tongue:

Εσείς όλα καλα??

ΔΕΝ ήρθε η περίοδος...αυτό που ήρθε είναι μια καραμπινάτη ημικρανία από το πρωί που δεν περνάει ούτε με παυσίπονο ούτε με ύπνο...αυτή την στιγμή ελέγχω τις γωνίες του σπιτιού μου....πια είναι πιο καλή να βαρέσω το κεφάλι μου να ησυχάσω:mad::-x:-x

Ytulp3.png?KixTF0pj

17 μέρες για τη μεταφορά εννοείς? δεν πρέπει να σου ρθει περίοδος πρώτα για να ξεκινήσεις?

γιατί δε βάζετε τεπόζιτο για το νερό αν έχετε συχνά προβλήματα?

palmoma εσύ πότε θα σταματήσεις απ'τη δουλειά?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Εσείς όλα καλα??

Το δικό μου το σκάφος το είδες;;;Μπαίνοντας αριστερά το....τέταρτο ήταν!!!!EEE....το είδες;;;εεε;;;:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΔΕΝ ήρθε η περίοδος...αυτό που ήρθε είναι μια καραμπινάτη ημικρανία από το πρωί που δεν περνάει ούτε με παυσίπονο ούτε με ύπνο...αυτή την στιγμή ελέγχω τις γωνίες του σπιτιού μου....πια είναι πιο καλή να βαρέσω το κεφάλι μου να ησυχάσω:mad::-x:-x

Ηρέμησε κορίτσι!!!!!!!!!!!!!! και το κυριότερο...μακριά απ τους τοίχους!!!!!!!!!

Όλα καλά θα πάνε, απλά θα έρθει άυριο η παλιοπερίοδος και σε ταλαιπωρεί..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

17 μέρες για τη μεταφορά εννοείς? δεν πρέπει να σου ρθει περίοδος πρώτα για να ξεκινήσεις?

γιατί δε βάζετε τεπόζιτο για το νερό αν έχετε συχνά προβλήματα?

palmoma εσύ πότε θα σταματήσεις απ'τη δουλειά?

Τι να σου πω κι εγώ, ο γιατρός μου δεν ακολουθεί πάντα την πεπατημένη...Στην αρχή φρίκαρα αλλά κατάλαβα οτι αν δεν του έχω εμπιστοσύνη δε γίνεται τίποτα οπότε κάνω οτι μου λεει...

Αφού έκανα ένεση καταστολής πάλι στις 12/08 (1η μέρα περιοδου), τότε λογικα δεν θα αδιαθετήσω πάλι. Είναι σα να κάνω το μακρύ πρωτόκολλο ξανά, δηλ ένεση καταστολής, σε 16 μέρες εξέταση Ε2 και αν έιναι χαμηλή κάνεις ενέσεις (μόνο που τώρα δεν κάνω τις ενέσεις!!)

Εσύ τι κάνεις??

Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το νερό πάλι. Μπορεί να καταλήξουμε και σε ντεπόζιτο γιατί τώρα που θ αρχίσουμε και δουλειά δε λέει να ξυπνάμε και να μην έχει νερο... Και δε μας ειδοποιούνε κιόλας:mad:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

5 σουίτες, πισίνα και φυσικά ελικοδρόμιο....η βαρκούλα του Εμίρη του Κατάρ....εχω φιλή που δούλεψε στο Κατάρ για 6 μήνες, τόσο άντεξε, και μου έχει πει τρελλά πράγματα.

Κουράγιο κοριτσούδια. 24 παιδιά έχει ο Εμίρης..δεν μπορει 1 θα κανουμε και εμείς τουλάχιστον.

Εμείς ψάχνουμε για σπιτι. Να αγοράσουμε ψάχναμε...αλλά δεν έχουμε βρει κάτι που να ταιριάζει σε ανάγκες και budget! Και το θέμα ειναι οτι θα πρέπει να δουμε τι θα κάνουμε γιατι εδώ δεν χωράμε (αποθηκευτικοί χώροι γιοκ). Οι ντουλάπες ειναι γεμάτες...επομένως αν φτάσουμε με το καλό να γίνουμε 3 αυτό το τρίτο που θα βάλει τα ρούχα του;:confused:

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...