Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Όλα τα θέματα μαζί...κλειδάριθμοι, ενέσεις ...όλα. :tongue::tongue:

Λοιπόν κοριτσάκια με τον κλειδάριθμο ασχολειται ο λογιστής του συζύγου..πάει αυτό.

Για τις ενέσεις, εγώ έκανα puregon, 150 μονάδες για την εξωσωματική. Βεβαια να πω οτι είχα κάνει τους προηγούμενους μήνες μεγαλύτερες δόσεις για τις σπερματεγχύσεις....και έκανα και arvekap ταυτόχρονα. Το μόνο κόλπο που έχω να πω ειναι το εξής...βαμβακάκι με οινόπνευμα πριν για την απολύμανση, χτυπάς, και μετα ξαναπιέζεις για λίγο με το βαμβάκι με το οινόπνευμα...για αποφυγή σημαδιών. Το κάνω και τώρα με τις inohep που έχουν πολύ πιο χοντρή και μακριά βελόνα από τις puregon και εχω καταφέρει να μην έχω σημάδια.!!! (βεβαια μπορει να ειναι και θέμα δέρματος...δεν ξέρω).

Αντε καλή αρχή Futuraki όλα καλά θα πάνε...εδώ θα είμαστε να σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείς. Όλα θα πάνε πολυυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυυυυ καλά.

Και οι υπόλοιπες...να παίρνετε σειρά εεε; Άντε μην μένουμε μόνες με την luckystar

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα τα θέματα μαζί...κλειδάριθμοι, ενέσεις ...όλα. :tongue::tongue:

Λοιπόν κοριτσάκια με τον κλειδάριθμο ασχολειται ο λογιστής του συζύγου..πάει αυτό.

Για τις ενέσεις, εγώ έκανα puregon, 150 μονάδες για την εξωσωματική. Βεβαια να πω οτι είχα κάνει τους προηγούμενους μήνες μεγαλύτερες δόσεις για τις σπερματεγχύσεις....και έκανα και arvekap ταυτόχρονα. Το μόνο κόλπο που έχω να πω ειναι το εξής...βαμβακάκι με οινόπνευμα πριν για την απολύμανση, χτυπάς, και μετα ξαναπιέζεις για λίγο με το βαμβάκι με το οινόπνευμα...για αποφυγή σημαδιών. Το κάνω και τώρα με τις inohep που έχουν πολύ πιο χοντρή και μακριά βελόνα από τις puregon και εχω καταφέρει να μην έχω σημάδια.!!! (βεβαια μπορει να ειναι και θέμα δέρματος...δεν ξέρω).

Αντε καλή αρχή Futuraki όλα καλά θα πάνε...εδώ θα είμαστε να σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείς. Όλα θα πάνε πολυυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυυυυ καλά.

Και οι υπόλοιπες...να παίρνετε σειρά εεε; Άντε μην μένουμε μόνες με την luckystar

Μερσί για τις ευχές...και ευτυχώς που τελείωσες την δουλειά....εγώ σε ποιόν θα γκρίνιαζα;;;Τι θα έχουμε να λέμε αργότερα στα εγγόνια μας συμπεθέρα;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γκρινιάξτε αφοβα...εγω ειμαι εδώ..πείτε ό,τι σας έρθει...εχω την απάντηση για όλα.:cool:

Ο αντρας μου εχει τρελλαθει...σας το ειπα; Του ειπα οτι θα πάω να αποτριχωθώ αύριο στην αισθητικό, και μου ειπε "Κι αν τρομαξει η μπεμπούλα;" εχουμε θέμα μεγάααααλο εεε;

A5K6p3.png

Γκρινιάξτε αφοβα...εγω ειμαι εδώ..πείτε ό,τι σας έρθει...εχω την απάντηση για όλα.:cool:

Ο αντρας μου εχει τρελλαθει...σας το ειπα; Του ειπα οτι θα πάω να αποτριχωθώ αύριο στην αισθητικό, και μου ειπε "Κι αν τρομαξει η μπεμπούλα;" εχουμε θέμα μεγάααααλο εεε;

ΚΑΛΟ!!!

Οπότε βρήκες πάτημα...ότι δεν θες θα λες"και αν τρομάξει η μπεμπούλα;".Χρησιμοποίησε το...θα πιάσει!!

"Δεν μαγείρεψες αγάπη μου;"

"Τι λες και αν τρομάξει η μπεμπούλα από τον θόρυβο της...χύτρας;"

"Δεν σιδέρωσες;"

"Τι λες και αν τρομάξει η μπεμπούλα από τον θόρυβο του ατμού;"

.....και πολλές άλλες χρήσεις!!!!:tongue::tongue:;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

χαχαχαχαχα! Καλός!!! Κάνε λοιπόν όπως λέει και η future!! Στρωσε τον στις δουλειές.....μην τρομάξει κι η μπεμπούλα;););););)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα τι κάνει η νυφούλα μου...και εσύ φυσικά!Πότε πας για υπέρηχο;;

Κρίμα να μην μπορείς να ανεβάσεις μια εικόνα του υπερήχου...να δω την νύφη μου...να λέω αργότερα "εγώ καλέ την νύφη μου την ξέρω από την κοιλιά της μάνας της!!!":tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

GEMINI...με έπιασε υπογλυκαιμία...συγκεκριμένα για σοκολάτα;);)

αλλά δεν έχω!!!Ανακάλυψα στο βάθος του ντουλαπιού,ένα βαζάκι με γλυκό κυδώνι(α! ρε μάνα!)...και λέω να κάνω μια επιδρομή!!!

Ααααχχχ!!!να μην έχω λίγο παγωτό να βάλω....κάτω από το γλυκό!!!:tongue:

Αύριο θα κάνω αυτό το γλυκό ...μπισκοτοζελέ...ξέρεις μπισκότα,κρέμα,ζελέ

Ytulp3.png?KixTF0pj

Συμπεθέρα τι κάνει η νυφούλα μου...και εσύ φυσικά!Πότε πας για υπέρηχο;;

Κρίμα να μην μπορείς να ανεβάσεις μια εικόνα του υπερήχου...να δω την νύφη μου...να λέω αργότερα "εγώ καλέ την νύφη μου την ξέρω από την κοιλιά της μάνας της!!!":tongue::tongue:

Πω πω πω! Αμέσως να το φακελώσεις το κορίτσι! Να μην μπορεί δηλ να κρύψει τίποτα απ την πεθερά της:tongue::tongue: Από τώρα στα δύσκολα!

Κορίτσιααααα!!!!!! Θέλω να καπνίσω:(:(:( Και το χειρότερο έιναι οτι όπου να ναι θα πάμε βόλτα. 1η βόλτα χωρίς τσιγάρο????????????? Τι θα κάνω???? θα πάρω κανα μπεγλέρι να πάιζω διακριτικά μου φαίνεται (μη γελάτε, θα το προσέχω!!) ή θα μιλάω ακατάπαυστα....

Ή θα καπνίσω τελικά :?::?::?:

Θα δείξει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

GEMINI...με έπιασε υπογλυκαιμία...συγκεκριμένα για σοκολάτα;);)

αλλά δεν έχω!!!Ανακάλυψα στο βάθος του ντουλαπιού,ένα βαζάκι με γλυκό κυδώνι(α! ρε μάνα!)...και λέω να κάνω μια επιδρομή!!!

Ααααχχχ!!!να μην έχω λίγο παγωτό να βάλω....κάτω από το γλυκό!!!:tongue:

Αύριο θα κάνω αυτό το γλυκό ...μπισκοτοζελέ...ξέρεις μπισκότα,κρέμα,ζελέ

Αχ!!!!!!!!!!! Τι είπες τώρα!!! Εγώ επειδή τρώω πολύ δεν έχω φτιάξει τίποτα επίτηδες. Αν και τι να το κάνω αφού μια χαρά χωρίς αιδώ πάω και αγοράζω βλακείες και τρώω. Ή ακόμα μπορώ άνετα να φάω και σκέτη κουβερτούρα...τα λέω και ντρέπομαι...

Τελικά ίσως φτιάξω κάτι να το χαρώ κιόλας! Λίγο παγωτάκι ίσως για να σου στείλω ένα μπωλ να συνοδέψεις το κυδώνι?????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πω πω πω! Αμέσως να το φακελώσεις το κορίτσι! Να μην μπορεί δηλ να κρύψει τίποτα απ την πεθερά της:tongue::tongue: Από τώρα στα δύσκολα!

Κορίτσιααααα!!!!!! Θέλω να καπνίσω:(:(:( Και το χειρότερο έιναι οτι όπου να ναι θα πάμε βόλτα. 1η βόλτα χωρίς τσιγάρο????????????? Τι θα κάνω???? θα πάρω κανα μπεγλέρι να πάιζω διακριτικά μου φαίνεται (μη γελάτε, θα το προσέχω!!) ή θα μιλάω ακατάπαυστα....

Ή θα καπνίσω τελικά :?::?::?:

Θα δείξει!

Μπεγλέρι...μπεγλέρι....και μια φωτο παρακαλώ:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Αχ!!!!!!!!!!! Τι είπες τώρα!!! Εγώ επειδή τρώω πολύ δεν έχω φτιάξει τίποτα επίτηδες. Αν και τι να το κάνω αφού μια χαρά χωρίς αιδώ πάω και αγοράζω βλακείες και τρώω. Ή ακόμα μπορώ άνετα να φάω και σκέτη κουβερτούρα...τα λέω και ντρέπομαι...

Τελικά ίσως φτιάξω κάτι να το χαρώ κιόλας! Λίγο παγωτάκι ίσως για να σου στείλω ένα μπωλ να συνοδέψεις το κυδώνι?????

Απορώ...τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις...άκου να στείλει παγωτό.!!!...θα περιμένω πολύ ακόμη;;;Αργείς!!!!:mad:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπεγλέρι...μπεγλέρι....και μια φωτο παρακαλώ:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα! Μη γελάς!!!! Νιώθω ήδη γελοία:shock::shock::shock: Το καλό έιναι οτι δεν πάμε για ποτάκι, αλλά για μπυρίτσα με μεζεδάκι. Άρα όπως καταλαβαίνεται θα την πληρώσουν τα κοψίδια!!

Αυριο θα φτιάξω και παγωτάκι να σου στείλω και τη φωτο με το μπεγλέρι. Να το δέιχνεις στον μπέμπη σου οταν δεν τρώει!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χαχαχα..ήρθε και τα διαβασε αυτά που γράψατε...και μου λέει "Τα κορίτσια με δουλεύουν!"χαχαχα

Λοιπόν υπέρηχος 01/09. Να δω πως θα ειναι.

Εγω τσιγάρο...γιοκ. Δεν κάπνιζα και πριν, μονο κανα δυο τον μήνα...ετσι για πλάκα. Επομένως δεν μου λειπει κι ολας.

Σοκολάτα επίσης γιοκ...εχω πλακώσει τα σταφύλια:tongue::tongue:

A5K6p3.png

Χαχαχα..ήρθε και τα διαβασε αυτά που γράψατε...και μου λέει "Τα κορίτσια με δουλεύουν!"χαχαχα

Λοιπόν υπέρηχος 01/09. Να δω πως θα ειναι.

Εγω τσιγάρο...γιοκ. Δεν κάπνιζα και πριν, μονο κανα δυο τον μήνα...ετσι για πλάκα. Επομένως δεν μου λειπει κι ολας.

Σοκολάτα επίσης γιοκ...εχω πλακώσει τα σταφύλια:tongue::tongue:

Εμείς;;;;....πως του ήρθε αυτό τώρα;;;;.....Για κοιτάξτε όλες....λίγα λόγια για τον συμπέθερο μου.....έτσι;;.....ξηγηθήκαμε;;;;

Ααααχχχ!!!!τσιγάρο...πραγματικά παρακαλάω στην εγκυμοσύνη να έχω αναγούλες μπας και μπορέσω να το κόψω.....μη γελάσει καμιά κάηκε!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεν έκανα ακόμη την αίτηση....τις αιτήσεις θέλω να πω.Μπαμπάς,μαμά,πεθερά και άντρας....περιμένουν από εμένα!!!

Προς το παρόν προσπάθησα να τελειώνω με την πεθερά μου...μου έκανε το ειδικό πληρεξούσιο για την παραλαβή του κλειδάριθμου από την εφορία...γιατί δεν την βλέπω συχνά.Το ίδιο θα κάνουν και οι δικοί μου.

Μόνη την έκανες την αίτηση, έτσι; Λέω αύριο να δοκιμάσω!!!:D

μόνη μου την έκανα ναι είναι πολύ απλό..ειδοποίησα και όλη τη φαμίλια και με χώσαν να κάνω και τα δικά τους..τι μπλέκω θεέ μου!! λετε να θέλει και η πεθερά??? τα πήρα τώρα

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...