Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Γεια σας και απο την χαμένη στην μετάφραση...αλλά εντελώς.

Σήμερα ήταν δύσκολη μέρα. Δύσκολη στην δουλειά, δυσκολη μετά στην επικοινωνία με το γραφειο μεταφράσεων για την παράταση...γενικά...και φυσικά ..δουλειά ατελείωτη ακόμα.

Τώρα σηκωθηκα να μαγειρεψω (για αύριο) μελιτζάνες με πατάτες στην κατσαρόλα, και ειπα να κανω ενα διαλειμματάκι να σας διαβάσω.

Ώστε θα είστε τελικά το τρίο της τρελλής χαράς μαζί ε; Ααααχ να τελειώσω με την μετάφραση να μην έχω άλλη δουλειά για να έχω χρόνο να σας περιλαβαίνω. :tongue:

Καλά κάνετε με τους οδοντίατρους. Εγω ήθελα να βγάλω 2 παλιά σφραγίσματα (υδραργύρου) και να τα αντικαταστήσω και δεν το έκανα πριν και τώρα λένε να μην το κάνω γιατί ο υδράργυρος ειναι τοξικός και μπορει να ειναι ενεργός ακόμα και μπλα μπλα μπλα. Ετσι πάει..μονο για καθαρισμό θα παω (επιτρέπεται).

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπεθέρα πρέπει να τελειώσω μέχρι την Πέμπτη, αυτή ειναι η παράταση και τρέχω και δεν προλαβαίνω...

Χθες καλά ήταν, πήγαμε σε ένα Αιγυπτιο και προσπαθουσαμε να πείσουμε τον άντρα μου οτι υπάρχει ζωή και μετά την χωριάτικη...

A5K6p3.png

Συμπεθέρα πρέπει να τελειώσω μέχρι την Πέμπτη, αυτή ειναι η παράταση και τρέχω και δεν προλαβαίνω...

Χθες καλά ήταν, πήγαμε σε ένα Αιγυπτιο και προσπαθουσαμε να πείσουμε τον άντρα μου οτι υπάρχει ζωή και μετά την χωριάτικη...

Κουράγιο πουλάκι μου...δεν σε φοβάμαι, τα όρια σου τα ξέρεις!!!

Φιλάκια στην νυφούλα μου...μην την αγχώνεις πολύ..λίγο λίγο!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Φιλεναδίτσες μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Είμαι χαρούμενη σήμερα....μόλις μίλησα με τον γιατρό μου.Έχουμε ραντεβού την Πέμπτη το πρωί για να μου εξηγήσει αναλυτικά για τις ενέσεις(πως,πότε,πόσες) γιατί έχω ακόμη 3 χάπια από τα gynofen...σταματάω και λογικά σε 2-3 μέρες από την διακοπή θα μου έρθει περίοδος.Δηλαδή Σάββατο-Δευτέρα....ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!!:D:D:D

Μπαίνω και εγώ λοιπόν στο τρένο....να με περιμένετε εσείς που είστε ήδη επιβάτες(palmoma,luckystar).

Λοιπόν τέτοιος μαζοχισμός!!!!Τέτοια χαρά που θα αρχίσω να αυτοτρυπιέμαι:tongue:....δεν λέγεται!!!!:P:p:p:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Σήμερα πήρα το αίμα μου πίσω και άργησα να σηκωθώ:P Έβαλα κατευθείαν το φαγητό-μπριζόλες με μπύρα -πρώτη φορά τις φτιάχνω έτσι και δεν ξέρω τι θα βγει:rolleyes:

Futuraki μου!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!! Άντε ξεκινάς κι εσύ το τρύπημα! Θα γίνεις καλό junkie;) Τι πράγμα κι αυτό να είμαστε χαρούμενες με τις ενέσεις!Κι εγώ μάλλον Δευτέρα ξεκινάω. Πάμε παρέα να κάνουμε φουσκωμένες κοιλίτσες;)

Palmoma υπομονή μέχρι την Πέμπτη! Μετά αναλαμβάνεις καθήκοντα συμπαράστασης!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Σήμερα πήρα το αίμα μου πίσω και άργησα να σηκωθώ:P Έβαλα κατευθείαν το φαγητό-μπριζόλες με μπύρα -πρώτη φορά τις φτιάχνω έτσι και δεν ξέρω τι θα βγει:rolleyes:

Futuraki μου!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!! Άντε ξεκινάς κι εσύ το τρύπημα! Θα γίνεις καλό junkie;) Τι πράγμα κι αυτό να είμαστε χαρούμενες με τις ενέσεις!Κι εγώ μάλλον Δευτέρα ξεκινάω. Πάμε παρέα να κάνουμε φουσκωμένες κοιλίτσες;)

Palmoma υπομονή μέχρι την Πέμπτη! Μετά αναλαμβάνεις καθήκοντα συμπαράστασης!!

ΝΑΙ...ΝΑΙ...ΝΑΙ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ JUNKIE!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τι καλά που θα είμαστε παρέα να ζαλίζουμε τις υπόλοιπες!!!PALMOMA...τελείωνε...θέλουμε να σε πρήζουμε λιγάκι...τόοοσο λίιιιγο!!!:tongue::tongue::tongue:

Οι μπριζόλες με μπύρα γίνονται...φανταστικές!!!Εγώ τις πιο πολλές φορές με μπύρα τις κάνω είτε στο φούρνο,είτε κατσαρόλα!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΝΑΙ...ΝΑΙ...ΝΑΙ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ JUNKIE!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τι καλά που θα είμαστε παρέα να ζαλίζουμε τις υπόλοιπες!!!PALMOMA...τελείωνε...θέλουμε να σε πρήζουμε λιγάκι...τόοοσο λίιιιγο!!!:tongue::tongue::tongue:

Οι μπριζόλες με μπύρα γίνονται...φανταστικές!!!Εγώ τις πιο πολλές φορές με μπύρα τις κάνω είτε στο φούρνο,είτε κατσαρόλα!!!

Εμείς θα πρήζουμε???????????????????????????????? Σε παρακαλώ τώρα, τι είναι αυτά που λες???? Εγώ τουλάχιστον φημίζομαι για την διακριτικότητα και κυρίως για την υπομονή μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εμείς θα πρήζουμε???????????????????????????????? Σε παρακαλώ τώρα, τι είναι αυτά που λες???? Εγώ τουλάχιστον φημίζομαι για την διακριτικότητα και κυρίως για την υπομονή μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εεεε....ναι....πως ακριβώς θα το κάνεις το φαί;;;:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

άιντε future γιούργιααααα ξεκίνα το τρύπημα!! gemini εσύ τι ενέσεις θα κάνεις?

Δεν κάνω άλλες ενέσεις... Έκανα μία daronda (μεγάλη, ενδομυική) την 1η μέρα του κύκλου (12/08 ) και μάλλον την Δευτέρα που θα με δει (τις ωοθήκες μου δηλαδή;)) θα μου πει να ξεκινήσω cyclacur.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχαχα Ασε! Νομίζω μου άρπαξε λίγο;) Θα πω οτι η μπύρα ήταν μαύρη! Ξέρεις, σπάνια ποικιλία;););)

Η αλήθεια είναι ότι όταν βάζεις μπύρα,παίρνει ένα χρωματάκι πιο σκούρο από ότι συνήθως....οπότε δεν θα πεις εντελώς ψέμα...αλλά την μισή αλήθεια:rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια χαρά!

Futuraki μου με το καλό η εκκίνηση. Όλα να πάνε καλά (που θα πάνε δηλαδή). Εμείς ετοιμάζουμε την κουκέτα σου στο τρένο...εεε 9 μήνες θέλει και λίγο χαλάρωση.:D

Gemini άντε ετοιμάσου κι εσύ. Μας βάζετε σε δουλειές εμένα και την luckystar αλλά δεν βαριέσαι όλο και κάποιον καμαρότο θα βρουμε να βοηθήσει στο στρώσιμο.

Ioanna ετοιμάσου...ερχεται η σειρά σου :tongue::tongue:

Σήμερα ειναι λίγο καλυτερα, μετά από ένα...ολίγον αυστηρό mail μου στο γραφείο μεταφράσεων (δεν μπορώ να ακούω και άκυρα!) το οποίο έμεινε αναπάντητο (το πήραν το μήνυμα), αποφάσισα αύριο να πάρω άδεια και να ασχοληθώ αποκλειστικα και μόνο με το κείμενο για να ειμαι σίγουρη οτι θα το τελειώσω. Αυτό και μόνο με χαλάρωσε λίγο. Είδατε...και το οτι δεν πήγα διακοπες εχει ενα όφελος...ημέρες άδειας. Έτσι αύριο θα ειμαι σπίτι. Θα δουλεύω βεβαια φουλ...αλλά όλο και κανένα γεια θα σας πω.

Σήμερα σκεφτόμουν οτι και η απουσία συμπτωμάτων...πάλι άγχος μπορεί να σου δημιουργησει. Εχουν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που έκανα υπέρηχο και αναρωτιέμαι αν ολα πανε καλά εκεί μέσα. Η βλακεία ήταν οτι ειχα υπέρηχο την Παρασκευή...και το άλλαξα για να ειναι και ο συζυγος για την επόμενη Πέμπτη και τελικά δεν θα ειναι (ταξίδι με την δουλειά) και θέλω να το ξαναβάλω για μεθαύριο αλλά ο γιατρός ειναι κλειστός (μονο μια φορά την εβδομάδα ανοίγει). Επομενως την Παρασκευή, πρώτα ο Θεός, θα πάρω τηλ το απόγευμα και αν μπορεί να με στριμώξει έχει καλώς...ειδάλλως θα περιμενω μέχρι την 1/09 που ειναι και τα γενέθλια της μανούλας μου.

A5K6p3.png

Γεια χαρά!

Futuraki μου με το καλό η εκκίνηση. Όλα να πάνε καλά (που θα πάνε δηλαδή). Εμείς ετοιμάζουμε την κουκέτα σου στο τρένο...εεε 9 μήνες θέλει και λίγο χαλάρωση.:D

Gemini άντε ετοιμάσου κι εσύ. Μας βάζετε σε δουλειές εμένα και την luckystar αλλά δεν βαριέσαι όλο και κάποιον καμαρότο θα βρουμε να βοηθήσει στο στρώσιμο.

Ioanna ετοιμάσου...ερχεται η σειρά σου :tongue::tongue:

Σήμερα ειναι λίγο καλυτερα, μετά από ένα...ολίγον αυστηρό mail μου στο γραφείο μεταφράσεων (δεν μπορώ να ακούω και άκυρα!) το οποίο έμεινε αναπάντητο (το πήραν το μήνυμα), αποφάσισα αύριο να πάρω άδεια και να ασχοληθώ αποκλειστικα και μόνο με το κείμενο για να ειμαι σίγουρη οτι θα το τελειώσω. Αυτό και μόνο με χαλάρωσε λίγο. Είδατε...και το οτι δεν πήγα διακοπες εχει ενα όφελος...ημέρες άδειας. Έτσι αύριο θα ειμαι σπίτι. Θα δουλεύω βεβαια φουλ...αλλά όλο και κανένα γεια θα σας πω.

Σήμερα σκεφτόμουν οτι και η απουσία συμπτωμάτων...πάλι άγχος μπορεί να σου δημιουργησει. Εχουν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που έκανα υπέρηχο και αναρωτιέμαι αν ολα πανε καλά εκεί μέσα. Η βλακεία ήταν οτι ειχα υπέρηχο την Παρασκευή...και το άλλαξα για να ειναι και ο συζυγος για την επόμενη Πέμπτη και τελικά δεν θα ειναι (ταξίδι με την δουλειά) και θέλω να το ξαναβάλω για μεθαύριο αλλά ο γιατρός ειναι κλειστός (μονο μια φορά την εβδομάδα ανοίγει). Επομενως την Παρασκευή, πρώτα ο Θεός, θα πάρω τηλ το απόγευμα και αν μπορεί να με στριμώξει έχει καλώς...ειδάλλως θα περιμενω μέχρι την 1/09 που ειναι και τα γενέθλια της μανούλας μου.

Γεια σου!!! Ωραία αύριο θα σ έχουμε λίγο περισσότερο στην παρέα μας! Θα το τελιώσεις το κείμενο και όλα καλά!

Χμμ, αυτό με την απουσία συμπτωμάτων θα το σκεφτόμουν κι εγώ η αλήθεια είναι. Και όχι, δεν πιστεύω οτι είναι αχαριστία, οτι και καλά θα θέλαμε να ταλαιπωρούμαστε με εμετούς ζαλάδες κτλ. Είναι απλά η αγωνία που έχουμε όλες εμείς που η εγκυμοσύνη δεν ήρθε έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα αλλά με ουκ ολίγη ταλαιπωρία τόσο ψυχική όσο και σωματική....

Επειδή όμως είμαστε ως γνωστόν θερμοί υποστηρικτές της θετικής σκέψης, πιστεύουμε οτι η μπεμπούλα της Palmoma είναι ησυχούλα και δεν θέλει να κουράσει τη μανούλα της από τώρα;) Τα υπόλοιπα στον υπέρηχο!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...