Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Χαχαχα..ήρθε και τα διαβασε αυτά που γράψατε...και μου λέει "Τα κορίτσια με δουλεύουν!"χαχαχα

Λοιπόν υπέρηχος 01/09. Να δω πως θα ειναι.

Εγω τσιγάρο...γιοκ. Δεν κάπνιζα και πριν, μονο κανα δυο τον μήνα...ετσι για πλάκα. Επομένως δεν μου λειπει κι ολας.

Σοκολάτα επίσης γιοκ...εχω πλακώσει τα σταφύλια:tongue::tongue:

Χαχαχαχα! Ωχ γινόμαστε ρεζίλι δηλαδή....να προσέχουμε και τι γράφουμε γιατί θα μετονομαστεί το θέμα στο "κλουβί με τις τρελές!!!!!!"

Τυχερή είσαι με το τσιγάρο πάντως... Κιλά έχεις πάρει καθόλου???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόνη μου την έκανα ναι είναι πολύ απλό..ειδοποίησα και όλη τη φαμίλια και με χώσαν να κάνω και τα δικά τους..τι μπλέκω θεέ μου!! λετε να θέλει και η πεθερά??? τα πήρα τώρα

Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου;;;....μα καθόλου;;;Τι θα κάνει η καημένη η πεθερούλα σου;;;Χωρίς κλειδάριθμο θα μείνει;;;Είσαι πολύ κακιά γυναίκα!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου;;;....μα καθόλου;;;Τι θα κάνει η καημένη η πεθερούλα σου;;;Χωρίς κλειδάριθμο θα μείνει;;;Είσαι πολύ κακιά γυναίκα!!!!:tongue::tongue:

χαχαχαχα ναι την καημένη όλα τα χει ο κελιδάριθμος της λείπει...ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

ty11p2.png

χαχαχαχα ναι την καημένη όλα τα χει ο κελιδάριθμος της λείπει...ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Έκανα όλες τις αιτήσεις για τον κλειδάριθμο...και τώρα λέω να κάνω και κανένα φαί.Χοιρινό με μπάμιες σήμερα...η αδυναμία μου!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Μόλις ξύπνησα και πρέπει να σιδερώσω:(:(:(

Μου γεννήθηκε μα απορία πρωί-πρωί! Κλειδάριθμο πρέπει να έχεις και εσύ και ο άντρας σου, αφού κάνετε μια δήλωση??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Μόλις ξύπνησα και πρέπει να σιδερώσω:(:(:(

Μου γεννήθηκε μα απορία πρωί-πρωί! Κλειδάριθμο πρέπει να έχεις και εσύ και ο άντρας σου, αφού κάνετε μια δήλωση??

Καλημέρα...καλά ξυπνητούρια!!

Κλειδάριθμο θα βγάλουν όλοι όσοι έχουν Α.Φ.Μ.Είναι προσωπικός αριθμός οπότε..ναι ..και εσύ και ο άντρας σου,ο καθένας τον δικό του.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα...καλά ξυπνητούρια!!

Κλειδάριθμο θα βγάλουν όλοι όσοι έχουν Α.Φ.Μ.Είναι προσωπικός αριθμός οπότε..ναι ..και εσύ και ο άντρας σου,ο καθένας τον δικό του.

οκ,οκ...Πολύ τεχνολογία πάντως,ε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι αλλά μετά θα κάνουμε τα πάντα από το internet,χωρίς να τρέχουμε στην εφορία και να στηνόμαστε στην ουρά!!!;);)

Σωστό κι αυτό. Τι λέει το φαγητό?? Το μπισκοτοζελέ το έφτιαξες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Φέρε ένα κομματάκι please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ένα τοοοσο δα!

Ποσο γιαούρτι-σαντιγύ βάζεις??

Καλέ όλο απορίες είμαι σήμερα!

Γιαούρτι; σαντιγύ;Μήπως λες για άλλο γλυκό;Εκτός και αν εννοείς το γλυκό που έκανα την περασμένη εβδομάδα,κάτι σαν κορμό με κρέμα,η οποία έχει μόρφατ και ζαχαρούχο.αυτό μπαίνει και κατάψυξη.Το σημερινό είναι μπισκότα πτι-μπερ σαν βάση,κρέμα απλή με κάστερ και από πάνω ζελέ.Αυτό δεν μπαίνει στην κατάψυξη.Σου δίνω και τις δυο συνταγές όποτε θες,αν δεν τις έχεις.Και τα δύο είναι εύκολα γλυκά. Έχεις εσύ καμιά παρόμοια;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γιαούρτι; σαντιγύ;Μήπως λες για άλλο γλυκό;Εκτός και αν εννοείς το γλυκό που έκανα την περασμένη εβδομάδα,κάτι σαν κορμό με κρέμα,η οποία έχει μόρφατ και ζαχαρούχο.αυτό μπαίνει και κατάψυξη.Το σημερινό είναι μπισκότα πτι-μπερ σαν βάση,κρέμα απλή με κάστερ και από πάνω ζελέ.Αυτό δεν μπαίνει στην κατάψυξη.Σου δίνω και τις δυο συνταγές όποτε θες,αν δεν τις έχεις.Και τα δύο είναι εύκολα γλυκά. Έχεις εσύ καμιά παρόμοια;

Χμμμ, μάλλον μπερδέυτηκα! Νομιζα οτι θα εφτιαχνες αυτό που έχει βάση πτι-μπερ, μετα ανακατεύεις γιαούρτι με σαντιγύ (αλλά δε θυμάμαι πόσο) και λίγο σιρόπι από ανανά κονσέρβα, στρώνεις τον ανανά που έχεις κόψει σε ροδελες, μετά την κρέμα και μετά ζελέ με γέυση ανανά. Τα είπα λίγο μπερδεμένα??

Το άλλο το που λες που είναι σαν κορμός το χα φτιάξει μια φορά αλλά δε μου άρεσε και πολύ το κάτω μέρος...νόμιζα οτι καταλάβαινα στο στομα μου το κορν φλάουρ... Όμως γενικά έχω διαβάσει καλά σχόλια γι αυτό το γλυκο και ίσως κάποια στιγμή το ξανατολμήσω, μην τυχόν κι έκανα εγώ κάτι λάθος...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χμμμ, μάλλον μπερδέυτηκα! Νομιζα οτι θα εφτιαχνες αυτό που έχει βάση πτι-μπερ, μετα ανακατεύεις γιαούρτι με σαντιγύ (αλλά δε θυμάμαι πόσο) και λίγο σιρόπι από ανανά κονσέρβα, στρώνεις τον ανανά που έχεις κόψει σε ροδελες, μετά την κρέμα και μετά ζελέ με γέυση ανανά. Τα είπα λίγο μπερδεμένα??

Το άλλο το που λες που είναι σαν κορμός το χα φτιάξει μια φορά αλλά δε μου άρεσε και πολύ το κάτω μέρος...νόμιζα οτι καταλάβαινα στο στομα μου το κορν φλάουρ... Όμως γενικά έχω διαβάσει καλά σχόλια γι αυτό το γλυκο και ίσως κάποια στιγμή το ξανατολμήσω, μην τυχόν κι έκανα εγώ κάτι λάθος...

Το πρώτο γλυκό που λες το ξέρω και μου αρέσει,αλλά κανείς άλλος δεν τρώει τον ανανά:mad::mad:....οπότε δεν το κάνω.Δεν δοκίμασα βέβαια με άλλο φρούτο.

Το άλλο γλυκό...δεν βάζω κορν φλαουρ αλλά κάστερ πάουντερ,μαζί με κουβερτούρα, κακάο και γάλα.Είναι πολύ ωραίο και ειδικά η κρέμα μόρφατ-ζαχαρούχο...μιαμ-μιαμ!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Το πρώτο γλυκό που λες το ξέρω και μου αρέσει,αλλά κανείς άλλος δεν τρώει τον ανανά:mad::mad:....οπότε δεν το κάνω.Δεν δοκίμασα βέβαια με άλλο φρούτο.

Το άλλο γλυκό...δεν βάζω κορν φλαουρ αλλά κάστερ πάουντερ,μαζί με κουβερτούρα, κακάο και γάλα.Είναι πολύ ωραίο και ειδικά η κρέμα μόρφατ-ζαχαρούχο...μιαμ-μιαμ!!!

κάστερ πάουντερ τι έιναι??? νομιζα 'ηταν το ίδιο με το κορν φλάουρ...

Μορφατ-ζαχαρούχο δεν το συζητώ... Τρέχουν τα σάλια μου!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...