Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!!! Τι κάνετε??

Palmoma με γεια η αποτριχωση;) Φρέσκια φρέσκια θα σαι τώρα! Δεν ξέρω πως είναι αυτά που νιώθεις, γιατί μαλλον θα ναι "της εγκυμοσύνης". Μη σκέφτεσαι τα περασμένα, το τι έζησες, τι πέρασες για να φτάσεις εδώ κτλ κτλ. Ευτυχώς ο οργανισμός μας φιλτράρει και κρατάει τα θετικά για να αμύνεται... Σίγουρα και τα αρνητικά αφήνουν κατάλοιπα αλλά ας πούμε οτι αυτά τα "βίωσες" και στεναχωρήθηκες την ώρα που έπρεπε. Νομίζω αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι ν' απολάυσεις την εγκυμοσύνη σου στο έπακρο. Να λες΄ρε παιδί μου κάθε μέρα: "Είμαι έγκυος, είμαι ευτυχισμένη!!" Να σκέφτεσαι θετικά και όμορφα πράγματα για το μωράκι σου που θα έρθει. Ούτως ή άλλως ΑΝ κάτι στραβώσει (που δεν το νομίζω και το απεύχομαι), τότε θα το αντιμετωπίσεις. Τώρα είναι περίοδος μόνο για χαρές!

Βοήθειά σου και για τη φανουρόπιτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανένας Φανούρης να γιορτάζει; Χρόνια Πολλά πάντως και με Υγεία σε όλους...και γρήγορα να σας "φανερωθούν" με την Χάρη Του τα μωράκια σας....

Ο συζυγος κοιμάται (σας το έχω πει το Σάββατο πέφτει σε χειμερια νάρκη) και δεν μπορώ να κάνω δουλειες στην κουζίνα και θόρυβο. Εφαγα τα κορν φλεικς μου στο μπαλκόνι, εχει δροσουλα ακόμα, και τσεκάρω τι χρειάζομαι απο Σούπερ Μάρκετ να πεταχτω...και μετά εχει ζαχαροπλαστική και μαγειρική. Λέω να φτιάξω ένα μπριαμάκι.

Χθες τελικά την χτύπησα την μακαρονάδα, αλλά όχι σε Ιταλικο...αλλά δεν βαριέσαι..μου ειχε καρφωθει!. Σήμερα ζυγίστηκα και βασικα είμαι γύρω στο 1,5 κιλό πιο πάνω απο οταν έμαθα οτι ειμαι έγκυος. Η κοιλιά βεβαια ειναι πεταχτουλα αλλα ενταξει μάλλον επειδή εγώ το ξέρω το βλέπω...στην δουλειά δεν είδα να έχει ανησυχήσει κανείς :D:D (τυμπανισμός κι ετσι).

Φεύγει και ο Αύγουστος σιγά σιγά...και έρχεται ο Σεπτέμβρης και το φθινόπωρο....και οι ντουλάπες πρεπει να ξαναφτιαχτούν:mad::confused: από τις χειρότερες δουλειές που πρέπει να κάνω...δεν μου αρέσει καθόοοοοοοοολου αυτή η φάση. Η πεθερά βεβαια που έχει κάνει διδακτορικό στην λούφα λέει οτι τώρα ειναι πιο εύκολα απο ότι η αντίστοιχη φάση το καλοκαίρι (και εχει δικιο δεν πλενεις χαλιά, ειναι έτοιμα, πλένεις πολύ πιο εύκολα τα καλοκαιρινά απο τα χειμωνιάτικα...)

A5K6p3.png

Κανένας Φανούρης να γιορτάζει; Χρόνια Πολλά πάντως και με Υγεία σε όλους...και γρήγορα να σας "φανερωθούν" με την Χάρη Του τα μωράκια σας....

Ο συζυγος κοιμάται (σας το έχω πει το Σάββατο πέφτει σε χειμερια νάρκη) και δεν μπορώ να κάνω δουλειες στην κουζίνα και θόρυβο. Εφαγα τα κορν φλεικς μου στο μπαλκόνι, εχει δροσουλα ακόμα, και τσεκάρω τι χρειάζομαι απο Σούπερ Μάρκετ να πεταχτω...και μετά εχει ζαχαροπλαστική και μαγειρική. Λέω να φτιάξω ένα μπριαμάκι.

Χθες τελικά την χτύπησα την μακαρονάδα, αλλά όχι σε Ιταλικο...αλλά δεν βαριέσαι..μου ειχε καρφωθει!. Σήμερα ζυγίστηκα και βασικα είμαι γύρω στο 1,5 κιλό πιο πάνω απο οταν έμαθα οτι ειμαι έγκυος. Η κοιλιά βεβαια ειναι πεταχτουλα αλλα ενταξει μάλλον επειδή εγώ το ξέρω το βλέπω...στην δουλειά δεν είδα να έχει ανησυχήσει κανείς :D:D (τυμπανισμός κι ετσι).

Φεύγει και ο Αύγουστος σιγά σιγά...και έρχεται ο Σεπτέμβρης και το φθινόπωρο....και οι ντουλάπες πρεπει να ξαναφτιαχτούν:mad::confused: από τις χειρότερες δουλειές που πρέπει να κάνω...δεν μου αρέσει καθόοοοοοοοολου αυτή η φάση. Η πεθερά βεβαια που έχει κάνει διδακτορικό στην λούφα λέει οτι τώρα ειναι πιο εύκολα απο ότι η αντίστοιχη φάση το καλοκαίρι (και εχει δικιο δεν πλενεις χαλιά, ειναι έτοιμα, πλένεις πολύ πιο εύκολα τα καλοκαιρινά απο τα χειμωνιάτικα...)

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και η χάρη του Αγίου μαζί μας.

Εδώ έχουμε κρύο..23 βαθμούς!Μου αρέσει αυτή η εποχή..που μπαίνουμε στο φθινόπωρο.Εγώ ευτυχώς δεν έχω να φτιάχνω ντουλάπες...έχω βεστιάριο και είναι όλα κρεμασμένα ή διπλωμένα μπροστά μου.Δεν αλλάζω καλοκαιρινά μα χειμωνιάτικα και το αντίστροφο.Όταν έμενα στην πόλη ήταν μεγάλο πρόβλημα...η πιο χάλια δουλειά.Γι'αυτό όταν ξεκινήσαμε να χτίζουμε,το δωμάτιο-ντουλάπα ήταν από τα πρώτα πράγματα που σχεδίασα..και δεν το μετάνιωσα!!!

Φαί έχω από χθές,μπάμιες με χοιρινό,έκανα και το γλυκάκι μου...και τίποτα...απλά πίνω καφέ!!!;)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μακάρι κορίτσια να μας αξιώσει ο Άγιος με υγεία και οτι άλλο καλό αποφασίσει...ευπρόσδεκτο! Λέτε να κάνω κι εγώ μια φανουρόπιτα? Αλλά έχει νόημα αν δεν την πας στην εκκλησία??

Αυτό με τις ντουλάπες κι εμένα μου τι δίνει. Αν και έχουμε καιρό ακόμα, ε??? Θέλω να δω και που θα είμαστε με το καλο...

Σημερα δεν θα φτιάξω και τίποτα σοβαρό. Γαρίδες μόνο και θα τις συνοδεψω με χόρτα. Πρέπει να πλύνω τα μπαλκόνια γιατί απ τον αέρα χτες και τις φωτιές που έιχε στις γύρω περιοχές έχουν στάχτη:shock:. Και επίσης πρέπει ν ασχοληθώ λίγο με τη δουλειά μου γιατί μες στη χρονιά θα παραπονιέμαι οτι δεν προλαβαίνω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εδώ ο χειμώνας έρχεται πιο νωρίς...και είναι κρύος.Πέρυσι 15 Σεπτεμβρίου είχα στρώσει χαλιά...δεν γινόταν,κρυώναμε,και όλοι άναβαν καλοριφέρ.Φανταστείτε,ήταν ο πρώτος χειμώνας στο νέο σπίτι,και τα καλοριφέρ μόλις είχαν τελειώσει.Επομένως δεν είχαμε πετρέλαιο και μέχρι τον Οκτώβριο που έδωσαν,είχαμε παγώσει,με τις κουβέρτες αγκαλιά καθόμασταν!!Αν κρίνω από τις θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών...μάλλον νωρίς θα στρώσω και φέτος.Τουλάχιστον έχουμε πετρέλαιο!!!:rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εδώ ο χειμώνας έρχεται πιο νωρίς...και είναι κρύος.Πέρυσι 15 Σεπτεμβρίου είχα στρώσει χαλιά...δεν γινόταν,κρυώναμε,και όλοι άναβαν καλοριφέρ.Φανταστείτε,ήταν ο πρώτος χειμώνας στο νέο σπίτι,και τα καλοριφέρ μόλις είχαν τελειώσει.Επομένως δεν είχαμε πετρέλαιο και μέχρι τον Οκτώβριο που έδωσαν,είχαμε παγώσει,με τις κουβέρτες αγκαλιά καθόμασταν!!Αν κρίνω από τις θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών...μάλλον νωρίς θα στρώσω και φέτος.Τουλάχιστον έχουμε πετρέλαιο!!!:rolleyes::rolleyes:

Σοβαρα?????? Μα καλά Βόρεια Ελλάδα ή Βόρεια Ευρώπη μένεις???

Εμείς εδώ στρώνουμε μετά τη γιορτή του Αγ. Δημητρίου.... και είμαι και κρυουλιάρα να φανταστείς!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σοβαρα?????? Μα καλά Βόρεια Ελλάδα ή Βόρεια Ευρώπη μένεις???

Εμείς εδώ στρώνουμε μετά τη γιορτή του Αγ. Δημητρίου.... και είμαι και κρυουλιάρα να φανταστείς!

Βόρεια Ελλάδα μένω αλλά μην ξεχνάς ότι γύρω μου δεν έχω τίποτα να με καλύψει..το σπίτι το βαράνε οι άνεμοι από παντού...και στην περιοχή φυσάει συνέχεια.Είναι καλό για το καλοκαίρι,αλλά τον χειμώνα δεν τολμάς να ανοίξεις πόρτα.Ξέρεις πως ακούγεται ο αέρας όταν φυσάει;;;Με την πόλη έχουμε πάντα μια διαφορά στην θερμοκρασία περίπου 6 βαθμούς.Όταν στην πόλη έχει 25 δεν θα ανάψουν θέρμανση.Εδώ όμως θα έχει 19 και ο αέρας δεν κόβει από κτίρια,οπότε.....ανάβεις!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κοριτσια μου τι κανετε?

Επιτελους πηρα αδεια απο Δευτερα ,να ξεκουραστω 15 μερουλες,δεν αντεχα αλλο.Το πιο ωραιο ειναι που ο αντρας μου μου εκανε εκπληξη και εκλεισε ξενοδοχειο στη Ευβοια!Δεν το ξερα και σκεφτηκα και τα μωρα αλλα ειχε παρει ηδη στο γιατρο και του ειπε οκ αρκει να μην κουραστω.Το καλο ειναι πως δε θα κανω τιποτα,μονο φαι,μπανιο(θα βρεχω τα ποδια μου δηλαδη) και..χαζεμα στο απεραντο γαλαζιο .Αρα θα σας φυγω για καμια βδομαδα,εκτος κι αν εχουν ιντερνετ στο ξενοδοχειο και μπω και απο κει.

Πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη.Να αλλαξω και λιγο παραστασεις!πολλα φιλια σε ολες και τα λεμε με την επιστροφη μου!!

Αχ τι καλά luckystar μπράβο, θα περάσετε υπέροχα, θα έχει και ησυχία αυτή την εποχή...Τ Ε Λ Ε Ι Α. Και εγω θα ήθελα...αλλά ευελπιστώ σε μια 1 εβδομάδα μετά την αυχενικη διαφάνεια...στο νησάκι μου.ΑΑΑαααχ όλο το καλοκαίρι αυτό ονειρεύομαι...παρέα με την μανουλα θα ειμαι βεβαια γιατί δεν τον βλέπω τον σύζυγο να κλείνει το μαγαζί.

Λοιπόν κοριτσάρες και εμείς εδώ...στρώνουμε πολύ αργά.

ΑΑΑαα Future ζηλεύω τρελλαααα το βεστιάριο...αλλά τρελλά. Ειναι απο τα όνειρά μου...αλλά δυστυχώς εμείς δεν έχουμε δικό μας σπίτι. Και δεν προβλέπεται να χτίζουμε...και για να αγοράσουμε ένα τέτοιο σπίτι με βεστιάριο...έτοιμο θέλουν τρελλά λεφτά εδώ. Αλλά η αλήθεια ειναι οτι είναι το καλύτερο πράγμα στο σπίτι για την γυναίκα...

A5K6p3.png

Αχ τι καλά luckystar μπράβο, θα περάσετε υπέροχα, θα έχει και ησυχία αυτή την εποχή...Τ Ε Λ Ε Ι Α. Και εγω θα ήθελα...αλλά ευελπιστώ σε μια 1 εβδομάδα μετά την αυχενικη διαφάνεια...στο νησάκι μου.ΑΑΑαααχ όλο το καλοκαίρι αυτό ονειρεύομαι...παρέα με την μανουλα θα ειμαι βεβαια γιατί δεν τον βλέπω τον σύζυγο να κλείνει το μαγαζί.

Λοιπόν κοριτσάρες και εμείς εδώ...στρώνουμε πολύ αργά.

ΑΑΑαα Future ζηλεύω τρελλαααα το βεστιάριο...αλλά τρελλά. Ειναι απο τα όνειρά μου...αλλά δυστυχώς εμείς δεν έχουμε δικό μας σπίτι. Και δεν προβλέπεται να χτίζουμε...και για να αγοράσουμε ένα τέτοιο σπίτι με βεστιάριο...έτοιμο θέλουν τρελλά λεφτά εδώ. Αλλά η αλήθεια ειναι οτι είναι το καλύτερο πράγμα στο σπίτι για την γυναίκα...

Καλά, εννοείται ότι και τι δικό μου όνειρο ήταν..(αυτό και το παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη της κουζίνας!!!).Αναγκάστηκα να αλλάξω όλα τα σχέδια του σπιτιού για να το κάνω.Είναι το σημείο που τραβάει όλα τα βλέμματα των γυναικών όταν έρχονται....σαν την διαφήμιση με την μπύρα ένα πράγμα.Όσο για το σπίτι...να'ναι καλά οι δικοί μου!!!Αυτοί ξόδεψαν τα λεφτά για να το κάνουν(οικονομίες μιας ζωής)...εγώ πλήρωσα μόνο ντουλάπια κουζίνας,είδη υγιεινής(όχι πλακάκια) και το aircodition!!Αλλιώς δεν θα μπορούσα εγώ να χτίσω σπίτι.Είναι η προίκα μου καλέ!!!!:tongue::tongue:

Και επειδή το κάναμε από την αρχή, έριξα το τρέξιμο και την κούραση της ζωής μου, αλλά πραγματικά έγινε όπως το φανταζόμουν πάντα!!!Και πρόσεξα πάρα πολύ πράγματα πρακτικά όπως οι αποθηκευτικοί χώροι!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?

Επιτελους πηρα αδεια απο Δευτερα ,να ξεκουραστω 15 μερουλες,δεν αντεχα αλλο.Το πιο ωραιο ειναι που ο αντρας μου μου εκανε εκπληξη και εκλεισε ξενοδοχειο στη Ευβοια!Δεν το ξερα και σκεφτηκα και τα μωρα αλλα ειχε παρει ηδη στο γιατρο και του ειπε οκ αρκει να μην κουραστω.Το καλο ειναι πως δε θα κανω τιποτα,μονο φαι,μπανιο(θα βρεχω τα ποδια μου δηλαδη) και..χαζεμα στο απεραντο γαλαζιο .Αρα θα σας φυγω για καμια βδομαδα,εκτος κι αν εχουν ιντερνετ στο ξενοδοχειο και μπω και απο κει.

Πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη.Να αλλαξω και λιγο παραστασεις!πολλα φιλια σε ολες και τα λεμε με την επιστροφη μου!!

Καλά να περάσεις,να ξεκουραστείς και να προσέχεις τα μωρά!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλά η φανουρόπιτα για άλλη μια φορά....ΤΕΛΕΙΑ. Εχω βρει μια συνταγή εύκολη, νηστισιμη και τόσο μα τόοοοοσο γευστική! Απλά τέλεια.

Μέχρι και η γριά γειτόνισσα μου ειπε ότι έφαγε 4 διαφορετικές (φτιαχνουν και οι κόρες της) αλλά η δικιά μας ήταν απλά...η καλύτερη :D:D Καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι...χαχαχα

Και εμένα πολύ μου αρέσει η μαγειρική. Αν δεν δούλευα θα μαγείρευα σίγουρα πολύ καλύτερα και θα είχα πειραματιστεί περισσότερο. Το θέμα είναι όχι μονο οτι δουλευω αλλά και οτι τα απογεύματά μου ήταν πάντα γεμάτα...πηρα το πτυχίο των Ιταλικών για επάρκεια, ξεκίνησα μαθήματα ζωγραφικής, είμαι εθελόντρια στον Στόχο (οι γυναίκες πολεμουν τον καρκινο του στήθους)...αλλά συνήθως το ΣΚ του δίνω και καταλαβαινει...την λατρεύω την μαγειρική....

Αλήθεια να ρωτήσω ηλικίες; Εγώ γίνομαι 37 στις 10/10.

Καλά το μικρό ας μην μας πει...ξέρουμε...χαχαχα.

A5K6p3.png

future και εγώ ζηλεύω το βεστιάριο σου, όταν ψάχναμε να αγοράσουμε σπίτι τους κοίταζα πολύ τους αποθηκευτικούς χώρους και πάλι καλά έχει αρκετούς αυτό το σπίτι..αλλά αυτό που με ενθουσιάζει πιο πολύ είναι το παράθυρο στο μπάνιο!!! είχα βαρεθεί σε όλα τα σπίτια που νοίκιαζα να παίζει το ηλίθιο μηχάνημα(δε θυμάμια τώρα πως λέγεται) αλλά ποτέ να μην κάνει δουλειά. το μειονέκτημα του σπιτιού μου οι σκάλες..μεζονέτα είναι και ανεβοκατεβαίνω κάθε μέρα σαν τη χαζή..συνήθισα βέβαια αλλά με παιδιά ξέρω πως θα ναι δύσκολο

luckystar καλά να περάσεις

palmoma να κάνεις την Αργυρώ μαζί με το Μαμαλάκη και τη Βέφα!!

εγώ είμαι 31, το Μάρτιο 32

ty11p2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήρθε ξαφνικά ένας φίλος μου για καφέ από Δωδεκάνησα!!! Χαρηκα πολύ που τον είδα 'εστω και για λίγο!!! Είναι φοβερό το πως δένεσαι με μερικούς ανθρώπους...

luckystar ζηλεύωωωωωω! Να περάσετε τέλεια, να ξεκουραστείς και να χαιδεύεις την κοιλίτσα;)

Palmoma congrats για τη Φανουρόπιτα!! Ρε συ ασχολείσαι με πολλά πράγματα...και τέχνη και εθελοντισμος, μπράβο σου! Να σ πω, στον εθελοντισμό τι κάνεις ακριβώς?? Ρωτάω γιατί είναι η μαμά μου κατ αρχήν παθούσα και μέλος και νομίζω οτι αν δεν είσαι κάτι δεν μπορέις να συμμετέχεις. Είναι στο Αλμα Ζωής.

Λοιπόν, αφου σ αρέσει η μαγειρική σε χρίζουμε (έτσι γραφεταΙ??) Αργυρώ!!

ioannav κι εμένα κάπως έτσι το σπίτι. Έχει μεν αποθηκευτικούς αλλά οχι βεστιάριο. Αν και θα ήθελα μια αποθήκη στην κουζίνα, αλλα δεν έβγαινε με τίποτα στο σχέδιο. Επίσης η σκάλα μας για τον πάνω όροφο έιναι σαλίγκαρος και δεν έιναι και παααρα πολύ βολική. Τελικά οι καλύτερες είναι οι ίσιες και οι τσιμεντένιες...

Όπως φαίνεται απ το nickname ΄είμαι τον Ιούνιο του 85!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...