Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Εγώ έχω γενέθλια στις 31 Αυγούστου.Γεννήθηκα το 1971...υπολογίστε.Είμαι η μεγαλύτερη;;;:mad::mad:

Την Τετάρτη δηλαδή σου στέλνουμε τα χρόνια πολλά κι εσύ μας στέλνεις τούρτα:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά που είναι και η future...οι υπόλοιπες είστε του νηπιαγωγείου...θέλετε και μωρά...μικρά κορίτσια :tongue::tongue::tongue::tongue:

Όσον αφορά τον εθελοντισμό εμείς κανουμε ενημέρωση όταν έχει καμπάνιες ενημέρωσης για δωρέαν εξέταση στήθους συνηθως με κινητές μονάδες. Εχει πλάκα..την τελευταία φορα ειχα στηθεί στο Μετρό στο Σύνταγμα....οι 8 στις 10 γυναίκες μόλις άκουγαν "καρκίνος του μαστού"...εφευγαν τρέχοντας...λες και θα τους τον μετέδιδα με το φυλλάδιο!!! Εεε προωθουμε και τα μπλουζάκια του Στόχου (εγω βασικά όχι τόσο γιατί δεν προλαβαίνω ...ξερεις πρέπει σε μια πρόταση να τα πεις όλα...και προτιμώ να πω για την δωρέαν εξέταση απο το μπλουζάκι...) (ένα μερος των εσόδων πάει στην χρηματοδότηση περί καρκίνου) το άλλο πάει για παραγωγή και σχεδιασμό. Αλλά η αλήθεια ειναι οτι αν δεν το δεις (την αντιμετώπιση του κοσμου εννοώ) δεν το πιστευεις. Εγώ εχω χάσει την γιαγιά μου απο αυτο...και η θεία μου έχει κάνει μαστεκτομή...εεε και ειμαι αρκετά ευαισθητοποιημενη.

Οκ λοιπόν ειμαι η Αργυρώ! Και θέλω..σπίτι με βεστιάριο και διακοπές....αυτά!

A5K6p3.png

Καλά που είναι και η future...οι υπόλοιπες είστε του νηπιαγωγείου...θέλετε και μωρά...μικρά κορίτσια :tongue::tongue::tongue::tongue:

Όσον αφορά τον εθελοντισμό εμείς κανουμε ενημέρωση όταν έχει καμπάνιες ενημέρωσης για δωρέαν εξέταση στήθους συνηθως με κινητές μονάδες. Εχει πλάκα..την τελευταία φορα ειχα στηθεί στο Μετρό στο Σύνταγμα....οι 8 στις 10 γυναίκες μόλις άκουγαν "καρκίνος του μαστού"...εφευγαν τρέχοντας...λες και θα τους τον μετέδιδα με το φυλλάδιο!!! Εεε προωθουμε και τα μπλουζάκια του Στόχου (εγω βασικά όχι τόσο γιατί δεν προλαβαίνω ...ξερεις πρέπει σε μια πρόταση να τα πεις όλα...και προτιμώ να πω για την δωρέαν εξέταση απο το μπλουζάκι...) (ένα μερος των εσόδων πάει στην χρηματοδότηση περί καρκίνου) το άλλο πάει για παραγωγή και σχεδιασμό. Αλλά η αλήθεια ειναι οτι αν δεν το δεις (την αντιμετώπιση του κοσμου εννοώ) δεν το πιστευεις. Εγώ εχω χάσει την γιαγιά μου απο αυτο...και η θεία μου έχει κάνει μαστεκτομή...εεε και ειμαι αρκετά ευαισθητοποιημενη.

Δηλαδή είσαι στον τομέα της ενημέρωσης... Ωραίο ακούγεται..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο σε ζηλεύω...μου αρέσει η ιδέα του εθελοντισμού...αλλά ποτέ δεν το πήρα απόφαση!!!

Λοιπόν είσαι η Αργυρώ...τέλος.Εγώ ο Μαμαλάκης(λόγω όγκου,παρόλο που αδυνάτησε) και η gemini είναι η Βέφα.

ΑΑΑΑ!!!Και είμαι και η μεγαλύτερη.....απαιτώ σεβασμό παρακαλώ....και υπακοή....και ...πολλά άλλα ..όμως η ζωή είναι σκληρή!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Όπως φαίνεται απ το nickname ΄είμαι τον Ιούνιο του 85!

Ε ρε κάτι ηλικίες που ακούω!!!Πω πω!!!!Ανατρίχιασα από το χάσμα ανάμεσα στο '71 και στο '85!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Στον τομέα χαμαλικι ειμαι...αλλά ναι political correct το λέμε...ενημέρωση:tongue:

χαχαχαχα Έλα μωρέ, ωραία είναι...Αισθάνεσαι οτι προσφέρεις κι αυτό είναι που μετράει. Νομίζω οτι θα το ψάξω κι εγώ αν και απ τα κορφοβούνια που θα μαι, δυσκολα τα πράγματα...

Με τη ζωγραφική???? Το χεις από μικρή?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο σε ζηλεύω...μου αρέσει η ιδέα του εθελοντισμού...αλλά ποτέ δεν το πήρα απόφαση!!!

Λοιπόν είσαι η Αργυρώ...τέλος.Εγώ ο Μαμαλάκης(λόγω όγκου,παρόλο που αδυνάτησε) και η gemini είναι η Βέφα.

ΑΑΑΑ!!!Και είμαι και η μεγαλύτερη.....απαιτώ σεβασμό παρακαλώ....και υπακοή....και ...πολλά άλλα ..όμως η ζωή είναι σκληρή!!!:tongue::tongue::tongue:

Οκ είμαι η Βέφα!! Σε λίγο θα τη φτάσω και στο πάχος....

Σεβασμός ναι! Μηπως να σου μιλάω και στον πληθυντικο?? χαχαχαχα Σιγά το χασμα καλέ!! Και ο άντρας μου 37 είναι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

:tongue:

Οκ είμαι η Βέφα!! Σε λίγο θα τη φτάσω και στο πάχος....

Σεβασμός ναι! Μηπως να σου μιλάω και στον πληθυντικο?? χαχαχαχα Σιγά το χασμα καλέ!! Και ο άντρας μου 37 είναι!

Αγάπη μου όταν εσύ γεννήθηκες..εγώ γνώρισα και έβαλα στο μάτι τον αντρούλη μου...είχα προχωρήσει...:tongue::tongue:

Και είμαι μεγαλύτερη και από τον άντρα σου...καμιά άλλη καρπαζιά;;;;:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

οκ οκ! Είπαμε εισπνοή-εκπνοή!!!!!

Εισπνοή-εκπνοή...εισπνοή-εκπνοή....αλλά και το γλυκό ήταν ωραίο...τα χρειαζόμουν.Τώρα είμαι εντάξει...πάω να ξαπλώσω γιατί σήμερα σηκώθηκα στις 6,30 και το μεσημέρι δεν ξεκουράστηκα.Καληνύχτα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

Τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού σήμερα... Πως πέρασε έτσι κι αυτο?

Σήμερα θα πάμε για φαγητό στη μαμά μου. Έχει παστίτσιο, μιαμ μιαμ!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

Τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού σήμερα... Πως πέρασε έτσι κι αυτο?

Σήμερα θα πάμε για φαγητό στη μαμά μου. Έχει παστίτσιο, μιαμ μιαμ!!!

Καημέρα!!Όντως το καλοκαίρι δεν κατάλαβα πως πέρασε,ενώ ο χειμώνας μου είχε φανεί ατελείωτος!!!Εγώ σήμερα έκανα γεμιστές πιπεριές με κιμά και τώρα τηγανίζω πιπεριές και μελιτζάνες για να τις κάνω μέσα στην εβδομάδα με σαλτσούλα!!!Έχω να καθαρίσω και μπάμιες για την κατάψυξη...δεν αγχώνομαι θα μου κάνει ο άντρας μου ένα καφέ και θα πίνω και θα τις καθαρίζω ;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...