Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα...τι πάθατε σήμερα,μεσημέριασε και ούτε μια δεν μπήκε;Δουλειές θα έχετε φαίνεται!!!

Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό.Μόλις πήρα το τελευταίο gynofen και από αύριο περιμένω πότε θα μου έρθει περίοδος.Από την πρώτη μέρα ξεκινάω για 5 μέρες puregon 225μονάδες και βλέπουμε.Μου έδειξε πως να χρησιμοποιώ την πένα και μου είπε ότι όλες τις ενεσούλες μου θα τις κάνω στην κοιλιά...και όλες βράδυ!!!"Θα τις χτυπάς όλες και θα ξεμπερδεύεις μια και καλή" μου είπε.Απλά να φροντίζω να είναι περίπου η ίδια ώρα.Έκανα και τον πρώτο υπέρηχο...τώρα τι είδε και είπε ότι όλα είναι πολύ καλά...τι να σας πω...αυτός ξέρει!!Το μόνο που είπε ήταν "εδώ έχουμε μια μήτρα...κούκλα!!" και κόντεψα να πέσω κάτω από την γυναικολογική καρέκλα από τα γέλια!!!:lol::lol:

ΑΑΑΑ!!!μου πήραν και αίμα για την εξέταση για τα λοιμώδη νοσήματα...δεν την είχα κάνει....γιατί δεν την είχα κάνει;;; εεε;;;...γιατί;;;Την έκανα τώρα!!!

Αυτά τα δικά μου νέα....πρώτη φορά που περιμένω με αγωνία την ακατανόμαστη!!!:-P:-P:-P

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα...τι πάθατε σήμερα,μεσημέριασε και ούτε μια δεν μπήκε;Δουλειές θα έχετε φαίνεται!!!

Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό.Μόλις πήρα το τελευταίο gynofen και από αύριο περιμένω πότε θα μου έρθει περίοδος.Από την πρώτη μέρα ξεκινάω για 5 μέρες puregon 225μονάδες και βλέπουμε.Μου έδειξε πως να χρησιμοποιώ την πένα και μου είπε ότι όλες τις ενεσούλες μου θα τις κάνω στην κοιλιά...και όλες βράδυ!!!"Θα τις χτυπάς όλες και θα ξεμπερδεύεις μια και καλή" μου είπε.Απλά να φροντίζω να είναι περίπου η ίδια ώρα.Έκανα και τον πρώτο υπέρηχο...τώρα τι είδε και είπε ότι όλα είναι πολύ καλά...τι να σας πω...αυτός ξέρει!!Το μόνο που είπε ήταν "εδώ έχουμε μια μήτρα...κούκλα!!" και κόντεψα να πέσω κάτω από την γυναικολογική καρέκλα από τα γέλια!!!:lol::lol:

ΑΑΑΑ!!!μου πήραν και αίμα για την εξέταση για τα λοιμώδη νοσήματα...δεν την είχα κάνει....γιατί δεν την είχα κάνει;;; εεε;;;...γιατί;;;Την έκανα τώρα!!!

Αυτά τα δικά μου νέα....πρώτη φορά που περιμένω με αγωνία την ακατανόμαστη!!!:-P:-P:-P

ΑΑΑ!!!και πείτε και κανένα κολπάκι για τις ενέσεις!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future τι να σου πω για τη mona lisa.Δεν εχω νεα της.Ελπιζω κι εγω να ειναι καλα η κοπελα.

Να σου ευχηθω και καλη αρχη με τις ενεσεις!Ειδες που περασε ο καιρος?Η συμπτωση ειναι οτι κι εγω εκανα 225 μοναδες,(αλλα gonal οχι puregon).Τυχαιο?Δε νομιζω!!Καλο σημαδι!!Σε βλεπω για διδυμα!!χαχαχαχα!!

Μετα την εμβρυομεταφορα εγω ξεκουραστηκα 3-4 μερες οπως σας ειπα,αλλα μετα δεν εκανα τιποτα σε αργη κινηση.Κι επειδη ειμαι και λιγο..νευροσπασμα,θυμαμαι να σηκωνομαι σαν ελατηριο απο το κρεββατι.ακομα το κανω και τωρα.Δε μπορω βρε παιδια να το αλλαξω.αφου ετσι ειμαι.Αφηστε που δεν εχουμε ασανσερ και ανεβαινω στο 2ο οροφο απο τις σκαλες!Τι να κανω?να πεταξω??

οσο για τις ενεσεις,δε ποναγα και πολυ.Ουτε εκανα και τιποτα πριν για προετοιμασια.Καποιες κοπελες βαζουν λιγο παγο στο σημειο και λενε οτι βοηθαει.Εγω (λογω..νευροσπασματος που σας ειπα παραπανω) δε μπορουσα να περιμενω 100 ωρες και να κανω προετοιμασια.Ελεγα στην κοπελα που μου τις εκανε να τις..ριχνει να τελειωνουμε!!

Ακομα και τωρα,με τις (μισητες)INNOHEP θελω να τις κανω το πρωι πριν τη δουλεια να τελειωνω.

Αυτα!Σας χαιρετω και ο,τι χρειαστειτε και μπορω να βοηθησω,ρωτηστε με!!

Γεια σας κορίτσια!!!

Είχαμε πάει με τον άντρα μου να ορκιστεί. Πάει κι αυτό! Τ'ώρα θέλει γιατρόυς και κάτι άλλα γραφειοκρατικά και τελειώσαμε. Το που θα είναι θα το μάθουμε τέλος της επόμενης εβδομάδας μάλλον...

Futuraki καλή αρχή!!! Θα δεις έιναι μεγάλη χαρά οι ενεσούλες;) Κι εγώ με 225 μονάδες ξεκίνησα αλλά gonal.

Τι άλλα νέα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

άντε καλό ξεκίνημα..τίποτα δεν είναι οι ενέσεις, ούτε τις καταλαβαίνεις, εγώ απ το Μάρτιο τρυπιέμαι! εμένα ο άντρας μου, μου τις έκανε γιατί εγώ ούτε να τις έβλεπα δεν ήθελα..μια φορά έτυχε να λείπει 2 μέρες και αναγκαστικά τις έκανα μόνη μου..τίποτα δεν είναι θα δεις, η αγωνία για το τι τελικά θα γίνει νομίζω οτι είναι χειρότερο απο κάθε είδος πόνου.

επίσης (άσχετο) σε κάπια στιγμή ρώτησες για τον κλειδάριθμο έτσι?? δεν είχα ιδέα τι είναι και κατα λάθος το συζητήσαμε σήμερα στο γραφείο και έμαθα τι είναι και έκανα ηλεκτρονική αίτηση και πρέπει μέσα στους επόμενους 2 μήνες να πάω στην ΔΟΥ να πάρω τον κωδικό. εσύ τον πήρες?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Είχαμε πάει με τον άντρα μου να ορκιστεί. Πάει κι αυτό! Τ'ώρα θέλει γιατρόυς και κάτι άλλα γραφειοκρατικά και τελειώσαμε. Το που θα είναι θα το μάθουμε τέλος της επόμενης εβδομάδας μάλλον...

Futuraki καλή αρχή!!! Θα δεις έιναι μεγάλη χαρά οι ενεσούλες;) Κι εγώ με 225 μονάδες ξεκίνησα αλλά gonal.

Τι άλλα νέα??

ένα ένα τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά είδες?? το επόμενο που θα μπει στη θέση του ξέρεις φαντάζομαι!!!!

ty11p2.png

Απελευθέρωση...μόλις τα έστειλα...αντε να πάνε στο καλό μου σπάσανε τα νεύρα!!!! Τωρα θυμήθηκα γιατί είχα βαρεθεί κάποτε την μετάφραση :tongue:

Εγω κορίτσια μου καλά έκανα υπέρηχους το πρωι γιατι πήγαινα σε Κέντρο και ο γιατρός ήταν εκεί το πρωι. Δεν με βόλευε ιδιαίτερα αλλά τι να κάνω. Αμα θες τους κάνεις και το απόγευμα δεν υπάρχει θέμα.

Εκανα σχεδόν κάθε 2-3 μέρες παρακολουθηση...αναλογα με το τι έβλεπε, και το ίδιο έκανα και παρακολούθηση οιστροδοιόλης...(δεν ξέρω αν κοιτούσαν και τιποτε άλλο στο αίμα). Βραχύ πρωτόκολλο εκανα ...

Μετά την εμβρυομεταφορά σας με το καλό θα σας πω κι αλλα tips...πως να είστε στο ασανσερ και τέτοια..εχει ολόκληρη επιστήμη.

Σόρυ παω να φαω ενα παγωτο...δεν μπορω να βλέπω άλλο οθόνη.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! μέχρι να γεννήσεις μην αναλαμβάνεις άλλη δουλειά γιατί το μπεμπέ θα θέλει ηρεμία και όλες οι κοπέλες εδω μέσα θέλουν κους κους..οπότε πως θα τα προλαβαίνεις όλα??

ty11p2.png

βρε σεις θέλω να ρωτήσω και κάτι..τι είναι το βραχύ και τι το μακρύ πρωτόκολλο?? εγώ δεν ξέρω πιο έκανα ούτε και στο κέντρο μου είπαν. έπαιρνα 187,5 gonal μετά cetrotide μετά pregnyl(αραιωμένη) και στο τέλος gonapeptyl (απ όλα τα καλά μου δώσαν!) α και ανα 2 μέρες αιματολογικές και υπέρυχο

ty11p2.png

βρε σεις θέλω να ρωτήσω και κάτι..τι είναι το βραχύ και τι το μακρύ πρωτόκολλο?? εγώ δεν ξέρω πιο έκανα ούτε και στο κέντρο μου είπαν. έπαιρνα 187,5 gonal μετά cetrotide μετά pregnyl(αραιωμένη) και στο τέλος gonapeptyl (απ όλα τα καλά μου δώσαν!) α και ανα 2 μέρες αιματολογικές και υπέρυχο

Στο μακρύ πρωτόκολλο οι ενέσεις καταστολής γίνονται για 10-15 μέρες και μετά άλλες 10-15 μέρες οι ενέσεις διέγερσης.Δηλ. ένα μήνα.

Στο βραχύ πρωτόκολλο οι ενέσεις καταστολής και διέγερσης γίνονται σχεδόν ταυτόχρονα και κρατάει σύνολο 15 μέρες δηλαδή τον μισό χρόνο από το μακρύ.Αυτή είναι η κύρια διαφορά τους...ο γιατρός διαλέγει τι πρωτόκολλο θα δώσει...συνήθως σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας δίνουν βραχύ.;)

Ytulp3.png?KixTF0pj

άντε καλό ξεκίνημα..τίποτα δεν είναι οι ενέσεις, ούτε τις καταλαβαίνεις, εγώ απ το Μάρτιο τρυπιέμαι! εμένα ο άντρας μου, μου τις έκανε γιατί εγώ ούτε να τις έβλεπα δεν ήθελα..μια φορά έτυχε να λείπει 2 μέρες και αναγκαστικά τις έκανα μόνη μου..τίποτα δεν είναι θα δεις, η αγωνία για το τι τελικά θα γίνει νομίζω οτι είναι χειρότερο απο κάθε είδος πόνου.

επίσης (άσχετο) σε κάπια στιγμή ρώτησες για τον κλειδάριθμο έτσι?? δεν είχα ιδέα τι είναι και κατα λάθος το συζητήσαμε σήμερα στο γραφείο και έμαθα τι είναι και έκανα ηλεκτρονική αίτηση και πρέπει μέσα στους επόμενους 2 μήνες να πάω στην ΔΟΥ να πάρω τον κωδικό. εσύ τον πήρες?

Δεν έκανα ακόμη την αίτηση....τις αιτήσεις θέλω να πω.Μπαμπάς,μαμά,πεθερά και άντρας....περιμένουν από εμένα!!!

Προς το παρόν προσπάθησα να τελειώνω με την πεθερά μου...μου έκανε το ειδικό πληρεξούσιο για την παραλαβή του κλειδάριθμου από την εφορία...γιατί δεν την βλέπω συχνά.Το ίδιο θα κάνουν και οι δικοί μου.

Μόνη την έκανες την αίτηση, έτσι; Λέω αύριο να δοκιμάσω!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι άλλα νέα??

Άντε....εσύ πότε αρχίζεις; Μαζί δεν είπαμε;:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν το μακρύ είναι οταν προηγούνται οι ενέσεις καταστολής (πχ daronda) και ακολουθούν της διέγρεσης (πχ.gonal), ενώ στο βραχύ νομίζω κ'ανεις την ίδια μέρα σχεδόν και από τις 2 κατηγορίες -διορθώστε κορίτσια αν κάνω λάθος. Υπάρχει και το πρωτόκολλο των ανταγωνιστών αλλά είναι το λιγότερο διαδεδομένο. Δες και το λινκ http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=46:2008-11-25-12-28-41&id=119:2008-11-25-16-15-29

και τελικά τι είναι ο κλειδάριθμος:confused::confused::confused::confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Future τι να σου πω για τη mona lisa.Δεν εχω νεα της.Ελπιζω κι εγω να ειναι καλα η κοπελα.

Να σου ευχηθω και καλη αρχη με τις ενεσεις!Ειδες που περασε ο καιρος?Η συμπτωση ειναι οτι κι εγω εκανα 225 μοναδες,(αλλα gonal οχι puregon).Τυχαιο?Δε νομιζω!!Καλο σημαδι!!Σε βλεπω για διδυμα!!χαχαχαχα!!

ΛΕΣ;;;.....:P:p:p:p

Και ένα να είναι.....αρκεί να γίνει και να είναι γερό!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν το μακρύ είναι οταν προηγούνται οι ενέσεις καταστολής (πχ daronda) και ακολουθούν της διέγρεσης (πχ.gonal), ενώ στο βραχύ νομίζω κ'ανεις την ίδια μέρα σχεδόν και από τις 2 κατηγορίες -διορθώστε κορίτσια αν κάνω λάθος. Υπάρχει και το πρωτόκολλο των ανταγωνιστών αλλά είναι το λιγότερο διαδεδομένο. Δες και το λινκ http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=46:2008-11-25-12-28-41&id=119:2008-11-25-16-15-29

και τελικά τι είναι ο κλειδάριθμος:confused::confused::confused::confused:

Δες παρακάτω...είναι υποχρεωτικό για όλους μας..... μέχρι το τέλος του χρόνου πρέπει να έχουμε βγάλει όλοι!!!

http://www.taxplus.gr/blog/?p=46

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δες παρακάτω...είναι υποχρεωτικό για όλους μας..... μέχρι το τέλος του χρόνου πρέπει να έχουμε βγάλει όλοι!!!

http://www.taxplus.gr/blog/?p=46

Ok! Δεν ήμασταν γραμμένοι στο taxis αλλά μόλις γράφτηκα. Λέω ας το κάνω τώρα μην τρέχουμε αργότερα... thanks!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...