Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ξέρετε απο που θα ξεκινησω εεε; Τι είπαμε θα κάνεις το βράδυ Future; Καλά δεν ντρέπεσαι; Εντάξει με τον γαύρο, εντάξει και με τα κολοκυθάκια, να καταπιώ και την ρετσίνα...να αντέξω και το μπάνιο....αλλά το βραδινό. Δηλαδή δεν νομίζεις ότι υπερβαίνεις τα όρια;

Και εμείς ψάρι φάγαμε σήμερα. Κοιτούσα το ούζο...και αναστέναζα :shock: Δεν έχει ξανασυμβεί. Ηπια το νεράκι μου και στο τέλος στο τσακιρ κέφι ήπια και μια sprite να το ρίξω έξω. Ο συζυγος πλάκωσε την μπύρα. Μετά φυσικά την πέσαμε και εμείς για υπνο...και τώρα πρέπει να δουλεψω....και βαριέμαι ΟΙΚΤΡΑ. Ειναι τα τελευταία κείμενα...και μετά έκλεισε η μεγάλη δουλειά επιτέλους.

Αντε να τελειώσεις να χαλαρώσεις λίγο!!!

Μόλις γύρισα από την θάλασσα...απλά τέλεια.....Θα αράξω έξω στην δροσιά,με το δεύτερο καφεδάκι της μέρας....αργότερα θα δω μια ταινία που κατέβασα από το internet (θρίλερ)....και μετά....βλέπουμε:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα, έλα! Υπομονή! Εσύ έχεις άλλες χαρές;) Ασε κι εμας να το ευχαριστηθούμε λίγο... Και μακάρι σε λίγο καιρό να είμαστε κι εμείς στη θέση σου:tongue:

ΝΑΙ.....ΝΑΙ.....ΝΑΙ.....;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια μου back! Διάβασα τα νέα σας, όλες καλά είστε απ ότι βλέπω, χαίρομαι. Επέστρεψα σήμερα, πέρασα πολύ καλά αλλά ήθελα να γυρίσω σπίτι μου γι αυτό και επιστρέψαμε σαββατιάτικα..βασικά αν δεν επέμενε ο καλός μου ούτε που θα το κούναγα απ το σπιτάκι μου αλλά τι να κάνω..με είχε πρήξει ντε και καλά να πάμε κάπου ‘εστω για λίγες μέρες…σήμερα στην επιστροφή πήγαμε για μπάνιο στο Σάνη(οι κοπέλες απ΄το βορρά θα το ξέρουν, για τις υπόλοιπες αναφέρω πως είναι μια ξενοδοχειακή μονάδα στη χαλκιδική) με την πιο καταπληκτική θάλασσα που έχω δει ποτέ μου..πόσο μας ζήτησαν ρε κορίτσια για 2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα?? 20 ευρώ!!!! Δηλαδή το γράφω τώρα και μου ανεβαίνει η πίεση..εντάξει είχα κάτι χρόνια να πάω, ήξερα ότι σου χρεώνουν μέχρι και τον αέρα που αναπνέεις εκεί αλλά 20 ευρώ για να καθίσουμε μόνο??? Που πήγαμε στη μύκονο??? Τουλάχιστον αν ήταν μύκονος θα είχα και την ελπίδα ότι μπορεί και να πετύχω το Σάκη κάπου!! Κάτσε να πιω λίγο νερό γιατί μια ταραχή την ξαναπερνάω αυτή τη στιγμή

ty11p2.png

Κρίση σου λεει μετά...ακου 20 ευρώ. Δεν πάνε καθόλου καλά οι άνθρωποι. Μα που νομίζουν οτι ειμαστε; Ποιοι νομίζουν οτι ειμαστε;

Αλλά φυσικά θα ήταν γεμάτο ε; Αλλοίμονο...

Μωρέ και εσείς σε λίγο τις δικές μου χάρες θα έχετε...και που θα παει...θα τη δείτε την χαρά της στέρησης :tongue::tongue::tongue:

A5K6p3.png

Κορίτσια μου back! Διάβασα τα νέα σας, όλες καλά είστε απ ότι βλέπω, χαίρομαι. Επέστρεψα σήμερα, πέρασα πολύ καλά αλλά ήθελα να γυρίσω σπίτι μου γι αυτό και επιστρέψαμε σαββατιάτικα..βασικά αν δεν επέμενε ο καλός μου ούτε που θα το κούναγα απ το σπιτάκι μου αλλά τι να κάνω..με είχε πρήξει ντε και καλά να πάμε κάπου ʽεστω για λίγες μέρες…σήμερα στην επιστροφή πήγαμε για μπάνιο στο Σάνη(οι κοπέλες απ΄το βορρά θα το ξέρουν, για τις υπόλοιπες αναφέρω πως είναι μια ξενοδοχειακή μονάδα στη χαλκιδική) με την πιο καταπληκτική θάλασσα που έχω δει ποτέ μου..πόσο μας ζήτησαν ρε κορίτσια για 2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα?? 20 ευρώ!!!! Δηλαδή το γράφω τώρα και μου ανεβαίνει η πίεση..εντάξει είχα κάτι χρόνια να πάω, ήξερα ότι σου χρεώνουν μέχρι και τον αέρα που αναπνέεις εκεί αλλά 20 ευρώ για να καθίσουμε μόνο??? Που πήγαμε στη μύκονο??? Τουλάχιστον αν ήταν μύκονος θα είχα και την ελπίδα ότι μπορεί και να πετύχω το Σάκη κάπου!! Κάτσε να πιω λίγο νερό γιατί μια ταραχή την ξαναπερνάω αυτή τη στιγμή

Δεν τα δίνω δεν τα δίνω!!!!!Να μου λείπουν και οι ξαπλώστρες τους και οι ομπρέλες τους!!!!

Απλώνω την ψάθα μου...βάζω την ομπρελίτσα μου...και μου μένουν τα 20 ευρώ!!!:twisted::twisted:

ΑΑΑΑΑ!!!!Και καλώς ήρθες πίσω...καλό χειμώνα να έχουμε με φουσκωμένες κοιλίτσες!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Κρίση σου λεει μετά...ακου 20 ευρώ. Δεν πάνε καθόλου καλά οι άνθρωποι. Μα που νομίζουν οτι ειμαστε; Ποιοι νομίζουν οτι ειμαστε;

Αλλά φυσικά θα ήταν γεμάτο ε; Αλλοίμονο...

Μωρέ και εσείς σε λίγο τις δικές μου χάρες θα έχετε...και που θα παει...θα τη δείτε την χαρά της στέρησης :tongue::tongue::tongue:

όχι μόνο ήταν γεμάτο αλλά είχε και κάτι κότερα σταθμευμένα ΤΕΡΑΣΤΙΑ.γενικά δεν είδα καμιά κρίση πουθενά και σε τίποτα. και το ξενοδοχείο γεμάτο ήταν και οι ταβέρνες και τα μπαρ και όλα. μωρέ του είπα του δικού μου να σηκωθούμε να φύγουμε όταν μας είπε την τιμή αλλά είχαμε τσακωθεί προηγουμένος και μουλάρωσε τ αγόρι μου, πως κρατήθηκα και δεν ξεκίνησα νέο καβγά ούτε ξέρω...

ty11p2.png

Δεν τα δίνω δεν τα δίνω!!!!!Να μου λείπουν και οι ξαπλώστρες τους και οι ομπρέλες τους!!!!

Απλώνω την ψάθα μου...βάζω την ομπρελίτσα μου...και μου μένουν τα 20 ευρώ!!!:twisted::twisted:

ΑΑΑΑΑ!!!!Και καλώς ήρθες πίσω...καλό χειμώνα να έχουμε με φουσκωμένες κοιλίτσες!!!!

κρατάω το φουσκωμένες κοιλίτσες που μ άρεσε και αφήνω το καλό χειμώνα σαν ευχή για λίγο αργότερα..

ty11p2.png

Ααααχ κορίτσια την πάτησα. Όλη την εβδομάδα γυρνούσα απο την δουλειά και βαριομουν οικτρά...δεν είχα ανοίξει όλα τα αρχεία μονο τα 2 απο τα 4 και φαντάστηκα οτι ΟΚ τα προλαβαίνω το ΣΚ. Ανοιξα το τέταρτο και ειναι ένα τερας. Δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω. Θα ζητήσω παράταση την Δευτέρα...και δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό ειναι αντιεπαγγελματικό. Αλλά απο το να το παραδώσω χάλια...καλύτερα με παράταση.

A5K6p3.png

Καλησπερα κοριτσια!!Αργησα να σας γραψω,αλλα ηθελα να σας πω οτι χθες καναμε αλλον εναν υπερηχο.Ολα μια χαρα μας ειπαν!Τα μικρα ειναι καλα,ακουσαμε και ειδαμε τις καρδουλες και δοξα τω Θεω μεχρι τωρα ολα καλα!

Αχ βρε κοριτσια,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και στα δικα σας!!Βλεπω τι γραφετε,με μερικες κοπελες ειχαμε ηδη επαφη πριν μεινω εγκυος και πιστεψτε με,δε θα καταλαβετε ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος και θα βλεπετε τις κοιλιτσες σας να φουσκωνουν!!Αν μου το ελεγαν τον Ιουνιο οτι τον Αυγουστο θα ηταν ετσι για μενα ,θα τους ελεγα τρελλους!!Ισως αυτη η περιοδος που δεν εχετε ξεκινησει ακομη τη διαδικασια να σας φαινεται μεγαλη,πιστεψτε με ομως,απο τη στιγμη που θα βαλετε την πρωτη ενεση,θα βρειτε ρυθμο και δε θα καταλαβετε πως περασε!!

Πιστευω η palmoma θα συμφωνησει.

μονο μια μικρη συμβουλη σε ολες(αν μου επιτρεπετε):Θετικη σκεψη!!Βοηθαει πολυ!!;)

Να ειστε καλα,καλο βραδυ σε ολες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας όλες

γεια σου luckystar χαίρομαι που όλα πάνε καλά για τα διδυμάκια σου, και ναι συμφωνώ κι εγώ..ο καιρός περνάει γρήγορα και η θετική σκέψη ειναι πολύ σημαντικός παράγοντας.

Πως πας απο συμπτώματα; Εγώ εχω ημικρανίες...όχι συνέχεια αλλά κατά καιρούς. Δηλαδή χθες και σήμερα ξύπνησα με ημικρανία...και εχω και μια ελαφρά ναυτία αλλά ίσως να φταίει και η ημικρανία γι'αυτό. Σήμερα μπαινω επισήμως στον 3ο μήνα. Ούτε που το πιστεύω...σας έχω πει οτι μερικές φορές, ειδικά στην δουλειά το ξεχνάω. Χθες κοιτούσα την puregon pen (την οποία ειχα ακομα στο ψυγείο). Την εβγαλα, πέταξα οτι ειχε μείνει μέσα και την αποθήκευσα στο κουτάκι της. Και μου φαινόταν απίστευτο. Εχου μεινει και κάτι arvekap τις οποίες θα χαρίσω σε όποια τις θέλει...ειλικρινά όλα μου φαίνονται οτι πέρασαν γρήγορα.

Παω να δουλεψω...τα λέμε μέσα στην ημέρα.

A5K6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Κυριακή σήμερα, ωραία!!

ioannav καλωσόρισες!!! Δε σου λέω καλό χειμώνα ακόμα;) Για τα 20 ευρώ τι να πω κι εγώ....τα σχόλια περιττεύουν. Όχι μόνο γιατί είμαστε υποτίθεται σε περίοδο κρίσης αλλά και κάτσε ρε φίλε, τι μου προσφέρεις ακριβώς και θελεις και 20Ε??? Τι θαλασσα του Θεούλη!!! Τεσπα, ήταν καλό που άλλαξες παραστάσεις. Και με τον αντρούλη σου κούλαρε!! Και αυτοί κάπως πιεσμένοι θα ναι αλλά δεν μπορούν νομίζω να το δείξουν ακριβώς! Τα περασα κι εγώ με τον δικό μου, αλλά τώρα όλα οκ! Άντε τώρα σκέψου τις φουσκωμένες κοιλίτσες!!!

luckystar ωραία τα νέα σου με τον υπέρηχο! Έιναι και δύο κιόλας, φαντάζομαι χαρά και πως θα ναι να ακούς τις καρδούλες ταυτόχρονα!!! Με το καλό κορίτσι μου , και σ ευχαριστούμε για την εμψύχωση... Όντως ο καιρός περνάει και η ζώη τα φέρνει όπως τα χει κανονίσει τελικά...

Future μ άρεσε η βραδιά σου, δεν μπορώ να πω;) Κι εμείς πήγαμε σε ταβερνάκι στη θαλασσα και κάναμε και τη βόλτα μας...

Palmoma μη συγχίζεσαι και μην κουράζεσαι!!! Όπως είπες καλύτερα να ζητήσεις μια μικρή παρατασούλα (τι είναι μια μερούλα καλε??) παρά να αγχωθείς και να μην κάνεις τη δουλειά όπως πρέπει...

Φιλιά σε όλες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

τι κάνετε βρε κοριτσόπουλα? που χαθήκατε όλες σήμερα..καλά η palmoma διορθώνει, η luckystar θα χαλαρώνει, η gemini θα πήγε για μπανάκι(???) η future που είναι?? ακόμα να τελειώσει η χθεσινή βραδυά???

ty11p2.png

τι κάνετε βρε κοριτσόπουλα? που χαθήκατε όλες σήμερα..καλά η palmoma διορθώνει, η luckystar θα χαλαρώνει, η gemini θα πήγε για μπανάκι(???) η future που είναι?? ακόμα να τελειώσει η χθεσινή βραδυά???

Τελείωσε...τελείωσε!!!

Γειά σας κούκλες....σήμερα όλη μέρα με έπιασε και ασχολήθηκα μόνο με το pc...wallpapers...themes...οργάνωση του desktop....καλά το τι υπάρχει είναι άλλο θέμα...χάνεσαι αν αρχίσεις να ψάχνεις.Ούτε που θυμάμαι σε πόσα sites έχω μπει...έκανα όμως μια επιφάνεια εργασίας κούκλα!!!!Με πιάνει που και που...βαριέμαι τα ίδια!!!!;);)

Πως περάσατε την μέρα σας;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΟΥΦ μαραθώνιος ατελείωτος...

Απο το πρωι διορθώνω, σταμάτησα μονο να μαγειρέψω (γαύρο πλακι και πατατοσαλάτα) και να φάμε. Μετά πάλι μπροστα στο pc και ούτε στα μισά δεν έχω φτάσει. Τι καταδίκη;!! Μεγάλη βλακεία μου.

Και η Future φαίνεται κανει τον δικο της...μαραθώνιο :tongue::tongue:

Ευτυχώς πέρασε το κεφάλι μου...θα πάω τώρα να κανω ένα ντους (ψυχρολουσία) γιατί έχω ιδρώσει, να ξελαμπικάρω και λίγο και να συνεχίσω.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...