Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ΟΥΦ μαραθώνιος ατελείωτος...

Απο το πρωι διορθώνω, σταμάτησα μονο να μαγειρέψω (γαύρο πλακι και πατατοσαλάτα) και να φάμε. Μετά πάλι μπροστα στο pc και ούτε στα μισά δεν έχω φτάσει. Τι καταδίκη;!! Μεγάλη βλακεία μου.

Και η Future φαίνεται κανει τον δικο της...μαραθώνιο :tongue::tongue:

Ευτυχώς πέρασε το κεφάλι μου...θα πάω τώρα να κανω ένα ντους (ψυχρολουσία) γιατί έχω ιδρώσει, να ξελαμπικάρω και λίγο και να συνεχίσω.

Κουράγιο συμπεθέρα..μην μου κουράζεσαι και να προσέχεις την νύφη μου σε παρακαλώ έτσι;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την πεθανα την νύφη σου σήμερα...μολις εβαλε τις φωνές ο σύζυγος και μου ειπε οτι στις 9 θα βγουμε βολτα. ΤΕΛΟΣ. Η αλήθεια ειναι οτι δικιο έχει...σε λίγο αλλωστε δεν θα καταλαβαίνω τι γραφω...πόσες ώρες να δουλευει ο εγκέφαλος;

Future...καλά πέρασες;:tongue::tongue::D:D

A5K6p3.png

Κουραγιο palmoma,θα περασει και αυτο!!

Βρε τι εχουμε πει?δεν πρεπει να κουραζεσαι!αα,θα σε μαλωσω!

Future καλα περασατε βλεπω,μπραβο!!Τετοια ν ακουω να χαιρομαι!

Gemini θα ερθει και η σειρα σου,θα ερθει και η σειρα σου..Λιγο υπομονη και να την εφτασε!!

Την πεθανα την νύφη σου σήμερα...μολις εβαλε τις φωνές ο σύζυγος και μου ειπε οτι στις 9 θα βγουμε βολτα. ΤΕΛΟΣ. Η αλήθεια ειναι οτι δικιο έχει...σε λίγο αλλωστε δεν θα καταλαβαίνω τι γραφω...πόσες ώρες να δουλευει ο εγκέφαλος;

Future...καλά πέρασες;:tongue::tongue::D:D

Καλά σου είπε ο άνθρωπος!!!

Πέρασα πάρα πολύ καλά το ομολογώ!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κουραγιο palmoma,θα περασει και αυτο!!

Βρε τι εχουμε πει?δεν πρεπει να κουραζεσαι!αα,θα σε μαλωσω!

Future καλα περασατε βλεπω,μπραβο!!Τετοια ν ακουω να χαιρομαι!

Gemini θα ερθει και η σειρα σου,θα ερθει και η σειρα σου..Λιγο υπομονη και να την εφτασε!!

Κοριτσάρα μου χαίρομαι που μαθαίνω ότι όλα πάνε καλά με τα διδυμάκια σου.Έτσι να μας δίνεις ελπίδες...και να προσέχεις;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!! Ξύπνησα απ τη ζέστη:shock: και είπα να σηκωθώ μιας κι έχω να πάω σε τράπεζες σήμερα... Το θετικό είναι οτι απολαμβάνω την ανατολή και πίνω καφεδάκι!! Έχει και δροσερό αέρα. Τελικά απλά ξέχασα να ανοιξω και το πάνω παράθυρο να κάνει ρεύμα:rolleyes:

Χτες πήγαμε για φαγητό στον αδερφό του άντρα μου και το απόγευμα πήγα να δω τη μαμά και τον αδερφό μου. Ήταν η μέρα της οικογένειας δηλαδή;)

Palmoma καλά σου είπε ο άντρας σου καλέ! Όλη την κυριακή να είσαι μπροστά από κείμενα, θα μπάφιασε το κεφάλι σου!!! Περάσατε καλά?

Future είναι να μην μπλέξεις με τον Η/Υ... κι εγώ θέλω να κάνω πράγματα, κυρίως να φτιάξω τ' αρχεία μου που είναι όπως να ναι και να περάσω κάτι φωτό απ το κινητό. Απλά αυτά τα χω αφήσει για την εμβρυομεταφορά που θα μαι ξάπλα ούτως η άλλως...

ioannav εσύ πώς πέρασες χτες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

gemini πουρνό πουρνό ξύπνησες ε?? χθες έκανα κηπουρικές εργασίες, έκανα χώρο και στον κήπο γιατί σήμερα θα πάρουμε και καυσόξυλα και πέρασε η μέρα

σήμερα περιμένω να με πάρει ο γιατρός τηλέφωνο για να συννενοηθούμε..είμαι σε υπερένταση απο χθες

καλημέρα

ty11p2.png

gemini πουρνό πουρνό ξύπνησες ε?? χθες έκανα κηπουρικές εργασίες, έκανα χώρο και στον κήπο γιατί σήμερα θα πάρουμε και καυσόξυλα και πέρασε η μέρα

σήμερα περιμένω να με πάρει ο γιατρός τηλέφωνο για να συννενοηθούμε..είμαι σε υπερένταση απο χθες

καλημέρα

Ναι ξύπνησα νωρίς νωρίς και ξεμπερδέψαμε!!

Κι εγώ έχω υπερένταση από χτες και το χω ρίξει στο φαγητό ή πεινάω πολύ δεν ξέρω:rolleyes:

Άντε να σε πάρει κι ο γιατρός να μας πεις!!! Μπάινεις κι εσύ σε πρόγραμμα τώρα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

μίλησα με το γιατρό ξεκινάμε με την επόμενη περίοδο (αρχές Σεπτέμβρη) με cyclacur και εξετάσεις αίματος θα με παρακολουθεί πάλι ανα 2 μέρες και τη 14 μέρα θα γίνει η μεταφορά..οπότε πάλι στη βασανιστική αναμονή είμαι..με βολεύει λίγο να σας πω την αλήθεια γιατί όσο πιο πίσω πάει η μέρα που θα αδιαθετήσω τόσο καλύτερα για το γάμο που έχω στις 17..

ty11p2.png

μίλησα με το γιατρό ξεκινάμε με την επόμενη περίοδο (αρχές Σεπτέμβρη) με cyclacur και εξετάσεις αίματος θα με παρακολουθεί πάλι ανα 2 μέρες και τη 14 μέρα θα γίνει η μεταφορά..οπότε πάλι στη βασανιστική αναμονή είμαι..με βολεύει λίγο να σας πω την αλήθεια γιατί όσο πιο πίσω πάει η μέρα που θα αδιαθετήσω τόσο καλύτερα για το γάμο που έχω στις 17..

Μας βλέπω μαζί να μαστε!!!! Εγώ θα μάθω περισσότερα την επόμενη Δευτέρα!!! Άντε θα προλάβεις να ρίξεις και τους χορούς σου στο γάμο;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μας βλέπω μαζί να μαστε!!!! Εγώ θα μάθω περισσότερα την επόμενη Δευτέρα!!! Άντε θα προλάβεις να ρίξεις και τους χορούς σου στο γάμο;)

μωρέ οι χοροί είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει, το θέμα είναι πως είναι γάμος του αδερφού μου οπότε πρέπει θα είμαι στο πόδι όλη τη βδομάδα μέχρι το γάμο κάτι που δε νομίζω να βοηθούσε και πολύ στην εμφύτευση..για να δούμε..τρεις θα είμαστε μαζί με τη future ε? σειρούλες τα παιδιά μας!!!

ty11p2.png

Γεια σας κορίτσια!!Τι μου κάνετε;

Βλέπω το μικρό μας ξύπνησε νωρίς νωρίς σήμερα!!Για μένα είναι συνήθεια..πάντα νωρίς ξυπνάω...και μετά πρέπει κάτι να βρω για να περάσει η μέρα!!!

Τελικά όπως το βλέπω και οι τρεις μαζί θα είμαστε...εεε....τι έχουν να τραβήξουν οι υπόλοιπες!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ το πρωί ήμουν πάλι στον οδοντίατρο....προσπαθώ να προλάβω να τελειώσω κάποια πράγματα, γιατί μετά δεν θα μπορώ!Η αλήθεια είναι ότι τα άφησα καιρό....δεν έχω καθόλου καλή σχέση με την συγκεκριμένη ειδικότητα...και το αποφεύγω όσο μπορώ,αλλά....:(:(

Πρέπει να πάω και στον λογιστή μου να δω τι θα γίνει με αυτόν τον κλειδάριθμο(άλλο αυτό πάλι)...Εσείς τι κάνατε με αυτό το ζήτημα;;Τι άλλο θα βρουν για να μας τρέχουν..αναρωτιέμαι:confused::confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κορίτσια!!Τι μου κάνετε;

Βλέπω το μικρό μας ξύπνησε νωρίς νωρίς σήμερα!!Για μένα είναι συνήθεια..πάντα νωρίς ξυπνάω...και μετά πρέπει κάτι να βρω για να περάσει η μέρα!!!

Τελικά όπως το βλέπω και οι τρεις μαζί θα είμαστε...εεε....τι έχουν να τραβήξουν οι υπόλοιπες!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ το πρωί ήμουν πάλι στον οδοντίατρο....προσπαθώ να προλάβω να τελειώσω κάποια πράγματα, γιατί μετά δεν θα μπορώ!Η αλήθεια είναι ότι τα άφησα καιρό....δεν έχω καθόλου καλή σχέση με την συγκεκριμένη ειδικότητα...και το αποφεύγω όσο μπορώ,αλλά....:(:(

Πρέπει να πάω και στον λογιστή μου να δω τι θα γίνει με αυτόν τον κλειδάριθμο(άλλο αυτό πάλι)...Εσείς τι κάνατε με αυτό το ζήτημα;;Τι άλλο θα βρουν για να μας τρέχουν..αναρωτιέμαι:confused::confused::confused:

Αστα τι θα τραβήξουν!!! Θα έχει πολύ φάση όλο αυτό μου φάινεται!!! Αν και να σας πω την αλήθεια, τώρα με τον διορισμό του άντρα μου, το οτι ακόμα δεν ξέρουμε τι και που και πως θα είμαστε, δεν το σκέφτομαι καθόλου το θέμα της εξωσωματικής! Τόσο που σκεφτόμουν ακόμα και να μην τα ξεπαγώσω ακόμα μέχρι να μπούμε σ ένα ρυθμό... Αλλά λέω άσε γιατί 1ον όσο πιο προγραμματισμένα τόσο χειρότερα για την ψυχολογία μου, 2ον έχω κάνει ήδη την ένεση, 3ον βολεύει καλύτερα στη δουλειά και 4ον ο γιατρός θα με περάσει για ψυχοπαθη!!!:tongue:

Εμένα ο οδοντίατρός γυρίζει αρχές του μήνα, έχω κι εγώ ενα τελευταίο ραντεβού..Το θυμήθηκα που πηγαίναμε μαζί και τον Ιούλιο...

Ο κλειδάριθμος τι είναι πάλι???? Έχω χάσει κανα επεισόδιο???

Λοιπόν βγάινω να κάνω λίγο παρέα στον άντρα μου που φυτέυει γκαζόν και μετά μου χει πει να του φτιάξω πίτσα τόσες μέρες και λέω να του κάνω το χατήρι σήμερα! μιάμ!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!!1

Υ.Γ. Ωχ! Πάλι πολύ μίλησα:shock:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αστα τι θα τραβήξουν!!! Θα έχει πολύ φάση όλο αυτό μου φάινεται!!! Αν και να σας πω την αλήθεια, τώρα με τον διορισμό του άντρα μου, το οτι ακόμα δεν ξέρουμε τι και που και πως θα είμαστε, δεν το σκέφτομαι καθόλου το θέμα της εξωσωματικής! Τόσο που σκεφτόμουν ακόμα και να μην τα ξεπαγώσω ακόμα μέχρι να μπούμε σ ένα ρυθμό... Αλλά λέω άσε γιατί 1ον όσο πιο προγραμματισμένα τόσο χειρότερα για την ψυχολογία μου, 2ον έχω κάνει ήδη την ένεση, 3ον βολεύει καλύτερα στη δουλειά και 4ον ο γιατρός θα με περάσει για ψυχοπαθη!!!:tongue:

Εμένα ο οδοντίατρός γυρίζει αρχές του μήνα, έχω κι εγώ ενα τελευταίο ραντεβού..Το θυμήθηκα που πηγαίναμε μαζί και τον Ιούλιο...

Ο κλειδάριθμος τι είναι πάλι???? Έχω χάσει κανα επεισόδιο???

Λοιπόν βγάινω να κάνω λίγο παρέα στον άντρα μου που φυτέυει γκαζόν και μετά μου χει πει να του φτιάξω πίτσα τόσες μέρες και λέω να του κάνω το χατήρι σήμερα! μιάμ!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!!

Υ.Γ. Ωχ! Πάλι πολύ μίλησα:shock:

ΠΙΤΣΑ;;;;Έχε χάρη που δεν μπορώ να μασήσω καλά...αλλιώς σιγά μην προλάβαινες να φας!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...