Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Γεια χαρά!

Futuraki μου με το καλό η εκκίνηση. Όλα να πάνε καλά (που θα πάνε δηλαδή). Εμείς ετοιμάζουμε την κουκέτα σου στο τρένο...εεε 9 μήνες θέλει και λίγο χαλάρωση.:D

Gemini άντε ετοιμάσου κι εσύ. Μας βάζετε σε δουλειές εμένα και την luckystar αλλά δεν βαριέσαι όλο και κάποιον καμαρότο θα βρουμε να βοηθήσει στο στρώσιμο.

Ioanna ετοιμάσου...ερχεται η σειρά σου :tongue::tongue:

Σήμερα ειναι λίγο καλυτερα, μετά από ένα...ολίγον αυστηρό mail μου στο γραφείο μεταφράσεων (δεν μπορώ να ακούω και άκυρα!) το οποίο έμεινε αναπάντητο (το πήραν το μήνυμα), αποφάσισα αύριο να πάρω άδεια και να ασχοληθώ αποκλειστικα και μόνο με το κείμενο για να ειμαι σίγουρη οτι θα το τελειώσω. Αυτό και μόνο με χαλάρωσε λίγο. Είδατε...και το οτι δεν πήγα διακοπες εχει ενα όφελος...ημέρες άδειας. Έτσι αύριο θα ειμαι σπίτι. Θα δουλεύω βεβαια φουλ...αλλά όλο και κανένα γεια θα σας πω.

Σήμερα σκεφτόμουν οτι και η απουσία συμπτωμάτων...πάλι άγχος μπορεί να σου δημιουργησει. Εχουν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που έκανα υπέρηχο και αναρωτιέμαι αν ολα πανε καλά εκεί μέσα. Η βλακεία ήταν οτι ειχα υπέρηχο την Παρασκευή...και το άλλαξα για να ειναι και ο συζυγος για την επόμενη Πέμπτη και τελικά δεν θα ειναι (ταξίδι με την δουλειά) και θέλω να το ξαναβάλω για μεθαύριο αλλά ο γιατρός ειναι κλειστός (μονο μια φορά την εβδομάδα ανοίγει). Επομενως την Παρασκευή, πρώτα ο Θεός, θα πάρω τηλ το απόγευμα και αν μπορεί να με στριμώξει έχει καλώς...ειδάλλως θα περιμενω μέχρι την 1/09 που ειναι και τα γενέθλια της μανούλας μου.

Να μην σε αγχώνει η απουσία συμπτωμάτων....αλλά το να έχεις συμπτώματα και ξαφνικά μια μέρα....πάπαλα...όχι άλλα συμπτώματα.Τότε λες κάτι δεν πάει καλά.

Σίγουρα κάτι έχει αλλάξει...μπορεί να μην έχεις αναγούλες και ζαλάδες(ευτυχώς)...αλλά δεν μπορεί..κάτι..κάτι .Το στήθος σου ας πούμε,δεν άλλαξε;Ε λοιπόν στο λέω σαν παθούσα,να αγχωθείς αν ξαφνικά το στήθος σου μαλακώσει και σταματήσει να πονάει...γενικά αν επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση του....ήταν η πρώτη ένδειξη του ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.Αυτό και το ...ένστικτο.Εμπιστέψου το ένστικτο σου...να είσαι σίγουρη...θα σε ενημερώνει συνέχεια....αλήθεια!

Και ..τι ωραία που τελειώνεις με την δουλειά...θα χρειαστείς τις δυνάμεις σου από την άλλη εβδομάδα:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Future αντε να ανεβεις κι εσυ στο τραινο!!Αντε,να παιρνετε σειρα!

Καλε,μη λες τετοια πραγματα για συμπτωματα,γιατι θα ψαχνομαστε ομαδικως!!

Οσο για τις ενεσεις ,ειναι γεγονος οτι ειμαστε νομιζω απο τα λιγα ατομα στον κοσμο(εννοω οι κοπελες τις εξωσωματικης),που περιμενουμε πως και πως να μας τρυπησουν καθε μερα!!Μαζοχισμος παιδι μου!!

Future αντε να ανεβεις κι εσυ στο τραινο!!Αντε,να παιρνετε σειρα!

Καλε,μη λες τετοια πραγματα για συμπτωματα,γιατι θα ψαχνομαστε ομαδικως!!

Οσο για τις ενεσεις ,ειναι γεγονος οτι ειμαστε νομιζω απο τα λιγα ατομα στον κοσμο(εννοω οι κοπελες τις εξωσωματικης),που περιμενουμε πως και πως να μας τρυπησουν καθε μερα!!Μαζοχισμος παιδι μου!!

Μπα μην φοβάστε...πρώτα το ένστικτο να ακούτε...σοβαρά μιλάω!!Κοίτα τα συμπτώματα κάποια στιγμή λογικά σταματάνε μετά το 1ο τρίμηνο(όχι απαραίτητα).Δεν μιλάω για αυτό!!!!!

Μπαααα....όταν κάτι δεν πάει καλά νομίζω ότι το νιώθουμε!!!!

Μην μου ανησυχείτε...και ετοιμάστε τις θέσεις στο τρένο...ερχόμαστε!!!:P:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μικρό τι έγινε με το φαί;Καλό;;;καλό;;;

Ωραίο, ωραίο!!!

Λοιπόν φιλεναδίτσες μου τελικά ο άντρας μου τοποθετήθηκε στο νομό που είμαι κι εγώ! Τώρα μένει να πάμε αύριο να παρουσιαστεί και να δούμε τι κενά παίζουν για να έιμαστε κοντά και να έχουμε ένα ενοίκιο μόνο! Οπότε έχουμε λίγο τρεξιματάκι, αλλά ευχάριστο!

Οι υπόλοιπες τι νέα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ωραίο, ωραίο!!!

Λοιπόν φιλεναδίτσες μου τελικά ο άντρας μου τοποθετήθηκε στο νομό που είμαι κι εγώ! Τώρα μένει να πάμε αύριο να παρουσιαστεί και να δούμε τι κενά παίζουν για να έιμαστε κοντά και να έχουμε ένα ενοίκιο μόνο! Οπότε έχουμε λίγο τρεξιματάκι, αλλά ευχάριστο!

Οι υπόλοιπες τι νέα??

Άντε μακάρι να είστε μαζί!!!

Εγώ όλο το απόγευμα χαλαρά...ήπια το καφεδάκι μου με το πάσο μου στην δροσιά και τώρα βλέπω las vegas στο dvd γιατί μου αρέσει πολύ και δεν το είδα όταν το έπαιζε η tv.Αύριο λέω να κάνω ένα ωραίο μπριάμ...μέχρι σήμερα κεφτέδες έτρωγα..φτάνει το κρέας!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Άντε μακάρι να είστε μαζί!!!

Εγώ όλο το απόγευμα χαλαρά...ήπια το καφεδάκι μου με το πάσο μου στην δροσιά και τώρα βλέπω las vegas στο dvd γιατί μου αρέσει πολύ και δεν το είδα όταν το έπαιζε η tv.Αύριο λέω να κάνω ένα ωραίο μπριάμ...μέχρι σήμερα κεφτέδες έτρωγα..φτάνει το κρέας!!!

Μια χαρά σε βρίσκω με τις σειρές σου!! Εγώ δεν μπορώ καλοκαίρι να βλεπω ταινίες και σειρές, παρά μόνο καμιά φορά όταν με πιάνει η όρεξη!

Αύριο θα λείπουμε απ το πρωί οπότε από φαγητό δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Μπορεί κανά μακαρονάκι να παίξει...

Ουφ, έχει πολύ ζέστη και το κακό έιναι οτι μας κόβουν το νερό συνέχεια:mad: Τώρα έιναι κομμένο απ τις 6 και ακόμα τίποτα. Και όλο σκέφτομαι τι ωράιο που θα τανε ενα δροσιστικό ντουζάκι:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μια χαρά σε βρίσκω με τις σειρές σου!! Εγώ δεν μπορώ καλοκαίρι να βλεπω ταινίες και σειρές, παρά μόνο καμιά φορά όταν με πιάνει η όρεξη!

Αύριο θα λείπουμε απ το πρωί οπότε από φαγητό δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Μπορεί κανά μακαρονάκι να παίξει...

Ουφ, έχει πολύ ζέστη και το κακό έιναι οτι μας κόβουν το νερό συνέχεια:mad: Τώρα έιναι κομμένο απ τις 6 και ακόμα τίποτα. Και όλο σκέφτομαι τι ωράιο που θα τανε ενα δροσιστικό ντουζάκι:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

Ζέστη;;;Εμείς εδώ για να κάτσουμε έξω τέτοια ώρα θέλουμε οπωσδήποτε ζακέτα...το ίδιο και το πρωί μέχρι τις 8 περίπου...όλη την μέρα φυσάει!!!!

Άσε με το νερό...παίρνουμε από γεώτρηση,όχι δική μας,ένας δίνει σε όλη την περιοχή...κόβεται συχνά...περιμένω κανένα μισάωρο και μετά τους παίρνω τηλ.

Δεν υπάρχει δίκτυο στην περιοχή δημόσιο...γιατί απλά δεν έχει άλλα σπίτια;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημερούδια! Σας πρόλαβα σήμερα;

Και εδώ έχει αέρα τις τελευταίες ημέρες αλλα η ζέστη...ζέστη. Καλά βρε Future που ζείς; Δεν έχει άλλα σπίτια εκεί; Μόνοι είστε στην μέση του πουθενά; Και καλά τώρα όλη αυτή την εποχή...αλλά τον χειμώνα δεν αγριεύεστε λίγο;

Εμείς σήμερα δεν ξέρω τι τρώμε. Λέω και μιας και δεν υπάρχει χρόνος καθόλου να πετάξω ένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες και να το αφήσω στην μοίρα του. (Φυσικα πρέπει πρώτα να πάω να πάρω και το κοτόπουλο και τις πατάτες..οι οποίες τώρα βρήκαν να τελειώσουν!)

A5K6p3.png

Καλημερούδια! Σας πρόλαβα σήμερα;

Και εδώ έχει αέρα τις τελευταίες ημέρες αλλα η ζέστη...ζέστη. Καλά βρε Future που ζείς; Δεν έχει άλλα σπίτια εκεί; Μόνοι είστε στην μέση του πουθενά; Και καλά τώρα όλη αυτή την εποχή...αλλά τον χειμώνα δεν αγριεύεστε λίγο;

Εμείς σήμερα δεν ξέρω τι τρώμε. Λέω και μιας και δεν υπάρχει χρόνος καθόλου να πετάξω ένα κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες και να το αφήσω στην μοίρα του. (Φυσικα πρέπει πρώτα να πάω να πάρω και το κοτόπουλο και τις πατάτες..οι οποίες τώρα βρήκαν να τελειώσουν!)

Καλημέρα!!!Όντως μας πρόλαβες σήμερα.Το κοτοπουλάκι μια χαρά μου ακούγεται...άλειψε το και με μουστάρδα(αν δεν το κάνεις )....;);)

Ναι το πιο κοντινό σπίτι που κατοικείται είναι στο ένα χιλιόμετρο απόσταση.Στα 200 μέτρα υπάρχει ένα σπίτι αλλά αυτός που το έχει μένει στην Κατερίνη,το έκτισε για τις κόρες του,οι οποίες μένουν στην Γερμανία και δεν έχουν σκοπό να έρθουν τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια.Μόνο χωράφια έχω γύρω μου.Θα σου πω την αλήθεια, εγώ δεν φοβάμαι...έχω πει ότι μου αρέσει η μοναξιά.Μένουν βέβαια και οι δικοί μου από πάνω,αλλά αρκετές φορές τυχαίνει να είμαι μόνη μου...δεν έχω πρόβλημα.Η μαμά μου από την άλλη...έχει μεγάλο.Είναι και φοβιτσιάρα από φυσικού της...δεν μπορεί να μείνει μόνη της μετά τις 5 το απόγευμα ,χειμώνα καλοκαίρι.Όσες φορές (ελάχιστες) αναγκάστηκε να μείνει μόνη(μην φανταστείς αργά...ως τις 9 το βράδυ)..κλειδώθηκε μέσα και έβαλε και συναγερμό!!!Εντάξει... στον χαρακτήρα είναι..εγώ έχω πρόβλημα με τον πολύ τον κόσμο.Από μικρή το είχα...λέγανε ότι θα γίνω καλόγρια (χιχιχι):tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Αχά μπήκα γιατί ήμουν σίγουρη οτι η Future θα είχε δώσει συμβουλή για το κοτόπουλο...χαχαχα και είχα δίκιο.

Θα την εφαρμόσω

ΧΑΧΑΧΑ!!Δεν μπορώ...δεν μπορώ να μην μιλήσω!!!Αν ξέρω κάποιο tip πρέπει να το πω...δεν κρατιέμαι!!!Μου αρέσει και εμένα να μου λένε τέτοια μυστικά...γι'αυτό ότι ξέρετε...αμολάτε το!!!!:tongue::tongue:

Ας πούμε...εγώ στο κοτόπουλο βάζω και λίγο εστραγκόν....ή στο χοιρινό βάζω δενδρολίβανο...έχω και ένα μυστικό για τα φασόλια γίγαντες(σιγά μην είναι μόνο δικό μου)...αλλά θα το πω όταν θα θέλει καμιά σας να κάνει αυτό το φαί;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Το κοτόπουλο τυλιγμένο με το απαλό και βελούδινο πέπλο της μουστάρδας ακουμπά ελαφρά με μια λεπτή στρώση από πατάτες, και μπαίνει στον ηδονικά ζεστό και γεμάτο σαγήνη φούρνο. Για αποτέλεσμα μου καθηλώνει και μαγνητίζει.

Η επιμέλεια που κάνω ειναι για την Lancome και όλο κάτι τέτοιες μπούρδες λέει (οχι για κοτόπουλα...για κρέμες και κραγιόν)...εχω πια φρίξει!

A5K6p3.png

Το κοτόπουλο τυλιγμένο με το απαλό και βελούδινο πέπλο της μουστάρδας ακουμπά ελαφρά με μια λεπτή στρώση από πατάτες, και μπαίνει στον ηδονικά ζεστό και γεμάτο σαγήνη φούρνο. Για αποτέλεσμα μου καθηλώνει και μαγνητίζει.

Η επιμέλεια που κάνω ειναι για την Lancome και όλο κάτι τέτοιες μπούρδες λέει (οχι για κοτόπουλα...για κρέμες και κραγιόν)...εχω πια φρίξει!

Mισό... μισό λεπτό...να...σηκωθώ ...από το..πάτωμα!!!

images?q=tbn:ANd9GcQSspDZURKPhsIERa3Jtl4tWaOsj2ilDqXjKdD4bGUoAHhB99ah

ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλησπερα κοριτσια!!!!:tongue: τι μου καμνετε??? ολα καλα??? μετα απο τελευταια ψωνια για τις διακοπες μας ( τι ειναι ακομα Τεταρτη??? ,ποτε θα ερθει το Σαββατο???) ,ζεσταινομαι!! χθες κοιμηθηκαμε με air condition ,καμια φορα σκεφτομαι πως την βγαζαμε καθαροι χωρις αυτο!! διαβασα πως future ξεκινας απο Δευτερα??? καλη αρχη και ολα θα πανε καλα!! η μπεμπεδοσκονη ειπαμε κανει θαυματα!!! palmoma,luckystar φουσκωνετε??? αληθεια μετα την ωοληψια ησασταν ξαπλα???δεν καμνατε δουλειες??? η στην εβρυομεταφορα ???? αναρωτιεμαι ποια θα ειναι διπλα μου τοτε!!αν και προτιμω να μεινω μονη μου ξαπλωμενη και απλα ο αντρας μου να φερνει φαγητο απο την πεθερα μου!!!καλο μεσημερι!!!!ελπιζω το απογευμα να φυσαει και οχι να χει απνοια οπως τις προηγουμενες μερες!!!:rolleyes::-P:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...