Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

κάστερ πάουντερ τι έιναι??? νομιζα 'ηταν το ίδιο με το κορν φλάουρ...

Μορφατ-ζαχαρούχο δεν το συζητώ... Τρέχουν τα σάλια μου!!!!!!!

Και τα δυο είναι άμυλο αραβοσίτου αλλά το κάστερ(γράφεται "κούσταρ πάουντερ") έχει άρωμα βανίλιας και κάνει καταπληκτικές κρέμες.

Κάποιος μου είπε ότι στην Αθήνα δεν το βρίσκεις....ένα γαλάζιο κουτί με ένα μωρό φωτο...της ΓΙΩΤΗΣ είναι.Αν δεν υπάρχει βάλε κορνφλαουρ και πρόσθεσε μια-δύο βανίλιες να φύγει η γεύση του αλευριού!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τα δυο είναι άμυλο αραβοσίτου αλλά το κάστερ(γράφεται "κούσταρ πάουντερ") έχει άρωμα βανίλιας και κάνει καταπληκτικές κρέμες.

Κάποιος μου είπε ότι στην Αθήνα δεν το βρίσκεις....ένα γαλάζιο κουτί με ένα μωρό φωτο...της ΓΙΩΤΗΣ είναι.Αν δεν υπάρχει βάλε κορνφλαουρ και πρόσθεσε μια-δύο βανίλιες να φύγει η γεύση του αλευριού!!

ΟΚ. Δηλαδή καλά μου ερχότανε η γεύση του αλευριού , είπα κι εγώ, ιδέα μου έιναι??!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια..μόλις αποτριχώθηκα...και απο ό,τι κατάλαβα...η μπεμπούλα δεν ειδα να ανησυχει.

Σήμερα θα πω στον σύζυγο να πάμε Ιταλικο για μακαρονάδα...ελπίζω μονο να μην ειναι πολυ πτώμα. Γιατί κάθε Παρασκευή έρχεται κατά τις 9μισι σπίτι.

Νιώθω κουρασμένη κορίτσια...κυρίως ψυχολογικά...ίσως και η μπέμπα να μου τρώει ενέργεια, να ειναι και οι ορμονες μου κάπως, είναι και το σχετικό άγχος της αυχενικής διαφάνειας...που σε κρατάει πίσω...και δεν μπορεις να χαρείς στο έπακρο την εγκυμοσύνη (και εγώ σας εχω πει δεν ειμαι τέτοιος τύπος)

Όλη αυτή την χρονιά είχαμε τόσα δύσκολα...είχαμε βεβαια και αυτό το δώρο Θεού που τα αντισταθμίζει όλα και άλλα τοσα...σκεφτόμουν ομως: χειρουργεία, ληστείες, νοσοκομεία, λεφτά που μας έφαγαν και ειμαστε στα δικαστήρια, σπερματεγχύσεις, εξωσωματική, θανάτους...ένα χάος. Αλλά τουλάχιστον και μια καλή καταληξη, προς το παρόν τουλάχιστον, και μια ακτίνα ελπίδας για να μην μεινει μαύρη στην ανάμνησή μας η χρονιά αυτή.

A5K6p3.png

Κοριτσουδια...εγώ αυριο φτιάχνω Φανουρόπιτα, το'χω τάμα. Να στείλω;

Στείλε..στείλε να βάλω κάτω από το μαξιλάρι μου να δω ποιόν θα πάρω....εεε...λάθος ...αυτό πάει τελείωσε....εεε....τι στο καλό να μου φανερώσει;;;Στείλε εσύ και κάτι θα βρω...εεεε....το πολύ πολύ ...απλά να την φάω!!:tongue:

Όπως τα είπες....έγιναν όλα αυτά αλλά στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς είναι η μπεμπούλα,νομίζω βαραίνει πιο πολύ!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλά μπήκα στο φόρουμ να διαβάσω περί διατροφής και φρίκαρα...δεν είχα ιδέα για τα τυριά τα φρέσκα από μη παστεριωμένο γάλα...δεν κάνει λέει. Εμένα ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα...μονο να πλένω καλά φρούτα και λαχανικά, να ψήνω πολύ καλά το κρέας, και να κάνω γενικά υγειινή διατροφή...που να φανταστώ ότι το ανθότυρο είναι εκτός;

A5K6p3.png

Στείλε..στείλε να βάλω κάτω από το μαξιλάρι μου να δω ποιόν θα πάρω....εεε...λάθος ...αυτό πάει τελείωσε....εεε....τι στο καλό να μου φανερώσει;;;Στείλε εσύ και κάτι θα βρω...εεεε....το πολύ πολύ ...απλά να την φάω!!:tongue:

Όπως τα είπες....έγιναν όλα αυτά αλλά στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς είναι η μπεμπούλα,νομίζω βαραίνει πιο πολύ!!!!;);)

Μπορεί να σου φανερώσει αν θα κάνεις ένα ή δύο, και αν θα είναι αγόρια ή κορίτσια ή και τα δύο;)

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλά μπήκα στο φόρουμ να διαβάσω περί διατροφής και φρίκαρα...δεν είχα ιδέα για τα τυριά τα φρέσκα από μη παστεριωμένο γάλα...δεν κάνει λέει. Εμένα ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα...μονο να πλένω καλά φρούτα και λαχανικά, να ψήνω πολύ καλά το κρέας, και να κάνω γενικά υγειινή διατροφή...που να φανταστώ ότι το ανθότυρο είναι εκτός;

Να σου πω την αλήθεια για τα τυριά δεν ήξερα.Ξέρω ότι απαγορεύεται να πιεις φασκόμηλο ή να φας πολύ φρέσκα αυγά ημέρας ας πούμε.Μαγιονέζα μόνο εμπορίου όχι σπιτική.Εμένα μου είχε πει επίσης να προσέχω τα εντόσθια...ελάχιστη ποσότητα και σπάνια.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Έτσι..έτσι!!:P

Μας λείπει η Αργυρώ...είσαι;;;:tongue::tongue:

μπα δεν το χω και πολύ στη μαγειρική, μαγειρεύω γιατί κάτι πρέπει να φάμε ...τα ψιλοκαταφέρνω βέβαια δε λέω αλλά δεν είναι και η αδυναμία μου. μ'αρέσει να δοκιμάζω και νέες συνταγές..βάλτε την palmoma στο γκρουπ η τη lucky καλύτερες θα ναι!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...